Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir iki gün giremedim foruma bir sürü hamile haberi var..çok sevindim..Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..Darısı başımıza inşallah..
ben de kafamı dağıtayım diye girmedim foruma ama merak da ediyorum..hamile kalanlar umut oluyor..Eski forumlarda bizim gibi sorunlarla uğraşanların profil resimlerindeki bebeklerinin resimlerini görmek bile mutlu ediyor beni..

olumsuz olan arkadaşlar ne kadar üzülmeyin desek de boş biliyorum ama çabuk toparlanmaya çalışın..Benim de cmt 14.günüm kan testi yaptırıcam ama sabah biraz lekelenmem olunca moralim bozuldu..geçen sefer 16.günde regl olmuştum..belki beklerim hiç kan testi yaptırmam..
benim 3 aşılamam da hep arka arkaya oldu..hep 2 gün ağlayıp 3.gün aşılamaya gittim..üzülmemek mümkün değil..bunu ancak bizim gibi yaşayanlar anlıyor..ne yalan söyliyim bir gün kk girip de böyle forumda yazacağımı söyleseler inanamazdım..ama insan kendi gibi hisseden birilerini arıyor..biz de 5 senedir evliyiz..2,5 senedir istiyoruz..benden sonra isteyen akrabalarımın arkadaşlarım bebekleri oldu hep..ben hep o günü bekleyip sabrediyorum..inşallah bizim de yüzümüz gülecek birgün..
insanları başta çok takıyordum ama artık umursamıyorum..istedikleri gibi düşünsünler..benim derdim bana yetiyor..bir de onların gereksiz imalarıyla uğraşmak istemiyorum..
inşallah birgün olacak ama tüm hayatımı da bebeğe bağlamak istemiyorum..olması için tüm imkanlarımla Allah kuvvet verdikçe sonuna kadar gidicem ama olmazsa bu da dünyanın sonu değil..Rabbim beni böyle sınıyor demekki diyorum..
Dualarımız kabul olur birgün hepimizin sağlıklı bebekleri huzurlu yuvaları olur inşallah..

Arkadaşlar bende hala adet olmayı bekliyorum aşılamam olucak ,söktürücüde oldum ama hala gelmedi hapım biteli 1 hafta oldu ve yumurtalıklarımda cok ağrı var

bende hazneden kullanıyorum hemde sabah 2 akşam 2 ama ne mide bulantısı ne de başka bir değişiklik yok bende

Bizimde bir kısmetimiz vardır bir yerlerde .Vakti ve zamanını bekliyor ben bunu biliyorum . Hepimizin dileği kabul olacak kısmetse .seninde dediğin gibi Allah bizi sınıyor. Benimde arayış içinde olacağım hiç aklıma gelmezdi .Kısmetimiz böyleymiş . Fakat benim en çok üzüldüğüm Eşim çok sağlıklı üroloğ eşime benim yanımda senin çocuğunun olmama ihtimali yok dedi . Eşin kapsamlı görünsün dedi . O an yerin dibine girmek . bu dünyadan gitmek istedim. Sanki eşim benim yüzümden madur , bu sevinci yaşayamıyor geliyor bana ama bu sefer umutluyum 14-15 şubat gibi kan testi yaptırcam ŞAFAK 7

ben bugün kullanmaya başladım biraz zor koydum ama oldu. İnşallah bebek geliyordur da. Kızlar bi şey soracağım acaba döllenme olmuşsa ne zaman rahme yerleşir

ben bugün kullanmaya başladım biraz zor koydum ama oldu. İnşallah bebek geliyordur da. Kızlar bi şey soracağım acaba döllenme olmuşsa ne zaman rahme yerleşir

canım ben yumurta ile siperm buluşmuş ise yani döllenmişse 4-6 gün içerisinde rahime yerleşiyor diye biliyorum.yani aşılamadan 4 gün sonra bebek rahime yerleşmeye başlıyo sonrada hormon seviyelerimiz yükselmeye başlıyo yavaş yavaş.rabbim nasip etsin hayırlısı ile ŞAFAK 7 :)

çok teşekkür ederim, canım. İnşallah tutmuştur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.

herkese iyi günler arkadaşlar.ben de bu ay aşılama yaptıracağım kısmetse. bugün kontrolüm vardı. yavaş yavaş büyütüyoruz yumurtaları :) burda yazılanları okumak, dertleşmek çok iyi geliyor gerçekten. Çünkü kimse beni anlamıyor ben sizler için dua ediyorum. siz de benim için edin olur mu?? :))

çok haklısın gerçekten çok iyi geliyır çünkü burda kahramlar farklı ama hlkaye aynı.canım hayırlı olur tutar inşallah.

canım bende yaptırıcam ama önce adet olmayı bekliyorum ( sen yumurtalarını büyütmek için hapmı iğnemi kullanıyorsun?

slm arkadaşlar konu başındaki gibi aşılama yapıp bekleyenleri bir listede toparlamayı yapabilen varsa yapsın lütfen arkadaşlar .

Kızlar bugün 13.günümdü bıraz once ıdrar testı yaptım sonuc negatıf.sanırım ben cıft cızgıyı hıc goremıcemm.
Yoruldum artıkk gercekten hep aynı umutla ugrasıp durmaktan ve sonucunun hep negatıf olmasından.
İsyan etmek istemıyorum asla ama sınırlerım o kadar gerıldıkı insan ister ıstemez bı umutla beklıyor aşılama sonrası neyse kısmett değilmiş dıyelım yınede

canım dur hemen üzülme. Daha adet tarihin gelmemiş, adetten 5-10 gün sonra bhcg seviyesine göre çıkıyor. Kanda çıkar bence kanda baktır.

Keşke canım ama sanmısyorum bıkac gune hastada olurum zaten.Şaşırmam beklemem belkıde hataydı ama oda elınde olmuyo ınsanın.
Daha sonrakı aylara ınsallah

kızlar şuan acil çıkmam lazım ama akşama listeye eklicem yazan herkesi....merak etmeyin

ay canım ya ben hala belli olmaz diyorum. Kendimden biliyorum bende idrarda adetten 4-5 gün sonrada çıkmadı. Senin için dua ediyorum inşallah inşallah hamilesindir. Kaçıncı aşılamandı ve özel değilse sorun neydi?

naz canımm senınde asılaman tutmamıss cok uzuldummm ki umutluyduk sendenn zamanı varmıs demekkiiii arkadasım benıde ekle lısteyeeeee
canımmm

2.aşılamamdı canım.ilkı klomen kullanarak olmustu bunda ıgmeye gecmıstık gonal f kullandım.Sorun PCO'luyum son 8 aydır adetlerım duzeldı,yumurtalama ılac yada ıgnelerle gerceklesıyor bi şekilde , eşimide hiçbi sorun yok hersey normal ama netice yok dırek tup bebege gecmek ıstıyorum ama bunun ıcın bır defa daha asılama yapmamız gerektıgını soylemıstı doktorum sanırım tum bu streslerı bır defa daha yasıycam.Tabı sonrası dahamı streslı olur onu bılemıyorum..

Normalde hıcbısey benı bu kadar etkılemez ama son zamanlarda bu konu okadar yıprattıkı benı.ailemden kımsenın haberı yok zaten.olmadıklarına ragmen sureklı aynı soru neyı beklıyorsunuz neyı beklıyorsunuz herseye sınır oluyorum artık

Biliyorum gececek ve herseyın bı zamanı var ama bazen bunu kabullenıp beklemenın çok zor oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…