günaydın muficim.11 şubat dünyanın en güzel haberini alırız inşallah.yumurtalıklarıma sanki su dolmuş bi şişlik var.karnımda batmalar oluyo.kasıklarım ağrıyo.bunlar transferin hemen ertesi günü başlayanve devam eden şikayetlerim
sen tam olarak neler hissediyosun
Bugun nasi mutlu ettin beni ins sonuc alim hemen solicem sana cok sagol nollursa olsun moral cok onemli cunku herkese iyi sonuclar diliyorum
6767 çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur iyi ki varsınız ya.ne olur benide dualarınızda eksik etmeyin..
valla piticiğim aytun hanım öyle dedi adet olana kadar çekecek mişiz. inşallah bebişlerim sağlıkla devam ederler gelişimlerine ve senin ve diğer tüm arkadaşlarında..Allahım isteyen herkese ve bizlere anneliği hayırlısı ile nasip et yarabbim.
arzucum günaydın bişey sorcam hanı sen dedın ya 1.kalitede 1 tane 2.kalıtede 2 tane 3.gun donduruldu dıye.sonra kalanları 5.gune kadar ilerleticeklermi?nasıl olcak ben bişey anlamadım...
burdasın canım arkadasım.ya bişey sorcam.senın 1.kalıtede 2 tane olduğu için doktor dondurursa kalıtesız olcağı içinmi transfer yaptı ıkı tane?
canım 1 tane transfer ettiğimde tutmazsa en azından diğeri tutsun 2 tane transfer etmek daha doğru dedi.yoksa dondurursam kalitesiz olur demedi.
Allah nasip ederse 19 şubata muayene için randevu aldım teyzesi.o gün benim doğum günüm :) belki çifte doğum günü kutlarım.cnm benim eşimdede dondurulacak kadar sperm çıkmadığı ve bidaha tüp bebek şansım olmayacağı için 2 tane transfer etmiş olabilir.Sende doktoro sor derim.En azından olup olamayacağını netleştirmiş olursun.Daha sonradan keşke sorsaydım dememek için.Ama sizde dondurulacak kadar döllenme işlemi olduysa belki 2 tane transfer etmeyebilir tatlım.teşekkur bılgı ıçın tatlım eee bebişlerimizin kesesını ne zaman görcez?teyzesı merak ettı onları.he bıde arayıştacım aslına bakılsa ikiz istiyorum bende ya sıkıntı eşimde olduğu için bugun sperm var belkı yarın olmucak oyuzden iki olsun benım olsun:)acaba doktorla konuşsam olurmu?nasıl yaklaşır bu duruma senın desteğıne ihtiyacım var.
canim ben dmistim sana bak yukselmis erken yapmistin o yuzden az cikmisti degerin bak masallah yukselio...ins bende bu mutlulugu tadarim
Allah nasip ederse 19 şubata muayene için randevu aldım teyzesi.o gün benim doğum günüm :) belki çifte doğum günü kutlarım.cnm benim eşimdede dondurulacak kadar sperm çıkmadığı ve bidaha tüp bebek şansım olmayacağı için 2 tane transfer etmiş olabilir.Sende doktoro sor derim.En azından olup olamayacağını netleştirmiş olursun.Daha sonradan keşke sorsaydım dememek için.Ama sizde dondurulacak kadar döllenme işlemi olduysa belki 2 tane transfer etmeyebilir tatlım.
tebrik ederim canım gözünüz aydınAllah tamamına erdirsin..
alllaaaa kızlar tekrar yaptırdım tahlili 6.36 yükseldiii hamileyimm galibaaaaaa
kizlar gunaydin cok acil bir sorum var. simdi biz bu jeli kullaniyoruz ya kur'an okumaya engel mi daha dogrusu boy abdestine etkisi var mi? aslinda yanlis sordum ilac surekli mevcut oldugu icin uyguladiktan sonra alirsak abdesti olur mu?
canım dr görüştüm bu ağrılar adet olana kadar sürecekmiş.
ama moralim çok bozuk.12 emriyodan sadece 1 tanesi iyi kalite ve 2 tanesi orta imiş ve 3 gün dondurmuşlar.digerlerini takip ediyorlarmış 5.gün ve 6.güne kadar.sonra olmadı çöpe..
charms dr ile görüştüm mail attım aradı sende dene istersen
bi ben tanışamadım sizinle ya vallahi siz ne güzel tanıştınız birbirinizle bende sizlerle tanışmak istiyorum bigün görüşmek için ayarlasak mı ne??
İlaç boy abdestini bozmuyor. sadece abdest tazelemek icap eder. Daha önce ufak bir araştırma yapmıştım bu konuda...
Allah nasip ederse 19 şubata muayene için randevu aldım teyzesi.o gün benim doğum günüm :) belki çifte doğum günü kutlarım.cnm benim eşimdede dondurulacak kadar sperm çıkmadığı ve bidaha tüp bebek şansım olmayacağı için 2 tane transfer etmiş olabilir.Sende doktoro sor derim.En azından olup olamayacağını netleştirmiş olursun.Daha sonradan keşke sorsaydım dememek için.Ama sizde dondurulacak kadar döllenme işlemi olduysa belki 2 tane transfer etmeyebilir tatlım.
bende daha fazla irşey bilmiyorum.arzucum günaydın bişey sorcam hanı sen dedın ya 1.kalitede 1 tane 2.kalıtede 2 tane 3.gun donduruldu dıye.sonra kalanları 5.gune kadar ilerleticeklermi?nasıl olcak ben bişey anlamadım...
6767 yarin transfer gunumuz simdiden bol sans dilerimmmm :)
merhaba kızlar,
2 gündür adet olacakmış gibi belim, kasıklarım alt karın kısmım ağrıyor bu arada göğüs uçlarım felaket açıyor, umarım hasta olmam yarın test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?