insallah adın hamile kalanlar listesine eklenir canım
Çok saol canım, darısı sizlerin başına inşallahh. Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun, tez zamanda seninde güzel haberleri almak nasip olur inşallah...
yaaa!! o halde hic moral bozmaya gerek yok:) umarim sonumuz da iyi olur. tum kizlar dikkat etsin o halde bi de o tahris yuzunden enfeksiyon kapmayalim iyi oldu yazdigin tesekkur ederim
arayıştacım unyelıarzucum geldım dun opudan çıktım.şimdilik bi sıkıntım yok dinleniyorum.18 yumoş topladılar 13 yumoş olgunmuş. sabahta aradılar tam 10 yumoş döllenmiş ve durumları gayet iyiymiş.hemşireyle konuştum doktorum 5.gune kadar gıtmelerınden yana ama yrı yolda durmak isteyenleri 3.gün donduracakmış.transfer önümüzdeki ay inşallah hersey yolunda olcak.
mirage hatırlamaz olurmuyum.senı bulduğuma sevındım.haberıne gelınce bılıyorum ne desem tesellı etmıcek ama sunu bıl korkunun tek düşmanı umuttur.umut etkı korkuların son bulsun.asla vazgecme bu topikte 3.denemede ikizlerine kavusan var.
arzucum üzülme Rabbim istedikten sonra o bir yumurta bile döllenir bebiş olur.benimde 11 yumurtadan elene elene 4 kaliteli yumurta kalmıştı onunda ikisi 1.kalite 2 si orta kalitedeydi ve orta kaliteler devam edemedi imha edildi.kalan 2 yumurtayla transfer yapıldı.Allaha şükür şimdi hamileyim.
Kizlar merhaba benim 30 ocakta 1tane embryo transferim yapildi test 10 subat su ana kadar pek bisi anlamadim ordami acaba pek hareket etmiyorum arada sirada yumurtaliklarim sizlio goguslerim dokununca acio sadece bugun sol tarafimda tek noktada bi yerde batma hissediyorum normalmi sizce hersey yolunda mi hEpimizin duacisiyim ALlah im hepimizin yaninda olsun bebeklerimizi sevmeyi nasip etsin kalbim hepinizden gelecek guzel haberler icin carpio bi de sizce kan testinden once idrarda cikarmi
benimde 30 ocakta transferim yapıldı test tarihi 11 şubat dediler.transferden sonraki günden beri yumurtalıklarımda karnımda ağrı var.inşallah normaldir hayırlısı bakalım canım
İnsallah canim genel olarak nasilsin yatio musun bugun yarin tutunma oluo heralde. 5. Gun yapildi benim teansfer senin?[/QUO
evet genel olarak yatıyorum dışarı çıkmıyorum sadece yemek yapıp bulaşık yıkıyorum başka iş yapmıyorum.yumurta toplama gününü sayarsam benimde 5. gün yapıldı
her zamanki adet ağrılarımın birebir aynısını yaşıyorum biraz üzgünüm
canım dr görüştüm bu ağrılar adet olana kadar sürecekmiş.
ama moralim çok bozuk.12 emriyodan sadece 1 tanesi iyi kalite ve 2 tanesi orta imiş ve 3 gün dondurmuşlar.digerlerini takip ediyorlarmış 5.gün ve 6.güne kadar.sonra olmadı çöpe..
canım lütfen umutsuz olma Allah hayırlısını versin kaliteli çıkmayabilirdi de. belki o bir yumurta senin çoluk çombalağın torun tombalağın olacak.
canım sabırla bekle Allah esirgemeyecektir.
Kizlar merhaba benim 30 ocakta 1tane embryo transferim yapildi test 10 subat su ana kadar pek bisi anlamadim ordami acaba pek hareket etmiyorum arada sirada yumurtaliklarim sizlio goguslerim dokununca acio sadece bugun sol tarafimda tek noktada bi yerde batma hissediyorum normalmi sizce hersey yolunda mi hEpimizin duacisiyim ALlah im hepimizin yaninda olsun bebeklerimizi sevmeyi nasip etsin kalbim hepinizden gelecek guzel haberler icin carpio bi de sizce kan testinden once idrarda cikarmi
İnsallah canim genel olarak nasilsin yatio musun bugun yarin tutunma oluo heralde. 5. Gun yapildi benim teansfer senin?[/QUO
evet genel olarak yatıyorum dışarı çıkmıyorum sadece yemek yapıp bulaşık yıkıyorum başka iş yapmıyorum.yumurta toplama gününü sayarsam benimde 5. gün yapıldı
her zamanki adet ağrılarımın birebir aynısını yaşıyorum biraz üzgünüm
Ama okudugum kadariyla normalmis insan ayni adet olcak gibi oluomus herkesin degisiomis benim de yumurtladiim zamandaki gibi hafif hafif sizlamalarim var kanamasi olupda yine de pozitif sonuclar alan bile var o yuzden umudumuzu yitirmeyelim hayirlisi olsun insallah
canım test gününü bekle erken yaparsan çıkmaya bilir moralini bozarsın stres bebeğine zarar verir kayar gider elinizden.
incirim ya bende jele bugün başladım.ucunu tam sokmayınca jel iyice akarmı içeriye hani yarım falan kalıp az olmasın diyorum.
Mrb arkdşlar benmde transferim 28 ocakta oldudün 1.haftamdı kanamam oldu çok tedirginim yat kıpırdamadn dedi doktor buqn kahverengi akıntı geldi azar azar devam ediyo idrar testi yaptım dün 2çizqi silikti bakalım kan testi 9unda inş bi aksilik çıkmz
Piticim sanırım hamileyim. Rabbim bu yolda başta seni olmak üzere hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın, yüzlerimizi güldürsün inşallah. Daha hala inanamıyorum.sanki bi boşlukta gibiyim. her an bir terslik olacakmış gibi geliyor inan. 84 çıkmış değerim, çarşambaya testi tekrarlıcaz. inşallahhh katlanır..çok korkuyorum kimyasal gebelik olmasından... hepinize çok dua ettim, Rabbim isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın diye...
meraba arkadaslar test sonucumu aldim nefatif ikiside tutmamis cok uzgunum test sonucu tarihini bekletenler ins sizlerinki tutar hayirlisi boleymis hepiniz kendinize iyi bakin
canım dr görüştüm bu ağrılar adet olana kadar sürecekmiş.
ama moralim çok bozuk.12 emriyodan sadece 1 tanesi iyi kalite ve 2 tanesi orta imiş ve 3 gün dondurmuşlar.digerlerini takip ediyorlarmış 5.gün ve 6.güne kadar.sonra olmadı çöpe..
charms dr ile görüştüm mail attım aradı sende dene istersen
selfilas sen ekle dersınde eklememmı.aramıza hosgeldın allah hayırlısıyla pozitifi göstersin.birde yaşını yazarmısın?Merhaba, uzun zamandır takip ediyordum. Nihayet üye oldum. Burada okuduklarım tedavim sırasında oldukça fayda sağladı.
Ocak 21'de tedaviye başladım. Ocak 28'de transferim oldu. Test günü 9 şubat. Beklemedeyim. Bahçeci Umut'ta Dr. Ulun Uluğ bey eşliğinde tedavi gördüm. Her iki tüpte tıkanıklık ve rezerv azlığı problemlerinden dolayı tek şans tüp bebek. Bu ilk denemem. Tek embriyo transfer edildi. Zaten 8 yumurta toplanmış, bunlardan 5 tanesi olgunlaşmış ve sadece 3 tanesi döllenebilmiş, yeterli bölünmeye (8) ise şu an transfer edilen embriyo ulaştı. Diğerleri dondurulabilecek seviyeye bile erişemediler. Allah (c.c) buna can versin inşallah. Dualarınızı bekliyorum... Beni de tabloya ekleyin lütfen...
oho ho adet olana kadar devam etcekse yandık desene...neyse tatlım bu gunlerde geçicek.sen canını sıkma onlar her ne kadar senden uzak olsada uzulduğunu hıssederler. bol bol dua et bılıoyosun 1 tane yeterlı.ama şunu soylıyım fazla yumurta toplandığı için beklentıde fazla oluyo ama hepsi malesef gelışmiyo işte sırf bunun için fazla toplanıyo.içini rahat tut bak arayıştaya mis gibi bebeleri var.moral bozmak yok.
selfilas sen ekle dersınde eklememmı.aramıza hosgeldın allah hayırlısıyla pozitifi göstersin.birde yaşını yazarmısın?
carmen nerelerdesın sen uzun zamandır görmedım ismini.allah sanada pozitif yazmamı nasıp etsın.göğüs acıması bıldığım kadarıyla ıyıdır.sen stresten uzak tut kendını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?