Kıslaaa
Benim kızım emmiyo bugun
kalktıgımızdan beri saat 10:30 da emdi .. O kadar ...
Aglamıyo huzursuz değil ama emmiyo ya .. Baska hiç bi şey de vermiyorum ... Su an uyuyo..
Karnı nasıl ac olmuyo anlamadım kı 5,5 saat oldu yaw
Memeye dayıyorum ağzını çekmeye bile yeltenmiyor , denemiyor bile ... Ağlıyo istemiyo koyuyorum ana kucağına anında uyuyo
anlanadım hiç bi şey Nasıl acıkmaz bu zamana ya
ya bende viral virüsler konusunda senle aynı fikirdeyim. yaptırmıcam sanırım bendeOkuyorum. Ve görüyorum ki.... Minikleriniz cok cok güzel.. Maşallah ...
Benim kuzum da iyi bu günlerde ..
Gaz falan kalmadı.. Gece tümden uyuyo.. Sadece 4 te emmeye kalkıyo ...
Daha kendi evimize geçemedik halaaaa izmir deyiz..
Haftaya evimde mutlu ve huzurlu olucam inşallah
Abisi nezle olduydu ahumun..
Ona da geçer diye korktum ama anne sütü engelledi sanırım... Bi şey olmadı...
Çbu Perşembe aşıya götürcem, rota yaptırmıcam.. Hangi doktor arkadasıma hangi profesör büyüğe sorsam yaptırma diyorlar.. Muayene me gelsen yaptır derim ama arkadasım oldugun için yaptırma diyen doktor bile duydum yani... Kendi çocuklarına yaptırmamışlar...
ne bileyim abisine zaten yaptırmadım hak geçmesin simdi kıza da yaptırmıyım...
Kıslaaa bi şey sorcam..
Sizler kendiniz grip aşısı olacakmısınız peki?
maşallah kızına canımGünaydın kızlar, güzel kızım ile ben geldik
ceyda bugün biraz huysuz gibi, durmadan memede olmak istiyor, ama uykusu da var doğru düzgün ememiyorda.
bu arada ben hiç ev işi yapamıyorum ceyda ile, genelikle geceleri o uyuduktan sonra yapıyorum ama bu seferde ben uykumu alamadım dinlenemedim diye sütüm az oluyor. Siz nasıl yapıyorsunuz ev işlerinizi?
Dün kv geldi, akşam ceyda uyuduğunda sende uyu dinlen dedi. bende eee ev işlerini kim yapacak ozmn dedim. nasıl yani deyip gözümün içine baktı. E gün içerisinde ceyda ile tek başıma yapamıyorum dedim. Durmuyor, sürekli biri benimle konuşsun veya kucağını alsın istiyor. Öğle uykusu da pek yok, yarım saat bir saat anca oda benim yemek yememe yapmama anca yetiyor. kv böyle deyince sesini çıkarmadı, aslında diyebilirdi, kızım ben arada bi gelirim yardımcı olurum sana, hiç olmazsa ceydaya bakarım, nede olsa evler aynı mahallede. Ama nerde, anca bebeği özlediğinde bi kaç saatliğine gelir veya bizi ayağına çağırır. Malesef benim ailem yurtdışında onlar burda olsa muhtaç olmazdım ona ama, neyseee.
Buda bizim küçük cadı ceyda :)
Eki Görüntüle 806458
Valla brn bu durumu anlamadım nasıl acıkmıyo bu zamana ya sinir oldum niye uyuyo böyle.. Diet mi yapıyo bu kızalla alla cnm cok ta olmus saat yha bıraz daha bekle bakalım
kızlar bebgnın kafası konak olan varmı
olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa
Ya morali keyfi yerinde. Tüm gece uyuyup 8 de uyandıydı .. 10 gibi emzirdimAcıkması lazım normalde. geceyle gündüzümü şaşırdı acaba. gece uykusunu gündüz uyyuyor. ateşi falan yok dimi? korkutmuş gibi olmayayımda sanırım rahatsız olduklarında çok uyurmuş bebişler. gerçi sen daha iyi bilirsin yeni büyüdü daha oğlun
biizzz çok az ama var hatta kaşında bileebanyosundan önce zeytinyağı sür yumuşasın sonra saç fırçasıyla fırçala canım bebiş için olanlarla
Ya öyle düşüneyim bari de gercekten hıylandım ben saat on dan beri kaç kere acıktım o bana mısın demiyo ... Yani ne kadar asırı doymuş olabilir ki? Sapsallattı bu kız beni ya.. Korkuyorum ...No panic benim kızda 6 saat uyuyup emmediği oldu çok korktum emmiyordu hatta uyanmıyordu burnunu sıktım sarstım öptüm yook en son banyo yaptrn dediler eşimle yüzünü kafasını soğuk suyla ıslattık öyle uyandı ve çok sinir oldu huzursuz oldu dr kızdı uyuyabilir karnı tok demekki aç olsa susturamaxsınız uyutamazsınız dedi ama Onunki uykuysa benimki de meme napiimmm :)
hiç bu kadar beklemezdi.. Almıyo memeyi nasıl ağlıyo zorladıgımda bi görsenBelki çok emmiştir ve acıkmamıştır daha
ben klasik tip dijital koltukaltı ateşölçer kullanıyorum... menunumda... bebek bezine gelince de prima pampers ve premium care dönüşümlü kullanıyoruz... ikisinden de çok memnundum ama dün gece ayliz biraz uzun uyudu ve uyandığında üstü başı sırılsıklamdı... premium care 5 saatte sızdırmış... kızım üşütmedi diye dua ediyorum... pamperste sıkıntı yaşamadık henüz bikaç paket bitirdik ama şükür sorun yok... zaten kakasını yaptığı gibi hemen değiştiriyorum öyle poposunda beklesin gbi bi zihniyetim yok... çişini de 3.ye yapıyosa yıkıyo ortalığı... asla kirli bez tutmuyo poposunda... tutmasında zaten...Ateş Ölçer
Merhaba anneler ateş ölçer henüz almadım braun IRT 4020 termoscan kulaktan ateşölçer almayı planlıyorum e-bebekte 109tl başka bir kaç sitede 75tl ye satılıyor buürünü alan kullanan var mı acaba?
Bebek Bezi
Bebek bezi dosyasını açıyorum molfix kullandım sıvı kakayı emmiyordu avantajı ise kakayı sızdırmaması bariyerleri çok sıkı.. fakat bu durum bebeğimin bacak aralarında bayağı iz bırakıyordu.prima premium care çok ince hava aldığı iddia ediliyor ama kaka sızdırıyor ben buduruma sinir oluyorum..sıra geldi prima pampers a kendisini henüz kullanmadık kullananların görüşlerini bekliyoruz.
Bebek Arabası
Arabamız bebecomfort uzuuuun araştırmalar sonrası almıştım sadece Joker satıyor Fransız malı baston yer kaplamıyor kolay taşınıyor ve hafif diye aldım. Kullanırken yer kaplamaması için tekerleri küçük olduğundan güzel ülkemin kaldırımlarında biraz zorlanıyorum acaba hayvan gibi iri tekerli olanlarından mı alsaydım dedirtti ama yinede memnunuz asfaltta sürümü çok rahat :)
Tamizlik Ürünleri
Mustelanın vücut ve saç şampuanı bir arada olanını aldım çoook memnunum ama bebişim 2 aylık olmadan bitti Mustela ya devam edersek batarız gibi 200ml 30 küsürdü sanırım sizler ne tavsiye edersiniz değiştirmeyi planlıyorum. Mustelanın pişik önleyici kremini de aldım ara ara sürüyorum henüz pişiğimiz yok
Sizlerinde değerli deneyimlerini okumak isterim.
kızlar bebgnın kafası konak olan varmı
olan varsa nasıl bı uygulma yapıo acabaaa
Valla brn bu durumu anlamadım nasıl acıkmıyo bu zamana ya sinir oldum niye uyuyo böyle.. Diet mi yapıyo bu kız
benimkinde oluştu.
vücuttaki fazla yağdan oluşuyormuş
zeytinyağı sür dediler dün değil önceki gün zeytinyağı sürüp beklettim biraz yumuşadı tarakla taradım biraz çıktı ama yıkandıktan sonra daha çok kuruluk var şimdi konaklarında.
sağlık ocağındaki hemşire bepanteni yıkamadan bir saat önce sür dedi. dün kızım bepanten istemiş eczaneden bepantol diye bir şey vermiş ikisi aynı şey mi bilmiyorum. akşama yıkayacağım bakalım çıkacak mı...
Gıcık resmen ya .. Millet anne sütü arar benimki yaygarayı basıyo bugun gördüğü an.. Ayıp ediyo ... Artık tok degil bence .. Resmen bi durum var da görecez bakalım o durumu yakındaağlatmayı denesn cnm fsla cnku bı bebek ıcın bukadr saat ağlayınca acktgnn farkına varr belkı. smddn dıete baslarsa yandın sen annesı kokş bı kızn olcak kesın
Ne güzel Uykucu bi kızım var derdi bu kadarı da fazla ama .. Anlaşılır gibi değil .. Tek göğüsten emdiydi.. Zaten daha hiç 2 göğsü aynı anda emmedi veled.. Şaşkın yorgun ve sinirliyim
ben klasik tip dijital koltukaltı ateşölçer kullanıyorum... menunumda... bebek bezine gelince de prima pampers ve premium care dönüşümlü kullanıyoruz... ikisinden de çok memnundum ama dün gece ayliz biraz uzun uyudu ve uyandığında üstü başı sırılsıklamdı... premium care 5 saatte sızdırmış... kızım üşütmedi diye dua ediyorum... pamperste sıkıntı yaşamadık henüz bikaç paket bitirdik ama şükür sorun yok... zaten kakasını yaptığı gibi hemen değiştiriyorum öyle poposunda beklesin gbi bi zihniyetim yok... çişini de 3.ye yapıyosa yıkıyo ortalığı... asla kirli bez tutmuyo poposunda... tutmasında zaten...
şampuan olarak da jhonson baby ve dalin kullanıyoruz... onlardan da memnunuz... bilerek öyle pahalı ürünler almadım sürekli alamayacağım bişeye alıştrmak anlamsızdı bence...
Benim kız hep az az cok sayıda bez kirletiyo .. 3 saatte bir kaka temizliyorum ama tümden yapmıyo hep az az .. Yani onda da bi sorun yok.. Aldıydım altını normal .. Bu sıcakta acıkmasa nasıl susamaz ? O da ilginç .. Var bi haller de Allah korusun bakalımKakasını ne zaman yaptı benîm kızım da bi kaç kez emmek istemedi uyuyor uyanıyor biraz kıvranıyo tekrar uyuyor zorlamıyorum sonra bezi bigüzel dolduruyor daha altını almama fırsat vermeden memeye saldırıyor
havlu dahada terletir... sadece pamuklu ince bi kumaşla kaplamak daha mantıklı... ben battniye seryorum içine...Bizim de herşeyimiz mustela; saç ve vücut şampuanını, nemlendirici losyonunu birde çok kustuğu için durulama gerektirmeyen temizleme suyunu kullanıyorum. Bizim şampuan da bitti ben mi çok kullanıyorum acaba demiştim, birde organik parfümsüz parabensiz sls siz vs bir şampuan almıştım butikbebe. com dan onu da kullanıyorum memnunum..
Prima pampers daha kötüüüüüü, premiumcare gayet güzel. Ama biz 3 saatte 1 bez değiştiriyoruz diye 16 liraya huggies gold aldım o da güzel..
Kızımın arabası da bebeconfort mila büyük tekerli amortisorlü olmadığı için sarsıntı yapıyo bu da kızımın çok hoşuna gidiyor uyuyor hementekbaşıma bagaja koyup alıyorum çok rahattt. Ama anakucağında çok terliyor içine havlu koyuyorum kar etmiyor zaten sıcağı sevmiyor o yüzden hemen uyanıyor bütün ANAKUCAKLARI böyle mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?