Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bence şimdi söyleme 1 2 gün daha bekle sonra kan testi yaptır onda kesin sonuç alırsın olmadı diye düşünme ilaçların etkiside var biliyosun sadece sabır

bana olumlu gibi geliyo 12 gün olmuş adet yok ve adet belirtisi yok bence tuttu

Konuşamazsam zaten içime acaip dert olur
Allah hepimize peygamber sabırı versin canım

EVET CANIMMMM UMUT OLDU HADI BAKALIM GUZEL HABERLERINI VER MUTLAKAA E2 YUMURTA KALITESI DEMEK CANIM 1400 CIKTI BENIMDE..IYI TABI TEDAVI OLMADIGIN ZAMANDA YUMURTAN KALITELI GELISMIS DEMEKKI

Bu pisikoloji beni artık 1 ay sallar anca kendime gelirim 1 ayda
CANIM YA INSAN UZULMEZMI UZULUR TABI AMA ELDEN HICBIRSEY GELMIYOR PARA MADDIYAT OLŞDUGU SURECE HEP BIZ KAZANICazzz unutmaaaaaaaaa

catlatma ıgnesı yapar agrı canım benımde bıtmek bılmeyen agrım var
nasıl duzelttınız spermlerı canım? kur falanlamı yoksa ole kendılıgındenmı :)

merhaba kızlar bende bu ay ilk kez aşılama yaptıracağım iğnemi kullandım şimdi kontrollerdeyiz dün gittim yumurtam istenilen büyüklükte değildi iki gün daha iğne vuracam yarın yine kontrol var inşallah büyümüştür. kızlar aşamalar nasıl arın yumurta istenilen büyüklükteyse doktor ne zaman çağırır aşılma için

bana olumlu gibi geliyo 12 gün olmuş adet yok ve adet belirtisi yok bence tuttu

Canım erken gebelik testiyle yaptım daha bundan başka eminlik durum olmaz diye düşünüyorum çok ümitli yazmışsın bence tuttu gibisinden :) ama kuzum ben görecegimi gördüm kocaman bir olumsuz

canım yumurtan büyüdüğü gün çatlatma iğnesi vurulursun gece sonra 36 saat sonra aşılaman olur çok basit bi işlem sadece 1 dk sürüyo ve hiç bişe hissetmiyosun

Canım erken gebelik testiyle yaptım daha bundan başka eminlik durum olmaz diye düşünüyorum çok ümitli yazmışsın bence tuttu gibisinden :) ama kuzum ben görecegimi gördüm kocaman bir olumsuz

o testler itibar verme çogunda negatif çıkıya sen bekle tatlım adetin gelince veya gelmeyince emin konuş allahtan daha iyi kimse bilemez test mi bilcek hemde 12.günde içini ferah tut olmasada dünyanın sonumu

canım yumurtan büyüdüğü gün çatlatma iğnesi vurulursun gece sonra 36 saat sonra aşılaman olur çok basit bi işlem sadece 1 dk sürüyo ve hiç bişe hissetmiyosun

inşallah büyümüştür ya o zaman yarın iğne vurursak pazara olur bu arada bi şey daha sormak istiyorum utanarak eşimden de sperm alacaklar ya ne kadar süre bşlmamamış olmalı. netten baktığımda en az 3 gün yazıyordu biz dün kontrol için gittik ben yumurta büyümüştü diye 3 gün yapmadık ee yumurta büyümeyince de pazara kalırsa 5 günlük olacak bi sorun olur mu ki

Haklısın yeliz üzülsekte kendimize üzülmesekte halbuki tutmasada üzülmeyecegim dedim ama demeklede olmuyormuş gözlerim bile doldu biz karılı kocalı duygusalız eşimde duysa kesin üzüntüden aglayacak kıvama gelecek eminim bu yüzdende söylemekte istemiorum tabi illaki ögrenecek E81 dedide yeni aklıma geldi söylemesem olmayacak test getirdim test nerde yapmadıysan diyecek :) genede söylemem gerekecek ama bunun için akşamı beklemem lazım e azından işyerinde aglamasın sarılır başbaşa aglarız bari :)

o testler itibar verme çogunda negatif çıkıya sen bekle tatlım adetin gelince veya gelmeyince emin konuş allahtan daha iyi kimse bilemez test mi bilcek hemde 12.günde içini ferah tut olmasada dünyanın sonumu

Haklısın bekleyim bakalım yeni hüsranımı size artık nezaman bilgilendiririm bilmiyorum

Haklısın bekleyim bakalım yeni hüsranımı size artık nezaman bilgilendiririm bilmiyorum

canım güzel haberlerini bekliyoruz olmasada sakın üzülme bi daha kine inş. ama bana boşuna dert ediyosun gibi geliyo bu arada beklerken başka şeylerle meşgul ol

canım güzel haberlerini bekliyoruz olmasada sakın üzülme bi daha kine inş. ama bana boşuna dert ediyosun gibi geliyo bu arada beklerken başka şeylerle meşgul ol

Başka bişey yaptırmıyorki kaynanam habire yat diyor al bilgisayarını yanına onun la vakit geçir diyor yatakta bitek vakit geçirecegim elimdeki zımbırtı oda işte bitek sizinle konuşmamıza yarıyor en azından yeterli gelio insanın paylaşımlarınıda okumak veya 1 kişinin güzel haberini duymak bir nezle olsun insanın ümidini yitirmesini ortadan kaldırıyor

ilaç kullandık :) hap kullandı daha dogrusu reklam olur diye yazmadım yasak felansa bide :)

filiz86 ben dayanamadım bugün idrar testi yaptım ve negatif çıktı gebelik olsaydı mutlaka çıkar inancıyla yaptım çünkü bi kaç gündür adet belirtilerimi yaşıyordum. üzülmedim çünkü başından beri biliyorum ALLAH vermek istediğinde verecek o gün bunalmıştım açtım kuranı kerimi ve biz bişeye ol deyince olur diye başlayan ayet çıktı karşıma aşılama işini bırakıyorum artık 1 kaç ay kürler uygulayacam en son mayıs sonu gibi de 2. aşılama hakkımı kullanıp bu işi sonlandıracağım ben tüp bebeği başından beri hiç düşünmedim allah nefsime yenik düşürmezse ki düşmeyecem inşaallah tüp bebek yaptırmayacam herkesin gönlündeki hayırlı murada erişmesi ümidi ile herkese dua ediyorum inşaallah senden iyi bir haber gelir ve diğer aşılama yaptıran kardeşlerimizden

ilaç kullandık :) hap kullandı daha dogrusu reklam olur diye yazmadım yasak felansa bide :)
ney kullandı canım yoo ılac ısmıde yazıyoruz kı :)) argınmax mı preesed plusmu :))
bende iyiyim. Malesef aşılamamın sonucu negatif oldu bu ay klomenli tedaviye başladık bu ayda olmazsa iğneli tedaviye start verecez umarım gerek kalmaz isteyen herkes bebeğine kavuşur
aaaa hadı ya uzuldum canımmm neden gerı asılama yaptırmadınız kı klomenle denıyorsun bıdaha?

aaa yaptınmı test aslında bende yapsam cıkar dıyordum ama yarın yapıcam sabah
canım ne tüpe karsısınkı?
uzulme bende dun yasın okudum ve ordakı ayettede allah ol dedıgınde olur yazıyordu bılıoyormusun
oyuzden bende uzulmıycem soz verdım esıme paramıza gecer sozumuz dedık
yaptırırız tüp pkoda sansımız %85 tüpte
rabbım bos bırakmasın kımsesın kucagını ınsallahhhhhhhhhhhhh

bana kalsa hemen ikinci aşılama istiyordum ama doktorum biraz bekleyelim hemen yapmayalım vücudun biraz dinlensin dedi o yüzden bekliyoruz ama boşu boşuna zaman kaybı gibi geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…