Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yok canim ya, sperm degerleri, iste sayi morfoloji hiz filan,
bi de kac yumurta olmus.

yani arkadaslar soyleyebilirlerse o da olur.

bi umut kapisi ariyorum iste.. naparsin...
kirmizilar ha geldi ha gelecek gibi hissediyorum..

benim 2 yumurtam gelişti,en son 16mm di 1 şubatta
aşılamam 4şubatta oldu (hergün 2mm civarında büyüme oluyormuş)
bu durumda 20-22 civarında oluyor yumurta
spermler yıkandıktan sonra 30 milyon kaldı dediler..

değerler iyimi bilemiyorum

aşılamaya tekrar başlayacakmısın

bence değerler gayet iyi...benim eşimin yıkamadan sonra 16 milyon kalmıştı diye hatırlıyorum

bence vajinal kullan canim, ben de oyle kullanmistim daha once, kutusunda agizdan yaziyor, bunu doktor da biliyor sorun degil merak etme.

gayet guzel canim 30 milyon.

hayirlisi canim, bizim de olmazsa gorunen o.

bence değerler gayet iyi...benim eşimin yıkamadan sonra 16 milyon kalmıştı diye hatırlıyorum

ayni canim bizim de 15 milyon. saolun kizlar degeler icin.
hamile kalan arkadaslar da yazabilirse o da super olur aslinda.

rabbim hepimizin göbişlerini en kısa zamanda doldursun inşallahhh

amin canım...ama dayanmak o kadar zor ki...eğer rabbim bebek nasip etmeyecekse de bu duruma dayanma gücü versin.ben çok isitoyrum.çok üzülüyorum.salak salak bebek kıyafetlerine bakıyorum.çok kötüyüm kızlar yaa...içime atıyorum sürekli.eşime de belli etmemeye çalışıyorum.sabır sabır sabır....

canim hepimiz uzuluyoruz, ama kafamizi dagitmamiz lazim,
baska topikta bi arkadas var on hayran kaliyorum.
bat gelince cok uzuluyor ama sonra hemen toparlaniyor.
kendine boyle ugrascak eglenceli orjinal seyle buluyor.
sen de biraz gez dolas, bi kurslara filan kaydol.
bazi seyleri unutmaya calis ne bileyim..

bi kac gun sonra sen de bana bunlari yazarsin artik :)

3 yıllık evliyim ve 3 yıldır koşuşturuyorum..
bi troid çıktı,bi kist çıktı,yok özel doktorlar oyaladı "bir bekleyelim sorun yok bekleyelim diye"
daha sonrada en felaketi,izmir smryna bebek dal merkesi eşimin sperm testini 2 kez yanlış baktı (2.kez yanlışmı olur!!! )
ve hiç sperm yok acil tüp bebek dediler...
aylarca kanlı göz yaşı döktük...2.testin haftasında ege ünv.gittik ve 80 milyon sperm çıktı..
yani o kadar gereksiz ve üzücü olay atlattık ki..
geçen ay rahimfilmim çekilde ve o an ki acıda bile "rabbim bebeğime bir adım daha yaklaştırıyor" dedim
seni o kadar iyi anlıyorum ki naz..
rabbim ol derse olur,sadece kendimi bu şekilde avutuyorum..

bende zaten o yüzden kk dayım.beni anlayan birileri var.ama ne biliyim.gerçekten psikolojimi çok bozdum.sanki hiç olmayacak gibi geliyor.haziranda tüp bebeğe karar verdik eşimle..o zamana kadar vakit de gecmiyor.çalışıyorum aslında.gündüzleri gayet de yoğunum.ama kafam çok bulanık.ağlamaktan içim çıkıyor bazen.sürekli boğazımda bir dügümle dolaşıyorum.biliyorum bunları yaşayan tek kişi ben degilim ama ne biliyim.öle işte.bugün pek günümde degilim kızlar kusura bakmayın

aynen içim içimi yiyor ama etrafa gülücükler saçıyorum.eşimi strese sokmak istemiyorum zaten değerleri düşüyor

aynen içim içimi yiyor ama etrafa gülücükler saçıyorum.eşimi strese sokmak istemiyorum zaten değerleri düşüyor

benim eşimde sağolsun tüm kürleri bıraktı...değerleri onunda düşüyor.yıkama öncesi hareketli spermi %16 idi...kürleri kullanırken %32 e kadar çıkmıştı

bide üstüne bolca hamiş haberleri geliyor :)
benim çalıştığım yerde,sağımdaki solumdaki arkadaşım herkesler hamilee..

mecburen canım...tüp bebek raporu için uğraşıyoruz..bir aşılama daha yaptırmam lazım.bu ay dinleniyorum.diğer aya yeniden raporumuz çıkacak.haziranda da tüp bebek yaptırallım diyoruz eşimle.inşallah tüp bebekle gelir bebegimiz.dayanacak gücüm kalmadı çünkü

bide üstüne bolca hamiş haberleri geliyor :)
benim çalıştığım yerde,sağımdaki solumdaki arkadaşım herkesler hamilee..

evet aynen.işin ilginci bebek düşünmüyorum diyen herkrs maşallah hamile benim cevremde de...hatta ikinciyi doğuran var benden sonra evlenip de...ben salak gibi bekliyorum.bir de akrabalara anlat anlatabilirsen.herkes neyi bekliyorsun diyor...otobüs bekliyorum dicem bi gün...töbe töbeeee

atalan------- 33---------------1--------01 SUBAT--------3 YIIL----------------------16 SUBAT-------BEKLIYOR

atalan------- 33---------------1--------01 SUBAT--------3 YIIL----------------------16 SUBAT-------BEKLIYOR

son_maviumut.....................25........................1............04 şubat............1.5.................19 subat bekliyor

Son düzenleme:
betoka.................28................1...................2...............11 subat...........BEKLEMEDE......
HADİ HAYIRLISI BAKALIM KIZLAR BENİDE EKLEMEYİ UNUTMAYIN LÜTFEN...

son_maviumut.....................25........................1............04 şubat............1.5.................19 subat bekliyor

serozi ..............................30........................1............06 Şubat..............1.................. 20 Şubat bekliyor

oturup cocuklar gibi ayak topuklarımı yere vura vura aglayasım var
oyuncak isterken hep işe yarardı bu taktik...
şimdi de yararmı ki((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…