alıp başımı gidicem buralardan
herkes face te hiç tadınız tuzunuz kalmadı yaaaaahhhhh
Chicco Liteway Bebek Arabası Puset GittiGidiyor'da 87926180
yoksa bu mu
Pierre Cardin Yatarlı Baston Puset Bebek Arabası GittiGidiyor'da 93635336 canlarım sizce hangisi.
birde üçlü aşıdan sona aşı olan var mı bu ay sonunda var sizi ararız dediler ama aramadılar sağlık ocağından birde dört ayı bitip yavaş yavaş ek gıdaya geçen tattıran annemiz var mı
valla aynıları bendede var bide aşıdan dolayı heralde ece çok huysuz mızıldanıp duruyorCanımm ben burdayım bak :)) ama bugün öyle bir işim varki nasıl bitirivem bilmiyorum. Ütü çamaşır yemek birde oğluşum var tabi. Bitmiyor valla.
kızlar bu arada uyku tulumu kullanıyorum süper bişey yaa devamlı üstünü açıyordu bizim oğlan, gece felan bi uyanıyodum üstünü komple açmış eller ayaklar buz gibi.. şimdi uyku tulumunu giydiriom üstünü açamıyor her yanı sıcacık süper bişey tavsiye ederim..
Kızlar sütlerinizi buzlukta ne kadar süre saklıyorsunuz?bir de buzlukta ki sütü 1 gün önceden dolaba mı indirmek gerekli? direk çözdürüp içiren var mı?
gitme yaaaa.alıp başımı gidicem buralardan
herkes face te hiç tadınız tuzunuz kalmadı yaaaaahhhhh
iyiymişşkızlar bu arada uyku tulumu kullanıyorum süper bişey yaa devamlı üstünü açıyordu bizim oğlan, gece felan bi uyanıyodum üstünü komple açmış eller ayaklar buz gibi.. şimdi uyku tulumunu giydiriom üstünü açamıyor her yanı sıcacık süper bişey tavsiye ederim..
sen dittin amagitme yaaaa.
Kuzum ben avcılarda oturuyorum. Sanırım sende b.çekmecedeydin. Eskiden biz B.düzündeydik ozaman olsa birazdaha yakın olurduk ve yardımlaşurdık :)) benim oğluşumda mız mız yanından ayrılınca basıyo çığlığı eşek sıpası :))valla aynıları bendede var bide aşıdan dolayı heralde ece çok huysuz mızıldanıp duruyor
güçlerimizi birleştirelim dicem ama bunun için komşu olmamız lazımdı demi
nerdeydin sen panpa??
Ohh sıcak sıcak yatar şimdi. Oğluşumda açıyo sürekli üstünü bizede annem almış tulum getirsede giydirsem hemen üşümesin kuzucuk :))kızlar bu arada uyku tulumu kullanıyorum süper bişey yaa devamlı üstünü açıyordu bizim oğlan, gece felan bi uyanıyodum üstünü komple açmış eller ayaklar buz gibi.. şimdi uyku tulumunu giydiriom üstünü açamıyor her yanı sıcacık süper bişey tavsiye ederim..
Ee depolamazsak napcaz biz çalışan anneler ?? Doktorlar bi sorun oluşmıcanı söylüyor bizde onların yalancısıyız :))canım bi yerde okumuştum sütünüzü 3 günden fazla depolamayın diyordu.çünkü sütün içeriği heray bebeğin gelişimine göre deişiomuş.
canım bi yerde okumuştum sütünüzü 3 günden fazla depolamayın diyordu.çünkü sütün içeriği heray bebeğin gelişimine göre deişiomuş.
ama geliyorum ki ben sık sıkkiyiymişş
benim kız yüzüstü yattığından pek açamıyor üstünü
gece bi ucundan bi ucuna karyolasında ilerliyor ölece, biraz karnına doğru sıkıştırıyorum açamıyor ilerlese bile
sen dittin ama
ooffff evde o kadar bunaldım kiii var yaaa deli gibi böle gezip alışveriş yapasım var
keşke hava biraz daha güzel olsaydı, şöle bi çıkardık kızçemle dışarı hava almaya
pooffbide ders çalışmam lazım, aralık ortasıymıış vize zamanım
iyi fikir ama düşünmem lazımama geliyorum ki ben sık sıkk
sende ece nin adına bi face açsan sadece bizle konuşmak için olmazmı ki :) yine burdan da konuşuruz ordan da konuşuruz
kız bende son gün oldum kardeşim aradı söledi abla yaptınmı kayıt yenilemeni dieben kayıt yenilemeyi kaçırdım biliyor musun oğluşum aklımı başımdan aldı. birde 2 dersim kalmıştı. büyük ihtimalle mezun olcaktım. kısmet değilmiş bu sene
korkma korkma nasıl olsa hattırlanmıyor ilerde acısınerde bu kızlar ya
facetede yok burdada yenı bır yermı var yoksa :)))
evet kızlar uyku tulumu cok güzel bende aldım hıc ustunu ortme derdı yok rahat rahat uyuyor.
Valla uyku duzenı olan bebeklere hayranım ya.Benımkı baykuş gıbı butun gece uyanık.sabah 4 gıbı zorla uyutuyorum.nasıl düzene gırecek bılemedım :):)
haftaya sünnet olacak.asıl o zaman ne yapacaz bılmıyorum valla.korkuyorumda.
önümüzdeki ay bizde sünnet ettirmeyi düşünüyoruz canım. bizden önce yaparsanız bana bilgi verir misin neler olduğuyla ilgilinerde bu kızlar ya
facetede yok burdada yenı bır yermı var yoksa :)))
evet kızlar uyku tulumu cok güzel bende aldım hıc ustunu ortme derdı yok rahat rahat uyuyor.
Valla uyku duzenı olan bebeklere hayranım ya.Benımkı baykuş gıbı butun gece uyanık.sabah 4 gıbı zorla uyutuyorum.nasıl düzene gırecek bılemedım :):)
haftaya sünnet olacak.asıl o zaman ne yapacaz bılmıyorum valla.korkuyorumda.
canım yaa teyze kızıda hatırlatcaktı ama o da anneme söylemiş oda bana söylemeyi unutmuşiyi fikir ama düşünmem lazım
burda iyiydik beee
kız bende son gün oldum kardeşim aradı söledi abla yaptınmı kayıt yenilemeni die
tüh tüüühhhh!!!!
ben sana haber verirdiimm
yazık olmuş
korkma korkma nasıl olsa hattırlanmıyor ilerde acısı
olduda bitti maşallaaahhhh
bebeklerin acı eşiği daha yüksek oluyor, yaşı büyük olsa o zaman daha zor beyaa
ah canımm Allah yardımcın olsunbu arada benim kız sersem sersem ağlayıp bağırıp duruyor sabahtan beri, aşı yüzünden sanırım,
ateşi yok ama canıma okudu valla, hiçbişey dikkatini çekmiyor bugün, dişide olabilir dicem ama
off dilleri yokki deseler şuram ağrıyo buram ağrıyo
bu gece uzun olacak anlaşıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?