Konya karatayda öğretmen olan benim canım ingilizce öğretmeniyim :) Canım emmesi çok zordu kakası mukuslu yeşil ve ishal gibiydi bide yüzünde döküntüler oluyordu gitgide kilo alımı azaldı 3. ayda hiç kilo almadı. bu belirtiler olunca doktor tahlile gerek yok yüksek ihtimalle laktoz intoleransı var dedi. laktozsuz mamaya başladık onun da tadı iğrenç zorla içiyor işte az az ne yapacagım bilemedim çok yoruldum beslenme işinden
benim de 3 yaşında bir oğlum var arkadaşım ilk 3 ay oğlum da bütün gün yanımdaydı gerçekten çok zor oluyordu şimdi yarım gün kreşe gidiyor da o kadar rahatladım ki oğlumun ödevlerini ve yemek yedirme işini babamıza verdik
Ben 2 yıl aldım izni ve Allah izin verirse başlamayacağım ama haziran döneminde tayin için bozdurup tekrar başlamak istiyorum sonra müdürle aramız bozuk o okuldan ayrılmam lazım. Bide haziran maaşını almak için ayın kaçında başlamak lazım? 16 sında mı?
ben buhar makinesini hep kullanırım zararı ne olabilir ki? oğlumda 3 yıl hergün kulandım nerdeyse şimdi kızımda burnu tıkanınca açıveriyorum çok rahat uyuyor pek de iyiymiş hiç bozulmadı sinbo yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :)
canım branşım edebiyat, Anadolu lisesindeyim ama meslek liselerinde çalıştım ondan biliyorum biraz...
peteklere ıslak havlu koyabilirsin...
.
Konya karatayda öğretmen olan benim canım ingilizce öğretmeniyim :) Canım emmesi çok zordu kakası mukuslu yeşil ve ishal gibiydi bide yüzünde döküntüler oluyordu gitgide kilo alımı azaldı 3. ayda hiç kilo almadı. bu belirtiler olunca doktor tahlile gerek yok yüksek ihtimalle laktoz intoleransı var dedi. laktozsuz mamaya başladık onun da tadı iğrenç zorla içiyor işte az az ne yapacagım bilemedim çok yoruldum beslenme işinden
benim de 3 yaşında bir oğlum var arkadaşım ilk 3 ay oğlum da bütün gün yanımdaydı gerçekten çok zor oluyordu şimdi yarım gün kreşe gidiyor da o kadar rahatladım ki oğlumun ödevlerini ve yemek yedirme işini babamıza verdik
Ben 2 yıl aldım izni ve Allah izin verirse başlamayacağım ama haziran döneminde tayin için bozdurup tekrar başlamak istiyorum sonra müdürle aramız bozuk o okuldan ayrılmam lazım. Bide haziran maaşını almak için ayın kaçında başlamak lazım? 16 sında mı?
8 öğretmen oldukyok canım zararlı degıl eger nem 25 30 cıvarıysa mutlaka kullan dedı doktorumuz
50 cıvarı olacak
bende ogretmenım
ben buhar makinesini hep kullanırım zararı ne olabilir ki? oğlumda 3 yıl hergün kulandım nerdeyse şimdi kızımda burnu tıkanınca açıveriyorum çok rahat uyuyor pek de iyiymiş hiç bozulmadı sinbo yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :)
kızlar günaydın.çok kötüyüm ya.gece emzirmek için kalktığımda bir baktım nasıl hırlıyor göğsü.2 -3 gündür burnu tıkalıydı zaten.bugün iyice göğsüne inmiş.sabah da aynıydı nefes aldıkça acı çekiyor belli ,nasıl ağlıyor.of ya nasıl oldu bilmiyorum.dün falan baya terlemişti o mu etkiledi acaba.bir de evin havası da baya kuru zaten.hava nemlendiriciyi de sürekli açıyorum ama.canım çok sıkkın öyle bırakıp okula geldim.bugün doktora götürcem ama belki de antibiyotik vercek.hiç de vermek istemiyorum ilaç
kızlar günaydın benim bebişim 4 buçuk aylık oldu 4 aylık kontrolünde 7 kiloydu 2 hafta oldu tartıldım fakat 6800 gibi geldi bu aylarda olabiliyomu acaba hareketli bebek ama uykusu falanda normal mama yiyo acaba aptamilimi değiştirsem
canım geçmiş olsyun önemli bişey değildir inş. ama evasudeninde kızı böle hırıltıyla başlamıştı dün alerjik bronşit teşhisi koymuşlar iğne vermiş dr.kızlar günaydın.çok kötüyüm ya.gece emzirmek için kalktığımda bir baktım nasıl hırlıyor göğsü.2 -3 gündür burnu tıkalıydı zaten.bugün iyice göğsüne inmiş.sabah da aynıydı nefes aldıkça acı çekiyor belli ,nasıl ağlıyor.of ya nasıl oldu bilmiyorum.dün falan baya terlemişti o mu etkiledi acaba.bir de evin havası da baya kuru zaten.hava nemlendiriciyi de sürekli açıyorum ama.canım çok sıkkın öyle bırakıp okula geldim.bugün doktora götürcem ama belki de antibiyotik vercek.hiç de vermek istemiyorum ilaç
ben o tarz sebzeleri buharda haşlıyorum cnm daha lezzetli oluyor suya gitmiyor vitamini,bugünkü menüm karnabahar yemeği- şehriye çorbası -biber kızartması ve salata:))) karnabahar yemeğini epeydir yapmıyordum ne kadar sürede haşlandığını unutmuşum netten baktım 2-3 dk da haşlanır diyor ne güzelmiş keşke tüm sebzeler 2-3 dk da haşlansa
keyfimbilir canım sanırım bizim ilçe memde işleyiş farklı
ben dilekçede ne kadar süreyle izin aldığımı belirtmedim
ister 1 ay - ister 2 yıl sonra başla, sadece başlamadan haber ver dediler
biz geldiikkben griptim ya bırakmadı yakamı hastalık yaa 3 haftadır aynıyım hiç mi düzelme olmaz arkadaş yaa
öksürük krizine giriyorum geceleri içim çıkıyo resmen 2 saat sürdü dün gecene bulursam kaynatıp yeyip içiyorum yok geçmediki geçsin emzirirken fena oluyor ece tam mayışıyor ben tutamıyorum öksürüğü tabi, hopluyor yerinden garibim
canım geçmiş olsyun önemli bişey değildir inş. ama evasudeninde kızı böle hırıltıyla başlamıştı dün alerjik bronşit teşhisi koymuşlar iğne vermiş dr.
aynısıdır demiyorum tabide geçici bi durumdur inş. üzülme cnm benim bebekler sonuçta hasta olmadanda bağışıklık kazanamazlar demi
ben o tarz sebzeleri buharda haşlıyorum cnm daha lezzetli oluyor suya gitmiyor vitamini,
bi süredirde makarnayı fln çektirerek yapıyorum mesela
menün süpermiş bu arada bende biber dolması yapıcam yanınada çorba salata yoğurt fln artıkececik izin verirse tabe
kızlar günaydın benim bebişim 4 buçuk aylık oldu 4 aylık kontrolünde 7 kiloydu 2 hafta oldu tartıldım fakat 6800 gibi geldi bu aylarda olabiliyomu acaba hareketli bebek ama uykusu falanda normal mama yiyo acaba aptamilimi değiştirsem
Cnm mrb benim bebeegimde aptamille buyuyo ayni aydayiz senle benim oglumda 7kilo normal yani kiloyu dert etme saglikli olsun hasta olmasin ek mamaya gecince alirlar kilo uzulme
Günaydın canım geçmiş olsun inş ilerlemez. Bizimde boğazı ağrıyodu doktor antibiyotik verdi mecbur kullanıyoruz ama çok üzülüyorum daha şimdiden ilac aldı diye😞bizimde 3 gündür burnu tıkalı zor nefes alıyo doktor bunla ilgili bişey vermedi napmam gerek ya şu deniz suyu verenler varya acaba bende alsam iyi gelirmi?otri bebe ile temizliyorum burnunu ama yetersiz kalıyo.kızlar günaydın.çok kötüyüm ya.gece emzirmek için kalktığımda bir baktım nasıl hırlıyor göğsü.2 -3 gündür burnu tıkalıydı zaten.bugün iyice göğsüne inmiş.sabah da aynıydı nefes aldıkça acı çekiyor belli ,nasıl ağlıyor.of ya nasıl oldu bilmiyorum.dün falan baya terlemişti o mu etkiledi acaba.bir de evin havası da baya kuru zaten.hava nemlendiriciyi de sürekli açıyorum ama.canım çok sıkkın öyle bırakıp okula geldim.bugün doktora götürcem ama belki de antibiyotik vercek.hiç de vermek istemiyorum ilaç
ohh en sevdiğim yemeklerden biri annem dün yaptı yedik çokta güzel yapar annecim😃sanada afiyet olsun tatlımbugünkü menüm karnabahar yemeği- şehriye çorbası -biber kızartması ve salata:))) karnabahar yemeğini epeydir yapmıyordum ne kadar sürede haşlandığını unutmuşum netten baktım 2-3 dk da haşlanır diyor ne güzelmiş keşke tüm sebzeler 2-3 dk da haşlansa
biz geldiikkben griptim ya bırakmadı yakamı hastalık yaa 3 haftadır aynıyım hiç mi düzelme olmaz arkadaş yaa
öksürük krizine giriyorum geceleri içim çıkıyo resmen 2 saat sürdü dün gecene bulursam kaynatıp yeyip içiyorum yok geçmediki geçsin emzirirken fena oluyor ece tam mayışıyor ben tutamıyorum öksürüğü tabi, hopluyor yerinden garibim
canım geçmiş olsyun önemli bişey değildir inş. ama evasudeninde kızı böle hırıltıyla başlamıştı dün alerjik bronşit teşhisi koymuşlar iğne vermiş dr.
aynısıdır demiyorum tabide geçici bi durumdur inş. üzülme cnm benim bebekler sonuçta hasta olmadanda bağışıklık kazanamazlar demi
ben o tarz sebzeleri buharda haşlıyorum cnm daha lezzetli oluyor suya gitmiyor vitamini,
bi süredirde makarnayı fln çektirerek yapıyorum mesela
menün süpermiş bu arada bende biber dolması yapıcam yanınada çorba salata yoğurt fln artıkececik izin verirse tabe
canım branşım edebiyat, Anadolu lisesindeyim ama meslek liselerinde çalıştım ondan biliyorum biraz...
peteklere ıslak havlu koyabilirsin...
ya sonra sonra uğraşmayalım tekrar başa dönmeyelim diye beraber büyütmeye çalışıyoruz... sonra gezeceğiz eğleneceğiz diyoruz bakalım neler olacak...
canım ben de ücretsiz izindeyim kolay değil evet ama planlı gitmeye çalışıyorum işleri bölüyorum temizliği falan kasmıyorum haftada bir yapıyorum yalnız ev fazla dağılmadan topluyoruz yemekleri 2 günlük yapıyorum, kız kahvaltıda yarın haşlanmış yumurta yiyecekse aklımda; eşim işe gitmeden haşlayıveriyor, çamaşır çok çıkmaya başlayınca kurutma aldık eşim 5 buçukta işten çıkıyor 6 buçuk 7 gibi akşam yemeği biter; o çocukları alır ben mutfağı toplarım... kız uyuyacakken oğlan onda olur... evet yoruluyorum az uyumuş oluyorum ama ilerde daha güzel olacak diye bekliyoruz ve o kadar güzel ki.. oğluş gülümseyince, kızım " annem, canım annem, sen benim bitanem " diye şarkı söyleyince yorgunluk sinir uykusuzluk bitiveriyor...
selam kızlar ben oğlumu her seferinde farklı şekilde uyutuyorum beyimiz öyle istiyor. istediği yöntemi bulana kadar canım çıkıyor
neyse sorum şu oğlum birkaç gündür ben su filan içerken bir hevesle bakıyor ki anlatamam. birşeyler yerkende.. bugün yoğurt vermeyi deniycem ne dersiniz? bir de su versem mi? kaynatıcak mıyız suyu ? benim bilgi verecek annem yok ne yazıkki...
Suyu kaynaştığı ılıttıktan sonra ver mutlaka. Ben doğduğundan beri veriyorum canım.yoğurt gaz yapar erken bence henüz
doğduğundan beri mi ? iyi de hani sadece anne sütüydü ? neden verdin özel bir nedeni var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?