Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

rahimdeki yapisiklik ultrasonla zaten belli oluyor..sezeryan dogumun da tuplerle hicbir ilgisi yok...doktorun biraz paragoz olabilir mi? doktorlarin hersene doldurmasi gereken tedavi kotalari vardir ve bu yuzden gereksiz tedavi ve ameliyat ongormekten cekinmezler...sen rahim filmi cektirmeden once baska bir doktorla daha gorus bence...bosu bosuna aneztesi alma, karacigerine yazik...

Son düzenleme:
kızlar film çektireceğim yeri aradı yarına randevu verdiler 300 tl ve anestezi uygularmısınız diye sordu ..gerrek yok biz en yeni sistemmle ağrrısız bir şekilde sadece muayene eder gibi bir acı duyulduğunu söyledi nettende araştırdım son 1 yıldır bazı merkezler en yeni teknolojileri kullanıyorlarmış ..bu arada ultrrasonla tüplerr ve rahim yapışıklığı görünmüyoır dr um çok iyi mmerrkezi belki duymuşsunuzdurr taksimde istanbul tüp bebek ve kadın sağlığı merkezi dr.ozan özolcay....aret kamar ın merkezi tahlillerimide üniverrsite hastanesinde üccret ödemeden yaptırrıcaz özelde 500 tl. tutuyo...

kızlar bu aşılama için ne kadar doz gonal f veriliyor biliyor musunuz?bir de biraz araşıtırdım da.bu gonal f bi şişe içinde falan mı oluyo?Oradan biz kendimiz gerekli doz kadar falan mı çekiyoruz?ayrıca şırınga mı satın almak lazım?hiç bişi anlamadım ben yaa..

istanbulda bi de radyomar diye bir yer varmış. orası da ağrısızcekiyormuş diye duydum.ama ben hiç cesaret edememiştim. ödlegim ya...aşılamada bile acır mı diye düşünüyoum.gerci arkadaşlar genelde acımıyo diyor ama..off

nazcığım gideceğim yer ta kendisi radyomar ewet fındık zadede çok iyi mmerkez drr um burayı önerdi..

nazcım bende kızıda gonal f kullandı küçük birr şişede ve şırıngalarda aynı kutuda zaten o özel bir şırınga şişeden dr unun dediği ml de şırrıngaya çekerek kendine göbekten uyguluyorsun...minik bi iğne ucu

yani tek bir şişe var demi?3 kutu yazdı doktor falan diyo diğer kızlar.yani 3 şişe iğne mi oluyo?bide sana hangi doz uygulanmıştı merak ettim.bu arada ne şanslısın ilk bebişin aşı ile gelmiş.ben aslında %90 olmayacagını bile bile yaptırıyorum.hem içimde kalmasın bunu da yapmamış olmıyım diye hem de tüp bebek için rapor hakkı elde etmek için...eşimin morfolojisi 0 ne yazık ki...

herr kutuda ayrı bi şişe var biz kutuları bittikçe aldık zaten 2. kutuda yuurrrtalarımm istenilen boya ulaşıştı 3.yü alaya gerek kalmamıştı bana 12 cc uygulandı hergün ....inş. seninkide ilk seferrde gelir meleğin

inş...sende inş ikinciyi hemencecik alıverirsın kucagına

Merhaba hanımlar
bizde ocak ayında aşılama yaptıracağız
eşimin değerleri biraz kötü
morfoloji %1 ileri hız %5 sayı 20 milyon
5 senelik evliyiz ve eşim klomen kullanıyor haziran ayından beri
önceden ileri hız sıfırdı doktor ocak ayında aşılama yapalım dedi
bakalım benimde umudum yok
ben 2 sene önce rahim filmi çektirmiştim tekrra çektirmeme gerek yoktur herhalde
biz ankarada genartta yaptıracağız
Allah hepimize yardım etsin
ilk aşılamma olacak
nasıl yapılır hangi ilaçlar kullanılır nereden yapılır iğneleri ben mi yoksa bi sağlıkçıya mı yaptırmamm gerek hiiç bilmiyorum
ama bu aydan itibaren folic asit kullanmaya başladım
birbirimizle hep irtibatta olalıım olur muuuuu

canım, gonal f kişiye göre değişir. senin yumurtaların ne kadarda olgunlaşırsa o kadar kullanman gerekir. ama genelde 2-3 kutu yeterli oluyor. ben mesela 2 kutu aldım ama ikinci kutuyu bitirmeden yumurtalar olgunlaştı.
gonal f dikdörtgen bir kutu içinde canm.içinden 7-8 tane şırınga çıkıyor. bir de ayrı küçücük bir şişede tozu ve ayrı bir şırıngada o tozla karıştıracağın sıvısı var. şırıngadaki sıvı olanı toza karıştırıyorsun ve doktorun söylediği dozu o küçük şişeden şırıngaya çekip her gün aynı saatte vurunuyorsun.
yani senin dediğin gibi gerekli dozu çekip vurunuyorsun. ayrıca şırıngaya falan gerek yok, içinde herşey var zaten..ben de senin gibiydim ama elime aldım doktora gittim anlatıyor zaten. anlaşılmayacak bişey değil. Allah kolaylık versin hepimize

hadi hayırlısı...iğneleri sen veya eşin vurabilir canım, sağlıkçıya yaptırmaya gerek yok. benim iğneleri eşim vurdu kolumdan. zaten çok ince uçlu can yakmayan bişey. bi tehlikesi olsa zaten doktorlar siz yapın demezler. ben pazartesiye aşılamayı yaptırıyorum inşallah. aklına takılan bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım. inşallah hepimiz müjdeli haberleri veririz...

kızlar filmi çektirdimm şükür çok iyi geçti ağrısız oldu raporu okudum herrşey norrmal bi sıkıntı yok allahın izniyle şimdi sıra tahlillerde

canım çok teşekkür ederim.o kadar güzel anlatmışsın ki.direk anladım valla...Rabbim tez zamanda bebeklerimize kavuştırsun bizi...

kızlar filmi çektirdimm şükür çok iyi geçti ağrısız oldu raporu okudum herrşey norrmal bi sıkıntı yok allahın izniyle şimdi sıra tahlillerde

maşallah maşallahhh inşallah çok yakın zamanda gelecek bebiş..

merhaba.canım benim başka topikten bi arkadaşın eşinin de ileri hızlı spermleri çok kötüydü.doktor onlara bi kaç kür önermişti. bunları 2 ay yaptılar düzenli olarak..ve şuan üçüzlerine hamile.ayrıca bildiğim kadarıyla ileri hızlı spermi %56 ya kadar çıkmıştı.
kürler şöle
hafta 2-3 kez nohut yemegi
1 bardak taze sıkılmış havuç suyunun içine 1 tatlı kaşıgı zeytinyağı karıştırılıp içilecek
1 bardak ısırgan otu çayı
günde bir tane aç karnına 1 gece önceden zeytinyağında bekletilmiş incir.bende havuç suyu hariç diğerlerrini uyguladım eşime.ileri hızlı sperm yüzde 11 den yüzde 32 çıktı.toplam sayı 16 milyondan 69 imlyona yükseldi.haberin olsun

Son düzenleme:

ısırganı ve inciri bir aydır bizde uyguluyoruz yanında klomende var
inşallah bizlerde çifter çifter doğurururz...
incirin bu konuda çok etkili olduğunu düşünüyorum hatta hız konusunda keçiboynuzundan bile etkili bence çünkü biz 6 ay keçiboynuzu kürü uyguladık ileri hızda hiç bi değişiklik olmadı ama 1 ay incir kürü uyguladık 2 senedir sıfır olan değer %5 çıktı resmen şok olduk ..
Allah büyük benim umudum var....
aşılama öncesi bizlerin yapması gereken bişeyler varmı acaba kullananbileceğimiz...

valla biz zaten iğne olacagımız için çok bişey yapmamıza gerek yok.duadan başka tabi..
yarın evraklarımı teslim edecegim hastaneye.bakalım adeti beklicez artık geriye bişi kalmadı artık.adetime de daha çok var yahuuuuu 7 ocak gibi görünüyo

olsun ccnm hangi zaman geçediki 7 ocakta gelmesin benimde daha 20 günüm var sayılır ya sabırr arık..:)

merhaba,2013 ocak ta 2.aşılamamı olacağım.5 ocak ta iğnelere başlıycam.gonal f ile büyümüştü yumurtalarım,aynısına devam dedi doktorum.
çatlatma iğnem ovitrelle. 1.aşılama hüsrandı.inşallah bu sefer tutar.ben de sorun yok.problem eşimde. ocak -şubatta aşılama yaptıracak herkese bol şans..

ayy hadi bakalım inşallah bu sefer tutar.ne kadar doz gonal f kullanıyorsun?bana da fikir olsun..bu arada eşindeki sorum neydi özel degilse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…