2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

geç yatınca geç kalkar anlamında demedim ama düzenlerini biraz değiştirince alışkanlıkları da değişebiliyor .dediğin gibi o saatte uyanması alışkanlık olduysa o uyanır illa.saatlerini biraz değiştirince belki biraz etkileyebilir alışkanlıklarını.o saatte uyanmak çok zor olur ya anlıyorum seni.benimki de ilk 3 ay gece 3 te 4te uyudu.sabah da 7 de uyanıp 10 kadar falan uyumuyordu.uykusuzluk insanın kafasını döndürüyor.inşallah düzene girer seninki de.
bizim de bugün aile hekimliğinde kontrolümüz vardı.şimdi de 1 ayda 250 gr almış.geçen ay da 300 dü.5 aylık 6650 olabildik.3300 doğmuştu.ne yapacağımı şaşırdım.doktor geçen az kilo almış ama yine de normal sınırlarda mama verme dedi.bugün hemşire de aynısını dedi.sütüm de çok bu çocuk niye almıyor anlamıyorum.

bende simit yaptimmmm susamliiii yaninda elmali pastaaa yemegimide yaptim sekeerimmmm daha sayimiii bende babamiz gelsin kziimi yikiyacammmmmm birazdan havuclu kekte yaparimsanirim

ohooooo sen çok hızlısın maşallahh :)) elmalı pasta nasıl bişi anlatsana bana ? ellerine sağlık bu arada..
bir de çocuk uyuyor ne banyosu eşin gelince ???

allah allah neden almıyor ki. az mı emzirme sıklığın peki?? o da etkilermiş.

ohooooo sen çok hızlısın maşallahh :)) elmalı pasta nasıl bişi anlatsana bana ? ellerine sağlık bu arada..
bir de çocuk uyuyor ne banyosu eşin gelince ???

tatlimmmm benim kziimmmmm saat sabaha karsi 4e kadar yatmiyorrrrr esimde berber biz arabistandayiz gece 12 ye kadar calsir bizim kiz babasinin gelecegini hissediyor sanki uyaniyor onunla oynuyorrrr yatmiyorrr pili bitene kadar elmali kurabiye demek istedimmmm

tamam sorun değil elmalı kurbiş de olur :)) taariif taaariiiff :))) arabistanda ne yapıyorsunuz ? hatay lımısınız siz ??

tamam sorun değil elmalı kurbiş de olur :)) taariif taaariiiff :))) arabistanda ne yapıyorsunuz ? hatay lımısınız siz ??

evet hatayliyimmmmmm canimmmmm tarif defterim kizimin odasinda kapiyi acarsam alarm verecekkkk uyansindaa yazacammmm sana sekerimmmm ya da dur bir dakika baska yerloere yazmis olabolirmiyimmmm

ayyyy canim benimmmm gel ben sana yaparimmmmmmmm
tamam geliyoruuum...
allah allah neden almıyor ki. az mı emzirme sıklığın peki?? o da etkilermiş.

bilemiyorum ki.kızımı da aynı sıklıkta emzirirdim ama,okula giderken 7buçukta emziriyorum.sonra 10da falan sağdığım 100 cclik sütü içiyor.11buçukta da 50cc lik içiyormuş.ben 1de gelip emziriyorum.sonra 2-3 saatte bir emziriyorum işte.gece uykusuna 11de geçiyor.gece 12buçukta emiyor.bir de 4buçukta uyanıyor.o zaman emiyor.sonra yine 7buçuk işte.yalnız gece ve sabah emdiği süre 10-15 dakyı buluyor.gündüz emdikleri en fazla 5 dk.sizce nasıl kızlar ya.sadece anne sütü verenler değerlendirse acaba azmı emiyor.

evet hatayliyimmmmmm canimmmmm tarif defterim kizimin odasinda kapiyi acarsam alarm verecekkkk uyansindaa yazacammmm sana sekerimmmm ya da dur bir dakika baska yerloere yazmis olabolirmiyimmmm

habibte ile habibi yazmışsın ya ondan anladım :)) ben de hataylıyım :)) neresinden hemşom :)) ??

benim oğlan da 5 dk emiyor çoğunlukla ( geceleri uyku halinde 10 dk oluyor... bir de gündüzleri uykuya memede geçerse uzatıyor bir güzel... bence 2 saatte bir emzirmeye çalış belki daha iyi olur?

1paket margarin ya da tereyagi
1 su bardagi yogurt
1 cay bardagi sutte olabilir
1 caybardagi sivi yag
3 kasik seker
1 yumuerta sarisi
1 vanilya yarim paket kabartma tozu
genelde sut ile yaparim
3 bardak un
1 kg elmayi rendeler 1 bardak sekerle pisir biraz ceviz biraz tarcin bu ic harci canim soguduktan sonra hamuru elinle ac icine koy kapat 180derecede pisir

alarmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kizim uyandiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu arada bugün keyfimbilir i hiç gören oldu mu ?? merak ettim niye gelmedi...

keyfimbilir nerelerdeydin bakayım sennn?????

yettim anneeem burdayımm

ben gezmelerdeyim dün akşamdan beri oğlanı eşime bırakıp bırakıp çıkıyorum arkadaşlarla takıldım kafa dağıttım süper geldiii
yalnız hava buz gibi biraz boğazım ağrıyor inş üşütmemişimdir

sabah oğlumu yanıma aldım birbirimize sarılarak uyuduk saat 11e kadarr
eşim bi ara geldi beni uyandırdı çocuğa kafanı yaslamışın benim oğlum yastık mı dikkat et diyor
ya bi git dedim kıskanççç şeyyy

yarın öğlen de bi arkadaşa gidicem ama bu sefer oğlumlaa :))
geçmişi okudum anam naptınız siz öyle coşmuşunuz oku oku bitmedii

sağol canım en kısa zamanda yapıcam canım çekti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…