2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar günaydın benim bebişim 4 buçuk aylık oldu 4 aylık kontrolünde 7 kiloydu 2 hafta oldu tartıldım fakat 6800 gibi geldi bu aylarda olabiliyomu acaba hareketli bebek ama uykusu falanda normal mama yiyo acaba aptamilimi değiştirsem

canım 14 ünde başlaman lazım ama 1 hafta 10 gün öncesi başlamak istediğini haber vermen lazım..

bizim de Kraft kızımda kullandım o zaman kömür kaloriferdi sonra doğalgaza geçtik termostat taktırdık oda 22 derece nem 55-60
hava nemlendiriciyi hiç kullanmadım maşallah oğluş hiç hasta olmadı..

ŞEKERDELİSİ

canım 14 ünde başlaman lazım ama 1 hafta 10 gün öncesi başlamak istediğini haber vermen lazım.

bizim de Kraft kızımda kullandım o zaman kömür kaloriferdi sonra doğalgaza geçtik termostat taktırdık oda 22 derece nem 55-60
hava nemlendiriciyi hiç kullanmadım maşallah oğluş hiç hasta olmadı..

ya aşk olsun hepinize de yazmak için benim gitmemi mi beklediniz bakiyim

canım branşım edebiyat, Anadolu lisesindeyim ama meslek liselerinde çalıştım ondan biliyorum biraz...

peteklere ıslak havlu koyabilirsin...

.

gece 3e kadar hiçbişey yoktu,3te emdi uyudu bakalım nezaman hırlayacak burnu diye beklemeye başladım saat 4buçuk gibi başladı birden, sonra aklıma senin dediğin geldi havluyu ıslattım beşiğine astım yarım saate hırıltısı geçti ben de yattım sabah bi kalktım burun yine tıkalı havlu kurumuş ben buhar makinesi alsam daha iyi olacak sanırım demekki kuru havadanmış :/

tecrübeli öğretmen anne sayımız giderek artıyoorr:))
ekim 15te ayrıldım haziran 15te başlıcam, müdür yard. na dedim 14ünde olması gerekmiyor mu diye, bana ekim maaşımın yatmaması için bi dilekçe doldurttu, haziran 15te başlayacağınız şimdiden belli olduğu için haziran maaşınız hesaplanır o gün yatar dedi..

yok canım zararlı degıl eger nem 25 30 cıvarıysa mutlaka kullan dedı doktorumuz
50 cıvarı olacak

bende ogretmenım
8 öğretmen olduk

peki bu buhar makinesi çalışırken ses çıkarıyor mu? bi de ne kadar sıklıkla açıyorsun? benim de almam lazım sinbodan memnunsan ben de onu düşüneyim

çok geçmiş olsun terleyince değiştirdinmi üstünü? değiştirirken üşüyebiliyolarmış buyüzden terleyince sırtına bişey koyun değiştirmeyin diyolar ne kadar doğru bilmiyorum.. aklın evde kalmıştır şimdi senin? arayıp sordunmu hırıltı devam ediyormuymuş? okul dönüşü götür bence doktora geciktirme hiç üzüldüm çok geçmiş olsun

aynı tartıda mı tartıldın? yine aynı kilo gelmiş olsa belki kıyafetten dicektim ama 200gr eksik gelmiş.. hiçbi huysuzluğu hastalığı felan yok değilmi?

cennetlik 1hafta 10gün öncesinden niye haber vermesi gereksinki zaten ücretsiz izin dilekçesinde şu tarihe kadar ayrılmak istiyorum diye belirtiyor

bugünkü menüm karnabahar yemeği- şehriye çorbası -biber kızartması ve salata:))) karnabahar yemeğini epeydir yapmıyordum ne kadar sürede haşlandığını unutmuşum netten baktım 2-3 dk da haşlanır diyor ne güzelmiş keşke tüm sebzeler 2-3 dk da haşlansa

bugünkü menüm karnabahar yemeği- şehriye çorbası -biber kızartması ve salata:))) karnabahar yemeğini epeydir yapmıyordum ne kadar sürede haşlandığını unutmuşum netten baktım 2-3 dk da haşlanır diyor ne güzelmiş keşke tüm sebzeler 2-3 dk da haşlansa

keyfimbilir canım sanırım bizim ilçe memde işleyiş farklı
ben dilekçede ne kadar süreyle izin aldığımı belirtmedim
ister 1 ay - ister 2 yıl sonra başla, sadece başlamadan haber ver dediler

biz geldiikk ben griptim ya bırakmadı yakamı hastalık yaa 3 haftadır aynıyım hiç mi düzelme olmaz arkadaş yaa
öksürük krizine giriyorum geceleri içim çıkıyo resmen 2 saat sürdü dün gece ne bulursam kaynatıp yeyip içiyorum yok geçmediki geçsin emzirirken fena oluyor ece tam mayışıyor ben tutamıyorum öksürüğü tabi, hopluyor yerinden garibim

canım geçmiş olsyun önemli bişey değildir inş. ama evasudeninde kızı böle hırıltıyla başlamıştı dün alerjik bronşit teşhisi koymuşlar iğne vermiş dr.
aynısıdır demiyorum tabide geçici bi durumdur inş. üzülme cnm benim bebekler sonuçta hasta olmadanda bağışıklık kazanamazlar demi
ben o tarz sebzeleri buharda haşlıyorum cnm daha lezzetli oluyor suya gitmiyor vitamini,
bi süredirde makarnayı fln çektirerek yapıyorum mesela
menün süpermiş bu arada bende biber dolması yapıcam yanınada çorba salata yoğurt fln artık ececik izin verirse tabe

Son düzenleme:
keyfimbilir canım sanırım bizim ilçe memde işleyiş farklı
ben dilekçede ne kadar süreyle izin aldığımı belirtmedim
ister 1 ay - ister 2 yıl sonra başla, sadece başlamadan haber ver dediler

evet doğru her ilçede farklı işliyor ben süreyi belirttim dilekçede başlangıç tarihi bitiş tarihi süre istediler

çok geçmiş olsun 3 haftada grip nasıl geçmez ya nasıl gripmiş o grip dediğin en fazla 1 haftada geçerrr

buharda nasıl haşlıyorsun ayrı bi makinası felan mı var yoksa bildiğimiz usul mü (bildiğimiz usül yani tencereye suyu koyuyorz alttan su kaynarken üstüne de tabakta sebzeyi koyup buharıyla pişiyor )

makarnayı nasıl çektiriyosun ay ne kdr bilmediğim şey var benim

Cnm mrb benim bebeegimde aptamille buyuyo ayni aydayiz senle benim oglumda 7kilo normal yani kiloyu dert etme saglikli olsun hasta olmasin ek mamaya gecince alirlar kilo uzulme

Günaydın canım geçmiş olsun inş ilerlemez. Bizimde boğazı ağrıyodu doktor antibiyotik verdi mecbur kullanıyoruz ama çok üzülüyorum daha şimdiden ilac aldı diye😞bizimde 3 gündür burnu tıkalı zor nefes alıyo doktor bunla ilgili bişey vermedi napmam gerek ya şu deniz suyu verenler varya acaba bende alsam iyi gelirmi?otri bebe ile temizliyorum burnunu ama yetersiz kalıyo.
ohh en sevdiğim yemeklerden biri annem dün yaptı yedik çokta güzel yapar annecim😃sanada afiyet olsun tatlım

Geçmiş olsun canım. Evet zor ya hastalık hemde bu haldeyken aman eceyede geçmedin nolur dikkat et. Ben kendime gözüm gibi bakıyorum valla hasta olmamam lazım 😫😫
benimde tosunum öksürüyo teyzesi beş gün oldu ilaç içiyo ama geçmiyo😔havalar çok güzel oğluşum hasta olmasaydı bi dakka dırmazdım evde. Pöffffff

Kızlar slm nasılsınız bebişler nasıl?biz iyiyiz çok şükür oğluşum birazcık hasta ama iyi olacak inşallah.
Size bişey sormak istiyorum haftaya diş için randevu aldım dolgu ve kanal tedavisi yapılacak. Doktor anestezi verdikten sonra bebeğini en az 4-5saat emzirmicen sonrada göğsündeki sütü sağıp dökeceksin yine 2 saat bekleyip sonra rmzirecrksin demişti. Ben ilk başta sütümü ta sağamazsam ve bebeğime geçerse diye vazgeçmiştim sütten kesilince giderim dedim ama bu ağrıya daha fazla dayanamıyorum en kötü bir gün mama veririm diyorum naparım kızlar ya oğlum için dayandım hep bu diş ağrılarını taaa hamilelik öncesinden beri çekiyorum ama çok fazlalaştı siz olsanız napardınız içim çok rahat değil😫

keyfimbilir sizmiydiniz bebeği kaldır bırak gibi bi yöntemle uyutuyoruz diyen. o nasıl bişey acaba gündüz hiç uyumuyo kızım, uyku gözünden akıyo ama hiç uyumuyo

selam kızlar ben oğlumu her seferinde farklı şekilde uyutuyorum beyimiz öyle istiyor. istediği yöntemi bulana kadar canım çıkıyor

neyse sorum şu oğlum birkaç gündür ben su filan içerken bir hevesle bakıyor ki anlatamam. birşeyler yerkende.. bugün yoğurt vermeyi deniycem ne dersiniz? bir de su versem mi? kaynatıcak mıyız suyu ? benim bilgi verecek annem yok ne yazıkki...

Valla bu gece hiç uyumadık. Burnu tıkalı keyfi de yok pek. Büyük paşadaokuldan geldi anne ödev var diyor benim gözümden uyku akıyor . Ama biraz önce birşey okudum beş aylık bebeğin yatarken ters dönüp nefes alamamaktan kaynaklı öldüğü yazılıyordu bi formda onu görünce allahıma şükrettim hep bugünler için. Allah acılarını göstermesin yavrularımızın.
Senide tebrik ederim pozitif olmandan dolayı canım. Banada bulaştır pozitifliği

Suyu kaynaştığı ılıttıktan sonra ver mutlaka. Ben doğduğundan beri veriyorum canım.yoğurt gaz yapar erken bence henüz

doğduğundan beri mi ? iyi de hani sadece anne sütüydü ? neden verdin özel bir nedeni var mı ?

Hayır özel bir nedeni yok canım. Ben ilk bebeğimdede vermiştim doktorumuz verebilirsin ama küçük kaşıklar demişti ve kabızlık olmaz demişti gerçektende işe yaradı kabızlık çekmedik hiç buyüzden küçük oğlumada içirdim ama dedim gibi çok küçük miktarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…