2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Kızlar biz de bugün aşıklarımızı olduk biraz önce ateşimiz çıktı calpol verdim şimdi uyuyo ne zor şey bu ya
Ömrümden ömür gidiyo
Inşallah düşer
Off bu kadar pimpirikliyiz olmak istemezdim ama elimde değil

aynen bizde doğduğumuzdan beri kusuyoruz ama ilaç vermediler

önceki aşılarda ateş çıkmışmıydı??

aynen bizde doğduğumuzdan beri kusuyoruz ama ilaç vermediler

önceki aşılarda ateş çıkmışmıydı??

Pimpirikliyim yazmıştım bilgisayar otomatik pimpirikliyiz diye düzeltmiş kafasına göre
Öncekinde de biraz çıkmıştı ama annem yqnımdaydı kafasını ıslak mendille ıslatmıştık calpol de vermiştik düşmüştü
Şimdi yalnızım belki onun da stresi var 37.7yi buldu ablamı aradım doktor gerçi çocuk dr değil ama yine de genel şeyleri biliyor bütün doktorlar o beni rahatlattı yeğenimin aşılarında 38i bulurmuş korkma dedi takipteyim hala.

canım daha geçe atma bence hareketli olunca daha cok acır yüz üstü tutamıyorsun zaten en kısa zamanda yaptırın canım

ne güzel gece uyanmıyor nasıl başarıyorsunuz biz bin kez kalkıyoruz

Canımm ben burdayım bak :)) ama bugün öyle bir işim varki nasıl bitirivem bilmiyorum. Ütü çamaşır yemek birde oğluşum var tabi. Bitmiyor valla.
aynen ya insan yetişemiyor

canim ben de liteway kullaniyorum cok memnunum hafif kolay acilip kapaniyor biz 4.ay asimizi da olduk yavas yavas da bir seyler tattiriyorum
bende ondan aldım canım umarım iyi olur almayı düşünmedim ilk başta ama artık elde taşımak sıkıntı özellike markete alışveriş merkezine felan gidip gemzek istiyorum aldım. bende yalatıyorum kivi ananas ve salakatık veridm dişidde kaşınında sürttüm bir kaşık da çay kaşığı ile yoğurt çorbası veridm hiç sevmedi :)

sen bilirsin ama mandalina gaz yapar canım ya birde bir yaşından önce tatlı verme dedi doktorumuz bize reçel verme istersen

tabi canım bilgi veririm haftaya cuma bakalım kan tahlili yaptırdık.Genel anestezi ile olacakmıs.Bakalım

cok geç zamana bırakma sende ıyıce hareketlendıklerınde daha zor olur.

canım bence genel anstzi yaptırmayın yazk onun bünyesi neki daha. 1 yaşından sonrakilere yapıyolar onu rht durmaz vs die. Siz bilirsinz tabi yine de

aşımızı olduk geldik kızlar şu an eşimle nöbetteyiz o uyuyor kalkacak ben yatacağım diğer aşılara olduğu gibi ilk başta bşey yoktu gezmeye bile gittik. akşam artı ateş 37,8 oldu calpol veridm soydum kısa kollu zıbın ile yatıyor şu an sevmiyorm aşı günlerini

canım bence genel anstzi yaptırmayın yazk onun bünyesi neki daha. 1 yaşından sonrakilere yapıyolar onu rht durmaz vs die. Siz bilirsinz tabi yine de
haklısın canım eltimin oğlu 15 aylık genel anstezi dediler durmaz diye 1 yaş altına sadece o alanı uyuşturur lokal yaparız demiş doktor. 1 yaşına kadar organ gelişimi devam ettiği için genel anestezi olmaz sakıncalı demiş

Canım benim oğlum 3.5 aylık oldu bende böyle şeyler vermek istiyorum yeme alışkanlığı olsun diye çünkü 6 aydan sonra kolay kolay alışmıyolarmış çevremde deneyen çok kişi var ve çocukları maşallah çok iştahlı ve yeme sorunları yokmuş. Ben nedense çok tedirginim ya bişey olursa diye. Acaba ne gibi şeyler olur ters bişeyler olduğunda internette kusma ishal falan yazıyo aman bende bu yüzden korkuyorum ve veremiyorum ek bişeyler ( yavaştan cesaretlenip başlamak lazım

Benim kizimda gece drfalarca uyanirdi..gece araliksiz 3 saat uyuyan bebeklere imrenirdim...Allahim ne zaman duzene girecek benim kizimda hic uyannadan en az 2 saat uyurmu der dururdum.. cok sukur fazla caba sarfetmeden duzeldi...gunduz duzgun uyumuyor ama gece iyi uyuyor altini degisip karnini iyice doyuruyorum gazi falanda halledip hooppp kundak yapiyorum sonra uyuyor en az 6 saat uyuyor sonra yanima alip emziriyorum uykuya devam ediyor..zamanla duzelir derlerdi dogruymus daha oncede bahsetmistim uzun sure uyumasi gerektigini anlamasi icin sadece gece uykusuna gecmeden bir yol bulun hissetsin...ben sadrce geceleri kundak yapiyorum bu sekilde alistirdim o da kundak sayesinde uzun sure uyku moduna geciyor :1

günaydın kızlar geçmişi okumak çok kolay olmaya başladı.yine de kalabalık olmak daha güzel.annemle kayınvaldem sırayla bakacaklar demiştim ya,bu hafta da annemin sırası.böyle idare ediyoruz şimdilik bakalım.yalnız annemin ilk geldiği gün,annem oğlumu kucağına alınca dudaklarını büze büze ağlmaya başladı.tanıdıklarını da ayırmaya başlamış.
anneme bakıp bakıp ağladı.akşama kadar zor alıştırdık.haftaya da kayınvaldeme yapar.çocuk birine alışsa birini unutacak.bir süre böyle gider.zamanla hafızaları biraz daha genişliyor.1-2 hafta önce gördükleri kişileri hatırlıyorlar.of şuan okuldayım özledim.

Benim kızım artık kundak yaptırmıyor eskiden ne güzel kundaklayıp yatırıyordum daha derin uyuyorduama şimdi ne yapıp edip o elleri kafasının üzerine koymayı başarıyor. Benim kızda 8-9 gibi uyuyor akşam 2,3 kadar sonra saat başı uyanıyor böle değildi aslında ama bende yanımamı alsam acaba?
Ben bide taşınıyorum ev kalkmış göçüyor gece 2 de yattım her saat başı kalkıp 6 da uyandık sersem gibiyim şimdi
Ev taşımak ne sormuş yaaaaa

kızlar yardım edin oğlum grip ve öksürük oldu. 2 gün önce doktora gittik. öksürüğü çok değildi. ama dün biraz daha arttı. ne yesem ne içsem de oğlumun öksürüğü ve gribi geçse??

Canim bir an once toparlanip tasinirsin ins. Benim kizimda sabah ilk uyandiginda kundaktan cikmayi basariyor ..ben aksam 8 gibi uyutuyorum en fazla yarim saat uyuyor en erken 23:30 en gec 00:30 gibi uyutuyorum sabah uyaniyor..yeni dogduklari zaman daha zordu simdiki hallerine sukurler olsun

Alisacak annesi uzme kendini...iyiki yabanci ellere birakmak zorunda kalmiyorsun aklin daha cok yavrularinda kalirdi...

Insallah bir an once yavrun iyi olur... benim basima gelmedi ama burda bir kac arkadas ihlamur veriyordu bebegine diye hatirliyorum

Bende 4.ay bittiginde bir seyler vericem baska tatlara alissin istiyorum oyle doyurmak amacli degil tabii:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…