• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

cnm doktora gittik sürekli kullandığım crinone jelin kalıntıları geliyordu bırakalı 1 hafta olmasına rağmen, onla birlikte kahverengi tortu şeklinde hep geldi yaklaşık 10 gündür, işte söyledim sonra muayene etti ama daha en başta oda gördü oo burda baya birikmiş bu jel artıkları dedi onları temizledi enfeksiyon oluşturmasın diye sanırım onlar orda tıkamış yada emmiş kanı, çünkü öyle kırmızı kanlı bi regl olmadı rahim incelmiş yani onlar emmiş gibi gözüküyor dedi kanı... anlamadım bende farketmeden regl oldum ama ben çok yoğun bekliyordum az oldu bir süre kendi haline bırakıcaz, doktorda kafanız rahatlasın belki kendiliğinden olur dedi bakalım artık Allah bi mucize verir belki... dua edin bana ve benim gibii olanlara , pozitif sonuç alanlara kendi sonucum gibi seviniyorum valla :16:

poff dualarım bizim ve bizim gibi olan herkesle.pozitif sonuç alanlarlada aynı sevinci yaşıyorum.Allah devamına erdirsin.Benimde iki gün önce tansiyonum 18 e 12 oldu.regl olamıyordum ya epey sıkıntı yaptı bana.Bide o zaman dışardaydım.eve zor attım kendimi ki bir baktım kanama başlamış.ardından müthiş bir baskıyla hiç abartmıyorum normal bir tavuk yumurtası kadar pıhtı attım.çok korktum.Dr.u aradım tansiyon sebebi o dedi.vücut kendiliğinden atmış.Demek istediğim şu ki,ben eminim olmayanları Allah bir şekilde koruyor.o tansiyonu yaşayınca anladım bunu.Onun için artık hiç üzülmüyorum.Benim de senin gibi,dr.um kendi haline bırakın dedi.rahat ol dedi.inşallah kısmetimiz var bir yerde ve bir zamanda..

canım benim neden olumsuz düşünüyorsun öncelilke inanman lazım moralini yüksek tut.inşallah güzel haberlerini verirsin bize..tstlerle ilgili bilgim yok
sen nereye ve nekadara yaptırdınn

canım benim ilk tüp bebeğimi devlet karşıladığı için 2.karşılamıyor hep cepten yaptırcaz yani bende iilk yaptırdığım yerden fiyat aldım eski hastası olduğum için 3800 tl fiyat verdi.ilaç hariç tabi senin raporsuz 3000 derken ilaç dahilmi hariçmi

Benim ilk denemem o yüzden raporlu yaptırdım ilaçlarımda raporlu o yüzden toplam merkez ve ilaçlarlar yuvarlak hesap 2.500 L. tuttu. Ama raporsuz hastalar için ilaç hariç sadece merkez için 3.000 L. alıyorlar.Devlet hastanesi olmasına ragmen bana pahalı geliyor.

kızlar şimdi beni ankara tüp bebek merkezinden aradılar.ilaçlar hariç bütün işlemler için 3800 tl fiyat verdiler.sizce nasıl herkez fiyatları ve merkezlerini paylaşırsa sevinirim karar vermemde yardımcı olabilir...teşekkürler[/Q]

canım ben centrum clinikte yaptırdım, ilaçlar hariç 4250 TL

poff dualarım bizim ve bizim gibi olan herkesle.pozitif sonuç alanlarlada aynı sevinci yaşıyorum.Allah devamına erdirsin.Benimde iki gün önce tansiyonum 18 e 12 oldu.regl olamıyordum ya epey sıkıntı yaptı bana.Bide o zaman dışardaydım.eve zor attım kendimi ki bir baktım kanama başlamış.ardından müthiş bir baskıyla hiç abartmıyorum normal bir tavuk yumurtası kadar pıhtı attım.çok korktum.Dr.u aradım tansiyon sebebi o dedi.vücut kendiliğinden atmış.Demek istediğim şu ki,ben eminim olmayanları Allah bir şekilde koruyor.o tansiyonu yaşayınca anladım bunu.Onun için artık hiç üzülmüyorum.Benim de senin gibi,dr.um kendi haline bırakın dedi.rahat ol dedi.inşallah kısmetimiz var bir yerde ve bir zamanda..

bende adet olamıyorum diye kafaya takıyordum 4 gündür, çok şükür bugün oldu, ama yumurtalıklarımda acayip baskı var.

Benim ilk denemem o yüzden raporlu yaptırdım ilaçlarımda raporlu o yüzden toplam merkez ve ilaçlarlar yuvarlak hesap 2.500 L. tuttu. Ama raporsuz hastalar için ilaç hariç sadece merkez için 3.000 L. alıyorlar.Devlet hastanesi olmasına ragmen bana pahalı geliyor.

omüde idris beymi yaptı

kızlar şimdi beni ankara tüp bebek merkezinden aradılar.ilaçlar hariç bütün işlemler için 3800 tl fiyat verdiler.sizce nasıl herkez fiyatları ve merkezlerini paylaşırsa sevinirim karar vermemde yardımcı olabilir...teşekkürler[/Q]

canım ben centrum clinikte yaptırdım, ilaçlar hariç 4250 TL

ozaman benim fiyat iyi.ben başka yerleri araştırıp kafamı karıştırmak istemiyorum.allah yazdıysa heryerde olur veya olmaz..senin durumun ne peki şuan ?

:)) haklısın canım, sabretsinler tabi biraz :) yalnız 4 gunluk bir perhiz olması gerekiyo gibi bişey kaldı aklımda da malum adet suresıyle birlikte bu sure uzamış olacak. Sıkıntı olmaz heralde

yumurta toplama günü eşlerimizden de sperm alınıyor ya o günden önce en az 3 gün en fazla 5 gün perhiz olması gerekiyor diye biliyorum.

22 sinde transfer oldum 4 şubat test tarihim çok uzak geldi bu sefer bana yaaaa geçmek bilmiyor günler..
8. günümm

Kızlar tek tek alıntı yapmayım dedim ama hepsini okudum hepinizden Allah razı oLsun darısı hepinizin başına olsun inş..

Size tavsiyem transferden sonra elini karnınıza koyup bol bol dua okuyun kuran okuyun Allahın isimlerini okuyun ve hep pozitif düşünün bebeklerin hep orda olduğunu düşünün..

Kendinize dikkat edin .. Bu sürekli yatmanız anlamına gemiyor tabi.. İş yapmayın ara ara evde dolaşın kan dolaşımı ve kabız olmamak için..Kuru kayısı yiyin bunun için..ananas tavsiye ederim..

Piticim inş totemin tutar : ) hayırlısı oLsun cnm..Bende hayal e totem etmiştim tuttu :)

Bende yarın kan testimi tekrarlicam kıslar umarım herşey yolunda gider hepinizi öpüyorum..Hep dualarımdasınız..

(he bu arada yatarkende sağ omuzunuzun üstüne dönüp yan yatarak ben hep bunları sayiyodum :Ya Bari Ya Halik Ya Musavvir Ya Varis Ya Mübdi Ya Muhyi .. tavsiye ederim hiç boş durmayın )

kızlar şimdi beni ankara tüp bebek merkezinden aradılar.ilaçlar hariç bütün işlemler için 3800 tl fiyat verdiler.sizce nasıl herkez fiyatları ve merkezlerini paylaşırsa sevinirim karar vermemde yardımcı olabilir...teşekkürler

Ben ilaçlar hariç 4.000 TL vericem canım, bana normal geldi, zaten bikaç yere daha sormuştum ortalama hepsi aynı fiyat vermişlerdi.

beraber girdik opuya sen de benim umudumsun hadi kuzuuuuuu:))))
benim 4 şubat biliyomusun???

31 ocak test günüm

kanunıcım senı o kadr istedımkı tabloya eklıyım vermedın bılgılerını:(yarın hamiş olduğunu öğrenınce suslucem çünkü:)

aynen arzucum bebişsiz en fazla bi ayın var sonra yeterınce yorcak senı:)charms sen ne durumdasın doktorun ne ilaçlar verdi bi daha ne zaman çağırdı?bakalım kısmet belkı benım gunumde değişiklik olur ben eşlik ederim sana.

umarım bebişsiz son ayımdır artık hayalde kurmuyorum zaten yoruldum ama vardır bir hayır diyorum kendime kızlar umarım sizlerin güzel haberleri banada moral olur
dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlar nasıl bir süreç bekliyor beni

piti yarın bizi habersiz bırakma

hayal kurmaktan asla vazgeçme doktorlar bızım adımıza en doğrusunu bılır önemlı olan herseyın yolunda gıtmesı bende gıttım arzucum bugun 20ye yakın çıkar yumoş dedi 19mm olmuşlar yarın tekrar çağırdı yarın aksam çatlatma iğnesini vurdurcam.sen ne yaptın tatlım yumoşlar ne kadar olmuş?çatlatmayı vurdurdunmu?bıde yarın ben 10:30 da ordayım sen daha erken orda olcaksın galıba?
arayışta senden haber aldığıma sevındım cumartesı tahlılı merkezde yapıcaksan tanışalım olurmu haberleşelim.birde benden 15.gun toplucak.önemlı olan zaman değil herseyın yolunda gıtmesı.sanada sevınmeme az kaldı.hıı bışey sorcaktım güvenç bey transferı kendı yaptı değilmi?belirtilerin varmı?
cnm tahlili cmt günü merkezde değil oturduğum muhitte yaptırıp sonucu bildireceğim güvenç beye telefon faks yada email ile dediler.(zaten transfer sonrası verdikleri kağıtta da öyle yazıyor kendileri de öyle dedi) evet cnm transferimi güvenç bey yaptı.sol kasığımda ağrı karında şişlik hele 3 gün önce karnım davul gibi oldu.hafif başağrısı,gögüslerimde şişlik.İnşallah senlede birgün tanışacağız piticiğim çok istiyorum.yaa piticiğim sen hepsinin altına yorum nasıl yazıyosun ben yazıyorum o kadar 15 karaktere yükseltin diye hata veriyor.

az kaldı ya sabır bol bol dua ediyo teyzesi onlar içinde:)bende doktordan gelıyorum arayıştacım herşey yolunda inşallah toplamadan sonrada rahım ıstenılen kalınlığa gelır ve embrıyolarda kalıtelı olursa hafta içi transferdeyım.inşallah.bıde tek tek cevap yazmak ıçın alıntı yap lınkının yanındakı artıya bas sonra en son alıntı yapa bas.öpüyorum çok.

arkadaşlar cumartesi opum var bugun gıttım yumoşlar 19mm olmuşlar maşallah sizce ıyımı?sızınkıler kaçta toplandı?

arkadaşlar cumartesi opum var bugun gıttım yumoşlar 19mm olmuşlar maşallah sizce ıyımı?sızınkıler kaçta toplandı?

çok iyi maşallah.benimkiler 22 23 mm olmuşlardı.günde 2 mm büyürmüş en fazla.seninkilerde 22 23 olacak demek ki.Olması gerekende o zaten.Hayırlı haberlerin olur inşallah.

ikini ,üçüncü denemeleri yapan arkadaşlar!!!!yeni bir şey öğrendim.Hani herşey son ana kadar normal olup,sonradan herşey tersine dönüyor ya.aslında döllenme devam ediyor anladığım kadarıyla.embriyonun zarı kalınsa zarı yırtıp rahime tutunamıyormuş.bunun için özellikle ileri yaş,birkaç olumsuz denemesi olanlar,kilolu olanlar diğer tüp denemelerinizde doktorunuza sorun..''''embriyo traşlama(hatching)''diye bir işlem yapılıyormuş.Embriyonun zamanı gelince zarını kolayca yırtabilmesi içinmiş.Bazı kişilerde bu zar kalın olduğu için işte bu aşamada gebelik sona eriyormuş.ben kendimde olduğunu düşünmedim değil ama malesef tedavim bitti.bana yaramasada devam eden arkadaşlara bir nebze faydam olur inşallah.Dr.una soran diğer arkadaşlarada bilgi verirse bu konu hakkında da bilgi sahibi olunur diye düşündüm.herkese güzel günler dilerim:)

Back