Eki Görüntüle 942824 canım şöyle birşey.emniyet kemerini rahat bağlayabilmek için
bebeği de anakucağı tipi otokoltuğu var ya ona oturtuyorum da ikisi birden olunca bazen bana fenalık geliyor,kızınkini bagaja atıyorum,normal oturtup bağlıyorum emniyet kemerini.
ay sana sabır diliyorum.kv den de sorunluymuş inşllah kolay geçer
aa aklıma hiç haşlamak gelmemişti doğru öyle yedirebiliriz.
dün akşam oturdum sayfaları okudum senin yazını da alıntılamıştım kalkmak zorunda kaldım bilgisayarın başından.ailenle konuşmuşsun.bence baban da gelince kv lerle bir araya gelsinler ciddi ciddi konuşsunlar.onlar da oğullarına bi laf geçirsinler.sen de tepkini koy zaten yine.eşinin iyice bir korkması lazım.iş aramıyor demişsin.bu arkadaşlarıyla gezerken hiç mi para harcamıyor.sıkıntıya girmiyor musunuz.bebeğin ihtiyaçları falan.bir de içki alışkanlığı.parası yetmez olsa belki gezemez
havuç haşlayıp yedirebilirsin mesela.
günaydın kızlar.oğlum birkaç gündür uyumuyor hiç geceleri.derdi burun tıkanıklığı mı karın ağrısı mı anlamadım.hafta sonu hiç uyumadım.bu hafta da kv geldi.pazar gecesi yine uyumuştu.dün gece yine uyumamış.gece 2de emzirmiştim ayağında sallıyordu.sabah 5 te emzirmeye geldim hala ayağında kadının.of geçici olsun bu.hep uyumayan bir çocuk olmasın.ben kızımda hiç böyle uykusuz kalmadım ya hiç biri birbirine benzemiyor bu çocukların.