2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

aynen tatlım teşekkür ettım desteğin için. maşallah ben bıle 3-4 tane beklıyodum.yaradanım bu kadar yaklaşmışken bebeğime kucağımada versın inşalah.benım transfer ertelendiği için doktorum 3.gunde hepsini dondurdu.daha sonra ihtiyaç kadarını çözüp 5.gune taşıyıp koyucakmış.valla usta o nasıl uygun görürse...

ocak ayında gürgan clinikte tedavi gören arkadaşın sonucunu biliyormusunuz özelden mesaj atamıyorum.... hakkım daha yokmuş merak edildi

pozitif......... bugün üçüncü kan testimi yaptırdım. 813,16 çıktı. yani hamileyim. ama daha kese için randevu verilmedi.

pozitif......... bugün üçüncü kan testimi yaptırdım. 813,16 çıktı. yani hamileyim. ama daha kese için randevu verilmedi.

içim çostu içim.allahım ne guzel sevınçli bi haber.süper süper...allah kucağınada aldırsın.hemen süsledim adını.

arkadaşlar merhaba. ben de ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım. istanbul tüp bebek merkezinde emre karatekelioğlu doktorum. 1 şubatta 2 tane embriyom transfer edildi. 13 şubat test günüm. sanki zaman geçmiyor. keşke aranıza daha önceden katılsaydım. ne güzel paylaşımlar olmuş burada. inşallah hepimiz güzel haberler veririz buradan...

antigone hoşgeldin aramıza inan hiçbişey kaybetmiş değilsin.burda dostuklar hep sıcak içten ve samimi.sende bana yaşını ve sorununuzu yazarsan eklıyım tabloya?

canım çok güzel ..allahım hayırlısı ile karnına oradan kucağına almayı nasip etsin canım...

canım çok güzel ..allahım hayırlısı ile karnına oradan kucağına almayı nasip etsin canım...

beraber buyutucez arzucum telefo açıp senınkının dişi ne zaman çıktı benımkı daha konuşmaya başlamadı dicez.inşallah.bide musaitsen arıcam şimdi telden?

Piti88 tebrik ederim canım inşallah Rabbim hep böyle güzel haberler çıkartır karşına. Yalnız kızlar benim dün birden kasıklarıma ve belime giren ağrı bugün ortadan kayboldu hem de ne kaybolma Ne bel ağrısı ne de kasıkta bir tık hiç birşey yok çook sakin sizce normal mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…