ayyyy canm benm hadi maşalh hayırlı ugurlu olsun bebişin cok sevindim inşalah bizde hamişizdir benm daha cok var ofs banda ertesi gün ilişki dedi doktor bizde o ne dedise uyguladık benmde eşimin morfoloji %3 benm bi problem yok gayet iyidi 2 yumurtam vardı .. ve bende hiç ihtimal vermiorum bilomusn cok ümitsizim sanki bişe yok gibi geliyo... rabbim hakımızda hayırlısnı versin inşallah..rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin kasık agrısı normal degilmi daha küçük bebişin yerleşiodur bence ondandır o agrılar inşallah....selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
iki gündür beni umutsuzluğa sevk eden bir kasık ağrısı yaşıyorum çünkü.
umarım size biraz olsun umut verebilmişimdir.
(ben pko'luyum. 4 ya da 6 ayda bir adet olurdum. eşimin de morfolojisi %3'tü.)
Hepinize, kendi kucağıma da, Allah'tan birer (en az) bebek diliyorum.
sevgiler...
Sende benım kafadası. Herbişeyi deniyoruz buda eksik kalmasın deneyelim belki sonuç olur ben zaten şuan nisan 20 sine kadar doktora gidemiyorum en azından böyle yapım belki tutar allahın izniyle
selam arkadaşlar. ben 11 Şubat'ta aşılama olmuştum. bugün aşılamanın 14. günü. Ertesi gün de ilişki önermişti doktor. onun da 13. günü.
biraz önce beta hcg yaptırdım. değerim 201. (hala inanamıyorum ama) hamileyim:)) hiç ihtimal vermez, adet olmayı beklerken....
yarın doktora gideceğim sabahtan arayıp. umarım bebeğim bana sıkı sıkı tutunur. bizi bırakmaz.
iki gündür beni umutsuzluğa sevk eden bir kasık ağrısı yaşıyorum çünkü.
umarım size biraz olsun umut verebilmişimdir.
(ben pko'luyum. 4 ya da 6 ayda bir adet olurdum. eşimin de morfolojisi %3'tü.)
Hepinize, kendi kucağıma da, Allah'tan birer (en az) bebek diliyorum.
sevgiler...
slm kızlar aranıza yeni katıldım öncelikle rabbim isteyen herkese nasip etsin anne baba olmayı. Ben de 19 şubat'ta ilk aşılamamı oldum ne zormus beklemek ama sitede gördüm ki ne çok bekleyen var. Insan yaşadığının aynısını yaşayanı bulunca inanılmaz destek buluyor. En çok merak ettiğim en erken testi nezamn yaptırabiliriz??????? B
yarın 6. Gün progesteron testi için gidicem hastaneye aranızda bunu yaptıran var mı ? 10 dan yüksek çıkarsa sonuç yumoşlar çatlamış demekmiş . Yasım 37 ve 5 yıldır gebe kalamıyorum ayrıca pıhtılaşma problemim de var şuan crinone kullanıyorum ve göğüslerim patlayacak gibi kızlar belirtileriniz benzer mi sizinde
Yarın 6. Gün progesteron testi için gidicem hastaneye aranızda bunu yaptıran var mı ? 10 dan yüksek çıkarsa sonuç yumoşlar çatlamış demekmiş . Yasım 37 ve 5 yıldır gebe kalamıyorum ayrıca pıhtılaşma problemim de var şuan crinone kullanıyorum ve göğüslerim patlayacak gibi kızlar belirtileriniz benzer mi sizinde
ares ares msjıma ilk cevabı siz yazmışsınız ve 1 gün arayla yaptırmışız aşılamayı ilaç kullanıyomusun suan bnm adetim 9 şubat ve 2 yumurta gelişti çok hızlı gelişmişler erken bi aşılama oldu sen de durum nedir??????
ares ares sağlık ocağında yapmazlar sanırım protestan testini ama emin değilin daha önce hiç yaptırmadım mı?
folik asid dısında ilaç yazmadı doktorum yumurtlam problemim yokmus benm adet günüm 5 şubattı ayın 20 sindede aşılama yapıldı klomen kulandım 4. Gün basladım 9. Güne bitti benmde sağ tarfımda 2 yumurtam oldu 18 ve 20 cm boyunda sol dakide bi önceki ay 2 yumurta vardı benm ne hikmetse bi ay biri bi ay biri üretio :) benmki 17. Günüydü sanırm adetten sonraki ve aşılama yapıldı..
Betoka ümitsiz olma allahım vakti saati gelince hepsini nasip eder. Ben bırakmıştım herseyi 2 ay önce kendiliğinden gebe kaldım kimyasalmış düştü ve umut oldu bize benim ilaç alerjim var daha önce klomenle ölüyordum bu sefer kortizon ve alerji igneleriyle beraber gonalf kullanabildim hayırlısı Allah'tan umut kesilmez inşallah hepimiz gebe kalırız senin adet tarihin ne?????
folik asid dısında ilaç yazmadı doktorum yumurtlam problemim yokmus benm adet günüm 5 şubattı ayın 20 sindede aşılama yapıldı klomen kulandım 4. Gün basladım 9. Güne bitti benmde sağ tarfımda 2 yumurtam oldu 18 ve 20 cm boyunda sol dakide bi önceki ay 2 yumurta vardı benm ne hikmetse bi ay biri bi ay biri üretio :) benmki 17. Günüydü sanırm adetten sonraki ve aşılama yapıldı..
yok hayır yaptırmadım neoldunuda ilkes burda okuyup merag edip bi iki yazı okudm hepsi o :)
Normalde adetin 13. Gününde bakılıyor ve yumurta kendiliğinden çatlıyormu onu gösteriyor
insallah rabbim hayırlısını versin benimde 9 subat aynı seninle bende gonal f kullandım benim de erken oldu 11. gün aşılamam olmus oldu...
ben hiç gebelik yasamadım.benim eşimde problem ya sizin.. bu ay eşimin sipermleri cok azdı 12milyon siperm ve %14 hareketliyle asılama yapıldı o yüzden biraz umudumu kaybettim.
zaten olmazsada zamanı degilmiş diycem..
Bizde sebepsiz CNm eşimin sperm durumu hakkında bukez bilgi vermediler ama sorun yoktu. Ben de yok sorun sebepsiz yani sen şimdi ilaç kullanıyor musun
hayır ya ilac falan vermedi dr burada okuyorum jel kullanan var hap kullanan var bana folicasit bile vermedi bende bunu anlamadım benim evde var folicasit kullansam bişey olurmu kızlar kullanayımmı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?