eşimde 2 milyon varken 2 aylık tedavi sonucunda 7 milyona çıktı var var olmasınada tedırgın oluyorum.dur bakalım embrıyolardan haber gelsın ona gore hersey dahada netleşir kafamda.allah ol derse olcak.senınde guzel haberlerının devamını beklıyoruz.
bende daha fazla irşey bilmiyorum.
canım kalnları 5.güne kadar ilerletecekler sonra çöp canım
6767 yarin transfer gunumuz simdiden bol sans dilerimmmm :)
hıııı o zaman 3.gunde garantıye almak için önceden bıkaç tane stok yapıyolar.arzucum inan tadını çıkar bebeksiz son ayımız.gez toz dolaş sevdıklerınle vakıt geçir senı dınlendıren etkınlıklerde bulun.ben çünkü oyle yapicam.
charms en en en yakın teyzesı arzuyla ben:)şimdiden kıskandım bebişi.allah yardımcın olsun iyi şanslar.bıde test tarıhını bı ara kendı numarama mesaj atarsan sevınırım aklım kalmasın sende.
arkadaşlarım bana telefon numaralarınızı verebilirmisiniz?Görüşelim tanışalım derim.ben b.çekmecede oturuyorum.
SElaaaaaam benimde c.tesi transfer oldu iki embriyo 5.gün transferi.4 tane de dondurduk 3. gün bugün Bugüne kadar hiç ağrım yoktu ama şuan çoook kasıklarım geriliyor belim çok ağrıyor ve heran adet olucakmışım gibi hissediyorum kasığımdaki ağrıyı normal mi kızlar :18:
Kızlar günler geçmiyor biraz önce aradılar tüp bebek ekibinden nasılsınız diye soruyorlar öyle çok heyecanlandım ki sanki sonucu onlar söyleyecek.Arkadaşlar merak ediyorum bugün benim transferin 8.günü ve ben de hiç lekelenme yada kanama olmadı herkeste olur mu bu benim sadece bel ağrım var?
Amin canım inşallah sendeeeİnşallah hamilesindir
Kızlar günler geçmiyor biraz önce aradılar tüp bebek ekibinden nasılsınız diye soruyorlar öyle çok heyecanlandım ki sanki sonucu onlar söyleyecek.Arkadaşlar merak ediyorum bugün benim transferin 8.günü ve ben de hiç lekelenme yada kanama olmadı herkeste olur mu bu benim sadece bel ağrım var?
piti88 canım eşine nasıl bir tedavı uyguladılar 2milyondan 7milyona çıktı bahçeçidemi tedavi uyguladılar.
cirali hayırlı olsuuuun gözünüz aydıın. Rabbim kucağınıza aldığınız günü de yaşatsın inşallah...
arkadaşım hayırlı olsun.Allah sonuna kadar güzel gelmeyi nasip etsin.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kizlar 6.gunum kk ne sardim cok fena okumadim forum kalmadi zaman gecmio ki napimevlenme progamlari yemekteyiz vb icim disim tv oldu:). Kasiklarimda hafif sizlamalar goguslerde dolgunluk ve dokununca acimadan baska pek bisi hissetmiyorum simdilik arada bi solda tek tarafa batma olup gecio. hep birlikte sabredip hayirli sonuclar alalim insallah.
İnşallah güzel haberlerini alırız canım.
canım benim adet sancım çok şiddetli oluyordu özellikle gecleri uyanıyordum uykumdan ama kısa sürüyordu 10 dk felan geçiyordu.İyiaksamlar hayalcim.dualarin için amin Allah bizede nasip etsin hayirlisiyla ins.Bende de adet sancısı var korkuyorum heran adet olacak gibi, ama söylediklerin umut oldu saol.Sen hamilemisin transfer sonrası herhangi bi belirti olurmu? Tesekkurler
canım bozulmaz her jelde gusül gitseydi banyodan çıkamazdıkkizlar gunaydin cok acil bir sorum var. simdi biz bu jeli kullaniyoruz ya kur'an okumaya engel mi daha dogrusu boy abdestine etkisi var mi? aslinda yanlis sordum ilac surekli mevcut oldugu icin uyguladiktan sonra alirsak abdesti olur mu?
transferden sonraki 6. günüm bugün
adet ağrılarım dahada arttı:84:
merhaba kızlar,
2 gündür adet olacakmış gibi belim, kasıklarım alt karın kısmım ağrıyor bu arada göğüs uçlarım felaket açıyor, umarım hasta olmam yarın test günüm
tam ağrıma zamanı eğer bugun çok şiddetliyse her hafta aynı zamnda ağrıcak:))yani benim öyle oluyor.SElaaaaaam benimde c.tesi transfer oldu iki embriyo 5.gün transferi.4 tane de dondurduk 3. gün bugün Bugüne kadar hiç ağrım yoktu ama şuan çoook kasıklarım geriliyor belim çok ağrıyor ve heran adet olucakmışım gibi hissediyorum kasığımdaki ağrıyı normal mi kızlar :18:
Teşekkür ederim her ne kadar düşünmeyeceğim desem de bugünkü ağrı adeti hatırlatınca istemesem de korktumŞu 9 gün nasıl geçecek bilmiyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
evet canım Allah yardımcımız olsun. senin ertelenmemiş miydi? saat kaçta olacak beni saat için tekrar arayacaklar.
embriyolarının durumu nasılmış? ben şimdi aradım son durum nedir diye yarın odanızda söylenecek, embriyolar bozulmasın diye açılmıyor dediler.
eee o zaman test tarihlerimiz de aynı olcak hatta belki doğum günleri de :))))
arkadaşlarım bana telefon numaralarınızı verebilirmisiniz?Görüşelim tanışalım derim.ben b.çekmecede oturuyorum.
SElaaaaaam benimde c.tesi transfer oldu iki embriyo 5.gün transferi.4 tane de dondurduk 3. gün bugün Bugüne kadar hiç ağrım yoktu ama şuan çoook kasıklarım geriliyor belim çok ağrıyor ve heran adet olucakmışım gibi hissediyorum kasığımdaki ağrıyı normal mi kızlar :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?