Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Insan negatifleri gördükçe daha çok üzülüyoruz ve dediğin gibi biZim sperm sorunumuz var herkez gibi hemen bulamıyoruz ınş hayırlı haber ler yazarım buraya...bizim dört embrio muz vardi iki tane tek konuldu tutmadı şimdi sin iki embrio konuldu ama bundan hariç işleme alınmamış eşimden alınan dört tane daha sperm varmış buda olmazsa onlara gecicezcnm benim belki önceden yazmışımdır ama unutuyorum bazen kime ne yazıyorum...:) bizim de sorun azosperm...geçtiğimiz cuma 2.negatifi gördük,yani ikisi de olmadı maalesef...bize de tek embriyo konuldu her ikisinde de...ege'de yaptırdık yakın diye,harcanan spermlere üzülüyorum...zaten kalanlar dondurma seviyesine gelemedi,bari çift konma şansı olsaydı da boşa gitmeseydi,çünkü biliyosun ki bizim sperm lüksümüz yok ne yazık ki...biim durumda olanlar için gelse en azından böyle bi yasa en az 2 diye...ahhh şu kanunları çıkaranlar ! en azından 3.'ye senin gibi çift koydurma şansımız var,iyi bir merkez de bulursak inşallah tekrardan eylülü gibi denemeyi düşünüyoruz bakalım...umarım ikisi de tutar,baştan konsaydı belki şu an uğraşmıyo olurduk...neyse hayırlısı cnm...güzel haberlerini duymak istiyoruz senin de...
Insan negatifleri gördükçe daha çok üzülüyoruz ve dediğin gibi biZim sperm sorunumuz var herkez gibi hemen bulamıyoruz ınş hayırlı haber ler yazarım buraya...bizim dört embrio muz vardi iki tane tek konuldu tutmadı şimdi sin iki embrio konuldu ama bundan hariç işleme alınmamış eşimden alınan dört tane daha sperm varmış buda olmazsa onlara gecicez
hep ediyorum dua herkezeee bütün evlat hasretiyle yananlara ınş hepimiz alırız bebeklerimizi kucagimizagamzecim hiç moralini bozma ümidini kaybetme bol bol dua et .bende edicem hayırlısıyla alacaksın bebeğini kucağına
arzucum iyi yaptin soylemekle ne sakincasi olabilir ki:)) pitiye haber vermis olduk.
cuma yumurtalar toplaniyor bugun gercekten heyecanlandim. keske denk gelseydi de ayni gun yapilsaydi piti ya da arzuyla neyse hayirlisi olucak. arzucum sen de hic stres yapma bir ay daha ye ic gez tadini cikar.
kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimm aranıza bende katılıyorum herkeze merhabalar...
tüm bebek sahibi olmak isteyenlerrr allah inşallah bu güzel ve kutsal duyguyu sizlerede yaşatır.allah yardımcınız olsun dualarım sizlerle
bende 4 yıl bebek özlemiyle yanıdım tutuştum 6.5 yıl mikroenjekssiyon yolu ile oğlumu doğurdum.allah sizlerede nasip etsin
şimdi ise kardeş istiyoruz.aradan çok zaman geçtiği için nelerin değişdiğini merak ediyorum.samsunda yaşıyorum.ilkini ankara tüp bebek merkezine yaptırdım.ikinciyide oraya yaptırmayı düşünüyorum ama tam karar vermedim fiyat istedim yarın bilgi vereceklerini söylediler.acaba işlem ne kadara maloluyor bilgisi olan yazarsa sevinirim..
aynen arzucum bebişsiz en fazla bi ayın var sonra yeterınce yorcak senı:)charms sen ne durumdasın doktorun ne ilaçlar verdi bi daha ne zaman çağırdı?bakalım kısmet belkı benım gunumde değişiklik olur ben eşlik ederim sana.
piti ben bu sayfaya yeni katıldım okuyorum yazılanları ama çok olduğu için hala sonuca ulaşamadım.senin son durumun ne arkadaşımm
cumartesiyi beklıyorum emelim yumoş toplama için bu sıradada doktora gıdıp gelıyorum kontrollere senin durumun ne peki?
gelen mesajın hemen altında ''alıntı ile cevapla'' var canım, oradan yazabilirsin.
güzel anne adayları sonucunu bekleyenlerden test tarihini alabilirsek topiğimize heyecan üstüne heyecan gelecek.ilginize teşekkür:)))
yas 28, 1.deneme, neden tup
hastanen ve tedavı sonucun bellımı mufıcım eklıyım senıde
sonuç 11 subat,ben yurtdisindayim canim yinede hastane ismi vermeme gerek varmi tesekkurler
ekledım mufi sonucunu merakla beklıcez hayırlısıyla gelsın bebiş.
Kızlar bişey sorucam cevap yazarsanız çok sevinirim. Tup bebek tedavi sırasında doktor ilişki için hiç birşey demedi. Sizin konu hakkında bilginiz var mı? Serbest ya da yasak mı? Ama trafnsfer öncesi için. Yumurta henuz toplanmadı
banada bişey demediler ama ben yınede yasakladım:)biz o kadar sabrediyoruz azcık onlarda sabretsin:)nasıl olsa bebiş olduğunda asıl sabırları başlıcak:)