geçen seni geçirdim aklımdan dedim bu esmer bebiş vardı avatarda o nerelerde acana birde osmanalp geçti oda yazmıoş geldim baktım ki:) bende facebook okuyucusuyum ama yazma girişimim olmadı henüz nedense buradan daha rajat ediyorum canım :)
oo gözün aydın canım ne güzel :)
canım çok üstüne gidersen dahada alkole sarılabilir zor durum
artık ileti gelmiyor canım
aşı nöbeti ile geçti bizim de cuma aşı oldu ama ateş pek yoktu asıl cumartesi akşamı coştu 38,8 gördü calpol soğuk havlu vs derken düştü
walla bizim konyada yapılır canım bende yapacağım nasip olursa belki yazın konyaya gidince yaparım bakalım. aşurelik buğday nohut vs kaynatılır haşhaş dövülüy tabaklara buğday üsütne hashaş konulur yanında pasta börek vs gelenler hediye getirir magnet isteyen yaptırar yada diş şeklinde kurabiye artık ne istersen konsept belli. çocuğun tepesinden o buğdaylar dökülür (tabi kurutulmuş hahaş olmadan) diğer dişleride bu buğday gibi tane tane çabucak çıksın diye birde bereketli çocuk olsun diye o buğday döküldükten sonra tepisye çeşitli meslek gruplarına ait objeler konulur kuranı kerim (hoca olsun) kalem ( öğretmen olsun ) ilaç (eczacı olsun ) diye bu çoğaltılabilir tepsi çocuğa uzatılır hangisini alırsa o olacak denilir eğlenilir yani o olacağından değilde geyik olsun diye :)
ya kaşık mamalara ben güvenemiyorum canım hiç yinede sen bilirsin bende çok çeşit veremiorum karnıbahar bal kabağı havuç patates brokoli muhallebi ıhlamur lor tarhana verdiklerim
ya seni facebooktan gördüm yılbaşı akşamı maşallah nazar değmesin ne kadar güzel bir hatunsun öyle bi içim ısındı bi beğendim anlatamam sıcacık bir gülümsemen var oğlun kucağında o toplantıda paylaştığınız bayanlarla olan fotolarda da bayıldım 40 bin kere maşllah nazar değmesin canım.
ya bizde de 3 aylıkken böyle bi sıkıntı oldu doktor 10 gün gibi kısa pediyotlar ile bebeğin kilosu değelndirilemez demişti. o tahlil zor bizde evde yaptırdık götürdük.
bende seni ve admen geçirdim aklımdan yukarda da yazdım canım :) nasılsın hoşgeldin özledik. benim bebeğimde 8 kg canım doktor iyi dedi. bende ek gıdaya tam geççmedim işe başladım annem arada evde veriyor ama ben hep emziriyorum. verdiklerimde belli başlı şeyler yukarıda yazdım canım
Ben de ozledim ve hatta bunaldim. Burda bi seyleri paylasmak cok iyi gelio bana.
Biz uzun bi sure izindeydik canim önce sivas sonra konya sonra tekrar sivas derken...
Yalniz olunca hem bebek hem ev isleri arada da misafir inan çok zor yetişiyorum hatta yetisemiyorum. Yorgunluk tan canim cikiyo. Bi giriş yapip okuyorum tam bi şeyler yazicam bizimki uyaniyo ya da o uyurken yemek ütü falan yapmaya calisiyorum. Çok zor giriş yapiyorum inan. AAslında kendim için hicbisey yapmiyorum diyebilirim
Sorma ya hemşire dun benim morali alt üst etti eşim de abartma çocuk iyi diyo.