canım ama araştımalarıma göre geç yatan bebek geç kalkacak diye bir şart yokki. bir de benimkine ne yaparsam yapayım o saatte başlıyor geç yatırsamda.. çünkü gece emerken gazını çıkartmadığı için (uyurken emiyor ve uğraşsam da çıkmıyor üzerine uyanıyor o yüzden gazını almaya çalışmıyorum) o saate birikiyor gazı anladığım kadarıyla. o saatte başlıyor pırt pırt. eğer çıkartamazsa beni uyandırma moduna giriyor:)) dün mesela 20.30 - 21 arası uyuttum ama uyanma saati aynı 24 te kesin bir kere var ve 4 te var sonra ya her saat ya da yarım saatte bir 6 ya kadar. sonra zaten bende kalkıyorum artık eşime kahvaltı hazırlamaya...
bir de diyorsun ya 23 e kadar uyutma. eşimin okuldan geldikten sonra çocukla oynama anlayışı bebek arabasına oturtmak ve kendisi tv izler ya da yatırır kanepeye oyuncak verir nete girer o yüzden 23 e kadar yine ben uğraşıcamki okul çok yoruyor onu herhaldeki (!) (aynı okulda geçen sene ben de çalıştım ki branşım matematik o karnım burnumda halimle hem okul hem de evi çekiştirdim süpürme dışındaki herşeyi yaptım ama onun kadar uykucu değildim) uyuyakalıyor kaç seferdir (
bende simit yaptimmmm susamliiii yaninda elmali pastaaa yemegimide yaptim sekeerimmmm daha sayimiii bende babamiz gelsin kziimi yikiyacammmmmm birazdan havuclu kekte yaparimsanirim
oh ne güzel. elmalı pasta canım çekti
bende simit yaptimmmm susamliiii yaninda elmali pastaaa yemegimide yaptim sekeerimmmm daha sayimiii bende babamiz gelsin kziimi yikiyacammmmmm birazdan havuclu kekte yaparimsanirim
geç yatınca geç kalkar anlamında demedim ama düzenlerini biraz değiştirince alışkanlıkları da değişebiliyor .dediğin gibi o saatte uyanması alışkanlık olduysa o uyanır illa.saatlerini biraz değiştirince belki biraz etkileyebilir alışkanlıklarını.o saatte uyanmak çok zor olur ya anlıyorum seni.benimki de ilk 3 ay gece 3 te 4te uyudu.sabah da 7 de uyanıp 10 kadar falan uyumuyordu.uykusuzluk insanın kafasını döndürüyor.inşallah düzene girer seninki de.
bizim de bugün aile hekimliğinde kontrolümüz vardı.şimdi de 1 ayda 250 gr almış.geçen ay da 300 dü.5 aylık 6650 olabildik.3300 doğmuştu.ne yapacağımı şaşırdım.doktor geçen az kilo almış ama yine de normal sınırlarda mama verme dedi.bugün hemşire de aynısını dedi.sütüm de çok bu çocuk niye almıyor anlamıyorum.
ayyyy canim benimmmm gel ben sana yaparimmmmmmmm
ohooooo sen çok hızlısın maşallahh :)) elmalı pasta nasıl bişi anlatsana bana ? ellerine sağlık bu arada..
bir de çocuk uyuyor ne banyosu eşin gelince ???
tatlimmmm benim kziimmmmm saat sabaha karsi 4e kadar yatmiyorrrrr esimde berber biz arabistandayiz gece 12 ye kadar calsir bizim kiz babasinin gelecegini hissediyor sanki uyaniyor onunla oynuyorrrr yatmiyorrr pili bitene kadarelmali kurabiye demek istedimmmm
sen nerelisin bakayım ??
tamam sorun değil elmalı kurbiş de olur :)) taariif taaariiiff :))) arabistanda ne yapıyorsunuz ? hatay lımısınız siz ??
tamam geliyoruuum...ayyyy canim benimmmm gel ben sana yaparimmmmmmmm
allah allah neden almıyor ki. az mı emzirme sıklığın peki?? o da etkilermiş.
evet hatayliyimmmmmm canimmmmm tarif defterim kizimin odasinda kapiyi acarsam alarm verecekkkk uyansindaa yazacammmm sana sekerimmmm ya da dur bir dakika baska yerloere yazmis olabolirmiyimmmm
bilemiyorum ki.kızımı da aynı sıklıkta emzirirdim ama,okula giderken 7buçukta emziriyorum.sonra 10da falan sağdığım 100 cclik sütü içiyor.11buçukta da 50cc lik içiyormuş.ben 1de gelip emziriyorum.sonra 2-3 saatte bir emziriyorum işte.gece uykusuna 11de geçiyor.gece 12buçukta emiyor.bir de 4buçukta uyanıyor.o zaman emiyor.sonra yine 7buçuk işte.yalnız gece ve sabah emdiği süre 10-15 dakyı buluyor.gündüz emdikleri en fazla 5 dk.sizce nasıl kızlar ya.sadece anne sütü verenler değerlendirse acaba azmı emiyor.
bu arada bugün keyfimbilir i hiç gören oldu mu ?? merak ettim niye gelmedi...
keyfimbilir nerelerdeydin bakayım sennn?????
antakyaaaaaaa canimmmm hemsommmmmmmmmhabibte ile habibi yazmışsın ya ondan anladım :)) ben de hataylıyım :)) neresinden hemşom :)) ??
alppın sen hataylıysan sende daha ne tarifler vardır
1paket margarin ya da tereyagi
1 su bardagi yogurt
1 cay bardagi sutte olabilir
1 caybardagi sivi yag
3 kasik seker
1 yumuerta sarisi
1 vanilya yarim paket kabartma tozu
genelde sut ile yaparim
3 bardak un
1 kg elmayi rendeler 1 bardak sekerle pisir biraz ceviz biraz tarcin bu ic harci canim soguduktan sonra hamuru elinle ac icine koy kapat 180derecede pisir
alarmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizim uyandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?