ya aşk olsun hepinize de yazmak için benim gitmemi mi beklediniz bakiyim
gece 3e kadar hiçbişey yoktu,3te emdi uyudu bakalım nezaman hırlayacak burnu diye beklemeye başladım saat 4buçuk gibi başladı birden, sonra aklıma senin dediğin geldi havluyu ıslattım beşiğine astım yarım saate hırıltısı geçti ben de yattım sabah bi kalktım burun yine tıkalı havlu kurumuş
ben buhar makinesi alsam daha iyi olacak sanırım demekki kuru havadanmış :/
tecrübeli öğretmen anne sayımız giderek artıyoorr:))
ekim 15te ayrıldım haziran 15te başlıcam, müdür yard. na dedim 14ünde olması gerekmiyor mu diye, bana ekim maaşımın yatmaması için bi dilekçe doldurttu, haziran 15te başlayacağınız şimdiden belli olduğu için haziran maaşınız hesaplanır o gün yatar dedi..
8 öğretmen olduk
peki bu buhar makinesi çalışırken ses çıkarıyor mu? bi de ne kadar sıklıkla açıyorsun? benim de almam lazım sinbodan memnunsan ben de onu düşüneyim
çok geçmiş olsun
terleyince değiştirdinmi üstünü? değiştirirken üşüyebiliyolarmış buyüzden terleyince sırtına bişey koyun değiştirmeyin diyolar ne kadar doğru bilmiyorum.. aklın evde kalmıştır şimdi senin? arayıp sordunmu hırıltı devam ediyormuymuş? okul dönüşü götür bence doktora geciktirme hiç üzüldüm çok geçmiş olsun
aynı tartıda mı tartıldın? yine aynı kilo gelmiş olsa belki kıyafetten dicektim ama 200gr eksik gelmiş.. hiçbi huysuzluğu hastalığı felan yok değilmi?
cennetlik 1hafta 10gün öncesinden niye haber vermesi gereksinki zaten ücretsiz izin dilekçesinde şu tarihe kadar ayrılmak istiyorum diye belirtiyor