2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
beğen butonu kalkmışşş:))bu ne böle ya yok onaylıyomusun yok söylediğine katılıyorum.....ne güzel bi tık yapıp beğeniyoduk olmamış böle

biz de bugün 6 aylık olduk bir hafta önce başladım ek gıdaya canım bence başlayabilirsin. meyve ve yoğurtla başladım ben.
ben tam zamanında başlamışım. daha erken başlasam ek gıdada sorun yaşardım. şuanda çok istekli yiyor.
açıkçası 6 ayı beklememin faydasını görüyorum şuanda..

hoş geldin:) erken doğum yapanlar var ama şuanda buraya pek takılmıyolar:))

bana doktor herşeyden ver dedi zeytin diye ayrıca söylemedi ben faydalı oldğu için veriyorum

canım ben akşam yatmadan önce yoğurt verdiğim zaman uykusunu getiriyor hemen uyuyor çok iyi oluyo
şişkinlik ve gaz yaptığını bilmiyordum benimkinde öyle bir problem olmadı

Heyyyyyyyyyy KADINLAR KULUBÜ ben geldimmmm
Çok oldu yazmayalı mahcubummmmm ama affedersin sen beni.....
Heyy gidi günler ne heyecanlıydık neeeee...Doktordan geleyim hemen yazayım kızlara
Ayyy benimki tepikledi ayyyy şöyle böyle derken...Doğurduk 6.ayı bile dolduruyoruz
Rabbime şükürler olsunnnnnnn
Öpüyorum herkesiiii kocamannn

ay canım şu 300 küsür olan bizimki ama biz ona 160 ödedik baya kampayalıydı bitmiş hatta burdan bi arkadaş da almıştı ordan

Ya çok uyguna almışsınız ya...ben o kadar pahalı bişi düşünmüyorum...ama gerçekten güzel bi mama sandalyesi...ben babymaxı beklicem bakalım...:26:

Ya çok uyguna almışsınız ya...ben o kadar pahalı bişi düşünmüyorum...ama gerçekten güzel bi mama sandalyesi...ben babymaxı beklicem bakalım...:26:

ben de mama sandalyesi konusunda çoook kararsızımmm ne alsam bilmiyorum ama 300 milyon da veremem bi mama sandalyesine ya çok pahalı :44:

Adımı yazdım kızlar mesajla hadi hayırlısı...

birde bu ek gıdayı düzenli verdim diyemi bir yiyecekten dolayımı bilmem benim kızım koyun gibi kaka yapıyor hem yeşil hem çok tuhaf keskin kokuyor toplasan 2 tane koyun kakası büyüklüğünde o kadarcık ve o kıvam normalmiii

Hmm yani kabiz. Osman alp de kabiz sürekli. Poposuna zeytinyagiyla müdahalede bulunuyorum yirtik filan olmasin diye. Ek gidaya geçince oluyomus.

Ay yavrum ondan ağladı bugün mosmor oldu ilk defa yavrukuşum benim ne yapsamki sebze püresi zeytinyağlı
bepantol de sürüyorum popişine...
kayısı erik filan erken heralde
ayrıca rezeneli mama yaptım kahvaltıda...

hoşgeldiniz, yazı tipini, simgeleri filan görünce eski günlerdeki harıl harıl kadınlar kulubünü okudğum günler geldi aklıma

hoşgeldiniz, yazı tipini, simgeleri filan görünce eski günlerdeki harıl harıl kadınlar kulubünü okudğum günler geldi aklıma

Ayyy evettttt yaaaa ne güzel günlerdi zaman neden bu kadar çabuk geçiyor ki?
Hoşbulduk canım ara sırada olsa buraya yazmaya devam edeceğim....

ben de gruba da bakıyorum, ama buraya sürekli bakıyorum. Siz de gelirseniz çok güzel olur.. :)

ha bi de zeytini sordum dra....zeytinyağı veriyosak zeytin de tabiki verebiliriz dedi...
ya ben başlarda zeytin verdim şimdi burda sizler verince dün bir daha verdim.. ama zeytin parçaları kakasında olduğu gibi duruyor. acaba henüz zeytini sindirmeye hazır enzimler yok mu diyorum.. biraz daha mı beklesem:44:

canım bu, az yediğinin veya katı yediğinin göstergesi.. yiyeceklerin kıvamını açıp biraz da z. yağ ekleyerek vermeye çalış.. ve eğer kabul ediyorsa miktarı arttır..

emek emek yaptığım sebze çorbalarını severek yemiyor oğluş.. 2 gündür kendimize yaptığım şehriye çorbasını hem sevdi hem erkenden uyudu.. ya ben kendimi yormayıp bize yaptığım çorbalardan mı versem? çay k. kadar kabak tatlısı da verdim, bu sabah kuymak da yedirdim..
ilerde yiyeceği çorbalar belli aslında.. ben kendimize sebze çorbası yapmıyorum ki.. tarhana, şehriye çeşitleri, yoğurt çorbası ve mercimek çorbaları.. sebzelerin sadece yemeğini yaparım.. kızım sebze çorbası yemiş olsun diye mantar, kereviz, bakla çorbası yaptım.. yedi ama diğer çorbalar gibi severek ve tabak tabak yemedi çocuk...
alışma devresi geçince yine tahıllı sebzeli et sulu özel çorbalar yaparım diyorum.. kızım 1,5 yaşına kadar öyle beslendi sonra bizim çorbalara geçmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…