• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

eşimde 2 milyon varken 2 aylık tedavi sonucunda 7 milyona çıktı var var olmasınada tedırgın oluyorum.dur bakalım embrıyolardan haber gelsın ona gore hersey dahada netleşir kafamda.allah ol derse olcak.senınde guzel haberlerının devamını beklıyoruz.

bende daha fazla irşey bilmiyorum.

canım kalnları 5.güne kadar ilerletecekler sonra çöp canım

hıııı o zaman 3.gunde garantıye almak için önceden bıkaç tane stok yapıyolar.arzucum inan tadını çıkar bebeksiz son ayımız.gez toz dolaş sevdıklerınle vakıt geçir senı dınlendıren etkınlıklerde bulun.ben çünkü oyle yapicam.

charms en en en yakın teyzesı arzuyla ben:)şimdiden kıskandım bebişi.allah yardımcın olsun iyi şanslar.bıde test tarıhını bı ara kendı numarama mesaj atarsan sevınırım aklım kalmasın sende.[/QUOTE]

piti88 canım eşine nasıl bir tedavı uyguladılar 2milyondan 7milyona çıktı bahçeçidemi tedavi uyguladılar.

6767 yarin transfer gunumuz simdiden bol sans dilerimmmm :)

evet canım Allah yardımcımız olsun. senin ertelenmemiş miydi? saat kaçta olacak beni saat için tekrar arayacaklar.
embriyolarının durumu nasılmış? ben şimdi aradım son durum nedir diye yarın odanızda söylenecek, embriyolar bozulmasın diye açılmıyor dediler.
eee o zaman test tarihlerimiz de aynı olcak hatta belki doğum günleri de :))))

kendi evimde olmak istiyorum. çayımı demleyip içmek, sıcacık ev yemeği yemek istiyorum yaaaa...
canım birde puf böreği çekiyo ki sormayın. peynir ve tomurcuk kokulu iyi demlenmiş çayla enfes olurdu...

hani transferim yapılsaydı hamile miyim acaba derdim :)

Son düzenleme:
arkadaşlarım bana telefon numaralarınızı verebilirmisiniz?Görüşelim tanışalım derim.ben b.çekmecede oturuyorum.

Kızlar günler geçmiyor biraz önce aradılar tüp bebek ekibinden nasılsınız diye soruyorlar öyle çok heyecanlandım ki sanki sonucu onlar söyleyecek.Arkadaşlar merak ediyorum bugün benim transferin 8.günü ve ben de hiç lekelenme yada kanama olmadı herkeste olur mu bu benim sadece bel ağrım var?

hıııı o zaman 3.gunde garantıye almak için önceden bıkaç tane stok yapıyolar.arzucum inan tadını çıkar bebeksiz son ayımız.gez toz dolaş sevdıklerınle vakıt geçir senı dınlendıren etkınlıklerde bulun.ben çünkü oyle yapicam.

charms en en en yakın teyzesı arzuyla ben:)şimdiden kıskandım bebişi.allah yardımcın olsun iyi şanslar.bıde test tarıhını bı ara kendı numarama mesaj atarsan sevınırım aklım kalmasın sende.

piti88 canım eşine nasıl bir tedavı uyguladılar 2milyondan 7milyona çıktı bahçeçidemi tedavi uyguladılar.[/QUOTE]

tedaviyi bizzat kendimiz uyguladık benım yazdığım ml'de 7 milyon ama tamamında 21 milyon.bunları uygulamadan önce en iyi ml'de 2 milyon tamamında 4 milyon çıkmıştı.ayrıca hareketlilik %40 tan %70 e çıktı.şimdi sana o mucizeleri yazıyorum.proxeed plus sabah akşam bir şase,keçiboynuzu kürü ilk bi hafta sabah akşam aç karnına sonra sadece akşam aç karnına,ahmet marankinin macununu aktardan alıp malzemelerini hazırladım hergun bı yemek kaşığı,gnc ürünlerinden selenyum 1 tane çinko 1 tane arjınmax men 4 tane,birde kocaelideki bi aktara hazırlattığımız macun bı yemek kaşığı,her akşam bol yeşillikli salata,baklıyatlı yemekler,pişmemiş et asla,her akşam bol meyve,sigara ve alkol yok.Adamım çatlıcaktı zaten.ama emeklerımıze değdi.inşallah yardımcı olabılmışimdir.

arkadaşlarım bana telefon numaralarınızı verebilirmisiniz?Görüşelim tanışalım derim.ben b.çekmecede oturuyorum.

özelden mesaj attım tatlım sesini duymaktan mutlu olurum.

SElaaaaaam benimde c.tesi transfer oldu iki embriyo 5.gün transferi.4 tane de dondurduk 3. gün bugün Bugüne kadar hiç ağrım yoktu ama şuan çoook kasıklarım geriliyor belim çok ağrıyor ve heran adet olucakmışım gibi hissediyorum kasığımdaki ağrıyı normal mi kızlar :18:

SElaaaaaam benimde c.tesi transfer oldu iki embriyo 5.gün transferi.4 tane de dondurduk 3. gün bugün Bugüne kadar hiç ağrım yoktu ama şuan çoook kasıklarım geriliyor belim çok ağrıyor ve heran adet olucakmışım gibi hissediyorum kasığımdaki ağrıyı normal mi kızlar :18:

duygucum normaldır ınan onca ılaçtan sonra sen içini rahat tut asla aklına olumsuz şeyler getirme.bebeklerin senınle zaten 9 ay boyunca epey bı belırtı yasıcan en azından şimdi rahat tut:)

Kızlar günler geçmiyor biraz önce aradılar tüp bebek ekibinden nasılsınız diye soruyorlar öyle çok heyecanlandım ki sanki sonucu onlar söyleyecek.Arkadaşlar merak ediyorum bugün benim transferin 8.günü ve ben de hiç lekelenme yada kanama olmadı herkeste olur mu bu benim sadece bel ağrım var?

İnşallah hamilesindir

Teşekkür ederim her ne kadar düşünmeyeceğim desem de bugünkü ağrı adeti hatırlatınca istemesem de korktum :1: Şu 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

canım bu dönemde hiçbir kanama normal değil diye biliyorum, o yüzden rahat ol

Kizlar 6.gunum kk ne sardim cok fena okumadim forum kalmadi zaman gecmio ki napim;) evlenme progamlari yemekteyiz vb icim disim tv oldu:). Kasiklarimda hafif sizlamalar goguslerde dolgunluk ve dokununca acimadan baska pek bisi hissetmiyorum simdilik arada bi solda tek tarafa batma olup gecio. hep birlikte sabredip hayirli sonuclar alalim insallah.

piti88 canım eşine nasıl bir tedavı uyguladılar 2milyondan 7milyona çıktı bahçeçidemi tedavi uyguladılar.

tedaviyi bizzat kendimiz uyguladık benım yazdığım ml'de 7 milyon ama tamamında 21 milyon.bunları uygulamadan önce en iyi ml'de 2 milyon tamamında 4 milyon çıkmıştı.ayrıca hareketlilik %40 tan %70 e çıktı.şimdi sana o mucizeleri yazıyorum.proxeed plus sabah akşam bir şase,keçiboynuzu kürü ilk bi hafta sabah akşam aç karnına sonra sadece akşam aç karnına,ahmet marankinin macununu aktardan alıp malzemelerini hazırladım hergun bı yemek kaşığı,gnc ürünlerinden selenyum 1 tane çinko 1 tane arjınmax men 4 tane,birde kocaelideki bi aktara hazırlattığımız macun bı yemek kaşığı,her akşam bol yeşillikli salata,baklıyatlı yemekler,pişmemiş et asla,her akşam bol meyve,sigara ve alkol yok.Adamım çatlıcaktı zaten.ama emeklerımıze değdi.inşallah yardımcı olabılmışimdir.

özelden mesaj attım tatlım sesini duymaktan mutlu olurum.[/QUOTE]

çok teşekkürler inşallah benim eşim içinde işe yarar.bu arada pitti88 senın bnce 1.nci tup bebekte tutucak inşalahhh :)

cirali hayırlı olsuuuun gözünüz aydıın. Rabbim kucağınıza aldığınız günü de yaşatsın inşallah...

çok sağol canım. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucakladığımız günleri görürüz inşallah. Çok aşırı ağrım var benim, inan her an bir terslik olacakmış korkusuyka diken üstündeyim. yarın testi tekrarlıcaz , inşallahh katlanır. inan ağrılarımdan dogru düzgün bu habere sevinemedim bile, inşallah hepimiz için bu yolun sonu güzel olsun.

arkadaşım hayırlı olsun.Allah sonuna kadar güzel gelmeyi nasip etsin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

sağolasın canım benim. Allahım isteyen herkese en hayırlı, en doğru zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin inş. Rabbim seninkinide tamamına erdirsin inşallah.inan ben hiç doğru düzgün sevinmedim bile. ağrılarım çok fazla. inş. ters giden birşey yoktur. yarında testimi tekrarlıcam inş. bilmiyorumki benim kadar ağrısı olanlar var mı acaba.

Kizlar 6.gunum kk ne sardim cok fena okumadim forum kalmadi zaman gecmio ki napim;) evlenme progamlari yemekteyiz vb icim disim tv oldu:). Kasiklarimda hafif sizlamalar goguslerde dolgunluk ve dokununca acimadan baska pek bisi hissetmiyorum simdilik arada bi solda tek tarafa batma olup gecio. hep birlikte sabredip hayirli sonuclar alalim insallah.

İnşallah güzel haberlerini alırız canım.

İyiaksamlar hayalcim.dualarin için amin Allah bizede nasip etsin hayirlisiyla ins.Bende de adet sancısı var korkuyorum heran adet olacak gibi, ama söylediklerin umut oldu saol.Sen hamilemisin transfer sonrası herhangi bi belirti olurmu? Tesekkurler
canım benim adet sancım çok şiddetli oluyordu özellikle gecleri uyanıyordum uykumdan ama kısa sürüyordu 10 dk felan geçiyordu.
kizlar gunaydin cok acil bir sorum var. simdi biz bu jeli kullaniyoruz ya kur'an okumaya engel mi daha dogrusu boy abdestine etkisi var mi? aslinda yanlis sordum ilac surekli mevcut oldugu icin uyguladiktan sonra alirsak abdesti olur mu?
canım bozulmaz her jelde gusül gitseydi banyodan çıkamazdık:1::1:
transferden sonraki 6. günüm bugün
adet ağrılarım dahada arttı:84:
:46::46::46::46::46::46::46:
merhaba kızlar,

2 gündür adet olacakmış gibi belim, kasıklarım alt karın kısmım ağrıyor bu arada göğüs uçlarım felaket açıyor, umarım hasta olmam yarın test günüm
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
tam ağrıma zamanı eğer bugun çok şiddetliyse her hafta aynı zamnda ağrıcak:))yani benim öyle oluyor.
Teşekkür ederim her ne kadar düşünmeyeceğim desem de bugünkü ağrı adeti hatırlatınca istemesem de korktum :1: Şu 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

bugun zaman gecmedi gercekten heyecanlandim sanirim bu topik yuzunden:) simdi durumu bilen soran olunca paylasinca ben de akisina birakamadim :D

evet canım Allah yardımcımız olsun. senin ertelenmemiş miydi? saat kaçta olacak beni saat için tekrar arayacaklar.
embriyolarının durumu nasılmış? ben şimdi aradım son durum nedir diye yarın odanızda söylenecek, embriyolar bozulmasın diye açılmıyor dediler.
eee o zaman test tarihlerimiz de aynı olcak hatta belki doğum günleri de :))))

6767 ertelenmedi sadece embriyo gunuyle ilgili bi karisiklik oldu benimle ilgilenen hemsire izinliymis baskasi aradi falan... sonuc olarak cozduk yarin transfer olucak insallah. saatini ben de bilmiyorum henuz sabah arayacaklar. test gunumuz ayni olucak evet cok heyecanli umarim ikimiz icin de sonuc potitif olur tum hamileligimiz birlikte gecer:) allahtan hayirlisi

yaziyorum ozelden plan yaparsaniz haber verin bana da:P

haydi hayirli olsun. umarim agrilar bebege isarettir hem neden olmasin? :D

Back