• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani aslında hep takip ediyorum ama yeni üye olabildim.benimde 21 ocakta transferim yapıldı.ilk günler hiç birşey yoktu ne ağrı ne sızı ne gögüslerde şişlik ama 3 gündür belime adet ağrısı gelip saplanıyor ara ara ama çok şiddetli adetime 5 gün var..birde bende hiç lekelenme yok hiç..herkeste olurmu ki?endişeliyim içim sıkılıyor korkuyorum bu ağrılardan Allah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin bana da etsin...

arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani aslında hep takip ediyorum ama yeni üye olabildim.benimde 21 ocakta transferim yapıldı.ilk günler hiç birşey yoktu ne ağrı ne sızı ne gögüslerde şişlik ama 3 gündür belime adet ağrısı gelip saplanıyor ara ara ama çok şiddetli adetime 5 gün var..birde bende hiç lekelenme yok hiç..herkeste olurmu ki?endişeliyim içim sıkılıyor korkuyorum bu ağrılardan Allah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin bana da etsin...

canım gönlünü ferah tut dua edelim birde kan testi yaptırsan endişeden kurtulursun. Allah bebeğinizi sizden ayırmasın. amin.

canım gönlünü ferah tut dua edelim birde kan testi yaptırsan endişeden kurtulursun. Allah bebeğinizi sizden ayırmasın. amin.

:)teşekkür ederim canım inşallah:)benim test günüm cumartesi eşim cumartesiden önce asla diyor ikna edemiyorum açıkçası bende korkuyorum negatif cevap almaktan:( ilk denememiz bizim çift emriyo kondu..sanırım seninde opu olucak umarım herşey istediğin gibi olur:)

arkadaşlar cumartesi opum var bugun gıttım yumoşlar 19mm olmuşlar maşallah sizce ıyımı?sızınkıler kaçta toplandı?

canım bende bugün gittim. sağ ve sol hemen hepsi 20-21mm olmuşlar rahim 11.4mm dedi doktorum.rahimin kalınlığı en az 8mm olmalıymış transferin gerçekleşebilmesi için. cuma 10.30 da toplanacaklar. inşallah hepimizinkiler kalitelidirler de bir daha ilaç iğne uğraşmayız.

piticim senin kiler de çok güzel büyümüşler. maşallah. Allah yardımcımız olsun
kız kardeşimle konuştuk hepimiz için şöyle dedi
ablacım o yumurtaların hepsi civciv olsun büyüsünler herkesin kuzusu olsun...
evet inşallah bizimde civcivlerimiz olacak :))

canım bende bugün gittim. sağ ve sol hemen hepsi 20-21mm olmuşlar rahim 11.4mm dedi doktorum.rahimin kalınlığı en az 8mm olmalıymış transferin gerçekleşebilmesi için. cuma 10.30 da toplanacaklar. inşallah hepimizinkiler kalitelidirler de bir daha ilaç iğne uğraşmayız.

Allah yardımcınız olsun kızlar çok kolay bir işlem sakın stres yapmayın:)Allah hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin..

:)teşekkür ederim canım inşallah:)benim test günüm cumartesi eşim cumartesiden önce asla diyor ikna edemiyorum açıkçası bende korkuyorum negatif cevap almaktan:( ilk denememiz bizim çift emriyo kondu..sanırım seninde opu olucak umarım herşey istediğin gibi olur:)

bekacım eşini ikna edemiyorsan aklından kötü düşünceleri sil. lütfen kendini başka şeylerle oyalamaya bak kolay değildir elbet. bak bu daha güzel haber umarım ikiz annesi olursun.
hani olaki negatif olursa her şey Allahın tatlım veren de alan da. sağlığımız yerinde olsun.
Allahım bekaya da ikiz bebek nasip eyle geceleri uykusuz kalsın :)

clementine benimde test günüm 2 şubat :)) bende gün yaklaştıkça heyecandan bir garip oluyorum.benimde ilk denemem bende iğnelerden ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum benim genelde sol tarafım ağrıyor.umarım sonuçlarımız hayırlı olur çektiğimiz zorluklar son bulur.

Arkadaslar 3 subatta test yaptiricam :)) gün yaklastikca daha da heyecanlanitor insan.. Bu bnm ilk tüp denemem oldu. Karinda sislik agri ve gögüslerimde dolgunluk var.. İlaclardan da kabiz oldum.. İgneler zaten popomu delik desik etti, bezeler olustu zor oturup kalkiyorum.. Umarim sonucu hayirli olur ve tüm bu yasananlara deger..

arayışta ve clementine sizlerin de güzel haberlerinizi belkiyoruz.
bebek için hangimiz yıpranmadık ki ama değecek kızlar.

Benim ilk denemem o yüzden raporlu yaptırdım ilaçlarımda raporlu o yüzden toplam merkez ve ilaçlarlar yuvarlak hesap 2.500 L. tuttu. Ama raporsuz hastalar için ilaç hariç sadece merkez için 3.000 L. alıyorlar.Devlet hastanesi olmasına ragmen bana pahalı geliyor.

tulracım bişey daha sormak istiyorum sana..ben ankaraya yaptırmaya karar verdim ama burada yumurta takibimi fakültede yaparlarmı sence.çünkü kendileride tüp bebek yaptıkları için onlara yaptırmadığımdan dolayı yapmazlarmı senin tedavin esnasında benim durumum gibi olan varmıydı canımm

Yarın bir sürü pozitifimiz olsuuuuun

4. Günüm dünde doğum günümdü allahım hediyen bana evlatlarım olsun inşallahhhh

Son düzenleme:
arkadaşlar cumartesi opum var bugun gıttım yumoşlar 19mm olmuşlar maşallah sizce ıyımı?sızınkıler kaçta toplandı?

hadi hayırlı olsun arkadaşım inşallah herşey güzel olacak 19mm iyi tabiki.benimkide 17 19 en son 21 mm de toplandı.benimde sol tarafım sağa göre daha iyiymiş güvenç bey öyle demişti.

kanunıcım senı o kadr istedımkı tabloya eklıyım vermedın bılgılerını:(yarın hamiş olduğunu öğrenınce suslucem çünkü:)

hayal kurmaktan asla vazgeçme doktorlar bızım adımıza en doğrusunu bılır önemlı olan herseyın yolunda gıtmesı bende gıttım arzucum bugun 20ye yakın çıkar yumoş dedi 19mm olmuşlar yarın tekrar çağırdı yarın aksam çatlatma iğnesini vurdurcam.sen ne yaptın tatlım yumoşlar ne kadar olmuş?çatlatmayı vurdurdunmu?bıde yarın ben 10:30 da ordayım sen daha erken orda olcaksın galıba?

az kaldı ya sabır bol bol dua ediyo teyzesi onlar içinde:)bende doktordan gelıyorum arayıştacım herşey yolunda inşallah toplamadan sonrada rahım ıstenılen kalınlığa gelır ve embrıyolarda kalıtelı olursa hafta içi transferdeyım.inşallah.bıde tek tek cevap yazmak ıçın alıntı yap lınkının yanındakı artıya bas sonra en son alıntı yapa bas.öpüyorum çok.
saol teyzesi çok saol.inşallah rahiminde istenilen kalınlıkta olacak zaten doktor senin rahim kalınlığına güzel demişti.bilgilendirme için teşekkürler cnm bende seni çok öptüm Allah'a emanet ol.

Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim

endişelenme bekakara bizler hamıle olma ıhtımalımızle yuzleşiyoruz transferden sonra ve belirti arıyoruz ama çoğu kadın normal sureçte hamıle olduğunun farkına bıle varmıyo içini rahat tut belirti arama tadını çıkar bebişinin.

inşallah gelsin civcivler zaten yumurtalardan tavuk gibi olduk:)

saol teyzesi çok saol.inşallah rahiminde istenilen kalınlıkta olacak zaten doktor senin rahim kalınlığına güzel demişti.bilgilendirme için teşekkürler cnm bende seni çok öptüm Allah'a emanet ol.

sende allaha emanet ol guzel arkadaşım benımkısı ilaçlardan ince bi tedirginlik işte:)geçti bile...

Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim

çok sevındım oh maşallah teyzelerı ısırsın onun tontişini...

Kizlar az once wc de akintimla birikte acik pembe gibi kanama gelmis acaba bebegim mi gitti ????

:53:

Back