2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
evet benziyolar...peki papettonun mama tepsi kısmı da ayarlanıyo mu ileri geri şeklinde...baby max öle diye ondan onu tercih etmiştim ben ama hepsi buradada temin edilemiyo yazıyobabymax için...olmazsa papetto alırım..

üç kademesi var tepsinin ayarlıyosun bi de papattoda içinde minder var yumuşacık bizimkiler daha ufak desteksiz oturamıyo o güzel sarıyo ilerde çıkarabiliyorsun

üç kademesi var tepsinin ayarlıyosun bi de papattoda içinde minder var yumuşacık bizimkiler daha ufak desteksiz oturamıyo o güzel sarıyo ilerde çıkarabiliyorsun

99tl olan modeli mi?300 küsur liralık var bi de...evet içinde rahat etmesi önemli..teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..

99tl olan modeli mi?300 küsur liralık var bi de...evet içinde rahat etmesi önemli..teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..

ay canım şu 300 küsür olan bizimki ama biz ona 160 ödedik baya kampayalıydı bitmiş hatta burdan bi arkadaş da almıştı ordan

ama artık çokk yoruluyom yaa

masallh suzan bıtez enerjın cok mısafırın geldı ondandır yorgunlugun :)

şimdi face ole 5-6 saat gırmıyorum bırsuru paylasım yapılmıs
kızlar canlarım kızlar bebeğimin tahlili güzel çıktı elhamdülillah

gözünüz aydın cok sevındım :)

aksam 7den sonra ek gıda olarak vermeyın sutu yada mamasını alsın cunku yogurt gıbı gıdalar şışkınlık gaz yapar uyuyamayabılır ohh afıyet olsun corbasıda :)

Ben de cikmaz zannediyorum canim ama amwayin sa8 kumaş beyazlaticisini evlendgmden beri kullanirim inan o 2 yikamada cikardi.
Ben de buraya seviyorum ilkler özeldir :)

Güzel gorunuyo ya ben de mi alsam...

Canlarımmmm nasılsınız?faceden fazla yazamadım ama buraya anlatmazsam çatlarımişe başladım diye kv geldi evde yiğit alp e bakıyo...benim annem çok yakın bana ama yinede kışın soğukta götür getir olmasın diye çağırdık kv yi ..ki çağırmasakta onlar her kış gelip kalırlar 3-4 ayneyseee bu geldiğinden beri birsürü laf soktu bana tabi bende ona resmen benle sidik yarıştırıyor inatlaşıyor yaayiğit alp geçen ay kilo almamıştı çok ve kvdeyle gittik hastaneye öğrendi tabi bunu ve ben demiştim gelişmemiş aç bu çocuk doymuyo diyedünde 6.ay aşılarımızı yaptık çok güzel kilo almış maşallah bu seferde akşam kp demesinmi annen çok iyi baktı bak nasıl kilo almış...ayyy çıldırdım yaaa o baktı diyemi kilo aldı dedim banada dayarsan mamayı bende alırım kilo..ben 5 ay boyunca baktım anne sütüyle ve gelişimi çok ii çok şükür belli aylar yavaşlar kilo alımı dedim ama kime dinlemez anlamaz beni çileden çıkartıyohiçbirşeyde altta kalmam ama her an gerginim evde ve bu çocuğumada geçiyo...sakin olayım boşvereyim diyorum ama olmuyo olmuyo.bi laf ediyo yine ben terelelli5 ay boyunca arama sorma doğumuma bile gelmedi şimdi çıkmış gelmiş güya o geldikten sonra çocuğum kendini toparlamış...benim bebeğime iyi bakamadığımı ima ediyo yaa o kimki babaanneysede haddini bilecek ben annesiyim ona benden iyi kimse bakamaz nekadar tecrübeli olsada bu böyle..onların zamanlarında herşey çok farklıydı şimdi çok farklı...valla bu atışmalar nereye kadar gitcek bilmiyorum ama birimizden biri çok fena patlıcak ama ne zaman bakalım

Diş genetik canim ilk iki alt diş cikiyo ve 6-10 ay arasi cikiyomus bizim iki alt birden cikti yavrum perişan oldu
Bizim bi eski TV vardi KV aldi götürdü biz de TV almak istemiyoruz bence TV zarar verio çünkü

Diş genetik canim ilk iki alt diş cikiyo ve 6-10 ay arasi cikiyomus bizim iki alt birden cikti yavrum perişan oldu
Bizim bi eski TV vardi KV aldi götürdü biz de TV almak istemiyoruz bence TV zarar verio çünkü

günaydın canım...tv siz olurmu hiç yaaa...tamam zararlı ama şu teknoloji çağında onları çokta uzak tutamayacağız bence...birde herşey zararlı zararlı diye vermiyoruz yada yapmıyoruz ama bu çocuklarda bizlerle yaşayacak ve çevreye uyacaklar oyüzden çok incelememek lazım...allahım esirgesin hepsini

TVyi kontrol etmek zor. Evde ztn bilgsyrmz var ama ona tablet almayi dusudüşünüyoruz kontrollü izleyici olsun bari. Yoksa tabi teknoloji önemli.

Sağol canım. Peki bebegime su vermeye ne zaman baslamaliyim ve gunde ne kadar su vermeliyim

canım ek gıdaya başladığın zaman su da teklif etmelisin ne kadar içerse artık benimki cins.. kaşıkla veriyorum.. ben içerken de bardağa saldırıyor..

beni neden hala face almadınız...

Ben oraya kabul bile edilmedim

kızlar herkesi alıyorlar aslında ama ne bileyim yoğunlar mı hele Zeynep Feride vardı grup yöneticisi bebeği biraz uykusuz ortalarda görünmüyor ilgilenemiyor olabilirler...
ben de çok aktif değilim

arthistoryege canım sen bir ilgilensen,ulaşsan falan..

Son düzenleme:

TVyi kontrol etmek zor. Evde ztn bilgsyrmz var ama ona tablet almayi dusudüşünüyoruz kontrollü izleyici olsun bari. Yoksa tabi teknoloji önemli.

aynen amaç kontrollü olmasını sağlamak her şeyde böyle yok ben çocuğuma cips yedirmem çikolata yedirmem demiyorum ama biz gibi olsun ayarı kaçırmadan her şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…