evet canım çok yıprandım fizikende ruhende inşallah bidaha bunlara gerek kalmaz rabbim inşallah yüzümüze güler bizde hayırlısıyla hayırlı haberi alırız inşallah
25 ocak test günüm...çok korkuyorum...ilkinde çoook üzülmüştüm...umarım bu kez olur...sağol cnm bu arada
Canım seni temmuz topiğinden tanıyorumm ben..bende ordaydımm benimde tedavim olumsuz sonuçlandııı.
o zaman.
sen ne güzel tekrar başlamışsın inş bu sefer olur bebeğin tutunurr sana sıkı sıkı hiç bırakmazzzz
hayıııııııırrrrrrrrrrrrrrr yapamam uyuz oluyorum o ince çubuğabir kere bile çift cıkmadı neyine yapıyım idrar testini he yaparım ama hamile olduğumu öğrendikten sonra görmek için içimden 9 ay boyunca üstüne yapmak gelıyor ama neyse [/QUOT]
hahahaahah...:) süper yaaa...aynen,gıcık oluyorum o çubuğ..ama aynen bi hamile kalsam 3 kez,5 kez,hatta 10 kez yapıcam...:)
evet cnm fazla ara vermek istemedik,malum yaş önemli...o zaman çoook üzülmüştüm,ben bile tahmin edememiştim günlerce ağlayacak kadar üzüleceğimi...çok şükür çabuk toparlandım..ilaçlardan adetim gecikince çok umutlanmıştım bilmeden,nerden bileym işte...Allah hepimizin yardımcısı olsun...sen neler yaptı,başladın mı?
Canım hayırlı uğurlu olsun gelsin bebişler dolsun göbişler :)
canım her negatiff bi yıkım aslındaa ne ümitlerle başlıyo insan tedaviye sonu olumsuz oluncada üzülüyoo tabi..
bende negatifi aldığımda kaç günn ağladımm durdumm..
hala aklıma geldikçe ağlıyorumm.
şimdi olsaydı bu kadar olucaktıı diyee.
neysee şimdii yenii tedavimi düşünüyorum
Allah izin verirse mayıs gibi tekrardan başlamayı düşünüyorum
ve son şansım belkide eşim azospremi zatenn m.teseden alınan testis dokularından sperm çıkarsa deneme yapabilicemm..
yoksa bilmiyorum..
inş çıkarr..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn...:26::26::26:
ranacım bende haftaiçi başlıcam ilaç tedavısıne ama daha önce hıç akupunktura gıtmedım gittiğim merkezde var akupunktur napıyım gidiyimmi ne tavsıye edermisın?peki şimdi geç kalmış olmazmıyım?malıyetı ne tuttu canım?
hayırlısı olsun en kötü ihtimalle tutmasa bile dondurulmuş kullanırsın bu kadar zorlu süreci tekrar yaşamazsın garanti kenarda olması güzel bişi
Çok sevindim iyi bir örnek oldun benim için canım,Ben şu ana kadar 5 seans aldım tedaviye başlamadan başlamıştım akapunktura etkisini çok gördüm yumurta rezervi azlığıyla gitmiştim.Ama akapunkturdan sonra gözle görülür rezerv artışım oldu şimdi merak ediyorum ranacım yumurta toplanma işlemlerinde ve sonrasında transferde ve sonrasında hememn hemen hangi saatlerde ve yaptılar .Ben akapunktura dışarda gidiyorum.Birde merak ediyorum iğneleri nerene takıyorlardı tüp bebek tedavisi için?
Canim positif sonuc mu aldin kac gundur giremiyorun mesajlatinida bulamadim cepten girince kac cikti bnde ucuncu tahlil icin hastanedeyim
poffcum senin ne gibi belirtilerin oldu bekleme sürecinde...benim ilkinde kasıklarımda ,karnımda batmalar vardı,bunda ise yok denecek kadar az,sen neler yaşadın,özel değilse tabii...:)
aynı ilerliycez bettycim hadi bakalım hayırlısı olsun...bende bugün çatlatma iğnesini yapıyorum.perşembeye opu var.Allahım isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı.hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah.
kimse benle ilglenmyoo :[ 45gùn çok uzun dğlmi demştm yaa hüngür foşurtt
eslem hayırlı yumoşlar olsun sana tutunsunlar inşallah bıde senın bılgılerın yok tablo için verırmısın?
Vereyim cnm..
24 yaş..Koza Tüp bebek ..Erkek faktörü..İlk deneme ..29 ocak test günüm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?