Canimcok sagol ya umarim sen de iyisindir ben de diodumbana bi cvp yazsa senin tecrubelerine guveniyorum. İnsallah canim hepimiz huzurlu mutlu ve bebekli oluuz. İcimi rahatlattin bu karnimdaki tek taaafli batma normal mi herkesi opuyorum
selfilas sen ekle dersınde eklememmı.aramıza hosgeldın allah hayırlısıyla pozitifi göstersin.birde yaşını yazarmısın?
benimde 30 ocakta transferim yapıldı test tarihi 11 şubat dediler.transferden sonraki günden beri yumurtalıklarımda karnımda ağrı var.inşallah normaldir hayırlısı bakalım canım
ins canim benim ins hepimiz pozitifi goruruz hepimiz alllahim dua edin ya az kaldi ins su pozitifi bu sefer gorurum
kızlar herkese selamlar...
ben aranıza yeni katılıyorum uzun zamandır takip ediyordum.pozitif sonucu görenlere hayırlı olsun diyorum allahım tamamına erdirsin inşaallah.
benim transfer günümde 30 ocaktı ertesi günü benim adet ağrılarımın bire bir aynısı oldu ve hala devam ediyo.canım sıkkın olmadı diye böyle olan varmı acaba arkaşlar aranızda
alllaaaa kızlar tekrar yaptırdım tahlili 6.36 yükseldiii hamileyimm galibaaaaaa
ne guzel bi haber yazmasi bile guzel tebrikler pko,tekrar yaptim demissin ilki kaç çikmisti ? Veya kaç çikmasi lazim ilk defa yaptiracam sonucun kaç çikarsa hamile oluyosun tesekkurler..
canım benim transfer günü hariç 9. Günüm bugün sabah 5.03 çıktı akşam 6.36 5.in üstü hamilesin demek inşallah yükselerek gider sağlıkla
dilerim tüm arkadaşlarım pozitifi görürü yürekten diliorum
ozaman galibasi yok daha 9.gunden oyle çikmissa hamilesin ne guzel darisi basimiza ins bizede dua edin 11 subat test gunum
İyi akşamlar kızlar
bütün hamiş arkadaşlarıma sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin buraya yazmasamda dualarımdasınız her gün bakıyorum hamiş varmı diye
transferden sonra adet sancıcı çeken arkadaşlar korkmayın kesinlikle iyiye işaret
canim ben dmistim sana bak yukselmis erken yapmistin o yuzden az cikmisti degerin bak masallah yukselio...ins bende bu mutlulugu tadarimalllaaaa kızlar tekrar yaptırdım tahlili 6.36 yükseldiii hamileyimm galibaaaaaa
benı dedı dersın.bal gıbıde hamişsin.göğüs şişmesiyanıltır ama acıması yanıltmaz.istersen tüp bebek günlüğü topiğinde erken gebelik belirtilerini incele...
alllaaaa kızlar tekrar yaptırdım tahlili 6.36 yükseldiii hamileyimm galibaaaaaa
canım dr görüştüm bu ağrılar adet olana kadar sürecekmiş.
ama moralim çok bozuk.12 emriyodan sadece 1 tanesi iyi kalite ve 2 tanesi orta imiş ve 3 gün dondurmuşlar.digerlerini takip ediyorlarmış 5.gün ve 6.güne kadar.sonra olmadı çöpe..
canım lütfen umutsuz olma Allah hayırlısını versin kaliteli çıkmayabilirdi de. belki o bir yumurta senin çoluk çombalağın torun tombalağın olacak.
canım sabırla bekle Allah esirgemeyecektir.
6767 çok teşekkür ederim inşallah dediğin gibi olur iyi ki varsınız ya.ne olur benide dualarınızda eksik etmeyin..
oho ho adet olana kadar devam etcekse yandık desene...neyse tatlım bu gunlerde geçicek.sen canını sıkma onlar her ne kadar senden uzak olsada uzulduğunu hıssederler. bol bol dua et bılıoyosun 1 tane yeterlı.ama şunu soylıyım fazla yumurta toplandığı için beklentıde fazla oluyo ama hepsi malesef gelışmiyo işte sırf bunun için fazla toplanıyo.içini rahat tut bak arayıştaya mis gibi bebeleri var.moral bozmak yok.
selfilas sen ekle dersınde eklememmı.aramıza hosgeldın allah hayırlısıyla pozitifi göstersin.birde yaşını yazarmısın?
carmen nerelerdesın sen uzun zamandır görmedım ismini.allah sanada pozitif yazmamı nasıp etsın.göğüs acıması bıldığım kadarıyla ıyıdır.sen stresten uzak tut kendını.
valla piticiğim aytun hanım öyle dedi adet olana kadar çekecek mişiz. inşallah bebişlerim sağlıkla devam ederler gelişimlerine ve senin ve diğer tüm arkadaşlarında..Allahım isteyen herkese ve bizlere anneliği hayırlısı ile nasip et yarabbim.
merhaba mevsa benimde test tarihim 11 subat,benimde transferden beri adet sancisi gibi sancilarim oluyo hep,bu nedemek uzuluyorum insallah bebislerimiz tutunmustur bize! 11 §ubat'ta haberleselim mutlaka olurmu :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?