Canım kasık ağrılarınız ne zaman başladı aşılma olduktan hemen sonra mı yoksa tahlil tarihine yakınken mi
Benim 1 adet göbekten kan sulandırıcı iğnem(clexine 400) var bide progestan vajinal bölgeden ,kan sulandırıcı iğne bende tansiyon düşüklüğü yaptı sizdede aynı problemler varmı.bide tabi vitamin verdi+aspirin (çocuk aspirini)
aşılamadan sonra başladı cnm akşamları oluyr genelde böle tık tık vuruyor gibi :))) zaman geçmiyr yaaa öğrensek artıkkk yoruldummm ruhenn((
hanngi hastaneye gidiyosun canım kaçıncı aşılaman?
Ne zaman sonuçların belli olucak kan testi ne zaman yaptırıcaksın
18 Şubat aşılama tarihim, bugün 9.günüm canım
Ayyy bn de bian önce 9 10. Günü görmek istiyorum :)). Canım günlük işlerini yapıyomusun. Dün bnm misafirim vardı biraz ev süpürdüm. E ayakta oluyosun doğal olarak Yoruldum biraz. Siz nasıl gününüzü geçiriyosunuz. Bnm ir de igara içme derim var azalttım ama sıkıntıdan arada kafam atıyo aklıma geliyo tüttürüyom vallahi :)
Ayyy bn de bian önce 9 10. Günü görmek istiyorum :)). Canım günlük işlerini yapıyomusun. Dün bnm misafirim vardı biraz ev süpürdüm. E ayakta oluyosun doğal olarak Yoruldum biraz. Siz nasıl gününüzü geçiriyosunuz. Bnm ir de igara içme derim var azalttım ama sıkıntıdan arada kafam atıyo aklıma geliyo tüttürüyom vallahi :)
meraba canım nasılsın görüşmeyeli,aşılaman hayırlsı olsun çok mutlu oldum inşallah bebişin seninledir,en erken 10.gün de belli oluyo diye biliyorum canım haberin olsun,az kalmış 14.güne ..
benim 1 adet göbekten kan sulandırıcı iğnem(clexine 400) var bide progestan vajinal bölgeden ,kan sulandırıcı iğne bende tansiyon düşüklüğü yaptı sizdede aynı problemler varmı.bide tabi vitamin verdi+aspirin (çocuk aspirini)
merhaba kızlar benim de dün ilk aşılamam gerçekleşti. Inşallah olur ben biraz ümitsizim yaaaa eşimin sperm yıkamasında hızlı ileri hareketli sayısı 0 çıkmış yavaş ileri 48 bu durum beni ümitsizleştirdi bu durumda şansım varmıdır doktor da test sonuçları ile ilgili hiç bişey demedi sizce olur mu böyleyken de
inşallah canım emeklerimiz boşa gitmesin,crinone jel kullanıyorum her sabah ,artık onu bile kullanmak istemiyorum, boşu boşuna kullanıyorumuşum gibi geliyor, ilk günler bende çok fazla gaz ve şişkinlik vardı,karnım şiş geziyordum ama 9.gün bugün bir iki gündür hiçbir şey yok,rüyamda regl olduğumu gördüm daha önceki aylarda da gördüğümde hep regl olmuştumherhalde olmadı diyorum
kaçıncı günüevde idrar testi yapmıştın? Silik çıkmış demişsinya.bide benim dün gece kahverengi lekelenmem geldi bugün bişey yok bende çok korktumbugün 14 ügünüm sanki heran regli olcak gibiyim(((
kan testi yaptır bence gidip geç döllenme olduysa lekelenme olabiliyomus ki bendede oldu gerci benmde pek ümidm yok regl sancısı gibi sancı cekiorum ifss bacaklarım bile agrıo.. 14 günündeysen cıkar snein artık git kan tahlili ver..
ares ares ya bugün 8. Gün idrar testi yaptım dayanamayıp hani paylaşmışlar ya sitede 8. Gün silik çıktı falan diye hiç bişi yokya ümidim kırıldı. Biraz da kırılsın diye yaptım belki de çokümitleniyodum yaşım gereği zayıf bir ihtimalimvar zaten . Alıştırıyım kendimi yok diye de varsa sevinirim nasılsa bi de yedektest aldım bakalım nezamanyaparım(((((((
hay allah canını almasın fatmacım 8. Gün bide idrarda belli olması imkansız acıkcası zaten 7 ile 9 gün arası kana verilmeye baslıoki adet günün gectikten sonra idrara gecio beta hcg degeri :) midini kaybetme sakın.. Ben cok ümitli degilim acıkcası adet agrısı var bende gögüslerim şişti şimdi agrıo dokununca felan . Kasıklarım batıo galiba regl olucamifss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?