Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

naz034

Keşke hep yaz olsa
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2011
2.639
79
158
Merhaba arkadaşlar...hadi gelin heyecanımızı burada paylaşalım birbirimize destek olalım ben kısaca kendimden bahsedeyim.4 buçuk yıllık evliyiz.20 aydır da bebegimiz olmuyor.benim tüm tahlillerim yapıldı hsg dahil temiz çıktı.eşimin kan değerleri normal sperm tahlilleri çok degişkenlik göstermekle birlikte genel olarak sorunu morfoloji 0
bu değerle aşılama yapılır mı yahu dedik çapa tıp fakültesi erkek faktörü yoktur diye rapor verdi ve tabi ki aşılama yapılır dedi.ocak adetimle başlıyoruz.ilk defa aşılama yaptırcaz.benim hiç umudum yok.ama eşim umutlu...bakalım görelim neler olacak

veeee listemiz...

İSİM-----------YAŞ-----KAÇINCI DENEME--AŞI TARİHİ-----SÜRESİ------------ TEST GÜNÜ----------SONUÇ

NAZ034---------31------------1------------16 OCAK------4 BUÇUK YIL---------------30 OCAK----------
NEBF-----------32-------------3-------------------------4 BUÇUK YIL---------------???-----------------BEKLİYOR
BONCUK1985----27-------------2-------------------------10 YILnazar:)---------------???------------------
GAGE2211-------26------------?---------31ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------BEKLİYOR
MAVERA19------27-------------?--------24 ARALIK--------4 YIL---------------------7 OCAK-------------
LİVELY----------31------------2--------17/18 OCAK------1,5 YIL---------------------???----------------
LİMONPORTAKAL-33-----------2---------28 ARALIK--------4 YIL----------------------???----------------
MELODİ1986-----26-----------2---------5 OCAK-----------6 YIL---------------------23 OCAK-----------
NURSERCİ-------29------------1--------26 ARALIK---------3,5 YIL-------------------15 OCAK-----------
ZEYSAN2013----33------------1---------23 OCAK---------3 YIL---------------------7 ŞUBAT-------------
MYSNOWGRAIN--24-----------1----------5 OCAK----------1,5 YIL--------------------???----------------
AYLİN333--------??-----------1----------29 ARALIK--------5 YIL---------------------???------------------
ORKİDE2---------30-----------1----------7 OCAK----------4 YIL--------------------20 OCAK------------
ERDEMLİİİ-------23------------1---------12 OCAK---------2,5 YIL-------------------26 OCAK--- --------BEKLİYOR
ÖZLEM1863-----29------------1---------04 0CAK----------???-----------------------???----------------
SEYBİL---------36-------------4---------???---------------1,5 YIL-------------------18 OCAK-----------
CEYCEY44------24------------3----------6 OCAK----------3,5 YIL------------------19 OCAK-----------BEKLİYOR
ELOSERCE-------------------------------4 OCAK-----------3,5 YIL--------------------18 OCAK-----------
NHSYN----------26-----------1-----------25 OCAK---------------------------------------------------------BEKLİYOR
PERCENEİGE--28------------1-----------???---------------1,5 YIL----------------------------------------BEKLİYOR
FEYZAAA------24------------1----------16 OCAK----------3-------------------------30 OCAK------------BEKLİYOR
BAMBİ--------35-------------1-----------24 OCAK---------2,5 YIL------------------7 ŞUBAT------------BEKLİYOR
CİPSONİ-----27-------------1-------------------------------5 YIL---------------------3 ŞUBAT---------BEKLİYOR
ATALAN------33------------1------------1 ŞUBAT----------3 YIL-----------------------16 ŞUBAT----------BEKLİYOR
SON-MAVİUMUT-25---------1------------4 ŞUBAT----------1,5 YIL---------------------19 ŞUBAT----------
HACER35------29----------1-------------------------------4,5 YIL---------------------15 ŞUBAT----------
BETOKA-------28----------1-------------26 OCAK----------2 YIL-----------------------11 ŞUBAT----------
SEROZİ-------30----------1-------------6 ŞUBAT----------1 YIL-----------------------20 ŞUBAT---------BEKLİYOR
MİLKŞEYKK---31----------1-------------4 ŞUBAT-----------2,5 YIL---------------------19 ŞUBAT---------
MERVE10ER---28---------2--------------------------------3 YIL-----------------------------------------BEKLİYOR
EDITPİAH-----38---------1--------------------------------1,5-------------------------------------------BEKLİYOR
PATLAKTOP---34--------1----------------11 ŞUBAT--------5,5-------------------------25 ŞUBAT---------BEKLİYOR:emir_bebek

Son düzenleme:
ben varım.................

süpersin...senin hikayen nedir canım?nerde yaptrcaksın aşılamanı?ya kimse gelmiyo topike..demek sadece ikimiz ocak ayında aşılama yaptırıp hamiş olacaz

ben ilk kez yaptırcam.garip bi hisvar..haftaya raporum çıkıo...

ilk aşılamamı kasım ayında ankarada özelde yaptırdım klomen kist yaptı bu ay ara verdi

guatr ameliyatı oldum guatr neden kromozom bozukluğu ne ararsan var

senin hikayen nedir

merhaba kızlar. ben ocak ayında değil de bu ay(aralık) aşılama yaptıracağım. inşallah ocak ayında hayırlı haberleri alırım ve alırız:)
şu an iğnlerle yumurtaları geliştirme aşamasındayız. Allahım hayırlısıyla tüm isteyenlere nasip etsin

Bugün benim aşılamamın 19. Günüydü.adetim 5 gün gecikmişti ve ümitliydim, düne kadar hiç bişe yoktu kan testi verdim bi hafta sonra sonuç çıkar dediler.kim sabredcek dedeim dayanamadım test yaptım negativ çıktı.bugün sabah da adet oldum sanırım ben düşürdüm çünkü parça geldi kısmet değilmiş ama ben kendimi de koruyamadım .zaten aşılama yaptı dr hop hemen ayağa kaldırdı normal hayatınıza devam edebilirsiniz dedi.bi de benim çok karın ağrım oldu.okula gidip geliyorum çok soğuktu o zaman buzdu heryer.bu da etkilemiş olabilir mi gerçi olacagı varsa allah izin verdikten sonra hersey olur da.yine de moralim bozulmadı en azından döllenme gerçekleşmiş diye düşünüyor buna seviniyorum.

ilk aşılamamı kasım ayında ankarada özelde yaptırdım klomen kist yaptı bu ay ara verdi

guatr ameliyatı oldum guatr neden kromozom bozukluğu ne ararsan var

senin hikayen nedir

oo çok gecmiş olsun..inş düzelirsin yaa..klomenle aşılama çok başarılı olmuyormuş zaten.kist yapabiliyor klomen.bana hiç yaramamıştı.ben sadece klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm olmadı.klomenle kaliteli yumurtam olmuyor.bakalım iğnelerle ne kadar kaliteli olacak..inş ocakta güzel haberler alırız

Son düzenleme:

allah allah çok garip.doktorun aşılamadan hemen sonra ayağa kaldırması çok ilginç geldi bana..benim bildigim en az 15 dk yatacaksın..45 dk yatan bile duydum.soğuktan etkilenecegini düşünmüyorum.bence farklı bi doktora git ve anlat yaşadıklarını..ya bi de aslında benim doktorum aşılamanın normal ilişkiden çok da bi farkı olmadıgını söylüyor.o yüzden mesela ben çok umutlu olmak istemiyorum.tüp bebek için geciş aşaması olarak görüyorum aşılamayı.ama yine de tutmayınca üzülüyor insan.seni çok iyi anlıyorum.tam 20 aydır aynı hüsranı yaşıyorum.bzen nefes bile alamıyorum.ama sabredecez...en önemlisi de Rabbime sığınmak ve ona dua etmek...

olsun seni de bu topiğin üyesi olarak alıoruz.belki ilk hamişimiz sen olursun bu arada hangi iğneleri kullanıyorsun?

Son düzenleme:
Dr u yarın arıcaz bakalım, önce diyodum bidaha yaptırmam eger olmazsa diye ama kararım yaptırma yönünde bizim sorunumuz sperm morfolojisi. Aşılama olmasizsa tüp bebek. Bu kez ama çok düşünmücem takmıcam kafama.allah büyük hayırlısı ne ise
O olsun, isteklerimiz dileklerimiz hakkımızda hayırlısı olsun

bizde de sorun sperm morfolojisi.sizde morfoloji kaç?diğer değerler nasıl?ileri hız toplam sayı vs? doktor aşılama için umut verdi mi?biz bi tüp bebek merkezi ile görüşmüştük. sıfır morfoloji ile sadece tüp bebek olur dedile.ama çapadaki doktorlar ısrarla erkek faktörü yoktur dio aşılama diyor.

bende 2. kez anne olak için aşılamaya dünden itibarren start verrdim kızımda aşılamayla oldu ..dün drra gittik ve tekrardan rahim filmi ve tahlillerrrin yenilenmesini istedi cumartesi ahim filmmim çekileek çok korkuyorum zor oluyo neyse allah hepimizin gönlüne göre versin inş.

maşallah bi kızın varmış.allah bağışlasın.inş ikincisi de çok bekletmez diyelim.benim bildigim rahim filmi 10 yıl süre ile gecerli oluyo.doktorun tekrar niye istedi ki acaba?rahim filmini anestezili çrktirmeni öneririm.ben öle çektirdim.bi uyudum bi uyandım.ama iyi ki öle çetirmişim.kan gölüne dönmüştüm.muhtemeln mahvolurdum..

cnm sezerryanla doğum yaptığım için rahimde yapışıklık olup olmadığına ve tüplerimin zararr görrüp görmediğine bakılıcakmmış eğer anestezi ümkünse muhakkak yaptırırı o acı çekilirrmi yaa

olsun seni de bu topiğin üyesi olarak alıoruz.belki ilk hamişimiz sen olursun bu arada hangi iğneleri kullanıyorsun?

sağol canm..aamiiin inşallah inşallah inşallah...2 senedir uğraşıyoruz ama Rabbim ol demeden olmuyor işte. Rabbim tüm isteyenlere içinde bana da nasip etsin inşallah.
kullandığım iğne gonal-f canm. 2 günde bir kontrole gidiyorum. yarın yine gideceğim bakalım yumoşlar ne durumda. daha aşılama tarihi belli değil. inşallah tutar yaa:18:

aşılama yapılırken ağrı, acı oluyor mu? berbat bir rahim filmi tecrübem var çünkü

kesinlikle çekilmez işte...bencede anestezi şart.eğer istanbulda oturuyorsan sana özel güngören hastanesini önerebilirim.anestezili hsg fiyatı 250 tl..ben çok araştırdım.bundan daha ucuzunu bulamadım.burayı da sağolsun medne adlı arkadaşan yani kk dan duydum..
çifter çifter tutsun inşallah ya...valla eğer ikinizde de bir problem yoksa bence tutar.dua etmek lazım.kenzül arş ve ayetel kürsi oku bol bol..
aşılama yapılırken ağrı, acı oluyor mu? berbat bir rahim filmi tecrübem var çünkü
aşılama yaptıran bi arkadaş hiç acımadıgını sölemişti.normal muayene olabiliyorsan ondan bi farkı yokmuş.bende çok korkuyordum.hatta hsg yi sırf bu ödlekligimden anestezili çektirmiştim.
benim transfer anesteziyle oldu o yüzden hissetmedim
belki de en iyisi..ay bilemedim şimdi.acıyan olmuşmudur acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…