Günaydın kızlar, güzel kızım ile ben geldik

ceyda bugün biraz huysuz gibi, durmadan memede olmak istiyor, ama uykusu da var doğru düzgün ememiyorda.
bu arada ben hiç ev işi yapamıyorum ceyda ile, genelikle geceleri o uyuduktan sonra yapıyorum ama bu seferde ben uykumu alamadım dinlenemedim diye sütüm az oluyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerinizi?
Dün kv geldi, akşam ceyda uyuduğunda sende uyu dinlen dedi. bende eee ev işlerini kim yapacak ozmn dedim. nasıl yani deyip gözümün içine baktı. E gün içerisinde ceyda ile tek başıma yapamıyorum dedim. Durmuyor, sürekli biri benimle konuşsun veya kucağını alsın istiyor. Öğle uykusu da pek yok, yarım saat bir saat anca oda benim yemek yememe yapmama anca yetiyor. kv böyle deyince sesini çıkarmadı, aslında diyebilirdi, kızım ben arada bi gelirim yardımcı olurum sana, hiç olmazsa ceydaya bakarım, nede olsa evler aynı mahallede. Ama nerde, anca bebeği özlediğinde bi kaç saatliğine gelir veya bizi ayağına çağırır. Malesef benim ailem yurtdışında onlar burda olsa muhtaç olmazdım ona ama, neyseee.
Buda bizim küçük cadı ceyda :)
Eki Görüntüle 806458