2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Kizlar az once wc de akintimla birikte acik pembe gibi kanama gelmis acaba bebegim mi gitti ????

wintersun canım bebek yerleşiyordur annesi 9 ay kalacak orda. toplamamışsın ki bak bebek geliyo dağınık bırakmışsın içeriyi. oda yer açıyor kendisine :)
canım olumsuz olma dua ve sabırla bekleyelim dikkat et kendine de.

unyeliarzu yumoşlarının hepsi civciv olsun inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.sen haberlerini yazarsın bize.

charms benimde yarın toplanıyor pazrtesi ya da çarşamba transfer günü. sakin gibi görünsem de aklımda korku var sen nasılsın?

merhaba canım benim transferim dün oldu mesajını görünce yazmak istedim embriyolog gelip embriyonuzun dış zarını incelttik dedi traşlamadır benimkide büyük bir ihtimalle,inş dediğin gibi tutunması kolay olur bana ümit verdin canım teşekkürler Allaha emanet

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ (YARDIMCI OLMAK İSTEYEN ÖZELİME YAZARSANIZ SEVİNİRM )

sakin olmamiz lazim:) ben biraz narkozdan korkuyorum iki kez ameliyat oldum bundan once ve hep aglayarak uyandim garip garip sayikladim. acaip rahatsiz oluyorum o halimi dusununce. e biraz da heyecanliyim cok guzel olucak insallah korkmayalim gerilmeyelim. sana da bol sans dilerim allah yardimcimiz olsun sonumuz mutluluk olsun. durumundan haber et. sonucumuz bir olucak cok heyecanli:)))))

cANIM BENİMDE İKİNCİ DENEMEM OLACAK AMA SENİN İÇİN 7 TANE OKURUM. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

birden fazla kisiden alinti nasil yapiliyor bi turlu beceremedim. dua tavsiye eden arkadaslarim cok tesekkur ederim dualarim elbette hepimiz icin. sadece bebekler icin de diil iyi guzel olan hersey icin.

gülsercim hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini duyarız burdan...sakıncası yoksa nerde tedavi gördün? ben 2 olumsuz tüp bebek denemesi yaşadım...3.için şimdiden isim araştırıyorum da,şu traşlama olayından dolayı soruyorum hangi merkez diye...belki de önemli bir ayrıntı şimdiye kadar hep atlandı,çünkü ben ege'de yaptırdım,kime söylediysem keşke orda yaptırmasaydın dedi..

birden fazla kisiden alinti nasil yapiliyor bi turlu beceremedim. dua tavsiye eden arkadaslarim cok tesekkur ederim dualarim elbette hepimiz icin. sadece bebekler icin de diil iyi guzel olan hersey icin.

canım alıntı ile cevaplanın yanında 2 kesme işaretli + mesaj balonunu tıkla her cevap vermek istediğin mesaja. en son konuya cevap vere tıklayıp yazıyorsun. (ben böyle yapıyorum oluyor) :)

Son düzenleme:

Emelim sadece yumurta takibi yaptıran hastaya hiç rastlamadım,bende pek zannetmiyorum yapacaklarını benim doktorum zaten çok aksi o da Ankaradan gelmiş Tüp bebek bölüm başkanı kabul etmez gibi, ama yarın test günüm hastanede yaptıracağım senin için sorarım.

Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim

arkadaşım çok sevindim Rabbim sonuna kadar daim eylesin bize de dua et.

Korkma canım birşey olmamıştır İnşAllah yerleşme kanamasıdır.Benim de oldu ama çok çok az 1 damla ancadır.Progestanı hergün vuruluyorsun degil mi? Sanada sorayım transferden sonra 4 ve 8 gün e2 ve progestan testi istedimi doktorun.

çok sevinirim canım sorarsan belki senin doktorun yapmazda başka doktor yapar..canım inşallah sende güzel haberlerini verirsin bizlere..bu arada seni tanımak isterim yaşın kaç nerede oturuyorsun çalışıyormusun ?

arkadaslar siteye bugun kayit oldum arkadaslarin yazdiklarini alinti yaparak onlara cevap yazmak icin ne yapiyoruz bulamadim yardimci olurmusunuz

Kızlar selam, c.tesi yumurta toplama günü, ama eşim fena halde grip oldu bi etkisi olur mu acaba yaa, ilaç da alıyo oofff tam da sırası

Son düzenleme:
arkadaslar siteye bugun kayit oldum arkadaslarin yazdiklarini alinti yaparak onlara cevap yazmak icin ne yapiyoruz bulamadim yardimci olurmusunuz

hoşgeldin canım..cevap yazmak istediğin yazının sağ alt tarafında alıntı ile cevap yaz yazısına tıkla ve çıkan yazının altına cevabını yaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…