• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım benim adet sancım çok şiddetli oluyordu özellikle gecleri uyanıyordum uykumdan ama kısa sürüyordu 10 dk felan geçiyordu.

canım bozulmaz her jelde gusül gitseydi banyodan çıkamazdık:1::1:

ya gul bana suan sen cunku ben cevap gelmedi icim rahat etsin diye hem dun hem bugun o dedigin gibi oldum :D

canım bozulmaz her jelde gusül gitseydi banyodan çıkamazdık:1::1:

ya gul bana suan sen cunku ben cevap gelmedi icim rahat etsin diye hem dun hem bugun o dedigin gibi oldum :D

:90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90::90:
Gitmez canım cık banyodan kokana kadarda yıkanma:)

Son düzenleme:
Kizlar kaynanamla ayni sehirde yasiyoruz transferden geldik kendi annem de bizimle geldi o baska bi sehirde yasio kayinvalidem masallah bu kiz dinlencek demio hergun bi misafir alip gelio sinir oldum ya dun de zaturreli bi tanidigimizi almis gelmid oksur oksur yanimda nasil gicik oldum ya bugun de aramis yok falanca gelcek tepem atti teste kadar kimse gelmesin dedim bu ne dusunceszlik zaten benim stresim bana yetio anneme de bisi diemiyorum gaza gelmesin huzursuzluk olmasin diye su donemde olcak sey mi ya stres yapio beni.yanlis mi dusunuyorum dusunmesi gerekmezmi. Kimseyle ay tuttumu tutmadimi muhabbeti yapmaknistemiyorum( siz haric) bi kasik suda bogcam. Esimde isten gec gelio kaldik kadinla ugrasioz

Kizlar kaynanamla ayni sehirde yasiyoruz transferden geldik kendi annem de bizimle geldi o baska bi sehirde yasio kayinvalidem masallah bu kiz dinlencek demio hergun bi misafir alip gelio sinir oldum ya dun de zaturreli bi tanidigimizi almis gelmid oksur oksur yanimda nasil gicik oldum ya bugun de aramis yok falanca gelcek tepem atti teste kadar kimse gelmesin dedim bu ne dusunceszlik zaten benim stresim bana yetio anneme de bisi diemiyorum gaza gelmesin huzursuzluk olmasin diye su donemde olcak sey mi ya stres yapio beni.yanlis mi dusunuyorum dusunmesi gerekmezmi. Kimseyle ay tuttumu tutmadimi muhabbeti yapmaknistemiyorum( siz haric) bi kasik suda bogcam. Esimde isten gec gelio kaldik kadinla ugrasioz

CANIM haklısın tabi bende ilk tüp bebeğimde kayınvalidemleri çağırmıştım ama hiç kimsenin olmaması daha ii inan sürekli nasihat boğuyo insanı

yarın transferim var. saat 12 de gelin dediler. su içip gitmeliymişim. inşallah yarın bizde anne baba oluruz...

bir haberim daha var eşim her şeyi yasakladı. bilgisayarıma el koyacak kritik dönem geçene kadar vermeyecek. hatta telefonumu bile uzağa koyacakmış.radyasyona maruz kalmayayım diye...
neyse ben izin verdikçe tekrar yazarım size...

tedaviyi bizzat kendimiz uyguladık benım yazdığım ml'de 7 milyon ama tamamında 21 milyon.bunları uygulamadan önce en iyi ml'de 2 milyon tamamında 4 milyon çıkmıştı.ayrıca hareketlilik %40 tan %70 e çıktı.şimdi sana o mucizeleri yazıyorum.proxeed plus sabah akşam bir şase,keçiboynuzu kürü ilk bi hafta sabah akşam aç karnına sonra sadece akşam aç karnına,ahmet marankinin macununu aktardan alıp malzemelerini hazırladım hergun bı yemek kaşığı,gnc ürünlerinden selenyum 1 tane çinko 1 tane arjınmax men 4 tane,birde kocaelideki bi aktara hazırlattığımız macun bı yemek kaşığı,her akşam bol yeşillikli salata,baklıyatlı yemekler,pişmemiş et asla,her akşam bol meyve,sigara ve alkol yok.Adamım çatlıcaktı zaten.ama emeklerımıze değdi.inşallah yardımcı olabılmışimdir.

özelden mesaj attım tatlım sesini duymaktan mutlu olurum.

çok teşekkürler inşallah benim eşim içinde işe yarar.bu arada pitti88 senın bnce 1.nci tup bebekte tutucak inşalahhh :)[/QUOTE]

inşallah ağzından bal damlıyo...birinin benım için ıyı dılekte bulunması bıle guzel..

Arkadaşlar yarın test gunum dua edin lütfen 2. Denemem. Rabbim inşallah hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder hayırlısıyla tabi :-)

merakla beklıyo olucaz.inşallah süsleme zevktını bı kere daha tadıcam.

walla ne diyim arkadaşım benımde kayınvalıdem yanımda başka sehırden geldı.ama kadın ne yapcanı şaşırıyo yeterkı olsun dıye.bazen olur boyle sıkıntılar sen takılma zaten hassas donemdesın koyver gıtsın.

CANIM haklısın tabi bende ilk tüp bebeğimde kayınvalidemleri çağırmıştım ama hiç kimsenin olmaması daha ii inan sürekli nasihat boğuyo insanı
benımkıde yanımda ama çok şükür nutuk çekmiyo...çekersede benım kafam çekmez zaten...huyumu biliyo:)))

yarın transferim var. saat 12 de gelin dediler. su içip gitmeliymişim. inşallah yarın bizde anne baba oluruz...

bir haberim daha var eşim her şeyi yasakladı. bilgisayarıma el koyacak kritik dönem geçene kadar vermeyecek. hatta telefonumu bile uzağa koyacakmış.radyasyona maruz kalmayayım diye...

sen keyfine bak tatlım bız zaten burdayız.

merhaba kızlar,

2 gündür adet olacakmış gibi belim, kasıklarım alt karın kısmım ağrıyor bu arada göğüs uçlarım felaket açıyor, umarım hasta olmam yarın test günüm

inşallah cnm yarın güzel haberini alacaksın.umut et.olacakmış gibi düşün.Rabbim yardımcın olsun.

senınle konuşmak o kadar iyi geldiki iyiki varsın.haftasonu cumartesi yada pazar akşamı dışarıda buluşma ayarlayabılırız.arzuya charmsada haber veririz.yarın arıcam.yer zaman için.inşallah fırsatımız olup toplanabılırız.

Destekleriniz icin sagolun varolun kizlar. Yarin transferi ve test gunu olanlar guzel haberleriniz simdiden hayirli olsun hepinizi yurekten kucakliyorum

hadi hayırlı olsun arkadaşım evet transfere giderken tuvalete sıkışık olucaksın.zaten transfer için içeriye aldıklarında ultrasonda su yeterlimi değilmi diye bakıyolar.bu dönemde tabiki kendine dikkat et.hemşire bana demişti cep telefonlarını kendinden uzak tut yattığın odada olmasın.radyasyona maruz kalma diye.aynı zamanda cnm kabız olmamalısın.onun için pilav makarna beyaz ekmek yeme.kabak çekirdeği tüket.

ocak ayında gürgan clinikte tedavi gören arkadaşın sonucunu biliyormusunuz özelden mesaj atamıyorum.... hakkım daha yokmuş merak edildi

senınle konuşmak o kadar iyi geldiki iyiki varsın.haftasonu cumartesi yada pazar akşamı dışarıda buluşma ayarlayabılırız.arzuya charmsada haber veririz.yarın arıcam.yer zaman için.inşallah fırsatımız olup toplanabılırız.

bende seninle tanıştığıma konuştuğuma o kadar mutlu oldum ki.iyi tanışmışız.inşallah cnm charms da yazmış banada plan yaparsanız haber verin diye bende ona yazacaktım bugün pitiyle konuştuk görüşme ayarlayabiliriz bi kaç gün içinde haber verecek sanada bildiririz diye.Vallahi şöyle bi güzel toplanıp görüşelim.iyi gelir piticiğim.

Back