gecmis olsun buyudukce sunnet isi daha da zor oluyor hem iyilesmesi hem yaptirmasi simdi nasil oldunuz iyi mi bebis?
biz de bi tatil macerasinin daha sonuna geldik eve donus yapiyoruz suan yoldayiz cok guzel bi tatildi alisveris sinema gezmeler ziyaretler yemeler icmeler baya eglendik stres attik yeni okul donemine haziriz
yani esim hazir daha dogrusu ben bu donem de evdeyimmmmmm :-D
simdi bisey sorcam; benim oglanin kulaklari dogdugunda normaldi ama gittikce kepce olmaya basladi ya cunku uyurken kafasini saga sola cevirdikce kulagini bukup ustune yatiyor aylarca boyle yata yata kulak kepce oldu ya.. gittim bandana aldim gunduz evde takiyorum onu da cikarip duruyo aliskin degil. yara bandiyla kulaklarini yapistirdim arka saclarina bikac gun oyle durdu baya duzelmisti cikarmasi zor oldu saclarini kesmek zorunda kaldim cikardim yine kulagini bukup yatti bir haftada yine eski haline dondu ben napacam bu kulaklara yaaaaa???
gecmis olsun buyudukce sunnet isi daha da zor oluyor hem iyilesmesi hem yaptirmasi simdi nasil oldunuz iyi mi bebis?
biz de bi tatil macerasinin daha sonuna geldik eve donus yapiyoruz suan yoldayiz cok guzel bi tatildi alisveris sinema gezmeler ziyaretler yemeler icmeler baya eglendik stres attik yeni okul donemine haziriz
yani esim hazir daha dogrusu ben bu donem de evdeyimmmmmm :-D
Iyı cok şukur :)))
Ayy hasret kaldım herseye( neredeydınız ? Ogretmenmısnız karıkoca?
ben başlıyorum malesef, hem de eşimle aynı okula başlıyoruz, bakalım nasıl olacak :d Yeniden iş arkadaşı da olacağız..
benim kızımında kulakları hafif kepçe, bana çok tatlı geliyo, kızım hep karın üstü uyuyo, kulağı sağa sola çevirip altında kalmıyo, ondan değil yani yapısı öyle kızımın. Teyzelerine çekmiş
ya benim okulumda öğretmen bi çift vardı evli, birbirlerine hitap ederken aşkım diyolardı okulda çok komik oluyodu siz nası hitap edeceksiniz zor olmuyo mu aynı okulda ya:)
Günaydın herkese. Bende başlıyorum okula bu dönem bakalım nasıl yapıcam. Dün bakıcısı geldi 2 saat vakit geçirdiler bugün de gelecek. Yarın da başbaşa kalacaklar. Ben sanki yıllardır çalışmıyor gibi hissediyorum yeni okul yeni ortam.
evet öğretmeniz canım afyonda görev yapıyoruz
ya benim okulumda öğretmen bi çift vardı evli, birbirlerine hitap ederken aşkım diyolardı okulda çok komik oluyodu siz nası hitap edeceksiniz zor olmuyo mu aynı okulda ya:)
şimdi tatlı ama ilerde????
Günaydın herkese. Bende başlıyorum okula bu dönem bakalım nasıl yapıcam. Dün bakıcısı geldi 2 saat vakit geçirdiler bugün de gelecek. Yarın da başbaşa kalacaklar. Ben sanki yıllardır çalışmıyor gibi hissediyorum yeni okul yeni ortam.
ben de öyle çok mutsuz hissediyorum kendimi, sanki daha önce hiç ders anlatmamışım gibi şimdi ne anlatacağım ben diyorum. sınıflar 40 kişiymiş, nasıl uğraşacağım o kadar kişiyle, Allah yardımcımız olsun inş.
Biz evlenmeden önce 3 yıl aynı okulda çalıştık, sonra evlendik, 2 yıl beraber çalıştık :) konyaya tayin isteyince 1,5 yıl okulumuz ayrı oldu. şimdi yine bir araya geldik. Aslında beraber çalışmak iyi gibi görünmüyo uzaktan ama ben çok memnundum. okuldaykne pek görüşmüyoduk zaten, o erkek hocalarla aşağıda oluyo, ben bayan hocalarla öğretmenler odasında oluyo, acıkırsam arayıp bi tost getirsene yapıyodum :) Arkadaş ortamımız aynı oluyodu, arkadaşlarımızla gidip gelirken hepimiz arkadaş olduğumuz için çok güzel oluyodu, biz birbirimize ismimizle hitap ediyoruz, hatta hocam bile diyoruz :) Biz normalde de birbirmize aşkım demeyiz zaten
of geçm,iş olsun bizimde var sünnet ama bende girmek istiyorum ya ameliyethaneye bizi neden almıyorlarCok şükür yaptırıdk .. Amelıyathane ye benı sokmadılar 6,5 aykıgız ınsan secıyor o yuzden cok agladı ve cok korktu cocugum(ılacın etkısı gıdıp bırde ustune cıs yapınca canı daha yandı. Ama sımdı ıyı bugunu de atlatırsak sıkıntımız kalmıcak ınsallah
aman bırak kepçe olsun ne yapalım yazık çocuğa bunalmasınsimdi bisey sorcam; benim oglanin kulaklari dogdugunda normaldi ama gittikce kepce olmaya basladi ya cunku uyurken kafasini saga sola cevirdikce kulagini bukup ustune yatiyor aylarca boyle yata yata kulak kepce oldu ya.. gittim bandana aldim gunduz evde takiyorum onu da cikarip duruyo aliskin degil. yara bandiyla kulaklarini yapistirdim arka saclarina bikac gun oyle durdu baya duzelmisti cikarmasi zor oldu saclarini kesmek zorunda kaldim cikardim yine kulagini bukup yatti bir haftada yine eski haline dondu ben napacam bu kulaklara yaaaaa???
bebe bisküvisi yaptım ben çok da sevdi tarif: 1 türk kahvesi fincanı pekmez 1 t.k fincanı yoğurt bir yumurta sarısı bir tatlı kaşığı tereyağı alabildiğine tam buğday unukızlar tarhanamızı annem yapmış, içince baharat ve tuz yok oğlum baya sevdi 2 günde bir tarhana çorbası veriyorum.
şimdi hedefim labne peyniri, tam buğday ekmeği ve bebe büskivisi yapmak tarifler gurme bebekte var ama gr cinsinden vermişler.. haziran annelerinde paylaşmışlar ordaki tarifi deneyeceğim becerebilirsem yazarım buraya da.. yapan varsa tarif verirse sevinirim
ay geçmiş olsun.benim de en çok korktuğum şey.geçen ısırdı.daha 1 dişi var nasıl acıdı.üsttekiler de çıkınca düşünemiyorum.valla koskoca Ankarada Göğüs kalkanı diye birşey bilmiyor eczaneler canım... şok oldum yani... hatta bugün burun aspiratörü aradı eşim 8 9 eczaneye bakmış Bebelac bulmuş onu da beğenmemiş. bizimkini evde unuttum daemzirirken artık ağzıma bir bez koyuyorum dayanmak için bir krem kullanmaya başladım ama her çekişinde yeniden açılıyor yara gibime geliyor çok acıyor
simdi bisey sorcam; benim oglanin kulaklari dogdugunda normaldi ama gittikce kepce olmaya basladi ya cunku uyurken kafasini saga sola cevirdikce kulagini bukup ustune yatiyor aylarca boyle yata yata kulak kepce oldu ya.. gittim bandana aldim gunduz evde takiyorum onu da cikarip duruyo aliskin degil. yara bandiyla kulaklarini yapistirdim arka saclarina bikac gun oyle durdu baya duzelmisti cikarmasi zor oldu saclarini kesmek zorunda kaldim cikardim yine kulagini bukup yatti bir haftada yine eski haline dondu ben napacam bu kulaklara yaaaaa???
kızlar tarhanamızı annem yapmış, içince baharat ve tuz yok oğlum baya sevdi 2 günde bir tarhana çorbası veriyorum.
şimdi hedefim labne peyniri, tam buğday ekmeği ve bebe büskivisi yapmak tarifler gurme bebekte var ama gr cinsinden vermişler.. haziran annelerinde paylaşmışlar ordaki tarifi deneyeceğim becerebilirsem yazarım buraya da.. yapan varsa tarif verirse sevinirim
ay geçmiş olsun.benim de en çok korktuğum şey.geçen ısırdı.daha 1 dişi var nasıl acıdı.üsttekiler de çıkınca düşünemiyorum.
ay alemsin.yara bandımı yapıştırdın.çok güldüm.aslında doğru birşey yapıyorsun.şimdi yapılan müdahaleler etkili olur.benimkinde de çok az var gibi geliyor
günaydın herkese tatil bitti malesef.güzeldi ama hava da güzeldi şansımıza.oğlum gece saat başı kalkıyor ya.doymadığından mı ki diyorum.
ya aynen bizde de canım ya çocuk yarım saat de bir satte uyanıyor yatmadan muhallebi vredim yine aynı bence doymadığı için değil anlmadım gitti kalk git emzir tekrar yatağına koy çok geriliyorum uykumu alamayınca sinir sayım artıyor tahamülüm azalıyor birde sabah kalk işe gel bende yanıma aldım birlikte yatıyoruz yine uyanıyor ama en azından yorucu olmuyor emmek istiyor devamlı
of geçm,iş olsun bizimde var sünnet ama bende girmek istiyorum ya ameliyethaneye bizi neden almıyorlar
aman bırak kepçe olsun ne yapalım yazık çocuğa bunalmasın
bebe bisküvisi yaptım ben çok da sevdi tarif: 1 türk kahvesi fincanı pekmez 1 t.k fincanı yoğurt bir yumurta sarısı bir tatlı kaşığı tereyağı alabildiğine tam buğday unu
canım ben kızıma bir aydır bebe bisküvisi yapıyorum 1 hafta gidiyor. dolap yada buzluğa koyabilirsin. 2çay bard. oganik un 2çay bardağı sütlü bebek için pirinç unu. yarım çay bardağı irmik 4 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı. 4 kaşık pekmez 2 kaşık yoğurt 2 kaşık yoğurt suyu. pekmez pişince zararlı olabilir deniyor son yaptığıma koymadım.
bunları yoğur hamur yap şekil ver. yalnız kızarınca çok sert oluyor , o yuzden pembeleşince çıkaryakmışlığım bile var tecrübe konuşuoyr.
ay geçmiş olsun.benim de en çok korktuğum şey.geçen ısırdı.daha 1 dişi var nasıl acıdı.üsttekiler de çıkınca düşünemiyorum.
ay alemsin.yara bandımı yapıştırdın.çok güldüm.aslında doğru birşey yapıyorsun.şimdi yapılan müdahaleler etkili olur.benimkinde de çok az var gibi geliyor
günaydın herkese tatil bitti malesef.güzeldi ama hava da güzeldi şansımıza.oğlum gece saat başı kalkıyor ya.doymadığından mı ki diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?