kızlar benden 3 şubatta 18 yumoş tolandı.13ü olgun çıktı.10u döllendi.bugunde merkezden aradılar 10 yumoştan 8 tanesi 1.kaliteymiş ve hemen dondurmuşlar.sizce nasıl?ben mutluyum.çünkü artık embriyolarım var:)
piticim maşallah çok iyi ya, bende 4 ü donduruldu ama benden 7 tane toplanmıştı, 6 tanesi olgunlaşmıştı. senin yumoşların baya iyiymiş... insallah dondurulmuşlara gerek kalmaz tutar miniklerin.. kaçıncı günde dondurdular? 3. gündemi
çok iyi tabi kiiiii :) tebrikler
ocak ayında gürgan clinikte tedavi gören arkadaşın sonucunu biliyormusunuz özelden mesaj atamıyorum.... hakkım daha yokmuş merak edildi
sagol canım senın cıvcıvler ne alemde:)annelerıne koşmalarına az kaldı.
pozitif.........bugün üçüncü kan testimi yaptırdım. 813,16 çıktı. yani hamileyim. ama daha kese için randevu verilmedi.
pozitif.........bugün üçüncü kan testimi yaptırdım. 813,16 çıktı. yani hamileyim. ama daha kese için randevu verilmedi.
içim çostu içim.allahım ne guzel sevınçli bi haber.süper süper...allah kucağınada aldırsın.hemen süsledim adını.
arkadaşlar merhaba. ben de ocak ayında tüp bebek tedavisine başladım. istanbul tüp bebek merkezinde emre karatekelioğlu doktorum. 1 şubatta 2 tane embriyom transfer edildi. 13 şubat test günüm. sanki zaman geçmiyor. keşke aranıza daha önceden katılsaydım. ne güzel paylaşımlar olmuş burada. inşallah hepimiz güzel haberler veririz buradan...
tebrik ederim canım :) darısı başımıza
kızlar benden 3 şubatta 18 yumoş tolandı.13ü olgun çıktı.10u döllendi.bugunde merkezden aradılar 10 yumoştan 8 tanesi 1.kaliteymiş ve hemen dondurmuşlar.sizce nasıl?ben mutluyum.çünkü artık embriyolarım var:)
Masallah cok gusel canimkızlar benden 3 şubatta 18 yumoş tolandı.13ü olgun çıktı.10u döllendi.bugunde merkezden aradılar 10 yumoştan 8 tanesi 1.kaliteymiş ve hemen dondurmuşlar.sizce nasıl?ben mutluyum.çünkü artık embriyolarım var:)
canım çok güzel ..allahım hayırlısı ile karnına oradan kucağına almayı nasip etsin canım...
Masallah cok gusel canim
beraber buyutucez arzucum telefo açıp senınkının dişi ne zaman çıktı benımkı daha konuşmaya başlamadı dicez.inşallah.bide musaitsen arıcam şimdi telden?
Masallah cok gusel canimkızlar benden 3 şubatta 18 yumoş tolandı.13ü olgun çıktı.10u döllendi.bugunde merkezden aradılar 10 yumoştan 8 tanesi 1.kaliteymiş ve hemen dondurmuşlar.sizce nasıl?ben mutluyum.çünkü artık embriyolarım var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?