Kızlar tek tek alıntı yapmayım dedim ama hepsini okudum hepinizden Allah razı oLsun darısı hepinizin başına olsun inş..
Size tavsiyem transferden sonra elini karnınıza koyup bol bol dua okuyun kuran okuyun Allahın isimlerini okuyun ve hep pozitif düşünün bebeklerin hep orda olduğunu düşünün..
Kendinize dikkat edin .. Bu sürekli yatmanız anlamına gemiyor tabi.. İş yapmayın ara ara evde dolaşın kan dolaşımı ve kabız olmamak için..Kuru kayısı yiyin bunun için..ananas tavsiye ederim..
Piticim inş totemin tutar : ) hayırlısı oLsun cnm..Bende hayal e totem etmiştim tuttu :)
Bende yarın kan testimi tekrarlicam kıslar umarım herşey yolunda gider hepinizi öpüyorum..Hep dualarımdasınız..
(he bu arada yatarkende sağ omuzunuzun üstüne dönüp yan yatarak ben hep bunları sayiyodum :Ya Bari Ya Halik Ya Musavvir Ya Varis Ya Mübdi Ya Muhyi .. tavsiye ederim hiç boş durmayın )[/QUOT
cnm dua paylaştığın için çok teşekkürler...anlamı nedir...bilerek okursa daha iyi...Allah'ın isimlerinden mi bunlar...?
Kizlar az once wc de akintimla birikte acik pembe gibi kanama gelmis acaba bebegim mi gitti ????
ikini ,üçüncü denemeleri yapan arkadaşlar!!!!yeni bir şey öğrendim.Hani herşey son ana kadar normal olup,sonradan herşey tersine dönüyor ya.aslında döllenme devam ediyor anladığım kadarıyla.embriyonun zarı kalınsa zarı yırtıp rahime tutunamıyormuş.bunun için özellikle ileri yaş,birkaç olumsuz denemesi olanlar,kilolu olanlar diğer tüp denemelerinizde doktorunuza sorun..''''embriyo traşlama(hatching)''diye bir işlem yapılıyormuş.Embriyonun zamanı gelince zarını kolayca yırtabilmesi içinmiş.Bazı kişilerde bu zar kalın olduğu için işte bu aşamada gebelik sona eriyormuş.ben kendimde olduğunu düşünmedim değil ama malesef tedavim bitti.bana yaramasada devam eden arkadaşlara bir nebze faydam olur inşallah.Dr.una soran diğer arkadaşlarada bilgi verirse bu konu hakkında da bilgi sahibi olunur diye düşündüm.herkese güzel günler dilerim:)
ınş bebeğin yerleşmiştir canım uzmen kendini hiç....Kizlar az once wc de akintimla birikte acik pembe gibi kanama gelmis acaba bebegim mi gitti ????
Doktordan keliyorum kalp atisi kese gordum..hersey normalmis..ultrasonlarim elimde hep allah tamanina rdirir hepimizinkini insallah tez vakitte herkese nasip etsin rabbim
Amin canım.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
piti yarın saat 8.30 da oradayım yumoşları toplayacaklar valla büyüklüklerini hiç dinlemedim transferi bir daha ki aya erteleyeceğiz deyince dr.yarın görüşürüz bol bol sigara içtim moral bozukluğu ile. catlatma iğnesini dün saat 22.30 yaptım ve kasıklardaki sancı inanılmaz arttı.
wintersun o yerleşme lekesidir olumsuz düşünme kafayada takma herşey güzel olacak
endişelenme bekakara bizler hamıle olma ıhtımalımızle yuzleşiyoruz transferden sonra ve belirti arıyoruz ama çoğu kadın normal sureçte hamıle olduğunun farkına bıle varmıyo içini rahat tut belirti arama tadını çıkar bebişinin.
inşallah gelsin civcivler zaten yumurtalardan tavuk gibi olduk:)
sende allaha emanet ol guzel arkadaşım benımkısı ilaçlardan ince bi tedirginlik işte:)geçti bile...
bekacım eşini ikna edemiyorsan aklından kötü düşünceleri sil. lütfen kendini başka şeylerle oyalamaya bak kolay değildir elbet. bak bu daha güzel haber umarım ikiz annesi olursun.
hani olaki negatif olursa her şey Allahın tatlım veren de alan da. sağlığımız yerinde olsun.
Allahım bekaya da ikiz bebek nasip eyle geceleri uykusuz kalsın :)
canım doktor size yumurtaları toplayacağı tahmini tarihi yumoş gelişimine göre söylüyor. eşinize deşu günden itibaren diye belirtiyor.
Kizlar az once wc de akintimla birikte acik pembe gibi kanama gelmis acaba bebegim mi gitti ????
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba, hadi inşallahh
ınş bebeğin yerleşmiştir canım uzmen kendini hiç....
yok yok gitmedi yuvasına yerleşti olumsuz düşünmek yok...
haaa bir de bana tavsiye edebileceginiz dua ve tespihler var mi?
clementine benimde test günüm 2 şubat :)) bende gün yaklaştıkça heyecandan bir garip oluyorum.benimde ilk denemem bende iğnelerden ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum benim genelde sol tarafım ağrıyor.umarım sonuçlarımız hayırlı olur çektiğimiz zorluklar son bulur.
merhaba kızlar,
bende gelecek ay çalışmalara başlayacam, ama fulya bahçeci ile memorial arasında kararsızım, kafam çok karıştı, yardıma ihtiyacım var, siz de araştırma yapmışsınızdır kimi önerirsiniz? cevabınız için şimdiden çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?