Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aylincim çok üzüldüm canım ya
ama hamilelik çok ilerlememişti Allahtan..
yine olur inşallah canım yaa, mutlaka üzülürsün ama çok üzülme
vardır bunda da bir hayır...

canım senin aşılama da olmamış galiba...
ya hayırlısı olsun canım yaa..moralimizi bozmayalım.
çok şükür sağlığımız sıhhatimiz yerinde Rabbim hayırlısıyla nasip edecek inşallah..
az daha sabır güselim...

aylincim çok üzüldüm canım ya
ama hamilelik çok ilerlememişti Allahtan..
yine olur inşallah canım yaa, mutlaka üzülürsün ama çok üzülme
vardır bunda da bir hayır...

bugün çok üzgünüm canım elimde değil yani ağlamamak için tutuyorum ama olmuyor işte aklıma geldikçe akıyor yaşlar bunada şükür erkenden öğrendim en azından kürtaja gerek kalmayacak heralde aşılama olup tutmadıktan sonra normal yolla hamile kalan arkadaşlar varmı acaba birkaç ay korunsammı korunmasamda diye düşünüyorum

aylincim çok geçmiş olsun ne desek boş farkındayım ınan çok üzüldüm ama hayirlisini diledik hep vardır bunda da bi hayır en azından çok erken farkedilmiş dilerim bu yolda yaşadığın son hüsran olur rabbim tez zamanda kavuştursun seni bebeğine..

BU İŞLER HİÇ BELLİ OLMUYOR canım...inşallah tutunmuştur.bizim sorunsuz gecti de noldu.bak negatif..tutmadı aşılama.sen gönlünü ferah tut.için içini yemesin sakın
çok saol nazccim sende uzme kendini dedigine gibi hiç belli olmuyor bu işler uğraşırsin olmaz hiç beklemezsin bi bakarsın gelivermis sipacik annesinin gobusune...inşallah tez vakitte rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin sana

amin canım inşallah bugün dokunsalar ağlıyorum ama son ağlamıcam artık daha uzun zaman var önümüzde bir evladım oldu rabbim ikincisinide nasip edecek inş inanıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

cnm yine sen bilirsin ama sana tsvsiyem asilama olurken baska bisey yapma. etkiliyor zaten igne ilac kullaniyosun. insallah bebisin gelir de hicbirseye gerek kalmaz. evet cnm bende bazen inanamiyorum basima gelenlere ama cocugu olanlarinda birsiru derdi var allah herkesi farkli siniyor iste kimisi cocuginin kiymetini bilmez bi duzine dogurur. kocasi aldatir kumar oynar ama kadin 4 ncuye hamiledir. ozaman cok sinir oluyorum ama naparsin. bir evliligin en onemli imtihani cocuk savasi vermekmis. kazanicaz kizlar allah bizide anne yapicak umutsuzluk yok. kabul ettirmeyecegi duayi allah ettirmezmis. kavusucaz sabir la dua ile saglikli olalim eslerimizle beraber bebegimizide buyutcez..allah buyuk ve sabredenlerle beraber. allahim dualarimizi kabul et amin

kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk.. olmadı.....
ben hiç bir zaman hamile olamıcam herhalde...kedinin ciğere baktığı gibi hamile olanlara bebişi olanlara bakıcam...

Naz çok üzüldüm;(( ama öyle söyleme..daha yolun başındayız inşallah biz de kavuşucaz bebeklerimize..ben de ilk aşılamam tutmayınca çok üzülmüştüm şimdi 3.yü bekliyorum..biz dua edip kapıyı çalıyoruz gerisi Rabbime kalmış..Elbet olacak sonunda..moralini çok bozmamaya çalış..moral lazım bize..
Aylin çok üzüldüm;((Allahtan hayırlısı gebeliğin çok ilerlememişti iyiki..benim ablalarım normal yolla hamile kalıp biri boş gebelik yaşamıştı birininki yerleşmemişti..şimdi evlatları var çok şükür..dr lar düşen bebeklere üzülmeyin demekki sağlıksız olacaklardı derler..Allahın bildiği vardır tez zamanda güzel haberlet verirsin yine inşallah..

ah arkadasim yumurtayi dolleyen bir sperm sadece hic takilma korunurken hamile kaliyor millet
allah ol derse oluyor benim esimde az sperm verebilmisti stresten ama 40 milyon civarindaymis yikama sonrasini bilmiyorum dedigim gibi nasipte varsa oluyor. tutar insallah cnm bebisin senunle olsun

canım ya benide listene ekle 27 yasındayım 5 yıllık evliyim testime 5 gün kaldı

günaydın canım çok haklısın rabbim inşallah isteyen herkese verir.bugün yapmadım inciri perşembe kontrole gideceğim. Nolur dua edin bana sol tarafta yumurtam çok olmuştur. Benim sağ kapalı

Benimde 12:30'daydı cnm, çok heyercanlıyım, 12 şubat gelsede tahlil yaptırsak, eşimin spermleri biraz düşüktü "süperman olmasada, işe yarar minikler" dedi doktorum, bende sıkıntı fln olmadı Allah'a şükür, hemşire ve doktorumda gayet eğlenceli biçimde 10 dkda halloldu, sadece çok sıkıştım tek problemim oydu gerçi problemde deildi. Bu arada iyi dileklerin için saol canım, bende dr.'um başlayana kadar senin için bnm için hepimiz için dua ettim, Allah dualarımızı kabul eder inş cnm. Alırız bebişlerimizi kucağımıza. Birde dün gelince hiç dinlenemedim ben, sadece hastanede 2 saat dinlendim, uyudum. Akşam misafir vardı, gerçi çok bi iş yapmadım ama uzanamadımda. Dr.umda iki saat yeter demişti, normakl yaşantına olmamış gibi devam et dedi. Sonra ilaç verdi bir, progestan, s:1 a:2, çocuk asprini ve folbiol verdi. Bilmiyorum çok garip hissediyorum ama yaptırmadan önce çook umutluydum, şimdi bi garip oldum, ne iyi ne kötü, bi donukluk var halbuki çok heyecanlıydım. Senin nasıldı cnm aşılaman, acı sızı bir şey oldu mu?nasıl geçti, inşallah yumoşlar memnun kalır misafirlerinden de Allahın izniyle bebişlerimizi alırız kucağımıza. Adak adadım ben :)

CANIM ŞİMDİ OKUDUM AŞILAMANIN NASIL GEÇTİĞİNİ, hiç sıkma canını duanı et ve olumlu düşün, pozitif enerji yay evrene yumoşlarına, düşünme ve tahlil tarihini bekleyelim. Allahın izniyle güzel hbrler alcaz bak sen içini ferah tut yeter. İnan yumoşlarına :)

BU İŞLER HİÇ BELLİ OLMUYOR canım...inşallah tutunmuştur.bizim sorunsuz gecti de noldu.bak negatif..tutmadı aşılama.sen gönlünü ferah tut.için içini yemesin sakın

aylincimm bende senin gibi hamiş oldugumu ogrendim dunyalar benim oldu ama hcg düsmeye başlamıs doktor düşecek dedi ya da dış gebelik .1 hafta sevindim sadece simdi sonuca göre kurtaj yada kendinden düşecekmş.. rabbim neylerse güzel eyler der köşeye çekiliriz.. (

bende senin gibiyim boşlukta gibi hiç bişey hissetmiyorum ne mutluyum ne mutsuz ne heyecanlı...aşılama öncesi farkliydi..olumlu düşünmeye gayret ediyorum..sende dinlen sürekli gezinme;-)inşallah hayırlı haberlerimiz olsun..banada doktor progestan elevit ve coraspin verdi ama progestan rahatsız edecek gibi bakalım olmazsa ararım doktoru..kendine ve yumoslara dikkat et...

canım ne mutlu sana...çok sevindim senin adına.bizim için de dua eder misin?rabbim sağlıkla kavuştursun bebeklerine...

allah razı olsun naz034.çok teşekkür ederim.dua etmezmiyimm.böyle bır mutlulugu ne kadar cok insanla beraber yaşarsan okadar anlamlı ve guzel.oyuzden dualarımm isteyen herkezle.yeterkı umudunuzu yıtırmeyın.allah tez zamanda nasıp eder inş cnm sanada...

mrh kızlar.benim bebişim ikizmiş şükürler olsun kii.ilk aşılamamda allah gonlume gore verdı.darısı isteyen herkesın başına..

bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim. ben de 22 ocakta aşılama yaptırdım, bugün yedinci günüm. aşılama sonrası ne gibi belirtiler yaşadın, mesela kahverengi leke geldi mi , geldiyse kaçıncı gününde geldi? paylaşabilirsen sevinirim..

ben de dün aşılamamı yaptırdım ilk aşılamam. çok heyecanlı ve tedirgindim. eşimin spermleri çok iyiymiş. zaten sorun bnde olduğu için beklediğimiz bir sonuçtu. ama ben idrarda sıkışık değildim. doktor aksine tuvalete gitmemi söyledi. ben şaşırdım ama dediğini de yaptım. sadece aşılama sırasında bir yer kapalı dedi anlamadım. onun açılması için bir şey yaptı. o sırada adet ağrısı kadar bir ağrı oldu. sonra bırakıyorum dedi. sonra 40 dk kadar uzanmamı söyledi. bekledim ve geri eve geldik. dün kasıklarımda ve belimde ağrı vardı. 2 gün ilişki dedi. ve jeli 15 gün boyunca kullanmamı söyledi. 15 gün sonra kan testi yaptırmamı söyledi. bu gün 2. günüm hiç bir değişiklik hissetmiyorum. allah herkese bebiş sahibi olmayı nasip etsin. beklemek çok zor. günler nasıl geçicek bilmiyorum.
haa bu arada ablam dün rüyasında görmüş beni kendisinin bir kızı var. rüyasında ablamla beraber beyaz papatya tarlasına gitmişiz. o kırmızı karanfil toplamış bende papatyalar toplamışım. inş tutacak senin ben çok inanıyorum dedi . bu rüyayı siz nasıl yorumlarsınız? ben de bir umutsuzluk var. bu kadar çabuk olacağını düşünemiyorum nedense..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…