ya aynen bizde de canım ya çocuk yarım saat de bir satte uyanıyor yatmadan muhallebi vredim yine aynı bence doymadığı için değil anlmadım gitti kalk git emzir tekrar yatağına koy çok geriliyorum uykumu alamayınca sinir sayım artıyor tahamülüm azalıyor birde sabah kalk işe gel bende yanıma aldım birlikte yatıyoruz yine uyanıyor ama en azından yorucu olmuyor emmek istiyor devamlı
Cogu arkadas bebeklerinin gece sık uyanmasından yakınmıs emen bebekler mı bunlar yoksa biberonla beslenen bebekler de var mı sık uyanan merak ettim? benim oğlum (3.5 yıl once) emerdi kızım alerjıden dolayı pek ememedi. Oğlum yarım saat aralıklarla uyanırdı sabah da kalkıp işe giderdim simdi maşallah kızım uyanmamasına ragmen ben nasıl gece uyumadan sabah da erkenden işe gidebiliyormusum şu anda hayret ediyorum. Emzik kullansanız? kızım emzik alıyor gece uyanınca bile yanından emziğini alıp agzına sokuyor ve uyumaya devam...:) valla emzirmek harika bir duygu ama çok sıkıntılı dısarda, geceleyin her zaman stresteydim ben oğlumda emzirmek yüzünden. ha aman emzirmek kötü demiyorum kızım şoyle emse güzelce yine o sıkıntıya katlanırım ama ikisini de yasamıs biri olarak en azından emzik deneseniz diye bir tavsiyede bulunmak istedim. ac olmadıgı zamanlar emme içgüdüsünü tatmin ettiği için bosubosuna sıkıntıya girmenizi engellersiniz. ama yalaşık 14 tane emzik kullanan biri olarak en güzeli avent derim