2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

seremncim valla paylaşımın içib çooook sağol...bilgimiz olsun bol bol...inşallah 3.denemem iyi bir merkezde olur da işime de yarar...tüm arkadaşlarımızın da...:)

Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim

Amin canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

piti yarın saat 8.30 da oradayım yumoşları toplayacaklar valla büyüklüklerini hiç dinlemedim transferi bir daha ki aya erteleyeceğiz deyince dr.yarın görüşürüz bol bol sigara içtim moral bozukluğu ile. catlatma iğnesini dün saat 22.30 yaptım ve kasıklardaki sancı inanılmaz arttı.

wintersun o yerleşme lekesidir olumsuz düşünme kafayada takma herşey güzel olacak

onemlı olan zaman değilki sonuçta progesteron sevıyesı kontrol altına alınamayacak bısey değil bebeğin doğacağı gunu secıyo allah öyle olmasını istedı bıraz geç olsun ama yeterkı güç olmasın arzucum şimdi o sigaraları bırakıyosun bu bır ay boyunca sağlıklı beslenıp guzel seyler düşünüp tadını çıkarıyosun.eğer doktorun bu işin ticaretınde olsaydı embrıyoyu koyar eve yollardı sonra alacağın sonuçta bır kaç ay sonra tekrar oraya gıtmenı sağlardı.sen şimdi embrıyolarının kalıtelı olmasını dile.bol bol dua et.olurmu?

haklısın canım piti cumartesi büyük gün pozitif olmaya çalışıyorum..gerçi tüp bebek yapmış bir yakınımda bu tür ağrılardan bahsetmişti şimdi kızı 7 yaşında.. hakkımızda hayırlısı hepimizin..bir bakalım Mevlam ne eyler neylerse güzel eyler..

canım benim saol 10 gün geçti ama nasıl geçti...şu cumartesi gelse artık.. bu güzel dileklerin için teşekkür ederim ne tatlısın sağol,umarım hepimiz uykusuz kalırız çocuklarımız için...

unyeliarzu sana yarin icin bol sans dilerim. kolayca toplanir insallah.
piticim sormussun kontrole ne zaman gidiceksin diye ama cagirmadilar zaten dun son genolfi yaptim az sonra catlatma ignesini yapicam cuma da toplama yapilacak. umarim yolunda gider hersey hepimiz icin tabi:)))

canım doktor size yumurtaları toplayacağı tahmini tarihi yumoş gelişimine göre söylüyor. eşinize deşu günden itibaren diye belirtiyor.

Benim doktorum aynı zamanda universitede hoca, o yuzden biraz yoğun oluyo. Ondan mıdır bilmem fazla acıklama yapmıyo. Ama ben bugun sordum kendisine 3-5 arası perhiz daha fazlasını istemedi.

Yerleşme kanaması olabilir mi acaba, hadi inşallahh

ınş bebeğin yerleşmiştir canım uzmen kendini hiç....

yok yok gitmedi yuvasına yerleşti olumsuz düşünmek yok...

İsallah kizlar yaaa korktum doktorumu aradim agolsun tlefon 2. Ez calmadan acti bu donemde hic bi sekilde kanama beklemiyhoruz dedi simdi burdan isey de diyemem dedi kacinci gunde oldugumuzu sordu 8, gun dedim yarin gelin test yapicaz dedi transfer oncesi progestan vurdurmustu rahim guclendirmek icin ne ondan vur istirahat et dedi yatiyorum bi daha hic gelmedli ama stresteyim yarin erkenden hersey belli olacak dua ein nolurrr

Umarim sevincli haberler aliriz.. Cmt günü haberlesmek üzere :)

Allah bu yolda ardım etsin hayırlı bir evlat nasip etsin eger imkanınız var ise florance hast kadıkoyde nuri beyle görüşmenizi tavsiye ederim gittim ilk denememde hamile kaldım çok şükür şimdi 3 aylık oglum var allah bagıslarsa dogumuda orda yaptım butun surecten cok memnun kaldım agZı dualı insan bir dr gercekten cok yardımcı oluyor allah kolaylık versin

KıZlar eger merkez bulamadıysanız ist anadolu yakası nuri delikara florance hast görüşmenizi tavsiye ederim aüper bir dr konusunda uzman hemde cok sevecen ılımlı sagolsun cok ardımcı oluyor allah isteyen herkese nasip etsin çok güZel bir duygu benim oğlum 3 aylık oldu bugunlerin kıymetini bilin uykusuz geceler sizi bekliyor :))) önce allahıma sonra nuri beye gözüm kapalı güvendim cok şükür oglum kucagımda allah siZlerede nasip etsin hastanenin fiyatı 5 /6 civarı ilaçlar dahil ama temiz şeffaf ilgili ve guvenilir bir hastane nacizane tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…