2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm hatun şahıslar nasılsınız bakalım. annemin gitmesine 1 hafat kaldı sonra kv gelecek hemde kp ile birlikte

canım oğluma sadece şehriye çorbası verdim, mantar bakla falan 2,5 yaşındaki kızım ve bizim için..

bizimki son raddeye gelince babada uyuyor dün 2 kez uyuttu hatta akşam 8 den sonra kız da onun omzunda uyudu..
ya adamın rahatlatıcı bir yönü var diye düşünüyorum..

Kizlar dun okudum nette kereviz cok faydaliymis ama ben bile bu yasimda hic tatmadim.nasil bisey bebeklere verenizinz oldumu nasil yaptiniZ birde sebzeleri haslayip blendrdanmi getiriyorsunuz ben ole yapiyorum corba olarak.baska neler yediriyo sunu z allah askina yaaa normal Şehriye falan yedirenler var ben bogazina yapisir diye korkuyorum teek bakıyorum ogluma cunku

günaydın herkese.....biraz önce kızıma kahvaltı hazırladım..peynir yumurta pekmez ceviz biraz da meyve suyu....benim cimcimem sadece meyve suyundan o da 2-3 kaşık içti...sonra ağzını bi kapadı daha da açmadı...üff niye yemedid ya...hepberaber masadayken daha güzel yiyo..o da sadece haftasonları oluyo napiyim..

bizde hiç bir değişiklik yapmadı dr...aynen monovit ve kan ilacına devam dedi...

benim de kızım babacı tamm....ben ne şaklabanlıklar yapıyorum zor gülüyo..ama babasını görmesi yeterli hemen gülücükler nazlar çırpınlamar....benim çok hoşuma gidiyo aralarındaki enerji...bence çok takma kafana biz onların annesiyiz...
eşler bizden daha çok doğum yaptı galiba psikolojileri bi düzelemedi gitti..benim eşim de bazı zamanlar böle oluyo..bende uzatmamaya çalışıyorum senin gibi..yoksa uzayıp ta gidiyo abuk sabuk yerlere...

bende 1 kere yedim kereviz...patatese benziyo tadı....evde hiç yapmadım ama...bizim çorba olayımız çok düzenli değil..en son yaptığım çorbayı dediğin gibi haşlayıp blenderdan geçirdim öle verdim...şehriye de verecek olursam heralde onu da aynı işlemden geçirirm ki boğazına yapşmasın..

kızlar bizim doktorda devit yerine multi tabs diye bi vitamin verdi devletin karşılamadığı bı vitamin kullanan var mı kan ilacınıda ölçtür ona göre ver dedi siz devam ediyor musunuz

OLAMAZZZZZZZ allah korusun canım ya hadi anneanneye olsunda ama babaanneye öyle olursa yıkılırımzaten kendine anne dedirtmeye çalışıyo sinir oluyorum kaçkere uyardım bak öyle deme çocuk anne olarak seni bilir diyorum ,bilsinnnn diyo sinir şey nolcak

slm hatun şahıslar nasılsınız bakalım. annemin gitmesine 1 hafat kaldı sonra kv gelecek hemde kp ile birlikte

Allah kolaylık versin....yaaa kp ler ne diye gelirki, küçük bebeğimiz var sonuçta emziriyoruz ,eğilip kalkıyoruz ,bebişleri gönlümüzce sevemiyoruz...kendi babam olsa hiç sorun yokta kp yanında hiç rahat edemiyorum

canım ben yarım çay bardağı su ile bir tane kayısı kurusunu kaynattım. sonra kayısıyı içinden aldım 1 tatlı kaşığı tam buğday unu koyarak kıvamlı hale getirdim sonra da içine o kayısı ezerek karıştırdım güzel oldu.
bizim en büyük problemimiz su!!
maalesef oğlum suyu hiç sevmiyor
nasıl içirsem diye düşünüyorum çünkü kabız olma yolunda ilerledi yani

biz sadece devit kullanıyoruz öyle bi şurup yazmadı

eşler arasında zaman zaman gerginlikler olabiliyor onun da dönem sonu sıkışıklığına denk gelmiştir uzatmamakla iyi yapmışsın.
bence uyutma işini baba da yapsın daha önce de söylemiştim herşey ortak olursa çocuk ikinize de aynı mesafede olur :)

kerevizi portakal suyu havuç patatesle pişiriyolar hiç denemedim ama oğluma mutlaka yediricem

kızlar bizim doktorda devit yerine multi tabs diye bi vitamin verdi devletin karşılamadığı bı vitamin kullanan var mı kan ilacınıda ölçtür ona göre ver dedi siz devam ediyor musunuz

bizden kan aldılar kan değerlerimiz normal çıktığı için kan ilacı hiç kullanmadık 7. ayda et kıyma tavuk ciğeri yedirerek kan ihtiyacını karşıla dedi doktorum.

devit yerine multi tabs da kullanabilirsin hepsi vitamin sonuçta bi farkı yoktur

canım ben de 2 küçük çocuğa tek bakıyorum şehriye zaten yumuşamıştı, yine de kaşıkla biraz ezdim..
kerevizin normal z.yağlı yemeğini yapıyorsun havuç var.. portakal suyu veya limon suyu kullanıyorsun.. çorbası da un tereyağda kavurup 1 bardak süt sonra su, doğranmış kereviz havuç ekleyip yumuşayınca blendır yapıyorsun.. hani bu sebze çorbaları var ya benim için öyle devamlı yenecek şeyler değil senede 1-2 o kadar...

ya aç olduğu vakte denk gelmemiştir benimki de öyle bugün kahv. tek tek vereyim dedim kuş kadar yemedi.. meyve verdim az önce aç değil demek ki ağız kilit denk geldi mi hapur hupur götürüyor oysa..

canım aşıları oldunuz mu? şimdiden geçmiş olsun..

bize de multitabs verdi. Devit bitsin elimizde olan ona geçeceğiz inş., kan ilacını da tahlil yapmadan verdi, onu da veriyoruz...

Aynen:) babamin yaninda emzirme hariç çok rahatim. Kiyafet hususunda da öyle. Esofmanla dolasiyorum. Ama kp yaninda etek giymek ve yazma örtmek zorundayim çocukla zor oluyor çok bunaliyorum

en sevdiğim sebZe kesinlikle haftada bir pişer bizde. hatta bu akşam oğluma vereceğim canım söyle ki kerevizi soyuyorum patates havuç ile haşlıyorum suyunda ezerek veriyorum püre gibi blander kullanmıyorum ben eziyorum çatalla ilk başta yutmakta zorlandı ama şimdi yutuyor

kesinlikle bizde de babannesi benimle yatsın diyor bende olmaz diyorum Allah dan oğlum benimle birlikte yatmak istiyor. tabi ben yerinde yatsın istiyorum ama işe gideceğim için sabah benimde işime geliyor birlikte yatmak

Bizim de cumartesi KV+kp+elti+2 çocuğu!
anam kabussssssssss kuzu yazık sana

dün oğluma bebe bisküvisi yaptım 1 kahve fincanı pekmez 1 kahve fincanı yoğurt 1 çay kaşığı tereyağı 1 yumurta sarısı ve tam buğday unu ile sabahları ıhlamur içine bir tane ezdim peynir koydum verdim bir gün yumurta verdim vs karıştırarak çok sevdi. birde aranızda ayva veren var mı haşlayıp veriliyor mu acaba

Selam kızlar bugün aşımızı olduk geldik bir ağızdan 2 bacaktan 1 tanede koldan oğluşum iğne yapılırken çok ağladı ama kucağıma alınca hemen sustu neyse ki.. Şimdilik ateşimiz yok umarım çıkmaz. Bir daha ki aşı 1 yaşında yapılacakmış şükür aşılardan kurtulduk bir süre:)) bizden haberler böyle :)

Selam kizlar iyi aksamlar herkese bana cevap yazan yok sanirim fikirlerinize tavsiye lerinize ihtiyacim var kizlar ve bugunde esimle baya tartistik arkadaslari yüzünden ve kapiyi çarpıp çıktı gitti ve hala ne aradi ne sordu giderkende dedim artik sinirden geldiginde beni bulamocaksin gelme arkadaşlarının yanindan dedim ve hala ses yok aglamaktan basima agrilar girdi sutum kesilecek diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…