kızlar benim bebeğimde çok kusuyor doğduğundan beri ama bize ilaç vermediler hiç çok doktora götürdüm önce kafama çok takıyordum ama artık kabullendim zamanla geçecek diye gaviscon kesiyor mu kusmasını niye bize vermediler ki acaba ?
Kızlar biz de bugün aşıklarımızı olduk biraz önce ateşimiz çıktı calpol verdim şimdi uyuyo ne zor şey bu ya
Ömrümden ömür gidiyo
Inşallah düşer
Off bu kadar pimpirikliyiz olmak istemezdim ama elimde değil
Süt saklama poşetinde yazana göre önce dolaba indireceksin
Dışarı direkt çıkarmayı önermiyorlar
Kendi kendine ve yavaş çözünecekmiş
aynen bizde doğduğumuzdan beri kusuyoruz ama ilaç vermediler
önceki aşılarda ateş çıkmışmıydı??
tesekkur ederim:)
ah canımm Allah yardımcın olsunbiz önümüzdeki ay sünnet ettirmeyi düşünüyoruz kasım başı. birde kasım sonu aşı var ikisi aynı ay fazlamı gelir acaba sünneti aralığa mı atsak. ama ocaktada işe başlıycam bilemedim şimdi
ne güzel gece uyanmıyor nasıl başarıyorsunuz biz bin kez kalkıyoruzIyi geceler kizlar...benim kiz bulbul gibi sakiyor bazende ciglik atiyor ...ellerini yiye yiye bitiremedi...bende uyku saatini bir saat geri aldim bugun artik erken uyumaya alissin cok sukur gece hic uyanmiyor masallah...burda olmayan herkes facede sanirim hic iyi olmadi bu...
aynen ya insan yetişemiyorCanımm ben burdayım bak :)) ama bugün öyle bir işim varki nasıl bitirivem bilmiyorum. Ütü çamaşır yemek birde oğluşum var tabi. Bitmiyor valla.
bende ondan aldım canım umarım iyi olur almayı düşünmedim ilk başta ama artık elde taşımak sıkıntı özellike markete alışveriş merkezine felan gidip gemzek istiyorum aldım. bende yalatıyorum kivi ananas ve salakatık veridm dişidde kaşınında sürttüm bir kaşık da çay kaşığı ile yoğurt çorbası veridm hiç sevmedi :)canim ben de liteway kullaniyorum cok memnunum hafif kolay acilip kapaniyor biz 4.ay asimizi da olduk yavas yavas da bir seyler tattiriyorum
sen bilirsin ama mandalina gaz yapar canım ya birde bir yaşından önce tatlı verme dedi doktorumuz bize reçel verme istersenKızlar benim kızım ayın 24 ünde 3 aylık oldu ama ben 40 ı çıktığından itibaren ara ara elma yalatıyorum mandalina suyu verdim 1 2 çay kaşığı hatta ekşi erik reçelini çay kaşığının ucuna batırıp azcık yalatıyorum benim güzel kızım annesi gibi yemeği çok seviyor ne yesem gözünü bana dikip ağız şapurdatıyo yiyeceği ona yaklaştırınca elleri gözleri bir başka oynuyor valla
tabi canım bilgi veririm haftaya cuma bakalım kan tahlili yaptırdık.Genel anestezi ile olacakmıs.Bakalım
cok geç zamana bırakma sende ıyıce hareketlendıklerınde daha zor olur.
haklısın canım eltimin oğlu 15 aylık genel anstezi dediler durmaz diye 1 yaş altına sadece o alanı uyuşturur lokal yaparız demiş doktor. 1 yaşına kadar organ gelişimi devam ettiği için genel anestezi olmaz sakıncalı demişcanım bence genel anstzi yaptırmayın yazk onun bünyesi neki daha. 1 yaşından sonrakilere yapıyolar onu rht durmaz vs die. Siz bilirsinz tabi yine de
Canım benim oğlum 3.5 aylık oldu bende böyle şeyler vermek istiyorum yeme alışkanlığı olsun diye çünkü 6 aydan sonra kolay kolay alışmıyolarmış çevremde deneyen çok kişi var ve çocukları maşallah çok iştahlı ve yeme sorunları yokmuş. Ben nedense çok tedirginim ya bişey olursa diye. Acaba ne gibi şeyler olur ters bişeyler olduğunda internette kusma ishal falan yazıyo aman bende bu yüzden korkuyorum ve veremiyorum ek bişeylerKızlar benim kızım ayın 24 ünde 3 aylık oldu ama ben 40 ı çıktığından itibaren ara ara elma yalatıyorum mandalina suyu verdim 1 2 çay kaşığı hatta ekşi erik reçelini çay kaşığının ucuna batırıp azcık yalatıyorum benim güzel kızım annesi gibi yemeği çok seviyor ne yesem gözünü bana dikip ağız şapurdatıyo yiyeceği ona yaklaştırınca elleri gözleri bir başka oynuyor valla
Benim kizimda gece drfalarca uyanirdi..gece araliksiz 3 saat uyuyan bebeklere imrenirdim...Allahim ne zaman duzene girecek benim kizimda hic uyannadan en az 2 saat uyurmu der dururdum.. cok sukur fazla caba sarfetmeden duzeldi...gunduz duzgun uyumuyor ama gece iyi uyuyor altini degisip karnini iyice doyuruyorum gazi falanda halledip hooppp kundak yapiyorum sonra uyuyor en az 6 saat uyuyor sonra yanima alip emziriyorum uykuya devam ediyor..zamanla duzelir derlerdi dogruymus daha oncede bahsetmistim uzun sure uyumasi gerektigini anlamasi icin sadece gece uykusuna gecmeden bir yol bulun hissetsin...ben sadrce geceleri kundak yapiyorum bu sekilde alistirdim o da kundak sayesinde uzun sure uyku moduna geciyor:1
Benim kızım artık kundak yaptırmıyor eskiden ne güzel kundaklayıp yatırıyordum daha derin uyuyorduama şimdi ne yapıp edip o elleri kafasının üzerine koymayı başarıyor. Benim kızda 8-9 gibi uyuyor akşam 2,3 kadar sonra saat başı uyanıyor böle değildi aslında ama bende yanımamı alsam acaba?
Ben bide taşınıyorum ev kalkmış göçüyor gece 2 de yattım her saat başı kalkıp 6 da uyandık sersem gibiyim şimdi
Ev taşımak ne sormuş yaaaaa
günaydın kızlar geçmişi okumak çok kolay olmaya başladı.yine de kalabalık olmak daha güzel.annemle kayınvaldem sırayla bakacaklar demiştim ya,bu hafta da annemin sırası.böyle idare ediyoruz şimdilik bakalım.yalnız annemin ilk geldiği gün,annem oğlumu kucağına alınca dudaklarını büze büze ağlmaya başladı.tanıdıklarını da ayırmaya başlamış.
anneme bakıp bakıp ağladı.akşama kadar zor alıştırdık.haftaya da kayınvaldeme yapar.çocuk birine alışsa birini unutacak.bir süre böyle gider.zamanla hafızaları biraz daha genişliyor.1-2 hafta önce gördükleri kişileri hatırlıyorlar.of şuan okuldayım özledim.
kızlar yardım edin oğlum grip ve öksürük oldu. 2 gün önce doktora gittik. öksürüğü çok değildi. ama dün biraz daha arttı. ne yesem ne içsem de oğlumun öksürüğü ve gribi geçse??
Canım benim oğlum 3.5 aylık oldu bende böyle şeyler vermek istiyorum yeme alışkanlığı olsun diye çünkü 6 aydan sonra kolay kolay alışmıyolarmış çevremde deneyen çok kişi var ve çocukları maşallah çok iştahlı ve yeme sorunları yokmuş. Ben nedense çok tedirginim ya bişey olursa diye. Acaba ne gibi şeyler olur ters bişeyler olduğunda internette kusma ishal falan yazıyo aman bende bu yüzden korkuyorum ve veremiyorum ek bişeyler( yavaştan cesaretlenip başlamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?