Kız naptın sen hamileyken bile bakla yasak bakla niye veriyosun çocuğa google amcaya yaz bak zararlarını...
Ya adımı yazdım ama kimse beni eklemedi face grubuna yanlış yeremi yolladım istek anlamadım.75 üyeli grup dimi...
bu arada dün evde olanı paylaşmak istedim...
eşim not telaşına düştü çocukla ve evle ilgilenmek zorunda kaldım yemeği bile zorla yaptım çocukla oynamaya hiç zamanım olmadı.. ama baba işinden sıkılınca geldi oynadı vs.. çocuk babayı görünce atlıyor artık üzerine oyun makinası olarak görüyor babayı :) dün bana hiç atlamadı diye çok üzüldümbenden uzaklaşıyor galiba ev işleriyle ilgileniyorum diye.. neyse moralim çok bozuldu buna...
akşam 18 de mızıldanmaya başladı oğlum. denedim uyumadı getirdim halıya.ama gergindim artık. baba geldi oynadılar durmadan. 19.30 gibi neden sen uyutmuyorsun dedim. sen beğenmezsin ki uyutuşumu dedi. birşey demedim . neyse uyutmaya çabaladı uyumadı en son ağlamaya başladı . bu arada içimden de uyuma oğlum deyip durdumbari uykuda beni istesin istiyordum o ruh halimle... şükür uyumadı. bir ara gittim yanlarına alayım mı dedim sert bir şekilde "hayır" dedi ne oldu dedim "uzaklaşır mısın" dedi yine sinirli. baktı olmuyor getirdi "al emzireceksen emzir" dedi yine sinirle... niye bana kızıyorsun dedim "boşver konuşmayalım" dedi..
iyiki bir bozuk attım yani.. ısrarla üzerine gitsem burnumdan gelecekti...
ha bir de babaya atlıyor diye "al bak dedim anneci olacak diyordun olmadı babacı oldu al seni istiyor" dedim gülerek. hiç yok olur mu öyle şey demedi
işte öyle... ben trip atmadım diye şimdi küsmedik şükür...
Günaydın kızlar 6. ay kontrolünü yaptıranlar doktorunuz "supravit şurubuna" geçti mi? bundan sonra devit yerine bunu ver dedi. eczane 1 ölçek tok karnına yazmış ama prospektüsünde 6 yaş altına yarım ölçek yazıyor. bu e reçete çıktığından beri mertlik bozulduherhalde bilgisayarda yarım ölçek yazmıyor ki 1 ölçek yazıldı... bir de doktor şurup vermek için d vitamini eksikliği teşhisi yazmış ne alaka yaa!!!
eşim not telaşına düştü çocukla ve evle ilgilenmek zorunda kaldım yemeği bile zorla yaptım çocukla oynamaya hiç zamanım olmadı.. ama baba işinden sıkılınca geldi oynadı vs.. çocuk babayı görünce atlıyor artık üzerine oyun makinası olarak görüyor babayı :) dün bana hiç atlamadı diye çok üzüldümbenden uzaklaşıyor galiba ev işleriyle ilgileniyorum diye.. neyse moralim çok bozuldu buna...
akşam 18 de mızıldanmaya başladı oğlum. denedim uyumadı getirdim halıya.ama gergindim artık. baba geldi oynadılar durmadan. 19.30 gibi neden sen uyutmuyorsun dedim. sen beğenmezsin ki uyutuşumu dedi. birşey demedim . neyse uyutmaya çabaladı uyumadı en son ağlamaya başladı . bu arada içimden de uyuma oğlum deyip durdumbari uykuda beni istesin istiyordum o ruh halimle... şükür uyumadı. bir ara gittim yanlarına alayım mı dedim sert bir şekilde "hayır" dedi ne oldu dedim "uzaklaşır mısın" dedi yine sinirli. baktı olmuyor getirdi "al emzireceksen emzir" dedi yine sinirle... niye bana kızıyorsun dedim "boşver konuşmayalım" dedi..
ha bir de babaya atlıyor diye "al bak dedim anneci olacak diyordun olmadı babacı oldu al seni istiyor" dedim gülerek. hiç yok olur mu öyle şey demedi
Kizlar dun okudum nette kereviz cok faydaliymis ama ben bile bu yasimda hic tatmadim.nasil bisey bebeklere verenizinz oldumu nasil yaptiniZ birde sebzeleri haslayip blendrdanmi getiriyorsunuz ben ole yapiyorum corba olarak.baska neler yediriyo sunu z allah askina yaaa normal Şehriye falan yedirenler var ben bogazina yapisir diye korkuyorum teek bakıyorum ogluma cunku
neden acaba bize doktor da sağlık ocağıda 1 yaşına kadar devit kullan dedi. supravit hasta olunca verdi öksürürken sonra kestik
canım boşver neden kendi canını sıkıyorsun bunun için oda babası dua edelim ki babalarına bağlı olsunlar hadi anne babaya bağlı olmayıp dedeye anane babanneye bağlı olursa etrafımda çok örnek var bu konuda babannesini görünce anne babaya bakmayan yada annesine sen git ben bannem ile yatacağım vs diye kapı kapatan çocuk bunlar artık oyun çağındalar buyuyorlar ama biz anneyiz asla vazgeçmezler
slm hatun şahıslar nasılsınız bakalım. annemin gitmesine 1 hafat kaldı sonra kv gelecek hemde kp ile birlikte
muhallebi nasıl yapılıyor peki ? hiç bilmiyorum valla :) ben de tek tek vericem senin gibi :) daha iyi bencede... bir de ben elma püresini verirken arada su da içirdim. doktor su ile ilgili hiçbişey demedi... ne kadar su içirmek gerekir ki günde ?
Günaydın kızlar 6. ay kontrolünü yaptıranlar doktorunuz "supravit şurubuna" geçti mi? bundan sonra devit yerine bunu ver dedi. eczane 1 ölçek tok karnına yazmış ama prospektüsünde 6 yaş altına yarım ölçek yazıyor. bu e reçete çıktığından beri mertlik bozulduherhalde bilgisayarda yarım ölçek yazmıyor ki 1 ölçek yazıldı... bir de doktor şurup vermek için d vitamini eksikliği teşhisi yazmış ne alaka yaa!!!
Kizlar dun okudum nette kereviz cok faydaliymis ama ben bile bu yasimda hic tatmadim.nasil bisey bebeklere verenizinz oldumu nasil yaptiniZ birde sebzeleri haslayip blendrdanmi getiriyorsunuz ben ole yapiyorum corba olarak.baska neler yediriyo sunu z allah askina yaaa normal Şehriye falan yedirenler var ben bogazina yapisir diye korkuyorum teek bakıyorum ogluma cunku
kızlar bizim doktorda devit yerine multi tabs diye bi vitamin verdi devletin karşılamadığı bı vitamin kullanan var mı kan ilacınıda ölçtür ona göre ver dedi siz devam ediyor musunuz
günaydın herkese.....biraz önce kızıma kahvaltı hazırladım..peynir yumurta pekmez ceviz biraz da meyve suyu....benim cimcimem sadece meyve suyundan o da 2-3 kaşık içti...sonra ağzını bi kapadı daha da açmadı...üff niye yemedid ya...hepberaber masadayken daha güzel yiyo..o da sadece haftasonları oluyo napiyim..
canım ben yarım çay bardağı su ile bir tane kayısı kurusunu kaynattım. sonra kayısıyı içinden aldım 1 tatlı kaşığı tam buğday unu koyarak kıvamlı hale getirdim sonra da içine o kayısı ezerek karıştırdım güzel oldu.
bizim en büyük problemimiz su!!
maalesef oğlum suyu hiç sevmiyor
nasıl içirsem diye düşünüyorum çünkü kabız olma yolunda ilerledi yani
biz sadece devit kullanıyoruz öyle bi şurup yazmadı
eşler arasında zaman zaman gerginlikler olabiliyor onun da dönem sonu sıkışıklığına denk gelmiştir uzatmamakla iyi yapmışsın.
bence uyutma işini baba da yapsın daha önce de söylemiştim herşey ortak olursa çocuk ikinize de aynı mesafede olur :)
kerevizi portakal suyu havuç patatesle pişiriyolar hiç denemedim ama oğluma mutlaka yediricem
bizden kan aldılar kan değerlerimiz normal çıktığı için kan ilacı hiç kullanmadık 7. ayda et kıyma tavuk ciğeri yedirerek kan ihtiyacını karşıla dedi doktorum.
devit yerine multi tabs da kullanabilirsin hepsi vitamin sonuçta bi farkı yoktur
kızlar bizim doktorda devit yerine multi tabs diye bi vitamin verdi devletin karşılamadığı bı vitamin kullanan var mı kan ilacınıda ölçtür ona göre ver dedi siz devam ediyor musunuz
slm hatun şahıslar nasılsınız bakalım. annemin gitmesine 1 hafat kaldı sonra kv gelecek hemde kp ile birlikte
Allah kolaylık versin....yaaa kp ler ne diye gelirki, küçük bebeğimiz var sonuçta emziriyoruz ,eğilip kalkıyoruz ,bebişleri gönlümüzce sevemiyoruz...kendi babam olsa hiç sorun yokta kp yanında hiç rahat edemiyorum
en sevdiğim sebZe kesinlikle haftada bir pişer bizde. hatta bu akşam oğluma vereceğim canım söyle ki kerevizi soyuyorum patates havuç ile haşlıyorum suyunda ezerek veriyorum püre gibi blander kullanmıyorum ben eziyorum çatalla ilk başta yutmakta zorlandı ama şimdi yutuyorKizlar dun okudum nette kereviz cok faydaliymis ama ben bile bu yasimda hic tatmadim.nasil bisey bebeklere verenizinz oldumu nasil yaptiniZ birde sebzeleri haslayip blendrdanmi getiriyorsunuz ben ole yapiyorum corba olarak.baska neler yediriyo sunu z allah askina yaaa normal Şehriye falan yedirenler var ben bogazina yapisir diye korkuyorum teek bakıyorum ogluma cunku
kesinlikle bizde de babannesi benimle yatsın diyor bende olmaz diyorum Allah dan oğlum benimle birlikte yatmak istiyor. tabi ben yerinde yatsın istiyorum ama işe gideceğim için sabah benimde işime geliyor birlikte yatmakOLAMAZZZZZZZ allah korusun canım ya hadi anneanneye olsunda ama babaanneye öyle olursa yıkılırımzaten kendine anne dedirtmeye çalışıyo sinir oluyorum kaçkere uyardım bak öyle deme çocuk anne olarak seni bilir diyorum ,bilsinnnn diyo sinir şey nolcak
anam kabussssssssss kuzu yazık sanaBizim de cumartesi KV+kp+elti+2 çocuğu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?