- 24 Şubat 2013
- 385
- 82
- 53
Tebrik ederimmmmm;-) rabbim kucagina almayi anali babali saglikla mutlulukla buyutmeyi nasip etsin...selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
iki gündür beni umutsuzluğa sevk eden bir kasık ağrısı yaşıyorum çünkü.
umarım size biraz olsun umut verebilmişimdir.
(ben pko'luyum. 4 ya da 6 ayda bir adet olurdum. eşimin de morfolojisi %3'tü.)
Hepinize, kendi kucağıma da, Allah'tan birer (en az) bebek diliyorum.
sevgiler...
selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
sevgiler...
hayır ya ilac falan vermedi dr burada okuyorum jel kullanan var hap kullanan var bana folicasit bile vermedi bende bunu anlamadım benim evde var folicasit kullansam bişey olurmu kızlar kullanayımmı..
selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
sevgiler...
Günaydın kızlar:))))))))))))))))
Slm winnybinny senin durumun nedir hangi asamadasin?
Arkadaslar patlaktpoun tahlil sonucuna göre 14. Gunde 201 çıkmış. Degerler 48 saatte bir ikiye katlıyor yani 12.gunde 100 ,10. Gunde 50, 8. Gunde 25 demek oluyor yaklaşık olarak. Ben tahlil icin 14'ünü beklemek istemiyorum 8. Gunde bile çıkma ihtimali yüksek bence ne dersiniz??????????????erken tahlil ama kan tahlili yaptıran var mı aranızda??????
Canim sen ne zaman asilama olmustun? Ben sevmiyorum aslinda erkenden tahlil yaptirmayi fln.. Biliyorum gunler de gecmiyo insan merak ediyor ama gununu bekleyip ole gitmek daha guzel.. Bu sefer negatif cikinca insanin umidi kesiliyor, kafani takmiosan da ondan sora takmaya basliosun..zaten idrar testlerine de guvenmiirum.. En iyisi kan tahlili.. Walla kizlar onu bunu bilmem biz o tahlil bu tahlil die die veletlerimizi kucagimiza alana kdr herhalde zirzop bi anne olup cikicaz bu gidisle :)))
kızlar günaydın. Ben dün adet oldum, ve dr. Değiştirmeye karar verdim. Doğru mu yapıyorum yapmıyor muyum bilemiyorum. O kadar kötüyüm ki sanki üzerimden tır geçmiş gibi. Beynimin uyuşmuş gibi hissediyorum, düşünme yeteneğimi kaybettim sanki. 2. Aşılamayı yaptırsam mı yoksa doğal yoldan kalmayı mı denesem 1 yıl içinde 3 kez kaldım. Aşılamada ki amacım da sağlıklı yumurta olduğundan emin olmak içindi. Ne dersiniz kızlar? Offffffff ya burda kimsem de yok. Hep tek hep tekyumurta takibi mi yapsam ne dersiniz lütfen bir şey deyin. Gideceğim doktor operatör. Tecrübeli mi bilmiyorum. Internetten buldum mecidal parkda. Aslında orda prof. Varmış sordum ama muayene 155 lira + tüm tahliller özelmiş gibi yapılıyormuş yani sgk bir kısmını karşılamıyor. Ben de vazgeçtim ona mı gitseydim. çok saçmaladım nolur kusura bakmayın. Eşim bana bırakmış gibi sessi çıkmıyor sadece üzülme ne yapalım diyor.
benim 19 şubat cnm gün sayıyorum birazdan progesteron baktırmaya gidicem hayırlısı bakalım bugün 7. Gün ama geçmiyor ya günler
kızlar günaydın. ben dün adet oldum, ve dr. değiştirmeye karar verdim. doğru mu yapıyorum yapmıyor muyum bilemiyorum. O kadar kötüyüm ki sanki üzerimden tır geçmiş gibi. Beynimin uyuşmuş gibi hissediyorum, düşünme yeteneğimi kaybettim sanki. 2. aşılamayı yaptırsam mı yoksa doğal yoldan kalmayı mı denesem 1 yıl içinde 3 kez kaldım. Aşılamada ki amacım da sağlıklı yumurta olduğundan emin olmak içindi. Ne dersiniz kızlar? Offffffff ya burda kimsem de yok. hep tek hep tekyumurta takibi mi yapsam ne dersiniz lütfen bir şey deyin. Gideceğim doktor operatör. tecrübeli mi bilmiyorum. internetten buldum mecidal parkda. aslında orda prof. varmış sordum ama muayene 155 lira + tüm tahliller özelmiş gibi yapılıyormuş yani sgk bir kısmını karşılamıyor. ben de vazgeçtim ona mı gitseydim. çok saçmaladım nolur kusura bakmayın. Eşim bana bırakmış gibi sessi çıkmıyor sadece üzülme ne yapalım diyor.
naptın canm progestaran tahlili için gittinmi merag ettim..??
daha çıkamadım evden dr benim eltim olurda erken gelmez hastaneye o yüzden sallandım biraz
ya üzülme neolur ..ümitsizde olma asla zaten hamile kalabiliyosun anladıgm kadarıyla.. Biraz kendine müddet ver ara ver 1 yada 2 ay kadar doktoruna güvenmiosanda mmutlaka değiştir cünkü doktora güven yoksa olay orda bitiyo zaten istersen dedigin gibi bi yumurtalık takibi yaptır saglıklı yumurtadan emin olmak istiyorum dersen eger gene sana catlatma büyütme iğnesi versin doktorun bide öle deneyin bakalım her şeyin hayırlı inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?