evet benziyolar...peki papettonun mama tepsi kısmı da ayarlanıyo mu ileri geri şeklinde...baby max öle diye ondan onu tercih etmiştim ben ama hepsi buradada temin edilemiyo yazıyobabymax için...olmazsa papetto alırım..
üç kademesi var tepsinin ayarlıyosun bi de papattoda içinde minder var yumuşacık bizimkiler daha ufak desteksiz oturamıyo o güzel sarıyo ilerde çıkarabiliyorsun
99tl olan modeli mi?300 küsur liralık var bi de...evet içinde rahat etmesi önemli..teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..
Vay arkadaş facebook grubundan silmişler beni yazmıyorum okuyorum diye sanırım
ama artık çokk yoruluyom yaa
Eskiden sabah kalkar kalkmaz bilgisayari acardim aman kizlarin ben yokken çeneleri düşmüştür şu geçmişi hemen okuyup bitireyim diye. Bazen 100 sayfa bile okumaya calistigim ve okurken gözlerimin bulandigi olurdu. Simdi bi bakiyorum ya ayni sayfada ya da 1-2 sayfa ancak geçmiş.
kızlar canlarım kızlar bebeğimin tahlili güzel çıktı elhamdülillah
selam kızlar benim cimcimem dün akşam oynarken yüzüstü çevirdik Allahım ne hareketler birde uykusu gelmişti popoyu kaldırıyor kendini büzüyor arkaya arkaya ve yana doğru sürünüyor.gülmekten öldük eşimle onun poposunu kaldırmasına kendini piramit yapıp yeter hadi gördünüz hareketlerimi şimdi beni uyutun dercesine peşpeşe yaptı ...
ek gıdaya geçmek için can attım şimdiden bunaldım.
sabah yumurtayı ayrı peyniri ayrı verim hazır kahvaltı kullanmim dedim zar zor yedirdim.peynir sütaş süzmeydi sabahtan öğleye kadar suda bekletmiştim.ama tadı biraz ekşi geldi fazla yemedi yumurtanın sarısıda kuruydu biraz su verdim biraz yumurta öyle yedirdim birde 2 dilim elma püresi yedirdim ama emmek istedi bende emdirdim.
şimdide yerelması havuç patates kereviz pirinç haşlanıyor.uyanınca akşam üzeri onu yediririm yatmadanda yoğurt vermek istiyorum hala mayalayamadım bende aktivya vericem...
zeytininde dediğiniz gibi denicem ama size dr larmı dedi verin diye bana demedide.gerçi çok açıklamalı konuşmadıda int okuyup yapıyorum çoğu şeyi...
canım benim kızım dümdüz elinde oyuncağıyla uyur kalırdı geç emekledi geç yürüdü.. şimdi döne döne üstünü kesinlikle örtmeden uyuyor, hareketli meraklı bir çocuk, tutabilene aşk olsun...
canım karnı çok doymadan veya emzirme arasında verebilirsin..
İnan denemediğim yol kalmadi yok bizimki inatci! Ama siringa biraz ise yaradi
Vay arkadaş facebook grubundan silmişler beni yazmıyorum okuyorum diye sanırım
[
bende yarım veriyorum ya bizimde tüm aşılar ateş yaptı ya
kesinlikle işe başlayınca onlarda da huzursuzluk oluyor bizde ne olursa anlıyorlar
aynen bizimkide hele o kan ilacını içerken kaç tane zıbın telef oldu onun lekesi de çıkmıyor
evet kuzum facebook çok yoğun ama ben burayı daha çok seviyorum ya ilk burda başladık ya yeri ayrı :)
şükürler olsun canım ...
bende alacağım canım şu model indirimde alsam mı acaba http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/papetto-ma203-mama-sandalyesi-102204051
[
bende yarım veriyorum ya bizimde tüm aşılar ateş yaptı ya
kesinlikle işe başlayınca onlarda da huzursuzluk oluyor bizde ne olursa anlıyorlar
aynen bizimkide hele o kan ilacını içerken kaç tane zıbın telef oldu onun lekesi de çıkmıyor
evet kuzum facebook çok yoğun ama ben burayı daha çok seviyorum ya ilk burda başladık ya yeri ayrı :)
şükürler olsun canım ...
bende alacağım canım şu model indirimde alsam mı acaba http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/papetto-ma203-mama-sandalyesi-102204051
Ah hu ek gidaaaaa onu ver bunu vet valla mutfaktan cikamiyorum yaaa :)) kızlar henuz dislerimizin yeri bile belli degil.bizim bazilarinizin masallah cikmis bile dişleri ne guzel... benim.oglan tv hastasi oldu cikti yaaa sizdede olemi kucamda bile kafayi ole bi ceviriyoki tv ye dogru aksamlari gormelisiniz yaaa sizdede varmi bole olan
Diş genetik canim ilk iki alt diş cikiyo ve 6-10 ay arasi cikiyomus bizim iki alt birden cikti yavrum perişan oldu
Bizim bi eski TV vardi KV aldi götürdü biz de TV almak istemiyoruz bence TV zarar verio çünkü
günaydın canım...tv siz olurmu hiç yaaa...tamam zararlı ama şu teknoloji çağında onları çokta uzak tutamayacağız bence...birde herşey zararlı zararlı diye vermiyoruz yada yapmıyoruz ama bu çocuklarda bizlerle yaşayacak ve çevreye uyacaklar oyüzden çok incelememek lazım...allahım esirgesin hepsini
Canım adını bana özelden yaz ekleyelim artık tanımadık üye alınmıyor.beni neden hala face almadınız...
Adını yaz canım özelden söyleyeyim yöneticiye face grubunda dün büyük temizlik yapıldı buradan olanlar ekleniyor ama tabi gerçek isimlerinizi bilmediğimiz için eklememişlerdirBen oraya kabul bile edilmedim
Sağol canım. Peki bebegime su vermeye ne zaman baslamaliyim ve gunde ne kadar su vermeliyim
beni neden hala face almadınız...
Ben oraya kabul bile edilmedim
canım ek gıdaya başladığın zaman su da teklif etmelisin ne kadar içerse artık benimki cins.. kaşıkla veriyorum.. ben içerken de bardağa saldırıyor..
kızlar herkesi alıyorlar aslında ama ne bileyim yoğunlar mı hele Zeynep Feride vardı grup yöneticisi bebeği biraz uykusuz ortalarda görünmüyor ilgilenemiyor olabilirler...
ben de çok aktif değilim
arthistoryege canım sen bir ilgilensen,ulaşsan falan..
Canım kızlar isimlerini yazsın özelden eklenticem :) bu arada Zeynep yöneticiliği melikeye bıraktı annesi kanser tedavisi görüyor şu an
TVyi kontrol etmek zor. Evde ztn bilgsyrmz var ama ona tablet almayi dusudüşünüyoruz kontrollü izleyici olsun bari. Yoksa tabi teknoloji önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?