- 14 Ağustos 2012
- 715
- 20
- 68
bence vajinal kullan canim, ben de oyle kullanmistim daha once, kutusunda agizdan yaziyor, bunu doktor da biliyor sorun degil merak etme.
Gayet guzel canim 30 milyon.
Hayirlisi canim, bizim de olmazsa gorunen o.
Ayni canim bizim de 15 milyon. Saolun kizlar degeler icin.
Hamile kalan arkadaslar da yazabilirse o da super olur aslinda.
bir iki gün giremedim foruma bir sürü hamile haberi var..çok sevindim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Darısı başımıza inşallah..
ben de kafamı dağıtayım diye girmedim foruma ama merak da ediyorum..hamile kalanlar umut oluyor..Eski forumlarda bizim gibi sorunlarla uğraşanların profil resimlerindeki bebeklerinin resimlerini görmek bile mutlu ediyor beni..
olumsuz olan arkadaşlar ne kadar üzülmeyin desek de boş biliyorum ama çabuk toparlanmaya çalışın..Benim de cmt 14.günüm kan testi yaptırıcam ama sabah biraz lekelenmem olunca moralim bozuldu..geçen sefer 16.günde regl olmuştum..belki beklerim hiç kan testi yaptırmam..
benim 3 aşılamam da hep arka arkaya oldu..hep 2 gün ağlayıp 3.gün aşılamaya gittim..üzülmemek mümkün değil..bunu ancak bizim gibi yaşayanlar anlıyor..ne yalan söyliyim bir gün kk girip de böyle forumda yazacağımı söyleseler inanamazdım..ama insan kendi gibi hisseden birilerini arıyor..biz de 5 senedir evliyiz..2,5 senedir istiyoruz..benden sonra isteyen akrabalarımın arkadaşlarım bebekleri oldu hep..ben hep o günü bekleyip sabrediyorum..inşallah bizim de yüzümüz gülecek birgün..
insanları başta çok takıyordum ama artık umursamıyorum..istedikleri gibi düşünsünler..benim derdim bana yetiyor..bir de onların gereksiz imalarıyla uğraşmak istemiyorum..
inşallah birgün olacak ama tüm hayatımı da bebeğe bağlamak istemiyorum..olması için tüm imkanlarımla Allah kuvvet verdikçe sonuna kadar gidicem ama olmazsa bu da dünyanın sonu değil..Rabbim beni böyle sınıyor demekki diyorum..
Dualarımız kabul olur birgün hepimizin sağlıklı bebekleri huzurlu yuvaları olur inşallah..
ben bugün kullanmaya başladım biraz zor koydum ama oldu. İnşallah bebek geliyordur da. Kızlar bi şey soracağım acaba döllenme olmuşsa ne zaman rahme yerleşir
ben bugün kullanmaya başladım biraz zor koydum ama oldu. İnşallah bebek geliyordur da. Kızlar bi şey soracağım acaba döllenme olmuşsa ne zaman rahme yerleşir
atalan------- 33---------------1--------01 SUBAT--------3 YIIL----------------------16 SUBAT-------BEKLIYOR
herkese iyi günler arkadaşlar.ben de bu ay aşılama yaptıracağım kısmetse. Bugün kontrolüm vardı. Yavaş yavaş büyütüyoruz yumurtaları :) burda yazılanları okumak, dertleşmek çok iyi geliyor gerçekten. çünkü kimse beni anlamıyorben sizler için dua ediyorum. Siz de benim için edin olur mu?? :))
ay canım ya ben hala belli olmaz diyorum. Kendimden biliyorum bende idrarda adetten 4-5 gün sonrada çıkmadı. Senin için dua ediyorum inşallah inşallah hamilesindir. Kaçıncı aşılamandı ve özel değilse sorun neydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?