• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Selam kizlar iyi aksamlar herkese bana cevap yazan yok sanirim fikirlerinize tavsiye lerinize ihtiyacim var kizlar ve bugunde esimle baya tartistik arkadaslari yüzünden ve kapiyi çarpıp çıktı gitti ve hala ne aradi ne sordu giderkende dedim artik sinirden geldiginde beni bulamocaksin gelme arkadaşlarının yanindan dedim ve hala ses yok aglamaktan basima agrilar girdi sutum kesilecek diye korkuyorum :50::50::50::43::43:

allah yardımcın olsun ...canım bebnim eğer seni dinlemiyorsa sözünü dinlediği saygı duyduğu bir büyüğü devreye sok derim ben tavrını net bir şekilde koy....aile içi huzursuzluk çok zor ..bide al karşına net ifadelerle ama kavga etmeden konuşmaya çalış ....inşh enkısa sürede hatasını anlar ...benim sana naçizane tavsiyem bunlar

Selam kızlar bugün aşımızı olduk geldik bir ağızdan 2 bacaktan 1 tanede koldan :( oğluşum iğne yapılırken çok ağladı ama kucağıma alınca hemen sustu neyse ki.. Şimdilik ateşimiz yok umarım çıkmaz. Bir daha ki aşı 1 yaşında yapılacakmış şükür aşılardan kurtulduk bir süre:)) bizden haberler böyle :)

nasıl ya 1 yaşında ?? bizim 9. ayda var aşımız ??

bir de koldan mı yaptırdınız ? bizde 2 tanesi bir bacaktan 1 tanesi diğer bacaktan yapıldı. ağızdan verilen çocuk felci aşısını 7. aya erteledik çünkü rotavirüsün 2. dozunu yaptırdık o sırada...

ve geçmiş olsun bu arada...

kızlar oğlum dün daha iyi yemişti bugün resmen tiksinir gibi öğürtü filan yaptı elma püresini yedirirken... oysaki en son 15 te az bişey emzirmiştim. 18 de elma püresini vermeye çalıştım ama dediğim gibi beğenmedi... yarın da deneyeceğim sonra ne yapsam ki ?
bu arada zorlamıyorum istemediği zaman bırakıyorum... ısrar yok yani :)

canım aşıları oldunuz mu? şimdiden geçmiş olsun..

olduk canım ya sağol şükür atlattık

nasıl ya 1 yaşında ?? bizim 9. ayda var aşımız ??

bir de koldan mı yaptırdınız ? bizde 2 tanesi bir bacaktan 1 tanesi diğer bacaktan yapıldı. ağızdan verilen çocuk felci aşısını 7. aya erteledik çünkü rotavirüsün 2. dozunu yaptırdık o sırada...

ve geçmiş olsun bu arada...

biz de bir bacak 2 tane diğer bacak bir tane de ağızdan.
diğer aşı da 9. ayın bitiminde aynen sizin gibi

kızlar oğlum dün daha iyi yemişti bugün resmen tiksinir gibi öğürtü filan yaptı elma püresini yedirirken... oysaki en son 15 te az bişey emzirmiştim. 18 de elma püresini vermeye çalıştım ama dediğim gibi beğenmedi... yarın da deneyeceğim sonra ne yapsam ki ?

aynen canım zorlama yoğurt dene bi de veya başka bi meyve. belki de elmanın tadını sevmemiştir. bikaç kaşık da yese kardır

allah yardımcın olsun ...canım bebnim eğer seni dinlemiyorsa sözünü dinlediği saygı duyduğu bir büyüğü devreye sok derim ben tavrını net bir şekilde koy....aile içi huzursuzluk çok zor ..bide al karşına net ifadelerle ama kavga etmeden konuşmaya çalış ....inşh enkısa sürede hatasını anlar ...benim sana naçizane tavsiyem bunlar

Canim kimseyi dinlemiyoki daha dogrusu kendi ailesinden dogru düzgün karsisina alıp konusabilecek biri yok benim ailemi devreye sokarsan daha kötü seyler olucak ben kötü olsun istemiyorum simdide alkol aldigini öğrendim delirmek üzereyim ama gelsin karsima alip konusucam ciddi ciddi ne olucaksa olsun artik bende insanim yahuuu :47::47::47:

Canim kimseyi dinlemiyoki daha dogrusu kendi ailesinden dogru düzgün karsisina alıp konusabilecek biri yok benim ailemi devreye sokarsan daha kötü seyler olucak ben kötü olsun istemiyorum simdide alkol aldigini öğrendim delirmek üzereyim ama gelsin karsima alip konusucam ciddi ciddi ne olucaksa olsun artik bende insanim yahuuu :47::47::47:

allah kolaylık versin ne diyim aslında çok şey var da...dediğin gibi karşına al ve tekrar konuş sonuçlarının neler olacağını söyle...inş işe yarar...allah akıl fikir mantık versin eşine...

allah kolaylık versin ne diyim aslında çok şey var da...dediğin gibi karşına al ve tekrar konuş sonuçlarının neler olacağını söyle...inş işe yarar...allah akıl fikir mantık versin eşine...

Sagol canim umarim işe yararda kendine çeki düzen verir artik amin versin akil fikir banada sabir versin rabbim. ..

Selam kizlar iyi aksamlar herkese bana cevap yazan yok sanirim fikirlerinize tavsiye lerinize ihtiyacim var kizlar ve bugunde esimle baya tartistik arkadaslari yüzünden ve kapiyi çarpıp çıktı gitti ve hala ne aradi ne sordu giderkende dedim artik sinirden geldiginde beni bulamocaksin gelme arkadaşlarının yanindan dedim ve hala ses yok aglamaktan basima agrilar girdi sutum kesilecek diye korkuyorum :50::50::50::43::43:

kardeşim allah yardımcın olsun inşallah eşin düzelir en kısa zamanda.. kaç kere konuşmuşsun seni dinlese şimdiye kadar dinlerdi.. bence kendi aileni devreye sok işin ciddiyetini anlasın

kardeşim allah yardımcın olsun inşallah eşin düzelir en kısa zamanda.. kaç kere konuşmuşsun seni dinlese şimdiye kadar dinlerdi.. bence kendi aileni devreye sok işin ciddiyetini anlasın

Allah razi olsun canim dediğin gibi dinlemiyo beni anneme anlattim en sonunda bugün çok üzüldü oda babam yurtdışında gelsin onunlada konuşmayı düşünüyorum artik nereye kadar böyle gider bilmiyom sorunumuz işsizlik işsiz kalinca böyle davraniyo ve istedigi gibi kendi büyüdüğü yerdeyiz şimdi hoş burda olmamizin sebebide annesi babasida neyse onun harince hiç bir sıkıntımız yok burda olunca daha rahat hareket ediyo ailesinide bir faydasi yok allah sonumuzu hayir etsin inşallah

Allah razi olsun canim dediğin gibi dinlemiyo beni anneme anlattim en sonunda bugün çok üzüldü oda babam yurtdışında gelsin onunlada konuşmayı düşünüyorum artik nereye kadar böyle gider bilmiyom sorunumuz işsizlik işsiz kalinca böyle davraniyo ve istedigi gibi kendi büyüdüğü yerdeyiz şimdi hoş burda olmamizin sebebide annesi babasida neyse onun harince hiç bir sıkıntımız yok burda olunca daha rahat hareket ediyo ailesinide bir faydasi yok allah sonumuzu hayir etsin inşallah

kendi anasını babasını da mı dinlemiyor?
valla iyi yapmışsın ben olsam anlatırdım aileme yeterince sabretmişsin..
üzülür tabi annen ama en azından bi çare olmaya çalışırlar

ateşlendi mi peki kuzun ?? benim küçüğüm 2 günde ateşliydi :(

şükür ateşlenmedi ya bu zamana kadar aşıdan hiç ateşlenmedi bunda 4 tane aşı olunca korktum ateş olur diye ama olmadı çok şükür

ateşlenince napiyosun ya ben çok korkuyorum ateşten ne yapcağmı şaşırım öyle bişey olsa allahım korusun hepimizin yavrularını:14:

şükür ateşlenmedi ya bu zamana kadar aşıdan hiç ateşlenmedi bunda 4 tane aşı olunca korktum ateş olur diye ama olmadı çok şükür

ateşlenince napiyosun ya ben çok korkuyorum ateşten ne yapcağmı şaşırım öyle bişey olsa allahım korusun hepimizin yavrularını:14:

Dimlemekten ziyade karsilarina alip konusmuyorlarki canim bir iki kez babasi dedi oda telefonda kendine ceki düzen ver dedi o kadar baska bisi demiyorlar olan bana oluyo kendime sasiyorum zaten ne sabirliymisim diye ama oda nereye kadar bilmiyorum canım :-( :'( :'( :-(

adiyef aklımdayken sorayım sen kız için arabada yükseltici var diyordun o nasıl bir şey? oğluşu oto koltuğuna mı oturtuyorsun?
$quasar_astral_zoom.jpg canım şöyle birşey.emniyet kemerini rahat bağlayabilmek için
bebeği de anakucağı tipi otokoltuğu var ya ona oturtuyorum da ikisi birden olunca bazen bana fenalık geliyor,kızınkini bagaja atıyorum,normal oturtup bağlıyorum emniyet kemerini.
Bizim de cumartesi KV+kp+elti+2 çocuğu!
ay sana sabır diliyorum.kv den de sorunluymuş inşllah kolay geçer
dün oğluma bebe bisküvisi yaptım 1 kahve fincanı pekmez 1 kahve fincanı yoğurt 1 çay kaşığı tereyağı 1 yumurta sarısı ve tam buğday unu ile sabahları ıhlamur içine bir tane ezdim peynir koydum verdim bir gün yumurta verdim vs karıştırarak çok sevdi. birde aranızda ayva veren var mı haşlayıp veriliyor mu acaba
aa aklıma hiç haşlamak gelmemişti doğru öyle yedirebiliriz.
dün akşam oturdum sayfaları okudum senin yazını da alıntılamıştım kalkmak zorunda kaldım bilgisayarın başından.ailenle konuşmuşsun.bence baban da gelince kv lerle bir araya gelsinler ciddi ciddi konuşsunlar.onlar da oğullarına bi laf geçirsinler.sen de tepkini koy zaten yine.eşinin iyice bir korkması lazım.iş aramıyor demişsin.bu arkadaşlarıyla gezerken hiç mi para harcamıyor.sıkıntıya girmiyor musunuz.bebeğin ihtiyaçları falan.bir de içki alışkanlığı.parası yetmez olsa belki gezemez

havuç haşlayıp yedirebilirsin mesela.

günaydın kızlar.oğlum birkaç gündür uyumuyor hiç geceleri.derdi burun tıkanıklığı mı karın ağrısı mı anlamadım.hafta sonu hiç uyumadım.bu hafta da kv geldi.pazar gecesi yine uyumuştu.dün gece yine uyumamış.gece 2de emzirmiştim ayağında sallıyordu.sabah 5 te emzirmeye geldim hala ayağında kadının.of geçici olsun bu.hep uyumayan bir çocuk olmasın.ben kızımda hiç böyle uykusuz kalmadım ya hiç biri birbirine benzemiyor bu çocukların.

Son düzenleme:

önce ensesinden kontrol ediyorum öperek. sıcak gelirse popodan ölçüyorum 37.5 ve fazlası tehlikeye gidiyor demek zaten. yüksekse hemen calpol veriyorum yarım ölçek. ama yüksek değilse birkaç dk sonra yine ölçüyorum artış varsa calpol veriyorum kesinlikle.

38 filan olursa yarım fitil daha mantıklı daha hızlı etki ediyor çünkü.. her aşısında ateşlendi miniğim :( artık aşı yaptırasım yok :( 9. ay gelmesin istiyorum artık:((

Selam kızlar bugün aşımızı olduk geldik bir ağızdan 2 bacaktan 1 tanede koldan :( oğluşum iğne yapılırken çok ağladı ama kucağıma alınca hemen sustu neyse ki.. Şimdilik ateşimiz yok umarım çıkmaz. Bir daha ki aşı 1 yaşında yapılacakmış şükür aşılardan kurtulduk bir süre:)) bizden haberler böyle :)
canım geçmiş olsun bizim de 2 tanesi bir bacaktan diğeride diğer bacaktan birde ağızdan oldu ayrıca bir daha ki aşı 9. ayda dediler.
canım çok zorda kaldıysan aşene anlat zira kendi ailemiz hemen etkileniyor olumsuzluklardan bizi düşündükleri için ama kendi başına da mücadele yorar insanı birde çocukla. maddi sıkıntı zaten var arkadaşla gezme vs de para harcatıyor Allah yardım etsin canım zor durum ne desek boş şimdi
canım benimnkide bazen yiyor bazen yemiyor değişiyor duruma göre bende ısrar etmiyorum

http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/papetto-ma203-mama-sandalyesi-102204051?urvid=7951637 slm kızlar dün ananesi ile dedesi aldı oğluma daha doğrusu kartı bana verdiler al ne istersen dediler bizde eşimle baktık bu olsun çok pahalı bişey olmasın dedik. bizim çocuk zaten bi yerde durmuyor biraz buyunce durmaz dedik ya da ikea dan alırız biraz buyunce dedik. yaşına girince bende sizinle sandalyede oturacağım vs derse pahalı bişey içime batar. zira philipsin dr brawn chicco nun bir sürü emzik biberon vs alıdım yalan oldu o yüzden fazla para vermek istemedim. annem babam işte ya düşünceli insanlar kıyamam :(

Son düzenleme:
kızlar ya bebişlere pirinç bulgur veriyormusunuz çorbaların içine karıştırıp yada sebze pürelerine ya ne vereceğimi şaşırıyorum ben bazen

ben de mama sandalyesi konusunda çoook kararsızımmm ne alsam bilmiyorum ama 300 milyon da veremem bi mama sandalyesine ya çok pahalı :44:

yok canım ben de vermem o kadar kampanyadan aldık kargo ile 160e geldi anne lütfen ve n11e de bakın orda da benim aldığım fiyat civarında

Back