unyeliarzu sana yarin icin bol sans dilerim. kolayca toplanir insallah.
piticim sormussun kontrole ne zaman gidiceksin diye ama cagirmadilar zaten dun son genolfi yaptim az sonra catlatma ignesini yapicam cuma da toplama yapilacak. umarim yolunda gider hersey hepimiz icin tabi:)))
Amin canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
piti yarın saat 8.30 da oradayım yumoşları toplayacaklar valla büyüklüklerini hiç dinlemedim transferi bir daha ki aya erteleyeceğiz deyince dr.yarın görüşürüz bol bol sigara içtim moral bozukluğu ile. catlatma iğnesini dün saat 22.30 yaptım ve kasıklardaki sancı inanılmaz arttı.
wintersun o yerleşme lekesidir olumsuz düşünme kafayada takma herşey güzel olacak
wintersun canım bebek yerleşiyordur annesi 9 ay kalacak orda. toplamamışsın ki bak bebek geliyo dağınık bırakmışsın içeriyi. oda yer açıyor kendisine :)Kizlar az once wc de akintimla birikte acik pembe gibi kanama gelmis acaba bebegim mi gitti ????
canım olumsuz olma dua ve sabırla bekleyelim dikkat et kendine de.
unyeliarzu yumoşlarının hepsi civciv olsun inşallah. Rabbim yardımcımız olsun.sen haberlerini yazarsın bize.
charms benimde yarın toplanıyor pazrtesi ya da çarşamba transfer günü. sakin gibi görünsem de aklımda korku var sen nasılsın?