2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Günaydın canım, benim aynı adet sancısına benzeyen sancılarım ve zaman zaman da karnımda batmalar oluyor..

Bugun nasi mutlu ettin beni ins sonuc alim hemen solicem sana cok sagol nollursa olsun moral cok onemli cunku herkese iyi sonuclar diliyorum

bunun için varız birbirimiz için.

burdasın canım arkadasım.ya bişey sorcam.senın 1.kalıtede 2 tane olduğu için doktor dondurursa kalıtesız olcağı içinmi transfer yaptı ıkı tane?

burdasın canım arkadasım.ya bişey sorcam.senın 1.kalıtede 2 tane olduğu için doktor dondurursa kalıtesız olcağı içinmi transfer yaptı ıkı tane?

canım 1 tane transfer ettiğimde tutmazsa en azından diğeri tutsun 2 tane transfer etmek daha doğru dedi.yoksa dondurursam kalitesiz olur demedi.

canım 1 tane transfer ettiğimde tutmazsa en azından diğeri tutsun 2 tane transfer etmek daha doğru dedi.yoksa dondurursam kalitesiz olur demedi.

teşekkur bılgı ıçın tatlım eee bebişlerimizin kesesını ne zaman görcez?teyzesı merak ettı onları.he bıde arayıştacım aslına bakılsa ikiz istiyorum bende ya sıkıntı eşimde olduğu için bugun sperm var belkı yarın olmucak oyuzden iki olsun benım olsun:)acaba doktorla konuşsam olurmu?nasıl yaklaşır bu duruma senın desteğıne ihtiyacım var.

Kizlar ya cok korkuyorum gene negatif sonuc alcam diye....testime az kaldi of of hicbirsey hissetmiyorum sadece karnimda sislik bide gogus uclari ara ara aciyor o kadar...

Allah nasip ederse 19 şubata muayene için randevu aldım teyzesi.o gün benim doğum günüm :) belki çifte doğum günü kutlarım.cnm benim eşimdede dondurulacak kadar sperm çıkmadığı ve bidaha tüp bebek şansım olmayacağı için 2 tane transfer etmiş olabilir.Sende doktoro sor derim.En azından olup olamayacağını netleştirmiş olursun.Daha sonradan keşke sorsaydım dememek için.Ama sizde dondurulacak kadar döllenme işlemi olduysa belki 2 tane transfer etmeyebilir tatlım.

tebrik ederim canım gözünüz aydınAllah tamamına erdirsin..

arzucum günaydın bişey sorcam hanı sen dedın ya 1.kalitede 1 tane 2.kalıtede 2 tane 3.gun donduruldu dıye.sonra kalanları 5.gune kadar ilerleticeklermi?nasıl olcak ben bişey anlamadım...[/QUOTE]bende daha fazla irşey bilmiyorum.

canım kalnları 5.güne kadar ilerletecekler sonra çöp canım

kizlar gunaydin cok acil bir sorum var. simdi biz bu jeli kullaniyoruz ya kur'an okumaya engel mi daha dogrusu boy abdestine etkisi var mi? aslinda yanlis sordum ilac surekli mevcut oldugu icin uyguladiktan sonra alirsak abdesti olur mu?

İlaç boy abdestini bozmuyor. sadece abdest tazelemek icap eder. Daha önce ufak bir araştırma yapmıştım bu konuda...

arzucum mesele yumurta sayisi kalitesi diil dua et bol bol ben bu sitede neler okudum allah ol desin yeterki tek bir embriyoya sukur ki can bulabiliyor:) lutfen stres yuklenme transferine kadar ruhuna vucuduna iyi bak. benim yapabilecegim birsey olursa numarami biliyorsun. benim transfer yarin istersen ziyaretime bile gelirsin sana cay demlerim bir hafta hep evdeyim...yeter ki iyi hisset

bi ben tanışamadım sizinle ya vallahi siz ne güzel tanıştınız birbirinizle bende sizlerle tanışmak istiyorum bigün görüşmek için ayarlasak mı ne??

arayista oyle gorunuyor ki daha cok gidip gelicez bahceciye umarim hayirli haberler icin gideriz hep. durumumuz bi kesinlessin yine ayni gune denk getirip gorusuruz

Son düzenleme:
yaaa kızlar bi sorum olacak lütfen yardımcı olun tüp bebek için adet düzeni için doktor yasmin diye bi ilaç verdi adet düzeni için ayrıca da adetten 21 gün sonra da kullanmak için Decapeptyl iğnelerden verdi ona da başladım ama bugün yani 22 gün geçti adetimden leke geldi bir günden beri leke geliyor daha iğneden bir tane (ölçü olarak yarısını yapıyorum )yaptım böyle bir lekelenme olayını yaşayan var mı normal mi

eşimde 2 milyon varken 2 aylık tedavi sonucunda 7 milyona çıktı var var olmasınada tedırgın oluyorum.dur bakalım embrıyolardan haber gelsın ona gore hersey dahada netleşir kafamda.allah ol derse olcak.senınde guzel haberlerının devamını beklıyoruz.

arzucum günaydın bişey sorcam hanı sen dedın ya 1.kalitede 1 tane 2.kalıtede 2 tane 3.gun donduruldu dıye.sonra kalanları 5.gune kadar ilerleticeklermi?nasıl olcak ben bişey anlamadım...
bende daha fazla irşey bilmiyorum.

canım kalnları 5.güne kadar ilerletecekler sonra çöp canım[/QUOTE]

hıııı o zaman 3.gunde garantıye almak için önceden bıkaç tane stok yapıyolar.arzucum inan tadını çıkar bebeksiz son ayımız.gez toz dolaş sevdıklerınle vakıt geçir senı dınlendıren etkınlıklerde bulun.ben çünkü oyle yapicam.

6767 yarin transfer gunumuz simdiden bol sans dilerimmmm :)

charms en en en yakın teyzesı arzuyla ben:)şimdiden kıskandım bebişi.allah yardımcın olsun iyi şanslar.bıde test tarıhını bı ara kendı numarama mesaj atarsan sevınırım aklım kalmasın sende.

merhaba kızlar,

2 gündür adet olacakmış gibi belim, kasıklarım alt karın kısmım ağrıyor bu arada göğüs uçlarım felaket açıyor, umarım hasta olmam yarın test günüm

merhaba kızlar,

2 gündür adet olacakmış gibi belim, kasıklarım alt karın kısmım ağrıyor bu arada göğüs uçlarım felaket açıyor, umarım hasta olmam yarın test günüm

bomuro yarın senin günün olacak.mutlu haberlerını bizde beklıyo olucaz.yuzdun yuzdun kuyruğuna geldın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…