Güzel bir İstanbul sabahından hepinize merhabaamaşallah havalar çok güzel...evdeyken soğuktu işe başladım günlük güneşlik oldu...şimdide eve gidergitmez oğluşumla oynuyorum sonra hemen hava kararıyo .buyüzdende gezemiyoz artık eskisi gibi ben normalde kışı çok severim ama bebek olunca keşke hep yaz olsa diyorum...üşüyüp hasta olma derdi yok..eve tıkılıp kalma yok ohhh cıbıl cıbıl olsunlar çıksınlar dışarı yaz geldiğinde... ..
size bişey danışmak istiyorum...ben anne sütü veriyorum ama 4 aylıkken yavaştan alışsın diye azar azar çorbalar meyveler falan verdim..6.ayına girdiğimde ise artık bi düzen oluşturdum ve kahvaltı,öğlen çorbası,akşama doğru meyveli yoğut hiç aksatmadan yaklaşık 1 ay verdim...ama annem,yengem,kv başından beri ek gıda veriyorum diye çok kızıyolardı bende ilk başlar sadece tattırıyorum son zamanlarda artık öğün olarak az miktarda vermeye başladım diyodum..neyse oğlum geçen hafta kakasını hep sert yaptı yani afedersiniz büyük insanların gibi yapıyordu ve çok zorlandı yavrum benim:18:birde hafif bi kan gördüm o an bittim işte kendimi kötü hissettim...belkide annemler haklıydı bukadarcık bebeğin bağırsakları hazmememiştir boşuna zorladım falan dedim ve geçen haftadan beri çorbayı kestim iki günde bir yoğurt veriyorum..ayrıca gece mamaları aldım pirinç unu falan....kafam allak bullak....acaba devam ediymmi bu seferde bebeğim ya doymuyorsa diye düşünüyorum...işede başladım kv bakıyo..sürekli söylüyorum böyle böyle yap diye ama aklım hep onda benim gibi yapıyormudur....haaa birde sabahları pekmez,cici bebe ve devam sütü karışımı kahvaltı yapıyo onu bırakmadık içinede yumurtanın sarısını atıyormuş güzelce yiyormuş....
gece mamasını sevmedi oğlum....acaba bir hafta ara verdim diyemi kaşıkla yemeyi bıraktı ....pöffff ne zormuş ya böyle en güzeli emzirmek valla...ayyy ne çok yazdım çenem düştü gene
bende düğün vs yapmam aile arasında bir yemek oda konyaya gidince.yaptır tabi karar verdiysen.ben yaptırmam gerektiğini bildiğim halde bir türlü karar veremiyorum.
kulağı ağrıyor olabilir ya da dişlerinin sıkıntısı da kulağa vuruyor.sünnet benim de içime dert.bizimkiler de hevesli düğüne.ben de düğün neyse de bir yemek vermek falan isterim.şimdi de yeni doğum oldu.millete yine altın takın der gibi olmak da istemiyorum.
havlu bende koyuyorum ama ne fayda.Canım benim oğlumdada tık yok....oturamıyor anca destekli oturuyor belli bi süre geçtikten sonra o kafası hemen düşüyo...doktor bi sıkıntı yok fiziksel olarka dedi ama bende diğer bebekleri görünce allah korusun bişeymi var diyorum....
yada bizimkiler tembel bacım valla benim oğlum bana çekerse baya bi geç yapar herşeyi ben rahatıma çook düşkünümdür:))
tatlımmmm slmm evet işe başladık ve dönüp dolaşıp yine geldik...umarım iyisindir bebişle:)))yaa o terleme benim çok büyük bi problemim..kafası su içinde kalıyo yavrumun halada bi çözüm bulamadım ...ensesine bez koyuyorum onu değişiyorum sık sık...üzerini değişmiyorum ben eğer sırtı terlemişse onada küçük bi havlu koyuyorum...
canım anne olarak endişe duyman çok normal ama bence çok takma neden nersen o hep ağlar eğer aç olsa emin ol devamlı emiyor benim oğlum 5 aydan beri yoğurt veriyorum sadaece oda her gün değil arada. daha yeni yeni püre çopbalar meyveli muhallebiler vs veriyorum oda günde 1 çay bardağı ancadır belki değildir bile. cici bebe pekmez yumurta süt bir anda hepsi ağır gelebilir özellikle tatlı şeyler vememeye çalış bence cici bebe verme haızr ise evde yapıyorsan olabilir şekersiz. ama endişe etme benimde annem bakıyor 1 ay sonra kv bakacak onlarında canı bakarlar içini ferah tut. ama en doğru kararrı sen vereceksinGüzel bir İstanbul sabahından hepinize merhabaamaşallah havalar çok güzel...evdeyken soğuktu işe başladım günlük güneşlik oldu...şimdide eve gidergitmez oğluşumla oynuyorum sonra hemen hava kararıyo .buyüzdende gezemiyoz artık eskisi gibi ben normalde kışı çok severim ama bebek olunca keşke hep yaz olsa diyorum...üşüyüp hasta olma derdi yok..eve tıkılıp kalma yok ohhh cıbıl cıbıl olsunlar çıksınlar dışarı yaz geldiğinde... ..
size bişey danışmak istiyorum...ben anne sütü veriyorum ama 4 aylıkken yavaştan alışsın diye azar azar çorbalar meyveler falan verdim..6.ayına girdiğimde ise artık bi düzen oluşturdum ve kahvaltı,öğlen çorbası,akşama doğru meyveli yoğut hiç aksatmadan yaklaşık 1 ay verdim...ama annem,yengem,kv başından beri ek gıda veriyorum diye çok kızıyolardı bende ilk başlar sadece tattırıyorum son zamanlarda artık öğün olarak az miktarda vermeye başladım diyodum..neyse oğlum geçen hafta kakasını hep sert yaptı yani afedersiniz büyük insanların gibi yapıyordu ve çok zorlandı yavrum benim:18:birde hafif bi kan gördüm o an bittim işte kendimi kötü hissettim...belkide annemler haklıydı bukadarcık bebeğin bağırsakları hazmememiştir boşuna zorladım falan dedim ve geçen haftadan beri çorbayı kestim iki günde bir yoğurt veriyorum..ayrıca gece mamaları aldım pirinç unu falan....kafam allak bullak....acaba devam ediymmi bu seferde bebeğim ya doymuyorsa diye düşünüyorum...işede başladım kv bakıyo..sürekli söylüyorum böyle böyle yap diye ama aklım hep onda benim gibi yapıyormudur....haaa birde sabahları pekmez,cici bebe ve devam sütü karışımı kahvaltı yapıyo onu bırakmadık içinede yumurtanın sarısını atıyormuş güzelce yiyormuş....
gece mamasını sevmedi oğlum....acaba bir hafta ara verdim diyemi kaşıkla yemeyi bıraktı ....pöffff ne zormuş ya böyle en güzeli emzirmek valla...ayyy ne çok yazdım çenem düştü gene
oh canım ne güzel darısı başıma :)günaydın.dün benim bebeğim hiç uyanmadan sabaha kadar uyudu maşallah.aşıdan kaç gündür uykusuzdu.heralde dün rahatlayınca uykuya verdi kendini.ben de uzun süreden beri deliksiz uyuyunca bol bol rüya görmüşüm.
Güzel bir İstanbul sabahından hepinize merhabaamaşallah havalar çok güzel...evdeyken soğuktu işe başladım günlük güneşlik oldu...şimdide eve gidergitmez oğluşumla oynuyorum sonra hemen hava kararıyo .buyüzdende gezemiyoz artık eskisi gibi ben normalde kışı çok severim ama bebek olunca keşke hep yaz olsa diyorum...üşüyüp hasta olma derdi yok..eve tıkılıp kalma yok ohhh cıbıl cıbıl olsunlar çıksınlar dışarı yaz geldiğinde... ..
allah hayretsin rüyalarını:))) gözün aydın canım bende maşallah diyimde 3 gündür akşam yatıp sabah kalkıyorum...devamınıda bekliyorummmmmmm:)))günaydın.dün benim bebeğim hiç uyanmadan sabaha kadar uyudu maşallah.aşıdan kaç gündür uykusuzdu.heralde dün rahatlayınca uykuya verdi kendini.ben de uzun süreden beri deliksiz uyuyunca bol bol rüya görmüşüm.
slm kızlar bugün öğleden sonra kontrol var oğlumun kalça çıkıklığı bakılacak ilk başta bakıldı 2 aylıkken birde öksürüyor. hava buz gibi ya sabah -30 dereceydi iş yerine girerken cep telefonundan baktım uvvvv bakalım nasıl gideceğiz doktora. kızlar benim asıl sıkıntım şu benim oğlum bu 2-3 haftaya kadar hep yatağında uyurdu en kötü ihtimalle odasında baza var birlikte uyurduk odasında ki bazanın olduğu duvar dış cephe malum bizim burası gündüz bile -30 gece düşünün olduğu için yatak oadasında yatırdım uymadığı zamanlar direnmedim işe gideceğim diye oda bizim aramızda yattı toplasan 3-5 kez yattı ama lşimdi odasında yatsa uyanıyor benimle yatarsa deliksiz yatıyor emmek için kalkıyor o kadar ne yapacağım hiç istemediğim en korktuğum şey ya bizimle yatmaya alışması
Evet bana da pahalı geldi ama ne bileyim çok ovuyorlar çocuk hic hissetmiyormus felan diye. Sizin sünnet ssonrasiiagri huzursuxluk felan oldu mu geceyi nasıl gecirdiniz?
Kulağını yarın doktora gostercem bakalim neden tutuyor. Yani bi kulak agrisi olduğunu sanmıyorum çünkü genel bir huzursuzluk hali yok. Ama gun icerisinde oynuyor kulagiyla özellikle de aksamlari
huysuzluğu vardı tabiki sünnet sonrası ilk birkaç gün ama sonra bir sorun yaşamadık şükür. ama fiyatı çok pahalı demişler haberiniz olsun yani...
Kızlar benim cimicime hiç dönmüyor hiçbir çabası yok habire ellerine balıyor yattığı yerden kalkmak istiyor
sizinkiler nasıl döndü bişeylermi yaptınız neyaptınızda döndüler...
slm kızlar bugün öğleden sonra kontrol var oğlumun kalça çıkıklığı bakılacak ilk başta bakıldı 2 aylıkken birde öksürüyor. hava buz gibi ya sabah -30 dereceydi iş yerine girerken cep telefonundan baktım uvvvv bakalım nasıl gideceğiz doktora. kızlar benim asıl sıkıntım şu benim oğlum bu 2-3 haftaya kadar hep yatağında uyurdu en kötü ihtimalle odasında baza var birlikte uyurduk odasında ki bazanın olduğu duvar dış cephe malum bizim burası gündüz bile -30 gece düşünün olduğu için yatak oadasında yatırdım uymadığı zamanlar direnmedim işe gideceğim diye oda bizim aramızda yattı toplasan 3-5 kez yattı ama lşimdi odasında yatsa uyanıyor benimle yatarsa deliksiz yatıyor emmek için kalkıyor o kadar ne yapacağım hiç istemediğim en korktuğum şey ya bizimle yatmaya alışması
yatak oadasında yatırdım uymadığı zamanlar direnmedim işe gideceğim diye oda bizim aramızda yattı toplasan 3-5 kez yattı ama lşimdi odasında yatsa uyanıyor benimle yatarsa deliksiz yatıyor emmek için kalkıyor o kadar ne yapacağım hiç istemediğim en korktuğum şey ya bizimle yatmaya alışması
ay inşallah vazgeçer bir an önce.çünkü şimdi önemli değil de biraz büyüdü mü çok zor beraber yatmak.sürekli kıpırdar uyutmaz seni.slm kızlar bugün öğleden sonra kontrol var oğlumun kalça çıkıklığı bakılacak ilk başta bakıldı 2 aylıkken birde öksürüyor. hava buz gibi ya sabah -30 dereceydi iş yerine girerken cep telefonundan baktım uvvvv bakalım nasıl gideceğiz doktora. kızlar benim asıl sıkıntım şu benim oğlum bu 2-3 haftaya kadar hep yatağında uyurdu en kötü ihtimalle odasında baza var birlikte uyurduk odasında ki bazanın olduğu duvar dış cephe malum bizim burası gündüz bile -30 gece düşünün olduğu için yatak oadasında yatırdım uymadığı zamanlar direnmedim işe gideceğim diye oda bizim aramızda yattı toplasan 3-5 kez yattı ama lşimdi odasında yatsa uyanıyor benimle yatarsa deliksiz yatıyor emmek için kalkıyor o kadar ne yapacağım hiç istemediğim en korktuğum şey ya bizimle yatmaya alışması
Selam 6. Ay aşısını yaptıran varmı 2. Ay gibi zor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?