canım benim adet sancım çok şiddetli oluyordu özellikle gecleri uyanıyordum uykumdan ama kısa sürüyordu 10 dk felan geçiyordu.
canım bozulmaz her jelde gusül gitseydi banyodan çıkamazdık
ya gul bana suan sen cunku ben cevap gelmedi icim rahat etsin diye hem dun hem bugun o dedigin gibi oldum
Canim yurekten tebrik ederim insan guzel haberler alinca kendi yasamis gibi mutlu oluo moral buluyo insallah degerlein ktlana katlana gider:) yuregini ferah tut.guzel dileklerin icin de tesekkur ederim
canım bozulmaz her jelde gusül gitseydi banyodan çıkamazdık
ya gul bana suan sen cunku ben cevap gelmedi icim rahat etsin diye hem dun hem bugun o dedigin gibi oldum
kizlar sol kasigimda bir agri var bide gogus uclarim acio ara ara ins tutunmustur bebek ya
Kizlar kaynanamla ayni sehirde yasiyoruz transferden geldik kendi annem de bizimle geldi o baska bi sehirde yasio kayinvalidem masallah bu kiz dinlencek demio hergun bi misafir alip gelio sinir oldum ya dun de zaturreli bi tanidigimizi almis gelmid oksur oksur yanimda nasil gicik oldum ya bugun de aramis yok falanca gelcek tepem atti teste kadar kimse gelmesin dedim bu ne dusunceszlik zaten benim stresim bana yetio anneme de bisi diemiyorum gaza gelmesin huzursuzluk olmasin diye su donemde olcak sey mi ya stres yapio beni.yanlis mi dusunuyorum dusunmesi gerekmezmi. Kimseyle ay tuttumu tutmadimi muhabbeti yapmaknistemiyorum( siz haric) bi kasik suda bogcam. Esimde isten gec gelio kaldik kadinla ugrasioz
Arkadaşlar yarın test gunum dua edin lütfen 2. Denemem. Rabbim inşallah hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder hayırlısıyla tabi
Ins dedigin gibi olur canim ya iki negatiften sonra olcak gibi gelmiyor bana....ben istanbuldaym canmgamzecim tutunuo tabi bebeişlerin arkadaşım benim içime öle doğuyo inş
kuzum sen hangi şehirdesin ben ank dayım
Arkadaşlar yarın test gunum dua edin lütfen 2. Denemem. Rabbim inşallah hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder hayırlısıyla tabi
Ins dedigin gibi olur canim ya iki negatiften sonra olcak gibi gelmiyor bana....ben istanbuldaym canm
tedaviyi bizzat kendimiz uyguladık benım yazdığım ml'de 7 milyon ama tamamında 21 milyon.bunları uygulamadan önce en iyi ml'de 2 milyon tamamında 4 milyon çıkmıştı.ayrıca hareketlilik %40 tan %70 e çıktı.şimdi sana o mucizeleri yazıyorum.proxeed plus sabah akşam bir şase,keçiboynuzu kürü ilk bi hafta sabah akşam aç karnına sonra sadece akşam aç karnına,ahmet marankinin macununu aktardan alıp malzemelerini hazırladım hergun bı yemek kaşığı,gnc ürünlerinden selenyum 1 tane çinko 1 tane arjınmax men 4 tane,birde kocaelideki bi aktara hazırlattığımız macun bı yemek kaşığı,her akşam bol yeşillikli salata,baklıyatlı yemekler,pişmemiş et asla,her akşam bol meyve,sigara ve alkol yok.Adamım çatlıcaktı zaten.ama emeklerımıze değdi.inşallah yardımcı olabılmışimdir.
özelden mesaj attım tatlım sesini duymaktan mutlu olurum.
Kizlar kaynanamla ayni sehirde yasiyoruz transferden geldik kendi annem de bizimle geldi o baska bi sehirde yasio kayinvalidem masallah bu kiz dinlencek demio hergun bi misafir alip gelio sinir oldum ya dun de zaturreli bi tanidigimizi almis gelmid oksur oksur yanimda nasil gicik oldum ya bugun de aramis yok falanca gelcek tepem atti teste kadar kimse gelmesin dedim bu ne dusunceszlik zaten benim stresim bana yetio anneme de bisi diemiyorum gaza gelmesin huzursuzluk olmasin diye su donemde olcak sey mi ya stres yapio beni.yanlis mi dusunuyorum dusunmesi gerekmezmi. Kimseyle ay tuttumu tutmadimi muhabbeti yapmaknistemiyorum( siz haric) bi kasik suda bogcam. Esimde isten gec gelio kaldik kadinla ugrasioz
benımkıde yanımda ama çok şükür nutuk çekmiyo...çekersede benım kafam çekmez zaten...huyumu biliyo:)))CANIM haklısın tabi bende ilk tüp bebeğimde kayınvalidemleri çağırmıştım ama hiç kimsenin olmaması daha ii inan sürekli nasihat boğuyo insanı
yarın transferim var. saat 12 de gelin dediler. su içip gitmeliymişim. inşallah yarın bizde anne baba oluruz...
bir haberim daha var eşim her şeyi yasakladı. bilgisayarıma el koyacak kritik dönem geçene kadar vermeyecek. hatta telefonumu bile uzağa koyacakmış.radyasyona maruz kalmayayım diye...
neyse ben izin verdikçe tekrar yazarım size...
merhaba kızlar,
2 gündür adet olacakmış gibi belim, kasıklarım alt karın kısmım ağrıyor bu arada göğüs uçlarım felaket açıyor, umarım hasta olmam yarın test günüm
yarın transferim var. saat 12 de gelin dediler. su içip gitmeliymişim. inşallah yarın bizde anne baba oluruz...
bir haberim daha var eşim her şeyi yasakladı. bilgisayarıma el koyacak kritik dönem geçene kadar vermeyecek. hatta telefonumu bile uzağa koyacakmış.radyasyona maruz kalmayayım diye...
neyse ben izin verdikçe tekrar yazarım size...
senınle konuşmak o kadar iyi geldiki iyiki varsın.haftasonu cumartesi yada pazar akşamı dışarıda buluşma ayarlayabılırız.arzuya charmsada haber veririz.yarın arıcam.yer zaman için.inşallah fırsatımız olup toplanabılırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?