2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

selam sevgili anne adayları...bende aralık ayında tüp bebek yaptırdım.18 yumurta toplandı.16 tanesi döllendi.4 tane donduruldu.
5. gün embriyosu bir tane 25 aralıkta transfer edildi.üstelik yumurta sayısı çok olduğu için OHSS (yumurtalık ve karın içinde sıvı toplanması)geçirdim.zor günlerdi.karnım 3-4 aylık hamile gibi şişti.kalp çarpıntısı,mide bulantısı,nefes darlığı yaşadım.bol bol su içerek atlattım çok şükür.onu atlattım ,sonrada dış gebelik geçirdiğimi öğrendim.değerim düşerken birden yükselmeye başladı.bu seferde onun stresini yaşadım.neyseki ilaç tedavisiyle sonlandı.değerim sıfırlandı.şimdi iki ay dinlendikten sonra nisan-mayıs gibi dondurulmuşlarla devam etmeyi düşünüyorum.rabbim bu yolda hepimizin yar ve yardımcısı olsun ellerimizi ve kucaklarımızı boş bırakmasın ,emeklerimizin karşılığını versin inşllh.aminnn.

baharcım çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda yavrucuklarına seni kavuştursun. bence vücudunu birkaç ay daha dinlendir. zihin olarakta bi toparlan. çok şükür dondurulmuşların var canım. Allah bu yolda sabır verip yardımcımız olsun...

çok tşklr cnm.inşllh hepimizi tez zamanda bebişlerimize kavuştursun rabbim.aslında mayıs ayı gibi düşünüyorum dondurulmuşları.mayıs benim şanlı ayım.doğum günüm,evlilik yıldonümü,oğlumun doğumu hepsi mayısta.hayırlısını diliyorum allahtan.bu arada ilk gebeliğim evlendikten 3 ay sonra normal yolla oldu.evlendiğimin senesine oğlumu kucağıma aldım.ikinci bebeğe hamile kalamadımtedaviler.aşılamalar derken tüp bebeğe kadar geldik.sorun polikistik over varmış bende.ilk bebeğim doğal yolla olduğu için hiç tüp bebek aşamasına kadar geleceğimi hayal etmemiştim.oğlumda 16 yaşına geldi.tabiki bende yaşlanıyorum bu arada yaş 35 oldu:))

piticiğim inşallah öyledir gezsemde kafamda hep yumoşlar ne oldu,durum ne bundan sonra ne olacaklar...sonra vardır bunda da bir hayır diyorum..

canımsın ya çok teşekkür ederim ben sana poğacalar kekler yaparımda gelirim çayıda termosa koyarım bbitanem...sen yorulma biz teyze olacağızzzz.bol bol yat ve dua et
Allah yarın yar ve yardımcın olsun. yumoşların sana yapışsın ilk andan ve yerlerini çoook sevsinler ve dokuz ay rahatça dursunlar orada...dua etmeyi unutma canımmm benim hep aklımda ve dualarımdasın

Son düzenleme:

arkadaşlarım bana telefon numaralarınızı verebilirmisiniz?Görüşelim tanışalım derim.ben b.çekmecede oturuyorum.

canım bende k.çekmecede oturuyorum.çok mutlu olurum canım sen benim umut ışığımsın..sanırım piti,charmsla görüşmüşsünüz ben de özelden yazacağım şimdi..ben geceleri yazabiliyorum..

Arkadaşlar yarın test gunum dua edin lütfen 2. Denemem. Rabbim inşallah hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder hayırlısıyla tabi

canım Allah yar ve yardımcın olsun..mutluluk göz yaşları ile bize güzel haberler verip bize umut olacaksın..lütfen bizi habersiz bırakma .bebişini gör rüyalarında...

carmens az bile yapmışsın ne densizliktir bu ya.insanın stresi zaten kendine yetiyor birde bunlarla uğraş.valla aradığında bakma telefona aç kitebını oku,tv izle yat bol bol.olmadı kayınvalideni bana yönlendir ben ilgilenirim onunla.....

6767ciğim dualarımız seninle.... hemen yola çıkma gel bende yat ben bakarım sana!

Son düzenleme:

yarın yani bugün transeri olan arkadaşların allah yardımcısı olsun... yumoşları ilk andan yerlerini sevip sıkıca tutunsunlar oraya..
test sonucu alacak olan arkadaşlarda en güzel haberlerini getirsin bize.

Unyeliarzucum Ay canim mesajini okurken icimin yaglari eridi bi rahatlama geldi siZ hepiniz ist dasinizheralde ohh kekler poacalar ben samsundayim. Ben de hamsi gonderim bari:) cook opuyorum

Son düzenleme:
Unyeliarzucum Ay canim mesajini okurken icimin yaglari eridi bi rahatlama geldi siZ hepiniz ist dasinizheralde ohh kekler poacalar ben samsundayim. Ben de hamsi gonderim bari:) cook opuyorum

evet canım ben istanbuldayım.ben sanada yapar yollarım.sen bize teyze olacağımızın haberini ver hamsi istemeyiz biz.o güzel haber herşeye bedel.samsunlu musun?

canım benim yaaaaaaa okadar iyi anlıyorumki seni, benimde ilk tüp bebek denememde ben sadece kendi anneme ve kardeşime söyledim kendi ailemden, kayınvalidemde biliyordu, sonra bi baktım ula onların çevrede herkes biliyor komşusu akrabaları vs, dediğin gibi sürekli şöyle yap böyle yap, sanki kaç kere tüp bebek yaptıysaaa......... sonra negatif sonucumu aldım, haliyle insan bunalıma giriyor bu seferde haydaaaaaaaaa niye gelip gitmiyorsunuz bize,,, ya gelsem nolacak, iyice yorum yapıp niye tutmadı vs diye beni iyice bunalıma sokacaksınız. zor ya bu işler o yüzden karar verdim, hiç kimseye ama hiç kimseye söylemeyeceğim 2. transferimdee

kızlar günaydın önemli bişey sorucam bilen var mı?
transferden 3 gün sonra doktorum e2 ve progesteron testi istemişti.yaptırdım ama başka bir yerde.oradaki doktor demiş prolaktin değeri çok yüksek çıktı bi daha yapalım
ama tüp bebekten falan kullandığım ilaçlardan haberi yoktu. kötü bişeymiki bu?
böyle olan var mı?

kızlar benden 3 şubatta 18 yumoş tolandı.13ü olgun çıktı.10u döllendi.bugunde merkezden aradılar 10 yumoştan 8 tanesi 1.kaliteymiş ve hemen dondurmuşlar.sizce nasıl?ben mutluyum.çünkü artık embriyolarım var:)

Canım aynı testleri transferden sonra 4. ve 8. günde bende yaptırdım gebelikle ilişkisi yok ilaç dozu için yada gerekirse yeni ilaçlar için diyorlar ama ben biraz araştırdım.e2 ve progestanı normal degerin üstünde olanlar hep hamile kalmış, yani şöyle açıklim progestan embiriyonun tutunması için e2 de rahim içinin gebeliğe hazır uygun olmasıyla ilgili eğer embiriyo tutunamazsa değerler düşüyor. Benim 4. gün e2 1702 progestan 84 dü. 8. gün e2 328 progestan 49 du şükür hamileyim. progestan 10 üstü e2 de 160 üstü olanlarda hep hamile kalmış.Ben bunları netten öğrendim doktorum söylemedi doğru olmaya bilir düşük falan çıkarsa değerin sakın üzülme çünkü doktorum ilaçlar için dedi zaten nette de fazla bilgi yok.Ama bendende isteyince çok merak etmiştim buraya da yazdım hatta çoğu doktor istemiyor sanırım pek kimse bilmiyor o yüzden doğruluğu kesin olmamasına rağmen bildiğimi paylaşmak istedim.

piticim maşallah çok iyi ya, bende 4 ü donduruldu ama benden 7 tane toplanmıştı, 6 tanesi olgunlaşmıştı. senin yumoşların baya iyiymiş... insallah dondurulmuşlara gerek kalmaz tutar miniklerin.. kaçıncı günde dondurdular? 3. gündemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…