kızlar canlarım kızlar bebeğimin tahlili güzel çıktı elhamdülillah
oyy çok sevindim :) hadi geçmiş olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah hu ek gidaaaaa onu ver bunu vet valla mutfaktan cikamiyorum yaaa :)) kızlar henuz dislerimizin yeri bile belli degil.bizim bazilarinizin masallah cikmis bile dişleri ne guzel... benim.oglan tv hastasi oldu cikti yaaa sizdede olemi kucamda bile kafayi ole bi ceviriyoki tv ye dogru aksamlari gormelisiniz yaaa sizdede varmi bole olan
2 temmuz doğumlu tembel kızım dönmüyorrr.zaten çok hareketli değil ama artık 6,15 aylı oldu. varmı böyle dönmeyen. altı açıkken dönüyo gibi oluyo başka zaman tık yok,dr mı götürsem acaba.bide işe başladım başlayalı bi huysuz huzursuz.sanki anlıyolar ya
canım karnı çok doymadan veya emzirme arasında verebilirsin..Bu ne büyük işkence yaw hem oğluna hem bana... Biraz hasta gibi keyifsiz kaç gündür hafif atesleniyo uyumak istiyor uyuyamiyo istahsiz biraz burnu akiyo hem hastalık hem diş cikarma birleşti çocukta. Ama şurup içiremiyorum şurup şişesini görür görmez agzini kilitliyo açmak mümkün değil zorla veriyorum ya püskürtüyor ya kusuyo yiyecekle beraber de veremiyorum anliyo ve onu da yemiyo tek sans kaldi enjektorle agzina puskurtucem belki öyle yutar ((
canım herkes facede, ama emin ol bebekler büyüdüğünde oraya da kimse uğramayacak..Eskiden sabah kalkar kalkmaz bilgisayari acardim aman kizlarin ben yokken çeneleri düşmüştür şu geçmişi hemen okuyup bitireyim diye. Bazen 100 sayfa bile okumaya calistigim ve okurken gözlerimin bulandigi olurdu. Simdi bi bakiyorum ya ayni sayfada ya da 1-2 sayfa ancak geçmiş.
Ah hu ek gidaaaaa onu ver bunu vet valla mutfaktan cikamiyorum yaaa :)) kızlar henuz dislerimizin yeri bile belli degil.bizim bazilarinizin masallah cikmis bile dişleri ne guzel... benim.oglan tv hastasi oldu cikti yaaa sizdede olemi kucamda bile kafayi ole bi ceviriyoki tv ye dogru aksamlari gormelisiniz yaaa sizdede varmi bole olan
bende yarım veriyorum ya bizimde tüm aşılar ateş yaptı yasorma normalde ertesi gün bir kere verirdim calpolu ama bu sefer iki kere verdim bu saate kadar... benim oğlan her aşıda ateşleniyor yaaa aşı yaptırmak istemiyorum artık (
1 ölçek çok değil mi? yarım ölçek verilmiyor mu bebişlere calpol?
kesinlikle işe başlayınca onlarda da huzursuzluk oluyor bizde ne olursa anlıyorlar2 temmuz doğumlu tembel kızım dönmüyorrr.zaten çok hareketli değil ama artık 6,15 aylı oldu. varmı böyle dönmeyen. altı açıkken dönüyo gibi oluyo başka zaman tık yok,dr mı götürsem acaba.bide işe başladım başlayalı bi huysuz huzursuz.sanki anlıyolar ya
aynen bizimkide hele o kan ilacını içerken kaç tane zıbın telef oldu onun lekesi de çıkmıyorBu ne büyük işkence yaw hem oğluna hem bana... Biraz hasta gibi keyifsiz kaç gündür hafif atesleniyo uyumak istiyor uyuyamiyo istahsiz biraz burnu akiyo hem hastalık hem diş cikarma birleşti çocukta. Ama şurup içiremiyorum şurup şişesini görür görmez agzini kilitliyo açmak mümkün değil zorla veriyorum ya püskürtüyor ya kusuyo yiyecekle beraber de veremiyorum anliyo ve onu da yemiyo tek sans kaldi enjektorle agzina puskurtucem belki öyle yutar ((
evet kuzum facebook çok yoğun ama ben burayı daha çok seviyorum ya ilk burda başladık ya yeri ayrı :)Eskiden sabah kalkar kalkmaz bilgisayari acardim aman kizlarin ben yokken çeneleri düşmüştür şu geçmişi hemen okuyup bitireyim diye. Bazen 100 sayfa bile okumaya calistigim ve okurken gözlerimin bulandigi olurdu. Simdi bi bakiyorum ya ayni sayfada ya da 1-2 sayfa ancak geçmiş.
şükürler olsun canım ...kızlar canlarım kızlar bebeğimin tahlili güzel çıktı elhamdülillah
bende öğleyin patates,havuç,ıspanak ve kıymayla çorba yaptım bi küçük kasenin çeyreği kadar yedi...bi de benim kızım bizle masada yemeyi seviyo sanırım...önceki günler odada yedirdim çok az yiyodu...bir an önce mama sandalyesi almam lazım..babymaxın mama sandalyesini alcam ben...özellikleri ve fiyatı çok uygun geldi bana..:44:
Kızlar zeytin ezmesini mi veriyorsunuz şahsen ben küçük yaşlardan itibaren zeytin yemem kokusu çekirdeği bile beni tiksindirir.
ama kızıma vermek istiyorum yeşilmi siyahmı veriyorsunuz.
bu arada kızımın yumurtalık problemi çekmesini istemem ben çok çektim zeytinde yumurtalıkların dostuymuş bir yerde okudum.
2 temmuz doğumlu tembel kızım dönmüyorrr.zaten çok hareketli değil ama artık 6,15 aylı oldu. varmı böyle dönmeyen. altı açıkken dönüyo gibi oluyo başka zaman tık yok,dr mı götürsem acaba.bide işe başladım başlayalı bi huysuz huzursuz.sanki anlıyolar ya
yapma ya benim kızım da zeytine mesafeli.. kahv. tabağına siyah yeşil 2 tane koyuyorum ama yemiyor doğal bir de eşimin ailesi yapıyor... aslında yiyebildiğini biliyorum bir gün öğlen yoğurt ç. içiyordu dolapta folyoya sarılmış 5 zeytin vardı onlar farklı geldi alıp masaya koydu, geldiğimde hepsini yemişti.. değişik sunum istiyor galiba..
cins. farkı da olabilir benim oğlan 2 tem. doğumlu yataktan bile düştü, kızın bütün oyuncaklarına ulaşmak ağza almak istiyor, kucağımdayken (çünkü çoğu zaman yerde durmuyor) çorba karıştırıyorum nerdeyse içine atlayacak, yola yola saç bırakmadı ben de, stor perde çekeceğiyle oynarken şiddetli çekip parçaladı neyse ki takılabiliyor.. ben de ilerde işim zor... çok çok hareketli olmasa diyorum...
Merhaba kızlar. Bebeğim 10 gun sonra alti aylık oluyor. Anne sutu ile besliyorum. Yaklasik uc haftadir elma ve armut puresi veriyorum. Iki üç kere agzina bir iki cay kadigi yogurt verdim. Ek gida için gec mi kalıyorum sizce. Günlük nasil bir ek gida programı izlemeliyim?
yapma ya benim kızım da zeytine mesafeli.. kahv. tabağına siyah yeşil 2 tane koyuyorum ama yemiyor doğal bir de eşimin ailesi yapıyor... aslında yiyebildiğini biliyorum bir gün öğlen yoğurt ç. içiyordu dolapta folyoya sarılmış 5 zeytin vardı onlar farklı geldi alıp masaya koydu, geldiğimde hepsini yemişti.. değişik sunum istiyor galiba..
cins. farkı da olabilir benim oğlan 2 tem. doğumlu yataktan bile düştü, kızın bütün oyuncaklarına ulaşmak ağza almak istiyor, kucağımdayken (çünkü çoğu zaman yerde durmuyor) çorba karıştırıyorum nerdeyse içine atlayacak, yola yola saç bırakmadı ben de, stor perde çekeceğiyle oynarken şiddetli çekip parçaladı neyse ki takılabiliyor.. ben de ilerde işim zor... çok çok hareketli olmasa diyorum...
Merhaba kızlar. Bebeğim 10 gun sonra alti aylık oluyor. Anne sutu ile besliyorum. Yaklasik uc haftadir elma ve armut puresi veriyorum. Iki üç kere agzina bir iki cay kadigi yogurt verdim. Ek gida için gec mi kalıyorum sizce. Günlük nasil bir ek gida programı izlemeliyim?
tam zamanı..
meyve(kuşluk), sebze(öğlen) yoğurt(ikindi) ve muhallebi(akşam).. ama gel gör ki uygularken böyle olmuyor ve birden bire olmuyor bunlar oturunca kahv. geçiyorsun.. sabah uyanınca gündüz aralarda ve gece uyanırsa emziriyorsun.. teorisi
Sağol canım. Peki bebegime su vermeye ne zaman baslamaliyim ve gunde ne kadar su vermeliyim
bende öğleyin patates,havuç,ıspanak ve kıymayla çorba yaptım bi küçük kasenin çeyreği kadar yedi...bi de benim kızım bizle masada yemeyi seviyo sanırım...önceki günler odada yedirdim çok az yiyodu...bir an önce mama sandalyesi almam lazım..babymaxın mama sandalyesini alcam ben...özellikleri ve fiyatı çok uygun geldi bana..:44: