belki de diş mi sıkıntı veriyor da ikide bir uyanıyorlar diyorum bazen de.ne bileyim çözemedik işte.
ben dün bir parça karnıbahar,biraz soğan biraz da kabak koyup kaynattım.(tabi kabak yazdan kurutulmuş)yumuşayınca cam rendede ezip hafif sulu yedirdim.ben genelde hangi sebzeyi yaparsam yapayım mutlaka bir parça soğan atıyorum içine.
benimki emzik alıyor aslında ama bu ara gece emziği ağzından atıyor.ama gerçekten emzik uykuya kolay dalmasında yardımcı .
ben de ikidir çorbasına soğan ekledim aklımdaydı benim de sorayım diye iyi oldu öğrendiğim. bugün balkabağı, havuç, ıspanak, soğan kullandım ilk kez kıyma ekledim. kuzu kemiğinden et suyu yaptım bir et sulu bir kıymalı yapayım çorbaları diye. sen kıymaya geçtin mi? kıymalıyken blendır yaptım çok ezmedim ama doğru mu bilemedim?
canım ben besliyorum oynuyorum emziriyorum oynuyorum uykusu gelince kucağımda azcık gezdirip pışpışlıyorum hop yatağa çıkıyorum odadan.. biraz sonra ağlıyor yine alıyorum 1-2 pış pış.. gak guk varsa yapıyor yine yatırıyorum odadan çıkıyorum bazen hemen bazen 1-2 mızırdayıp uyuyor. eğer altına falan yapacaksa ancak o zaman uyumamış oluyor sonra yine aynı şekilde uyuyor.. bazen emerken uyuyakalıyor, hafta sonları ve akşamları denk gelirse eşim ayağında sakinleştirip uykuya geçiriyor... uzun uzun sallamıyor zaten sallanmayı bilmiyor kısa sürmesi için gerçekten uykuya ihtiyacı olduğu anı yakalamak lazım..kızlar kızım asırı hareketli uykuya dalmakta cok zorlanıyor boyle olan var mı? siz nasıl uyutyorsunuz? 15 gundur uyku egitimi veriyorum bana mısın demiyor. o kadar hareketli ki uykusu geliyor hala gözleri fıldır fıldır el kol kıpır kıpır uyku zamanı nasıl sakınleştirebilirim? uyudugu zaman sorun yok ama dalamıyor iste ben de cok geriliyorum kızıyorum sonra vicdanım sızlıyor. uyumadıgı zaman da mırın mırın cok huzursuz oluyor. sunu da bir aşsak maşallah iyiyiz ama bu uykuya dalma safhası oldurdu beni
Son düzenleme: