• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

Merhaba arkadaşlar grubunuzda bana da yer var mı acaba ? :3: biraz kendimden bahsedeyim 4,5 yıllık evliyim ve illk tüp bebek demesi olucak bizim. Eşimde sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk bende ise pko var. p.tesi günü yumurtalar toplandı 21 yumurtadan 18 i işlem gördü 11 döllendi ve dün verilen habere göre de c.tesi günü transferim var :32: 5. gün transferi olucak yani bizimkisi Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim evlat isteyen herkesin kucaklarını doldursun burada sizinle paylaşmak istedim çünkü bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz

yok canım ilaçta icemiyoruz sadece minoset parol onlarda Zaten birşeye yaramıyor...bi zararı olurmu tutunmaya grip olmak ya

Canim aklimiza kotu seyler getirmeyelim.hem bizimkilerde baya buyumuslerdir icimizde bugun dorduncu gunumuz ;) bu konuda tecrubeli arkadaslarimiz bilgilendirsin bizi lutfen.

Merhaba arkadaşlar grubunuzda bana da yer var mı acaba ? :3: biraz kendimden bahsedeyim 4,5 yıllık evliyim ve illk tüp bebek demesi olucak bizim. Eşimde sperm sayısı düşük ve morfoloji bozuk bende ise pko var. p.tesi günü yumurtalar toplandı 21 yumurtadan 18 i işlem gördü 11 döllendi ve dün verilen habere göre de c.tesi günü transferim var :32: 5. gün transferi olucak yani bizimkisi Allah hepimizin yardımcısı olsun Rabbim evlat isteyen herkesin kucaklarını doldursun burada sizinle paylaşmak istedim çünkü bizi bizden başka kimse daha iyi anlayamaz

Hosgeldin canim aramiza, amin Allah hepimizin kucagini doldursun insAllah

hoşgeldin duygucum aramıza.evet canım bizi bizden başkası anlamaz..bende 4 yıl bu güzel duyguyu yaşamak için bekledim.allahım bana bunu 4 yıl sonra yaşattı çok şükür.mikro enjeksiyon yolu ile 1.denememde olumlu sonuç oldum.6.5 yaşında bir oğlum var.allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.bu yüzden sizleri çok iyi anlıyabiliyorum.bu arada bende 2.yi denemek için yola çıktım nasipse mart ayında başlıcaz..allah herkezin dileklerini kabul etsin allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın.canım gelişmelerini mutlaka buradan bizlere bildir.güzel haberlerini bekliyorum.sağlıkla kal...

gülsercim hayırlı olsun inşallah iyi haberlerini duyarız burdan...sakıncası yoksa nerde tedavi gördün? ben 2 olumsuz tüp bebek denemesi yaşadım...3.için şimdiden isim araştırıyorum da,şu traşlama olayından dolayı soruyorum hangi merkez diye...belki de önemli bir ayrıntı şimdiye kadar hep atlandı,çünkü ben ege'de yaptırdım,kime söylediysem keşke orda yaptırmasaydın dedi..

inş teşekkür ederim canım sağol,istanbul tüp bebek merkezinde aret kamar yaptı tedavimi taksim de,sen istanbulda değilsin galiba ben merkezden memnun kaldım ama önemli olan tutması,tutarsa yazarım canım,Rabbim inş sesin için hayırlı olan merkezi karşına çıkarır

Hoşgeldin Duygu. Transferin hayırlı ve uğurlu olsun, inş. güzel haberler alırsın. Sevgiler.

hoşgeldin duygucum aramıza.evet canım bizi bizden başkası anlamaz..bende 4 yıl bu güzel duyguyu yaşamak için bekledim.allahım bana bunu 4 yıl sonra yaşattı çok şükür.mikro enjeksiyon yolu ile 1.denememde olumlu sonuç oldum.6.5 yaşında bir oğlum var.allah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin.bu yüzden sizleri çok iyi anlıyabiliyorum.bu arada bende 2.yi denemek için yola çıktım nasipse mart ayında başlıcaz..allah herkezin dileklerini kabul etsin allah ümitlerimizi boşa çıkarmasın.canım gelişmelerini mutlaka buradan bizlere bildir.güzel haberlerini bekliyorum.sağlıkla kal...

Tüylerim diken diken oldu bööyle güzel haberler güzel moraller verdikçe insanın negatif düşünceleri yok olup gidiyor. Allah oğlunu bağışlasn sana,uzuuun sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşllh. Bir yola çıktık sona doğru gidiyoruz Rabbim bu zor günler geçiren bizlere güç versin bizlerinde yüzünü güldürsün

Tüylerim diken diken oldu bööyle güzel haberler güzel moraller verdikçe insanın negatif düşünceleri yok olup gidiyor. Allah oğlunu bağışlasn sana,uzuuun sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşllh. Bir yola çıktık sona doğru gidiyoruz Rabbim bu zor günler geçiren bizlere güç versin bizlerinde yüzünü güldürsün

amin canım dualarım sizlerle....

hoşgeldin duygu, durumumuz benzer senle bende de pko var eşimde hareket sorunu vardı halloldu çok şükür... Allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inş..

unyeliarzu sana yarin icin bol sans dilerim. kolayca toplanir insallah.
piticim sormussun kontrole ne zaman gidiceksin diye ama cagirmadilar zaten dun son genolfi yaptim az sonra catlatma ignesini yapicam cuma da toplama yapilacak. umarim yolunda gider hersey hepimiz icin tabi:)))

charms hiç korkma bugun arzuyu ziyaret ettım turp gibiydi maşallah sende oyle olucaksın bende oyle olucam:)yarın için hayırlısı olsun benımde pazara ertelendı.muhtemelen bu ay olmıcak transfer önumuzdekı ay yapcak çok yumurta çıktı.bunyemın toparlaması gerekıyo.dondurup onumuzdekı ay koyacak bebeğimi.AKREP burcu olmayı seçti:)

Rabbime şükürler olsun pozitif sonucum.Allahım hepimize nasip etsin yavrularımızı kucamıza almayı

betyyy çok sevındım değerın kaç çıktı canım allah kucağına almayıda nasip etsın darısı başımıza.listede parlattım adını

güzel anneler transferden sonra nelere dikkat ettiniz ve belirtileriniz ne oldu bizlerle tecrübe olması için paylaşırmısınız?teşekkür.

arkadaşlar aramıza yenı katılanlara hoşgeldınız dıyorum ve sonuç bekleyıpte ismi tabloda olmayanlar yaşını,hastanesını,deneme sayısını,sorununu,test tarihini yazarlarsa eklerım.pozitif çıkıncada bır guzel suslerım.İLGİNİZİ BEKLİYORUM.öpuyorum...

arkadaşlar aramıza yenı katılanlara hoşgeldınız dıyorum ve sonuç bekleyıpte ismi tabloda olmayanlar yaşını,hastanesını,deneme sayısını,sorununu,test tarihini yazarlarsa eklerım.pozitif çıkıncada bır guzel suslerım.İLGİNİZİ BEKLİYORUM.öpuyorum...
beni eklemismiydin canım tabloya

Back