unyeliarzu sana yarin icin bol sans dilerim. kolayca toplanir insallah.
piticim sormussun kontrole ne zaman gidiceksin diye ama cagirmadilar zaten dun son genolfi yaptim az sonra catlatma ignesini yapicam cuma da toplama yapilacak. umarim yolunda gider hersey hepimiz icin tabi:)))
Amin canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
piti yarın saat 8.30 da oradayım yumoşları toplayacaklar valla büyüklüklerini hiç dinlemedim transferi bir daha ki aya erteleyeceğiz deyince dr.yarın görüşürüz bol bol sigara içtim moral bozukluğu ile. catlatma iğnesini dün saat 22.30 yaptım ve kasıklardaki sancı inanılmaz arttı.
wintersun o yerleşme lekesidir olumsuz düşünme kafayada takma herşey güzel olacak
wintersun canım bebek yerleşiyordur annesi 9 ay kalacak orda. toplamamışsın ki bak bebek geliyo dağınık bırakmışsın içeriyi. oda yer açıyor kendisine :)Kizlar az once wc de akintimla birikte acik pembe gibi kanama gelmis acaba bebegim mi gitti ????
ikini ,üçüncü denemeleri yapan arkadaşlar!!!!yeni bir şey öğrendim.Hani herşey son ana kadar normal olup,sonradan herşey tersine dönüyor ya.aslında döllenme devam ediyor anladığım kadarıyla.embriyonun zarı kalınsa zarı yırtıp rahime tutunamıyormuş.bunun için özellikle ileri yaş,birkaç olumsuz denemesi olanlar,kilolu olanlar diğer tüp denemelerinizde doktorunuza sorun..''''embriyo traşlama(hatching)''diye bir işlem yapılıyormuş.Embriyonun zamanı gelince zarını kolayca yırtabilmesi içinmiş.Bazı kişilerde bu zar kalın olduğu için işte bu aşamada gebelik sona eriyormuş.ben kendimde olduğunu düşünmedim değil ama malesef tedavim bitti.bana yaramasada devam eden arkadaşlara bir nebze faydam olur inşallah.Dr.una soran diğer arkadaşlarada bilgi verirse bu konu hakkında da bilgi sahibi olunur diye düşündüm.herkese güzel günler dilerim:)
wintersun canım bebek yerleşiyordur annesi 9 ay kalacak orda. toplamamışsın ki bak bebek geliyo dağınık bırakmışsın içeriyi. oda yer açıyor kendisine :)
canım olumsuz olma dua ve sabırla bekleyelim dikkat et kendine de.
unyeliarzu yumoşlarının hepsi civciv olsun inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.sen haberlerini yazarsın bize.
charms benimde yarın toplanıyor pazrtesi ya da çarşamba transfer günü. sakin gibi görünsem de aklımda korku varsen nasılsın?
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )
merhaba canım benim transferim dün oldu mesajını görünce yazmak istedim embriyolog gelip embriyonuzun dış zarını incelttik dedi traşlamadır benimkide büyük bir ihtimalle,inş dediğin gibi tutunması kolay olur bana ümit verdin canım teşekkürler Allaha emanet
birden fazla kisiden alinti nasil yapiliyor bi turlu beceremedim. dua tavsiye eden arkadaslarim cok tesekkur ederim dualarim elbette hepimiz icin. sadece bebekler icin de diil iyi guzel olan hersey icin.
tulracım bişey daha sormak istiyorum sana..ben ankaraya yaptırmaya karar verdim ama burada yumurta takibimi fakültede yaparlarmı sence.çünkü kendileride tüp bebek yaptıkları için onlara yaptırmadığımdan dolayı yapmazlarmı senin tedavin esnasında benim durumum gibi olan varmıydı canımm
Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim
İsallah kizlar yaaa korktum doktorumu aradim agolsun tlefon 2. Ez calmadan acti bu donemde hic bi sekilde kanama beklemiyhoruz dedi simdi burdan isey de diyemem dedi kacinci gunde oldugumuzu sordu 8, gun dedim yarin gelin test yapicaz dedi transfer oncesi progestan vurdurmustu rahim guclendirmek icin ne ondan vur istirahat et dedi yatiyorum bi daha hic gelmedli ama stresteyim yarin erkenden hersey belli olacak dua ein nolurrr
Emelim sadece yumurta takibi yaptıran hastaya hiç rastlamadım,bende pek zannetmiyorum yapacaklarını benim doktorum zaten çok aksi o da Ankaradan gelmiş Tüp bebek bölüm başkanı kabul etmez gibi, ama yarın test günüm hastanede yaptıracağım senin için sorarım.
Merhaba arkadaşlar 9 ŞUBAT test tarihim,öpüyorum sizleri...
hayırlı haberlerini alırsın inşallah canım.heyecanla bekliyoruzzzz
arkadaslar siteye bugun kayit oldum arkadaslarin yazdiklarini alinti yaparak onlara cevap yazmak icin ne yapiyoruz bulamadim yardimci olurmusunuz
Kızlar selam, c.tesi yumurta toplama günü, ama eşim fena halde grip oldubi etkisi olur mu acaba yaa, oofff tam da sırası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?