cnm doktora gittik sürekli kullandığım crinone jelin kalıntıları geliyordu bırakalı 1 hafta olmasına rağmen, onla birlikte kahverengi tortu şeklinde hep geldi yaklaşık 10 gündür, işte söyledim sonra muayene etti ama daha en başta oda gördü oo burda baya birikmiş bu jel artıkları dedi onları temizledi enfeksiyon oluşturmasın diye sanırım onlar orda tıkamış yada emmiş kanı, çünkü öyle kırmızı kanlı bi regl olmadı rahim incelmiş yani onlar emmiş gibi gözüküyor dedi kanı... anlamadım bende farketmeden regl oldum ama ben çok yoğun bekliyordum az oldu bir süre kendi haline bırakıcaz, doktorda kafanız rahatlasın belki kendiliğinden olur dedi bakalım artık Allah bi mucize verir belki... dua edin bana ve benim gibii olanlara , pozitif sonuç alanlara kendi sonucum gibi seviniyorum valla
poff dualarım bizim ve bizim gibi olan herkesle.pozitif sonuç alanlarlada aynı sevinci yaşıyorum.Allah devamına erdirsin.Benimde iki gün önce tansiyonum 18 e 12 oldu.regl olamıyordum ya epey sıkıntı yaptı bana.Bide o zaman dışardaydım.eve zor attım kendimi ki bir baktım kanama başlamış.ardından müthiş bir baskıyla hiç abartmıyorum normal bir tavuk yumurtası kadar pıhtı attım.çok korktum.Dr.u aradım tansiyon sebebi o dedi.vücut kendiliğinden atmış.Demek istediğim şu ki,ben eminim olmayanları Allah bir şekilde koruyor.o tansiyonu yaşayınca anladım bunu.Onun için artık hiç üzülmüyorum.Benim de senin gibi,dr.um kendi haline bırakın dedi.rahat ol dedi.inşallah kısmetimiz var bir yerde ve bir zamanda..