• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Ne güzel Uykucu bi kızım var derdi bu kadarı da fazla ama .. Anlaşılır gibi değil .. Tek göğüsten emdiydi.. Zaten daha hiç 2 göğsü aynı anda emmedi veled.. Şaşkın yorgun ve sinirliyim

dün benimki de gündüz epey uyudu. akşam üzeri çıldırmış vaziyette ağlıyordu. pazar gününden beri öyle ya galiba bu uyumak istediği için o kadar yırtındı bilemedim ki.
bugün de ha babam uyuyor. sabah 6 da emzirip evdekileri gönderdim 8 gibi tekrar yattım yanına emzirdim ara ara yaklaşık 1- 1,5 saat ara ile şu anda da uyuyor aynı ben de endişelenmeye başladım gündüz bu kadar uyumasına.
acaba hava değişimi mi ya da hava çok basık burada o mu yapıyor anlayamadım.

biizzz çok az ama var hatta kaşında bilee :14::14: banyosundan önce zeytinyağı sür yumuşasın sonra saç fırçasıyla fırçala canım bebiş için olanlarla :34::34::34:

ben annemin sözünü dinledim... doğduğu günden itibaren yıkarken başını da lifledim ve kel olsa bile taradım...çok şükür konak olmadı...

Doğduğundan beri bi kez olsun memeye saldıran bi kız olmadı benim kız ...
Bi de sizin baby ler gibi hiç bezi doldurmuyor .. Hatta tüm gece hiç yapmıyo.. Temiz bez alıyom aCık çiş oluyo belki olmuyo
anlayamıyoyum yaaa kilo desen 3 kilo doğdu su an 6 .. Huzursuzluk yok ama durum garip ya..

memeyi verdiğinde de mi emmedi uyuyor mu yoksa uyanık mı??

Cok sinir bozucu bır durum :((dün benim oğlum da oyleydı sımdıye kadar her durumda memeyi alan oğluma bişeyler oldu.üstüne gitmedim uyuttum uyanınca deller gibi yapıştı memeye ...bugun de aynısını yaptı uykusuzluktan bence napıcagını şaşıor uyanınca da yapışıor memeye.

Benim kız hep az az cok sayıda bez kirletiyo .. 3 saatte bir kaka temizliyorum ama tümden yapmıyo hep az az .. Yani onda da bi sorun yok.. Aldıydım altını normal .. Bu sıcakta acıkmasa nasıl susamaz ? O da ilginç .. Var bi haller de Allah korusun bakalım
Aaa allah korusun öyle düşünme bi kaç damls su ver bence, eşim bi keresinde bütüngn emmemiş uyanmamış kv dr götürmüş bişi yok demişler 2 yaşına kadar konuşmamış ama maşallah kafasından 40 tilki döner kv evde ders çalıştğnı görmemiş ama giripte kazanamadığı sınav olmamış hayatı boyunca bedava dersaneye gitmiş, senin kızında uyusunda büyüsün inşallah, kötü düşünme

Süt yapan yiyecekler
Bende irmik helvası ve maden suyu da süt yaptı.denemek isterseniz.
Helvayı az yağlı ve şekerli yapıyorum

Cok sinir bozucu bır durum :((dün benim oğlum da oyleydı sımdıye kadar her durumda memeyi alan oğluma bişeyler oldu.üstüne gitmedim uyuttum uyanınca deller gibi yapıştı memeye ...bugun de aynısını yaptı uykusuzluktan bence napıcagını şaşıor uyanınca da yapışıor memeye.
Valla aynen.. Cok sinir edici.. Yani niye emmez ki.. Baslicam onun şaşkınlığına.. Memeyi dayandığım an başlıyor ağlamaya ...

Aaa allah korusun öyle düşünme bi kaç damls su ver bence, eşim bi keresinde bütüngn emmemiş uyanmamış kv dr götürmüş bişi yok demişler 2 yaşına kadar konuşmamış ama maşallah kafasından 40 tilki döner kv evde ders çalıştğnı görmemiş ama giripte kazanamadığı sınav olmamış hayatı boyunca bedava dersaneye gitmiş, senin kızında uyusunda büyüsün inşallah, kötü düşünme
İnşallah senin dediğin gibidir canım ya
valla korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu falan olmasın da ama öyle olsa huzursuz olmaz mıydı diyorum amaaaaannn sıkıldım bunaldım.. Öyle hallere soktu ki beni uyuyo diye huylanıyorum burda ya

havlu dahada terletir... sadece pamuklu ince bi kumaşla kaplamak daha mantıklı... ben battniye seryorum içine...

Onuda denedim hatta bambu battaniye de denedim en emici diye.. Çk hevesliydim offf normal puset kumaşını geçireyim arabaya bunuda artık sadece oto koltuğu gibi kullanayım

Paradoks sağol şekerim :))

Emzirme döneminde sigara içeniniz var mı?

Türk kahvesi ve sigara mmmm cnm çk çekiyo ama araştrdm süte geçiyormuş hamileyken de içmedim napiim içmem ek gıdaya geçtgmzde arada kaçamak yaparım hiçbişeye bağımlı olmadm Bu zamana kadar Ama kocamla fıstığıma bağımlı oldum iyi mi

kızlar bebişlerinize tv izletiyomusunuz?...
çok karşıydım tv ye bakmasına ama arada bi gözleri takılıyo... hatta afakalı olduğu zamanlarda sakinleşiyo bile... izletmiyim diyorum ama emin olamadımda... ssizler ne durumdasnız özellikle iikinci üçüncü çocuğu olan anneler neler yapmış önceki bebeklernde?

çok karşıydım tv ye bakmasına ama arada bi gözleri takılıyo... hatta afakalı olduğu zamanlarda sakinleşiyo bile... izletmiyim diyorum ama emin olamadımda... ssizler ne durumdasnız özellikle iikinci üçüncü çocuğu olan anneler neler yapmış önceki bebeklernde?

gecende bı yazı okudum cm bn bebeklere tv kesınlkle ızletmeyın dıo konsmayı erteler beynı yavaslatır marotnlastrr ve aktf olmaz dıodu bnde korktum zatn ızletmıodum ama gazını fln cıkarrken omzmda hemn tv ye gdıo gozler cok sevıo

İnşallah senin dediğin gibidir canım ya
valla korkuyorum idrar yolu enfeksiyonu falan olmasın da ama öyle olsa huzursuz olmaz mıydı diyorum amaaaaannn sıkıldım bunaldım.. Öyle hallere soktu ki beni uyuyo diye huylanıyorum burda ya

Çişini yaparken acı çekerdi sanki o zaman.. Yarım saat daha emmezse banyo masaj deneyebilirsin.
Havalar sıcak 1-2 damla su verileblir bence, soğuk avrupalılar su vermeyn diyolar gelsinler bide türkiyeye de vermesinler.

Çişini yaparken acı çekerdi sanki o zaman.. Yarım saat daha emmezse banyo masaj deneyebilirsin.
Havalar sıcak 1-2 damla su verileblir bence, soğuk avrupalılar su vermeyn diyolar gelsinler bide türkiyeye de vermesinler.
Takipteyim ;)))... Yarın asımız var bi de.. Kendine gelir inşallah o zamana

Yarincim benımkı normalde sırtı yer görmez dıkılınçomak gibi tum gun kucakta gezmek ıster. Gecen uyuttum bıraktım tv de acık anam bı geldım ses soluk yok uyanmıs pur dıkat tv ızlıo koptum gulmekten:)))
Dunde altını degıstırıorum tv arkasında kalıo normalde baktımkafasını cevırmıs gozunubalamıorum tv den

Bence izletme daha cok kucukler benım bı doktor ark var aynı oda da bıle uyutma dıor

Yarincim benımkı normalde sırtı yer görmez dıkılınçomak gibi tum gun kucakta gezmek ıster. Gecen uyuttum bıraktım tv de acık anam bı geldım ses soluk yok uyanmıs pur dıkat tv ızlıo koptum gulmekten:)))
Dunde altını degıstırıorum tv arkasında kalıo normalde baktımkafasını cevırmıs gozunubalamıorum tv den

Bence izletme daha cok kucukler benım bı doktor ark var aynı oda da bıle uyutma dıor

valla sese alışması için tv hep açık ama arkasında kalıyo tv... geçen gaz çıkarırken farkettm...

Günaydın kızlar, güzel kızım ile ben geldik:29:
ceyda bugün biraz huysuz gibi, durmadan memede olmak istiyor, ama uykusu da var doğru düzgün ememiyorda.
bu arada ben hiç ev işi yapamıyorum ceyda ile, genelikle geceleri o uyuduktan sonra yapıyorum ama bu seferde ben uykumu alamadım dinlenemedim diye sütüm az oluyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerinizi?
Dün kv geldi, akşam ceyda uyuduğunda sende uyu dinlen dedi. bende eee ev işlerini kim yapacak ozmn dedim. nasıl yani deyip gözümün içine baktı. E gün içerisinde ceyda ile tek başıma yapamıyorum dedim. Durmuyor, sürekli biri benimle konuşsun veya kucağını alsın istiyor. Öğle uykusu da pek yok, yarım saat bir saat anca oda benim yemek yememe yapmama anca yetiyor. kv böyle deyince sesini çıkarmadı, aslında diyebilirdi, kızım ben arada bi gelirim yardımcı olurum sana, hiç olmazsa ceydaya bakarım, nede olsa evler aynı mahallede. Ama nerde, anca bebeği özlediğinde bi kaç saatliğine gelir veya bizi ayağına çağırır. Malesef benim ailem yurtdışında onlar burda olsa muhtaç olmazdım ona ama, neyseee.

Buda bizim küçük cadı ceyda :)
Eki Görüntüle 806458

maşallah canımmm çok tatlıı :nazar:

Bende dün ilk defa tek yıkadım ama saçını biraz şampuanlı bırakmışım hemen kostum suun altına tuuttum saçını sonrada fönü açtım iyice ısıttım kızımı elleri morarmıştı resmen.

benimde kendi annem üst katımda bazen öpüyor kızıyorum ama iyi gazını çıkarıyor çok memnunum .anneme ne sorsam bilmiyorumki modunda sanki 4 çocuğunu yetimhaneden büyümüş olarak almış bana diyoki 40 yıllık kadın gibi herşeyi de biliyosun diyo bende eeeee benim kk var ordan öğreniyorum tatlım diyorum gururlanarak...

Bende duydum ilişkiden sonra bebek ağlasa bile abdest almadan emzirilmez diye..
ya bende dün kızımı koltuğa koydum ütü yaptım ama çok huysulanmıştı ondanmıdırki tüh keşke yapmasaydım.:43::43:

Ayy benimki de gazını cok guzel cikariyor; adı gazcı nine :)

Ben ilk yıkadıgımda bi giydirememistim; ayy zıbını ters giydirmisim, hazirligimi eksik yapmisim koş koş bez al, çorap al; üşüdü bi baktım çenesi titriyo. Hemen saç kurutmayla îsıttım

Bence onun huysuzlanacagi varmistir; ben de benim kizin huysuzluguna her gun bi bahane buluyodum en sonunda kabullendim benimki huysuz ve nazlı bi bebek :)

Back
X