aa bak onu bilmiyorum ama tek dersi kalanlar napıyor? onlar yaptırıyodur tek döneme kayıt,canım yaa teyze kızıda hatırlatcaktı ama o da anneme söylemiş oda bana söylemeyi unutmuşbahar dönemine kayıt yaptırabiliyor muyum acaba bilgin var mı? bari bir dönem bitsin oluyorsa eğer
saolasınah canımm Allah yardımcın olsunbiz önümüzdeki ay sünnet ettirmeyi düşünüyoruz kasım başı. birde kasım sonu aşı var ikisi aynı ay fazlamı gelir acaba sünneti aralığa mı atsak. ama ocaktada işe başlıycam bilemedim şimdi
cnm degısık ısımle kayıt ol bende oglumun aadına aldım da kyt oldumyenı bı radres yoksa kocıs ızın vermyrr faceyeeiyiyiz canım çok şükür şimdi uyuttum eceyi, bakalım kaçta kalkıcak
ben face de takılmak istemiyorum çünkü burda olduğu gibi rahat olamam. buranın tadı başka
ama zaten burdada fazla kişi kalmadı nerdeyse topici ben açıyor ben kapıyorum
çok öptüm seni cnm
bende ozlyrmmmmerhablarr ,bısde face deyıs oyusden pek bakamıyorum burayada kalan vakıtte ordakı fotolar paylasımlar derkenn ama ozluyrm eskı kk yı yaaaaaa
yok ben hiç birşey hissetmedim ki hatta hadi ne zaman cekeceksiniz dediğimde bitti bile demişti sadece altlar biraz daha zor olabiliyomuş bir aya kadar alttakini de cektireceğim:)
ayy bnmkıde ustte kı mıss alta curuk varmıs sukur paroldan sonra agrımadıı kac gundurr mazallahh
ben bu hafta tattırmaya basladım az az ceyrek cay kasıgı fıln yogurt,kavun suyu fılan ne denk gelırseee dogallardan tabiiiiiiChicco Liteway Bebek Arabası Puset GittiGidiyor'da 87926180
yoksa bu mu
Pierre Cardin Yatarlı Baston Puset Bebek Arabası GittiGidiyor'da 93635336 canlarım sizce hangisi.
birde üçlü aşıdan sona aşı olan var mı bu ay sonunda var sizi ararız dediler ama aramadılar sağlık ocağından birde dört ayı bitip yavaş yavaş ek gıdaya geçen tattıran annemiz var mı
aa nıe daha duselmedı yaaanerde bu kızlar ya
facetede yok burdada yenı bır yermı var yoksa :)))
evet kızlar uyku tulumu cok güzel bende aldım hıc ustunu ortme derdı yok rahat rahat uyuyor.
Valla uyku duzenı olan bebeklere hayranım ya.Benımkı baykuş gıbı butun gece uyanık.sabah 4 gıbı zorla uyutuyorum.nasıl düzene gırecek bılemedım :):)
haftaya sünnet olacak.asıl o zaman ne yapacaz bılmıyorum valla.korkuyorumda.
sunnett kucukkn koly oluyo ben 15 gunlukken yptırdımm ya sukur agrı fılnn olmadıııı
önümüzdeki ay bizde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz canım. bizden önce yaparsanız bana bilgi verir misin neler olduğuyla ilgili
çok korkutucu dimi
mahalle baskısı die buna deniyor heralde
benide bulaştırdınız face inize iyi miiii????????
kızın ateşi biraz düştü bu arada
çıkmaz inş.
canım vermiyim dedim baştan zaten ama 2 saat içinde ölçtüm ara ara.geçmiş olsun
bizimde salı günü 38 e kadar çıktı
sonra kendiliğinden düştü
benim büyük kızımın doktoru hemen ateş düşürücü verme diyordu
bağışıklık sistemi kuvvetlensin diyordu
biz iki kere yüksek ateş ishal ve kusmadan hastaneye yattık
hep antibiyotik ateş düşürücülerle iyileşti çıktık
sonra üçüncü defa yattığımızda kendi doktorumuzun çalıştığı hastaneye yattık
ishal kusma ateş olsa da hiç ilaç vermedi
vücut kendini korumayı öğrenememiş dedi
3 gün yalvardım birşey verin diye çocuk ateş ishal kusma hepsiyle mahvolmuştu vermedi
allaha çok şükür o günden sonra hastanede hiç yatmadık ve öğle çok ağır hastalıkta yaşamadık
basit ateşlenmeler o da gripten falan
BEBİŞİM52 CNM SENDE GAVİSCON KULLANIYORDUN BEBEĞE NASIL VERİYORDUN YAZABİLİRMİSİN?
ben 2-3 tatlı kaşığı süte karıştırıp kaşıkla veriyorum ama kusuyor arada yine
2.si daha güzel duruyor ama kullanışlı mı bilmek lazımChicco Liteway Bebek Arabası Puset GittiGidiyor'da 87926180
yoksa bu mu
Pierre Cardin Yatarlı Baston Puset Bebek Arabası GittiGidiyor'da 93635336 canlarım sizce hangisi.
birde üçlü aşıdan sona aşı olan var mı bu ay sonunda var sizi ararız dediler ama aramadılar sağlık ocağından birde dört ayı bitip yavaş yavaş ek gıdaya geçen tattıran annemiz var mı
belli saatlerde uyuta uyuta alıştırdım işte yavaş yavaş.inşallah bozulmaz da.nasıl becerdin tatlım ya bizimki ne zmana isterse o zaman yatıyor uyku düzeni yok 1 kasımda doğum iznimde bitiyor saat 4 den sonra yarım saatte bir uyanıyor
bu grubun adı ne kızlar bende girmek istiyorum
geçmiş olsun canım.calpol zararlıymış verme onu canım yaayyy kızlar ateşimiz 38 oldu
soydum kızı atletiyle duruyoruz kafasını ellerini yıkıyorum arada
yanlızım evde baktım calpolu bulamadım gittim b, panik eczaneye, nası araba kullandım bilmiyorum kız arkada ağlamadı allahtan ki
dolven aldım içirdim yarım kaşık. pooofff
ne zaman gösterir etkisini ki?
Canım hala kusuyor biz gavisconun yanında birde motilium kullanıyoruz günde 3 defa 1 çay kaşığı veriyorum direk kaşıkla veriyorum süte filan katmıyorum iki ilacın arasında yarım saat fark oluyor ama kusmalar devam maalesef ya bende küçükken çok kusarmışım artık takılmıyorum napim kusarsa kussun günde kaç defa kıyafet değişiyorum hem ben hem kızım.
BEBİŞİM52 CNM SENDE GAVİSCON KULLANIYORDUN BEBEĞE NASIL VERİYORDUN YAZABİLİRMİSİN?
ben 2-3 tatlı kaşığı süte karıştırıp kaşıkla veriyorum ama kusuyor arada yine
ayyy kızlar ateşimiz 38 oldu
soydum kızı atletiyle duruyoruz kafasını ellerini yıkıyorum arada
yanlızım evde baktım calpolu bulamadım gittim b, panik eczaneye, nası araba kullandım bilmiyorum kız arkada ağlamadı allahtan ki
dolven aldım içirdim yarım kaşık. pooofff
ne zaman gösterir etkisini ki?
Kızlar sütlerinizi buzlukta ne kadar süre saklıyorsunuz?bir de buzlukta ki sütü 1 gün önceden dolaba mı indirmek gerekli? direk çözdürüp içiren var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?