Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Haklısın canım ama doktor 14 gunu bekle dedi canım yeterki bebişimiz olsun parasını düşünmüyorum yeterki allah hayırlı evlat nasip etsin

aminnnnnnnnnnnnnn canım aminnn inş guzel haberler verırsın bızeeeeeeeeee agrım suan basladı adet agrısı gıbı

adetine kaç gün kaldığı önemli değil. aşılamanın üstünden hesaplama yap sen. 12. gün madem yarın bak işte. iyi veya kötü bence öğrenmek en iyisi. beklemek daha kötü

Canım birşey soracagım geçen hafta pazartesi günü aşılama yapıldı pazartesi gününüde saymamız gerekiyormu yoksa salı itibari ilemi saymak gerekiyor

2.5 yada 3 lira testler bir kere kullanıp atıyosun zaten

slm bende 14 şubatta yaptırdım ilk aşılamamı beklemedeyim bakalım

ben de aşılamamı 14 şubatta oldummm...beklemek zor gerçekten...hiç belirtin var mı...kasık ağrısı karın şişliği ve gaz sanki karnımda canavarlar var...bunlar benim adet belirtilerimmm aslında...korkuyorummm...sen nasılsınn....bu arada ben aranıza yeni katıldım..Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin inş...

kızlar moralinizi bozmayın. benimde salı günü yapılacak sizle moral bulmaya çalışıyorum. ilk denemem olacak endişeli ve heyecanlıyım.
Allah yardımcın olsun işin çok zor en zoruda bekleme süresi olan kısım inşaallah ilk denemeyle bebeğine kavuşursun

arkadaşlar merhaba ben ilk aşılamamı 21 kasımda yaptırdım tutmadı 2.yi ise biraz ara verdikten sonra 9 şubatta yaptırdım.pko olduğum için tek yumurtam anca gelişmişti çok umutlu değiliz ama yınede rabbime sığınıyoruz.yarın aşılamamın 12.günü olacak ama bir kaç gündür aralıklarla adet sancısı gibi sancım oluyor birde gaz oluyor onun için ümitli değilim ama yinede napıcamı bilemedim ben aşılama olduğum günden beri progestan içiyorum 10 gün kullanıp 7 gün arada adet olmam bekleniyor ve bugun 3.gün bitti yani doktorumun demesiyle 7.günde adet olmazsam kanda bakılacak ama 12. gün de belli oluyor yazmışsınız o da meraklandırıyor.

canım eminmisin 12. günü olduğundan sen 9 şubatta aşılama yaptırdıysan yarın 14. günün ayrıca ne adetinden bahsediyorsun bugün 3.günüm demişsin böyle bi uygulamayı arkadaşıma vermişti doktor ama aşılama için değil adeti sökülsün rahim duvarı kalınlaşmıştı diye

evet arkadaşım haklısın kafa kalmamış yarın 14.günüm. 3. gün olayı ise şimdi adetlerimi düzenli tutmak için yapılan bir tedavi yani hani bekarken veya çocuk düşünmezken doğum kontrol hapı veriliyorya ben ise çocuk istediğim için progestan içiyorum.normalde adetimin 14.günü başlayıp 10 gün içiyorum ve 7 gün ara veriyorum.bu ara verdiğim 7 gün içinde adet olmam bekleniyor eğer olmazsam gebeliğe bakılıyor kanda. benimde bugun ilaca ara vermemin 3. günü yani kanda baktırmam için 4 gün daha beklemem lazım. ama genelde ben hep bu 7. günde hasta oluyorum o yüzdende ümitlenemiyorum. biliyorum çok kafanızı karıştırdım ama inanın ben daha feci durumdayım kafam allak bullak...

sen progestanı boşver aşılaman ile düşün olayı. hatta evde idrar testş varsa hemen bak şimdi. ben de progestan içiyorum aşılamadan sonra başladım ama hiç ara vermiycem regl olana kadar ya da gebe olduğumu öğrenene kadar içecekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…