2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

nanikkk

kızlar bir kaç yazı okudum hemen paylaşayım sizle belirtileri,belki anlamlandıramadığınız durumlar vardır benim gibi doktora gidince buymuş dersiniz
benim kızımda sürekli hıçkırık
arada süt boğazına geldiğinde günde 1 veya 2 kez öksürme
emdikten sonra kendini geriye atarak gerilme
yediğini ağzına getirip yutma ve bunlar olurken ani ağlamalar
uykuda huzursuzluk ani uyanmalar kısa uykular
sonuç kızımda gaz diye nitelendirdiğim şeyler mide yanmasıymış aynı zamanda

zaten gazda tetiklermiş.
45 derecelik açıyla yatırmak olabildiğince dik emzirmek sırta pıt pıt vurmak değilde ovmaz gaz çıkarırken
yan yatırmak lazımmış.

eğer kilo almasaydı ve dışkıda kan olsaydı buda anne sütü alerjisi oluyormuş.
o yok hamdolsun

aman dikket edin kızlar belirtilere.ben arada gelen bu huzursuzluklar sadece gazdan değil diyordum.bana destek çıkmadı kimse.
fışkırır şekilde kusunca doğru doktora tabi...

bebeğin dilinden bir anne anlıyor gerisi yalan hakikaten...

happymother kızın büyüme atağı geçiriyordur inş.,sıkma canını.enfeksiyon olsa ateş kusma yapar.Allah korusun...

Son düzenleme:
Ne güzel Uykucu bi kızım var derdi bu kadarı da fazla ama .. Anlaşılır gibi değil .. Tek göğüsten emdiydi.. Zaten daha hiç 2 göğsü aynı anda emmedi veled.. Şaşkın yorgun ve sinirliyim

bende hiç iki gögüsten emzirmedim ama az ve sık emıyor oğlum ,insallh ahu buyume atagındadır annesi

ben annemin sözünü dinledim... doğduğu günden itibaren yıkarken başını da lifledim ve kel olsa bile taradım...çok şükür konak olmadı...

bende sürekli tarıyorum sap sarı sacları var oğlumun her emzirmede kafa ıslanıyo bende elımde tarakla gezıyorum sukur yok

15 günlükkenden beri
günde 2-3 kez hıçkırık

Emerken 1 veya 2 kez öksürme -sütüm çok fışkırıyor benim memeden çıkarır çıkarmaz tutuyorum anca öyle,

emdikten sonra kendini geriye atarak gerilme
yediğini ağzına getirip yutma
Bunların hepsi
15 günlükten beri var ama kusması hafifledi ilk ay 25-30 derecelik açıyla yattı alt değiştrrken de, azaldı artık düz yatıyor. Bu zamana kadar 5 dr gittik her kontrolde farklı dr hepsi önemli değil kaka da kan kg gerilik olmadıkça önemli değil ilaca gerek yok geçicek açılı yatrn dediler

sampuan sebamed kullaniyoruz memnunuz bebefixden 500 ml 20 tlye almistim
bez molfix kullaniyoruz az gevsek bagliyorum pisik yok sukur

Kızlar yardım edin yaa çıldırcam sağ göğsümü 1 saat önce sağdım şuan şiş gene, dokunamıyorum çok fena şiş yarılcak şanki ağrıyo akıyo şimdi yine sağcam hîçbişeyden değil de sağmaktsn bıktm bu normal değil ne yapmam lazm sol göğsüm normal hatta o tam tersi geç doluyo 3-4 saatte doluyo googleda bişi bulamadm doktora gdeym bari yarın ama hangi bölüme gtcem

cnm nasıl rahatladım çok sağol.seninde emerken boğulma tarzı şeyler oluyor mu,birde sürekli hırıltı burnunda?
yatağının baş kısmının altına battaniye sereceğim şimdi.inş. düzelir kuzum.

bende gavisconu kullanıp kullanmamakta kararsızım ama denemekte fayda var diyorum bakalım.

cnm göğüsle ilgili bir bölüme git bence

dolven verebilirsin..

canım ben işleri planlıyorum bir gün yemek çocukların banyosu; diğer gün çamaşır ütü; başka gün mutfak temizliği öyle daha rahat oluyor..

ateşölçer medifine 100 tl civarıydı memnunum
bez ne olursa olsun sızacağı varsa sızıyor.. en çok prima aktif bebek kullanıyorum..
bebek arabamız chicco simple city
şampuan komili bebe, sabun johnson baby memnunum..

kızlar bebgnın kafası konak olan varmı

olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa

canım saçlarından şampuan iyi arındılmazsa konak oluşumu artabiliyor..

benimkiler de pahalı değil ama bir sorun yok şükür..

canım yine de bilerek izletme daha küçük.. benim kız 2 yaşında hiç tv izlemedi.. artık tv yi farkediyor ve biz ne izlersek bakıyor.. yine de çizgi film açmıyorum ve bilmiyor da.. sadece internetten yarım saatlik pepe şarkıları açıyorum o kadar..

Sağıp biberonla versen belki uykusunda biberonu alır

canım geçmiş olsun
ben de korkuyorum reflü mü diye..
emdikten sonra öksürük var kusma var ama fışkırır tarzda bir kaç kez oldu..
yalnız ablası hastaydı ondan mı geçti ayırt edemiyorum gideceğiz doktora bakalım..

Çok sağol canım benım

Doğdugunda sarılıktan dolayı hastanede fototerapi gördü tatlım o akşm sabaha kadar agladım
15 gün hep kontrol edıldı bı çıktı bi düştü derken ben mahvoldım moralman omyuzden süt müt kalmadı bende
Sağlık olsun napalım

sağolasın.öksürme sesi çok belli boğazına birşey geliyor o öksürtüyor.surat ifadelerine bak ekşitme yutkunma falan var mı?

Boğuluyo gibide öksürüyo nefes alamıyomuş gibi hiiiiiihh diye ses çıkarıyo hemen kaldırıp sırtına hafif vuruyorum emerken cork cork ses çıkarıyo eskiden fışkırır gibi de kusuyodu hıçkırırken her hıçkırdığında da kusuyodu hem de sulu sulu peynirli değil. Ben biraz bekleyip bida emziriyordum

1- emerken çok hırslandıkları ve çok emdikleri için
2- sütüm çok tazyikli olduğu için
3- gaz yok sanılsa da gazı olduğu için
Nası düzeldi?

Biraz emiyordu memeden çekip gazını çıkarıyordum biraz bekliyordum sonra biraz daha emziriyordum

Emdikden snr hiç kıpırdatmadan karnına baskı yapmAdan dik tutuyorduk hatta uyuyana kadar 45-60 derecelik baya bi açılı tutuyorduk

Bezini çok sıkmıyordum

Yine de kusuyordu ama fışkırır gibi değil az kusuyordu

Açılı yattı yatağın baş kısmının altına ince bişeylerle destekledik

Şimdi de kusuyor ama emdikten baya bi snr çökelekli peynirli :) artık düz yatırıyoruz.

sana niye reflü dediler nesi farklı bizimkinden biz profa da gittik o da h biley vermedi??

maşallaahh size çok tatlımış bu kıızzz
eldivenleri çıkar tabii artık ellerini keşfetmeye başlıycak. bizimkininde ağzının suyu akmaya başladı

Saol tatlım benım senınkıde çok tatlı masallah
Bugun kısmetse tırnaklarını kesip çıkarıcam artık
Bizim agzımızın duyu çoktannn akıyo hatta köpücükler çıkartıyoruz :)

cnm yazdıkların bizimkilerle aynı.bennde deneyeyim bunları.valla bunlar reflü belirtisiymiş nettede öle diyor.mide kapakçıkları gelişmediğinden oluormuş.

bizimki sürekli omuzda durmak istiyor.o pozisyon sıkıntı yaratır mı ki?

birde kaç gündür sırtı karnımda elim göbeğinde taşşıyıp yatarak emziriyırdum bunlar tetikledi en çok

birde gazını ne şekilde çıkarıyorsun?memeden alırsam sinirleniyor benimki nasıl yapacaksam

Son düzenleme:

Canım sütünü biraz azaltmalısın.. Böyle hasta olursun..
Göğüslerini tümden boşalttıkça vücut ihtiyaç var diye daha da üretiyor .. Az sag bırak azıcık sag bırak.. Rahatlatana kadar.. Normal düzeni kızınla tuttur artık sağma fazla yapma ekstradan.. Sütün yetiyo zaten

sağolasın.öksürme sesi çok belli boğazına birşey geliyor o öksürtüyor.surat ifadelerine bak ekşitme yutkunma falan var mı?

uyurken ağzına bişi gelio yüzünü ekşitiyo yutuyo
Gazını çıkarırken azcık kusuyo bazen ,bide emdikten snr soluk soluğa kalıyo hiç bi dr bişi demedi burnunu temizliyceksin dedi serum fizyolojik damla damla değil foşur foşur sıkcaksın dedi gösterdi foşurt bi sıktı aksırdı yarısı dışarı kaçtı sonra asğiratörle çekceksin dedi

kızlar laktamil alıp fayda gören varmı.emzirirken bende ne varsa gidiyor vücut direncim düşüyor artık zayyıflığı geçtim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…