• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

arkadaslar siteye bugun kayit oldum arkadaslarin yazdiklarini alinti yaparak onlara cevap yazmak icin ne yapiyoruz bulamadim yardimci olurmusunuz

canım hoşgeldin. gelen mesajın alt kısmında alıntı ile cevapla kısmı (tek kişiye cevap yazmak istersen) ya da yanında + işaretli yer var (birçok kişiye aynı anda cevap yazmak istersen) kullanırsın canım.

tebrikler canımmm... hayırlı olsun bebeğiniz. Allahım kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.

allah cumlemizinkini kucagimiza almak nasip etsin benim ikiz bulantilardan cok korkuyorum calisiyorum o anlarda napicam bilemiyorum

Son düzenleme:
tebrikler canımmm... hayırlı olsun bebeğiniz. Allahım kucağınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah.

sağol canım allah herkesinkini hayırlı uğurlu etsin inşallah benim ilk denemem bugün 9. günüm bulantılar korkutuyor ikiz ve çalışıyorum nasıl olacak hiç bi fikrim yok

wintersun ...merak ettim seni,ne yaptın cnm?...doktora gittin mi?...dikkat et kendine,olumlu şeyler düşün ki güzel olsun herşey...

Yarın bir sürü pozitifimiz olsuuuuun

4. Günüm dünde doğum günümdü allahım hediyen bana evlatlarım olsun inşallahhhh

benim de doğum günümden bir gün sonra test günümdü, çok şükür pozitif çıktı, benim için çok güzel doğum günü hediyesi oldu, inşallah sen de pozitif sonuç alırsın ve senin için de doğum günü hediyesi olur,

şubat 6 da test günüm günler nasıl gececek bilmiyorum...Güzel Allahım isteyen herkese evlasını sağlıklı bir şekilde nasip etsin...

Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim

çok sevindim, Allah tamamına erdirsin bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, ben de ultrason gününü merakla bekliyorum, inşallah her şey yolunda gider. bizim için de dua et, Bir de Transferin kaçıncı günü kalp atışı ve keseyi gördünüz.

sanmıyorum canım griple bi etkisi olduğunu..inşallahta yokturr..

hayırlısı olsun umarım iyi herşey yolunda gider eşinin grip olması seni etkilemez ama yinede uzak durmanda fayda var

aman canım çok dikkatli ol ben ilk denememde çok ağır grip oldum tam geçti dedim bir arkadaşımdan nezle bulaştı kendini koru ...

sağolun kızlar, c.tesi eşimden de sperm alınacağı için daha çok telaşım, bi de ilaç kullanıyordu, bıraktırdım. çevremde de herkes hasta grip :( neyse herşey allahtan, olacağı varsa olacak :(

Kızlar ayın 26si doğum günümdu 28 i transfer im oldu yani pazartesi günü...ertesi gün grip oldum sence tutunmaya bir zararı olurmu çok gripim ya

Back