• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

canım bizim ilk olacak ama umutu terch ettim aylardır muammadayz araştırdık ankarayada gittik geldk ama kafamıza yatmadı 7 şubatta ilk muayeneye gidicez hepimz için hayırlısı olur inş

Benim eşim de tamamen bana bılraktı seçimi ilem ankarada yaşyor ist kaacak yerimiz yok buna ragmen arkadaş memnun kaldı çok tavsiye etti diye seçintim ama Allah pişman ettirmesin

canım güzel haberlerini bekliyorum inşallah ikiz annesi gamze olursun :)

6767 arkadaşım sonuçlarımız aşagı yukarı aynı zamana denk gelcek :)yuppi yanlız değilim

evet canımcım inşallah sen ben hepimiz hamileliklerimizi yaşarız.ben test günümün 14 şubata denk gelse birde bebek gelse...

benimde solda sağda gelişiyo fakat toplamda 19 tane yumurta var bugün saydım mu senin de mi böyle canım? doktor pco olduğu çin ilaç destekli hepsi gelişiyor dedi. şu an 17mm civarılar carş. bende kontrole gideceğim prş ya da cuma gelişime göre toplanacaklar.

canımmm hayırlı olsun hamileliğin eviniz bıcırlarla dolsun. amin

bende 19 yumoşa çok diyordum canım inşallah hepsi çok kaliteli olur hepsi bebek olur...
canım birde yumurtalıkların nasıl hafif ağrı gibi baskı olmuyor mu 30 tane de?

eslem cim hayırlı olsun çok sevindim darısı başıma ben de perşembe günü sonucumu öğrenecem

aynen arzucum bebişsiz en fazla bi ayın var sonra yeterınce yorcak senı:)charms sen ne durumdasın doktorun ne ilaçlar verdi bi daha ne zaman çağırdı?bakalım kısmet belkı benım gunumde değişiklik olur ben eşlik ederim sana.[/QU

umarım bebişsiz son ayımdır artık hayalde kurmuyorum zaten yoruldum ama vardır bir hayır diyorum kendime kızlar umarım sizlerin güzel haberleri banada moral olur
dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlar nasıl bir süreç bekliyor beni

piti yarın bizi habersiz bırakma

benimde eşimden kaynaklıydı. bizde emre beye gitmiştik cok memnun kaldık, ve 26 ocak da transferim yapıldı 7 subat test günüm. bence sen kendin içinde randevu al eşin e randevu aldıgın güne emre bey kontrol ettikten sonra jinekologa gonderırse randevun hazır olmus olur, sayet gondermezse randevunu iptal edersin sorun cıkartacaklarını sanmam.
mutlaka biliyorsundur arkadasım ama yinede hatırlatmak istedim, eşine kesin sperm analizi yapılacaktır, o yüzden 4 günlük perhizle gitmeyi unutmayın, kolay gelsin hersey gonlunuzce olsun

öyle yapayım madem arkadaşım coook saolasın rabbim inşallah sizinde gönlünüze göre verir 7 şubat sizede bizede uğurlu gelir inş..

Arkadaslar 3 subatta test yaptiricam :)) gün yaklastikca daha da heyecanlanitor insan.. Bu bnm ilk tüp denemem oldu. Karinda sislik agri ve gögüslerimde dolgunluk var.. İlaclardan da kabiz oldum.. İgneler zaten popomu delik desik etti, bezeler olustu zor oturup kalkiyorum.. Umarim sonucu hayirli olur ve tüm bu yasananlara deger..

Arkadaslar 3 subatta test yaptiricam :)) gün yaklastikca daha da heyecanlanitor insan.. Bu bnm ilk tüp denemem oldu. Karinda sislik agri ve gögüslerimde dolgunluk var.. İlaclardan da kabiz oldum.. İgneler zaten popomu delik desik etti, bezeler olustu zor oturup kalkiyorum.. Umarim sonucu hayirli olur ve tüm bu yasananlara deger..

clementine benimde test günüm 2 şubat :)) bende gün yaklaştıkça heyecandan bir garip oluyorum.benimde ilk denemem bende iğnelerden ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum benim genelde sol tarafım ağrıyor.umarım sonuçlarımız hayırlı olur çektiğimiz zorluklar son bulur.

arayışta senden haber aldığıma sevındım cumartesı tahlılı merkezde yapıcaksan tanışalım olurmu haberleşelim.birde benden 15.gun toplucak.önemlı olan zaman değil herseyın yolunda gıtmesı.sanada sevınmeme az kaldı.hıı bışey sorcaktım güvenç bey transferı kendı yaptı değilmi?belirtilerin varmı?
cnm tahlili cmt günü merkezde değil oturduğum muhitte yaptırıp sonucu bildireceğim güvenç beye telefon faks yada email ile dediler.(zaten transfer sonrası verdikleri kağıtta da öyle yazıyor kendileri de öyle dedi) evet cnm transferimi güvenç bey yaptı.sol kasığımda ağrı karında şişlik hele 3 gün önce karnım davul gibi oldu.hafif başağrısı,gögüslerimde şişlik.İnşallah senlede birgün tanışacağız piticiğim çok istiyorum.yaa piticiğim sen hepsinin altına yorum nasıl yazıyosun ben yazıyorum o kadar 15 karaktere yükseltin diye hata veriyor.

ben zaten sıkıntılı telaselı durdugu yerde duramayan sabırsız bır karakterim aman bu ne ya sıkıntıdan heyecandan ölecem! bazen içimi bir umut kaplıyor olacak dıyorum 7 subat test günü dünyalar benim olacak, tam havaya giriyorum o sırada 1 düşük ve 1 dış gebelik gecırmıstım hayal kırıklıgı offf aklıma onlar gelıyor tugba dur kızım okadar umutlanma havaya girme diye duygularımı bastırıyorum ne yapacagıımı nasıl davranacagımı sasırdım! 7 subata kadar dokuz doguracagım galıba :)
cumartesi günü transfer olmustu. istanbuldan kocaeliye geldik, annemler abımler falan geldı gıttı sonra yattım. pazar sabah kalktım kahvaltı hazırladım, öğleden sonra markete gittik akşam iğneye duramıyorum kı yatamıyorum elımde degıl. pazartesi gününden beri ofisteyim bılgısayar basında tüp bebek forumlarında dolasıp duruyorum aksama kadar ama yok gün bitmiyo! onceden gün yetmezdi 24 saat uzasa derdim simdi gün bitmiyo offff siz nasıl zaman gecırıyorsunuzzz kızlar yaa

kızlar şimdi beni ankara tüp bebek merkezinden aradılar.ilaçlar hariç bütün işlemler için 3800 tl fiyat verdiler.sizce nasıl herkez fiyatları ve merkezlerini paylaşırsa sevinirim karar vermemde yardımcı olabilir...teşekkürler

Selam arkadaşlar,l

Benim transferim 20 Ocak de yapıldı ama bir türlü giremedim siteye. Test tarihim 1 Şubat Cuma, sadece 2 gün kaldı ama hiç umudum yok transfer esnasında o kadar moralim bozuldu ,enerjim o kadar düştükü ki o yüzden ihtimal veremiyorum .Zaten sol kasıgımda ve belimde agrı var kist oldugundaki gibi neyse bakalım ne olacak.

Birde arkadaşlar doktorum transferden sonra 4. ve 8. günde progestan ve e2 tahlilleri istedi içinizde yaptıran varmı pek bilgi bulamadım varda çok az, sizin bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Yeni hamilelerimizide çok tebrik ederim.:46:

Selam arkadaşlar,l

Benim transferim 20 Ocak de yapıldı ama bir türlü giremedim siteye. Test tarihim 1 Şubat Cuma, sadece 2 gün kaldı ama hiç umudum yok transfer esnasında o kadar moralim bozuldu ,enerjim o kadar düştükü ki o yüzden ihtimal veremiyorum .Zaten sol kasıgımda ve belimde agrı var kist oldugundaki gibi neyse bakalım ne olacak.

Birde arkadaşlar doktorum transferden sonra 4. ve 8. günde progestan ve e2 tahlilleri istedi içinizde yaptıran varmı pek bilgi bulamadım varda çok az, sizin bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Yeni hamilelerimizide çok tebrik ederim.:46:

canım benim neden olumsuz düşünüyorsun öncelilke inanman lazım moralini yüksek tut.inşallah güzel haberlerini verirsin bize..tstlerle ilgili bilgim yok
sen nereye ve nekadara yaptırdınn

kızlar şimdi beni ankara tüp bebek merkezinden aradılar.ilaçlar hariç bütün işlemler için 3800 tl fiyat verdiler.sizce nasıl herkez fiyatları ve merkezlerini paylaşırsa sevinirim karar vermemde yardımcı olabilir...teşekkürler

Selam bende Samsunluyum ben OMÜ de raporlu ilaç hariç 2.000 L. yaptırdım raporsuz 3.000 L. istiyorlar diger merkezleri bilmiyorum ama sanki iyi gibi.

Selam bende Samsunluyum ben OMÜ de raporlu ilaç hariç 2.000 L. yaptırdım raporsuz 3.000 L. istiyorlar diger merkezleri bilmiyorum ama sanki iyi gibi.

canım benim ilk tüp bebeğimi devlet karşıladığı için 2.karşılamıyor hep cepten yaptırcaz yani bende iilk yaptırdığım yerden fiyat aldım eski hastası olduğum için 3800 tl fiyat verdi.ilaç hariç tabi senin raporsuz 3000 derken ilaç dahilmi hariçmi

Back