2013 ocak ayında tüp bebek yaptıracak anne adayları buraya!!!

evet canım çok yıprandım fizikende ruhende inşallah bidaha bunlara gerek kalmaz rabbim inşallah yüzümüze güler bizde hayırlısıyla hayırlı haberi alırız inşallah

amin cnm inşallah, gerçekten çok sabır gerektiren ve yıpratıcı bir süreç ama bebişler için katlanıyoruz mecburen Allah herkesin yüzünü güldürsün inş tez zamanda kavuşalım güzel sonuçlara

25 ocak test günüm...çok korkuyorum...ilkinde çoook üzülmüştüm... umarım bu kez olur...sağol cnm bu arada

içini ferah tut ne kadar az stres yaparsan o kadar şansın artar olumsuz düşünme bak ne guzel sonuçlar gelıyo hem bu topiği ben açtım uğuruma inanırım:)İNŞALLAH GÜZEL ARKADAŞLARIM GİBİ BENDE İSMİMİN YANINI SÜÜSLÜCEMMM...[/QUOTE]

inşallaaaaah cnm sağol,amiiiin...:)

evet cnm fazla ara vermek istemedik,malum yaş önemli...o zaman çoook üzülmüştüm,ben bile tahmin edememiştim günlerce ağlayacak kadar üzüleceğimi...çok şükür çabuk toparlandım..ilaçlardan adetim gecikince çok umutlanmıştım bilmeden,nerden bileym işte...Allah hepimizin yardımcısı olsun...sen neler yaptı,başladın mı?

canım her negatiff bi yıkım aslındaa ne ümitlerle başlıyo insan tedaviye sonu olumsuz oluncada üzülüyoo tabi..
bende negatifi aldığımda kaç günn ağladımm durdumm..
hala aklıma geldikçe ağlıyorumm.
şimdi olsaydı bu kadar olucaktıı diyee.
neysee şimdii yenii tedavimi düşünüyorum
Allah izin verirse mayıs gibi tekrardan başlamayı düşünüyorum
ve son şansım belkide eşim azospremi zatenn m.teseden alınan testis dokularından sperm çıkarsa deneme yapabilicemm..
yoksa bilmiyorum..
inş çıkarr..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsunn...:26::26::26:

günaydın kızlar nasılsınız bugün benim biraz karnım ağrııyo rahatsızım bugün

aaaa canım sorunumuz aynı...benim de eşim azosperm.çok şükür alınan spermler bu kez de yetti...ama bi dahaya yetmeyebilir dedi embriyolog,inş. gerek kalmaz ama...sen de korkmacnm...bi kez çıkmış,bi daha da çıkma ihtimali var...ya hiç olmasaydı,hiç deneyemeseydik...çokşükür ki va ve deneyebiliyoruz...inşşşş.. çıkar cnm yine.ne olurdu ki sanki şu spermler meniyle yolunu şaşırıp çıkıverse...her seferinde öyle düşünüyorm,eşime de söylüyorum...madem var testiste,yolunu bi tanesi bile şaşırmaz mı...:) iyi düşün iyi olsun cnm...çıkar merak etme...keçiboynuzu kürü yap,pekmezini yedir bol bol,incir ceviz,muz yedir bol bol..elinden geleni yap da Allah büyük cnm...

canım kesinlikle tavsiye ederim 4 senas yapılyr zaten opudan önce+opu günü+opudan sonra+transfer günü
geç kalmış değilisn yani benim saolsun tanıdıkdı indirim yaptı 200 tl verdim...seansına 50 tl aldı yani

hayırlısı olsun en kötü ihtimalle tutmasa bile dondurulmuş kullanırsın bu kadar zorlu süreci tekrar yaşamazsın garanti kenarda olması güzel bişi

poffcum senin ne gibi belirtilerin oldu bekleme sürecinde...benim ilkinde kasıklarımda ,karnımda batmalar vardı,bunda ise yok denecek kadar az,sen neler yaşadın,özel değilse tabii...:)

arkadaşlar dün bi arkadaşım söyledi...bi dua...Allah'ın isimlerinden YA VARİS duası...707 kez YA VARİS diyerek tesbih çekin...uzun da sürmüyomuş..oturduğunuz yerde tesbihi YA VARİS diyerek çekin...1 gün içinde ara ara yaparak 707 yi tamalayabilirsiniz...çok kolay,Allah'ın izniyle ben yapıcam bugün...kendimiz için ve birbirimiz için dua edicem..

saat:10 gibi yumurta toplanacaktı 9 da gittim yarım saat sürüyor zaten....yani öncesi aynı şekilde transfer günü de öyle....5.gün emriyosu transfer edildiği için 27 aralık akapunktur+opu - 29 akapunktur- 31aralık akapunktur+ transfer
emriyonu transfer edilmesine göre ayarlanıyor...
iğneleri ayak ve ellerime kafama,kasıklarıma..
kulağımada stres için yapmıştı

poffcum senin ne gibi belirtilerin oldu bekleme sürecinde...benim ilkinde kasıklarımda ,karnımda batmalar vardı,bunda ise yok denecek kadar az,sen neler yaşadın,özel değilse tabii...:)

belirtiler herkese göre değişebiliyormuş yani aynı belirtiler olup pozitif almayanda olabiliyor.. o yüzden belirtileri görüp hemen kesin var yada yok diye düşünmemek lazım.. benim belirtilerim adet olcakmışım gibi ağrı, ilk bi kaç gün inanılmaz karında gerginlik su toplamışlık hissi, daha sonra bel ağrım oldu test tarihinden bi iki gün önce fln başladı, üşüme ve kasık batması arada bir kasığa ani giren ağrılar fln ve belki kullandığım jelden kaynaklı akıntım vardı su gibi...

kizlaar bir sorum var size. ben elevit kullanamadim yerine folbiol adl dedi hemsire bir tablet ama ben bunu aylarca kullandim ve 1\4 tablet onermisti onceki doktorum. aranizda folbiol kullanan varsa dozunu yazabilir mi?

ikinci sorum ise elevit kullanamayinca vitamin destegi olarak baska ilac kullanan var mi bir de onu denesem doktora sorup?

bende bugün çatlatma iğnesini yapıyorum.perşembeye opu var.Allahım isteyen herkeze nasip etsin anne olmayı.hayırlısıyla güzel sonuçlar alırız inşallah.
aynı ilerliycez bettycim hadi bakalım hayırlısı olsun...
kimse benle ilglenmyoo :[ 45gùn çok uzun dğlmi demştm yaa hüngür foşurtt

45 gün uzun protokol canım benimde genelde öyle yapılıyo ilk adet oldun sonra doğum kontrol hapı kullandırarak baskılayacı uygulanıyor öbür ay adet olduğunda iğneler başlıyor yumurtaar daha sağlıklı ve daha çok oluyorlar onun için uzun olsada sabredip beklemek lazımmm

kızlar aranızda PGT uygulatacak olan var mı??? genelde bikaç olumsuz sonuçtan sonra yapılyolar ama sağlık açısından yaptıranlarda varmış

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…