• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

kalan 2 embriyo dayanamamış ve donduramamışlar! offff üzüldüm! kendimi olumsuza hazırlamak istemiyorum ama eger yerleştirilen tutmazsa hersey sil baştan!

Beklemek ne zor arkadaşlar pozitifleri görünce çooook mutlu oldum allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı naip etsin
darısı başımıza inşallah 7 şubat benimde tahlil tarihim ama o kadar bekleyemem çatlarım :))

bende guatr var daha önceki hamileliğimde çok fazla baş dönmem olmuştu

şimdi yine başladı,seviniyorum walla başım dönüyor diye tutunuyodor bebişlerim inş

allahım duy sesimizi yardım et

bizm teshis eşehir osmangazi ünv koyuldu ama orası pek donanımlı gelmedi burdan okuduklarmla ankaradaki kağan aydosa gittik cok ii uzman bi dr ama bize mteseyi özel bi hastanede yapıp eğer sperm cıkarsa dondurup sonrada genarta yönlendiriceni söledi bi mteseye 2500 dedi e bize brz ters düştü bi hastaneden başka hastaneye saçma geldi biz aslen kütahyalız ama eşimn işi nedenyle bozüyükte oturuyoz ankrada ist.da aynı uzaklıkta en iisi iyi bi tüp bebek merkezi olsun dedk umuttan emre hocaya randevu aldık haftaya gidicez daha elbette dr labarotuvar fln önemli ama birazda nasip cokta umutlu deilim yani kendimi hazırlamaya çalışıyorm ilkte sperm cıkmayabilir biliyorm bi yandan cok hevesliyz biyandanda hayal kırıklığına ugramktan korkuyorz ablacım seninle konuşmak cok ii geldi bana cok tşk edrm yine konuşrz şimdilk iyi geceler

sevindim cnm,iyi bir karar da vermişsiniz ayrıca...inşallah sperm de çıkar bol bol,bu arada eşine keçibouynuzu kürü yap,nette var nasıl yapıldığı,bol bol keçiboynuzu pekmezi,muz ceviz falan yedir..bunlar faydalı...yine görüşürüz cnm :)

ayy canım çok sevindim, hayırlısı ile kucağına almayı da nasip eder Allah'ım. pozitif haberlerini öğrenince çooook mutlu oluyorum :)

hayırlı olsun mimosacım...Allah sağsalim tamamına erdirsin...

mimosa parlattım adını diğer arkadaşlardan farklı olarak merak etmiştim senı çünkü sorunumuz aynı...allah hayırlısıyla kucağına aldırsın.

.

canım seninkiler ikiz olmasın. 90 dan 300 e 2ye katlaması gerekirken inşallah ikiz teyzeleri oluruz. ay unuttum hayırlı olur inşallah :)

Hepinize çok teşekkür ederim, Allah isteyen herkese nasip etsin anne olmayı, umarım tedavisi devam eden arkadaşlarda pozitif sonuçlar alır.

6767 benim 1. test günüm 24 Ocak, 2. test günüm 28 Ocak arada 4 gün var belki de o yüzden 2 kattan fazla çıkmıştır. belki de ikizdir daha bilmiyoruz. Bana 2 embriyo transfer edilmişti, belki de ikisi de tutmuştur bunu zaman gösterecek

selam kader arkadaslarim bugun transferimin 11.gunuydu ve ben dayanamayip kan testimi sabah yaptirdim degerim209 hamileyimmmmm rabbim burdaki butun arkadaslarima nasip etsin sukurler olsun rabbime sonuna kadar surdursun bu sevincimi bu 2.denememdi hayatimda ilk defa 12 yil sonra pozitifi gordum negatif alan arksdaslarim uzulmeyin rabbim elbet nasip edicek sabir ve sukur hepinize cok dua edicem

Arkadaşım hayırlı olsun, senin ve benim gibi pozitif alan arkadaşların sonuna kadar problemsiz devam eder ve kucağımıza alırız inşallah bebişlerimizi.

Selam kıslar...Kaderdaşlaaaar : )

Bugün kan testi yaptırdım normalde günüm yarındı ama dayanamadım..

Sonuç pozitif çok şükür..Hamileyimmmmmmmmmmm :49:

Perşembe testi tekrarlıcaz ozaman sanırım söylicekler ikiz olup olmadığını..

Rabbim isteyen herkese bu duygyu yaşatsın..Hep dualarımdasınız zaten...

hayırlı olsun arkadaşım, kaderdaş Allah tamamına erdirsin, bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder inşallah,,,

yaaa ben nıye yokum:(neyse neyse hayırlı haberlerınızı beklıyorum moralınızı yuksek tutun hersey guzel olucak

charmsla birlikte idik bugün. yumurtalar perşembe toplanacak ama transfer bir daha ki aya kaldı progesteron oranım yüksek çıktı.:5:üzgünüm:( mutsuzum ilaçları aldık charms la sağolsun çok yardımcı oldu onun yumoşlarda coma günü toplanacak belki kendisi vermek isterdi haberi ama bana kızmaz umarım

cnm doktora gittik sürekli kullandığım crinone jelin kalıntıları geliyordu bırakalı 1 hafta olmasına rağmen, onla birlikte kahverengi tortu şeklinde hep geldi yaklaşık 10 gündür, işte söyledim sonra muayene etti ama daha en başta oda gördü oo burda baya birikmiş bu jel artıkları dedi onları temizledi enfeksiyon oluşturmasın diye sanırım onlar orda tıkamış yada emmiş kanı, çünkü öyle kırmızı kanlı bi regl olmadı rahim incelmiş yani onlar emmiş gibi gözüküyor dedi kanı... anlamadım bende farketmeden regl oldum ama ben çok yoğun bekliyordum az oldu bir süre kendi haline bırakıcaz, doktorda kafanız rahatlasın belki kendiliğinden olur dedi bakalım artık Allah bi mucize verir belki... dua edin bana ve benim gibii olanlara , pozitif sonuç alanlara kendi sonucum gibi seviniyorum valla :16:

poff üzme kendini arkadaşım inşallah bir dahaki sefere çok güzel haberler alacaksın

Son düzenleme:
[U[/U]

eslem sende benim gibi sabirsiz davranip 1 gun once yapmissin testi bende daysnamadim benimde yarindi gunum ins rabbim kucagimizada almayi nasip eder bebislerimizi burdan dogum haberlerimizide yazariz.

eslem ve yasmincim ikinizi de tebrik ederim haberlerinizi duyunca çok mutlu oldum Rabbim sonuna kadar sağlıklı sıhhatli hamilelikler nasip etsin.benimde test günüm 2 şubat 3/4 gün kaldı bende çok sabırsızlanıyorum.çok heyecanlıyım Rabbim inş.banada nasip eder sizi ve bebişlerinizi Allaha emanet ediyorum.

güzel arkadaşım hiç son şansım deyip içini karartma o tatlımı tatlı bebişlerin sımsıkı sarılcak sana.bende kontrollere gıdıyorum.güvenç bey cumartesı yada pazar toplucak yumurtaları.benım adetımın 16.gunune denk gelıyo senınkılerıde bu kadar geç mi topladı?bide 2 şubat senın sonuçtan sevinç benım transfer gunum olacak inşallah...peki kendını nasıl hıssedıyosun belırtılerın varmı?bu arada bız bugun unyelı arzu ve charms ile buluştuk senınde kulaklarını çınlattık senınlede 2sınde tanışcaz kısmetse...
İnşallah piticiğim anneciğine sımsıkı sarılırlar.Rabbim inşallah sanada anne olmayı nasip eder.benim de adetimin 13 yada 14.gününe denk gelmişti yumurta toplamala.bazen kasıklarımda ağrı oluyor akıntım oluyor.birazda ara ara başağrısı var.İnşallah bende cumartesi günü güzel haberi alırım.Seninde şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişlerin cnm.evet kızlarla buluşmuşsunuz okudum keşke bende sizinle olabilseydim.sizi tanımayı çok çok isterim.İnşallah bizde buluşacağız.

Benim eşimden dolayı azosperm ama üçüncü denemem bu tutmadı ikisi ama onlarda tek konulmuştu
Bu iki tane bakalım

cnm benim belki önceden yazmışımdır ama unutuyorum bazen kime ne yazıyorum...:) bizim de sorun azosperm...geçtiğimiz cuma 2.negatifi gördük,yani ikisi de olmadı maalesef...bize de tek embriyo konuldu her ikisinde de...ege'de yaptırdık yakın diye,harcanan spermlere üzülüyorum...zaten kalanlar dondurma seviyesine gelemedi,bari çift konma şansı olsaydı da boşa gitmeseydi,çünkü biliyosun ki bizim sperm lüksümüz yok ne yazık ki...biim durumda olanlar için gelse en azından böyle bi yasa en az 2 diye...ahhh şu kanunları çıkaranlar ! en azından 3.'ye senin gibi çift koydurma şansımız var,iyi bir merkez de bulursak inşallah tekrardan eylülü gibi denemeyi düşünüyoruz bakalım...umarım ikisi de tutar,baştan konsaydı belki şu an uğraşmıyo olurduk...neyse hayırlısı cnm...güzel haberlerini duymak istiyoruz senin de...;)

mucıze adını görmeye başladım topikte aramıza yenı katıldın galıba senı bıraz tanıyabılırmıyız?

kendimi anlatayım o zaman..aranıza yeni katıldım,5 yıllık evlıyım,son 2 yıldır bebek istıoz ..aşılama yaptırmadan direk tup bebekte karar verdi doktor, benim endimetrium ince imiş...yarın yumurt taplanacak, bı sorun olmazsa, cumtesi transfer..çok heyecanlıyım..duygu degısımı cok oluo galiba ilaçlardan..öğretmenim:)

kalan 2 embriyo dayanamamış ve donduramamışlar! offff üzüldüm! kendimi olumsuza hazırlamak istemiyorum ama eger yerleştirilen tutmazsa hersey sil baştan!

tuğbacım olumsuz düşünmek yok inşallah kalanlara ihtiyacın kalmadan tutunacak bebişin.

charmsla birlikte idik bugün. yumurtalar perşembe toplanacak ama transfer bir daha ki aya kaldı progesteron oranım yüksek çıktı.:5:üzgünüm:( mutsuzum ilaçları aldık charms la sağolsun çok yardımcı oldu onun yumoşlarda coma günü toplanacak belki kendisi vermek isterdi haberi ama bana kızmaz umarım

arzucum sakın üzülme nolur kan tahlılımı yaptılar sana bugun?bide bebeğin secmiş o vakti herşeyde vardır bı hayır ve tabı bundada var.charmsında hayırlısı olsun persembe sen cuma charms cumartesi ben sırayla :)

İnşallah piticiğim anneciğine sımsıkı sarılırlar.Rabbim inşallah sanada anne olmayı nasip eder.benim de adetimin 13 yada 14.gününe denk gelmişti yumurta toplamala.bazen kasıklarımda ağrı oluyor akıntım oluyor.birazda ara ara başağrısı var.İnşallah bende cumartesi günü güzel haberi alırım.Seninde şimdiden hayırlı uğurlu olsun bebişlerin cnm.evet kızlarla buluşmuşsunuz okudum keşke bende sizinle olabilseydim.sizi tanımayı çok çok isterim.İnşallah bizde buluşacağız.

arayışta senden haber aldığıma sevındım cumartesı tahlılı merkezde yapıcaksan tanışalım olurmu haberleşelim.birde benden 15.gun toplucak.önemlı olan zaman değil herseyın yolunda gıtmesı.sanada sevınmeme az kaldı.hıı bışey sorcaktım güvenç bey transferı kendı yaptı değilmi?belirtilerin varmı?

kendimi anlatayım o zaman..aranıza yeni katıldım,5 yıllık evlıyım,son 2 yıldır bebek istıoz ..aşılama yaptırmadan direk tup bebekte karar verdi doktor, benim endimetrium ince imiş...yarın yumurt taplanacak, bı sorun olmazsa, cumtesi transfer..çok heyecanlıyım..duygu degısımı cok oluo galiba ilaçlardan..öğretmenim:)

mucizecım tedavın hayırlı olsun bendede duygu değişimleri çok oluyo hiç ağlamayan ben arada bı ağlıyorum sonra hemen geçiyo takma kafana.yaşını hastanenı deneme sayını sorununu yazarsan senıde eklıyım?

Back